Bartos László | Frissítve:

OhMySpins sportfogadás – Ideális bukméker élő és pre-match fogadásokhoz

Az OhMySpins a Rabidi N.V. farvizén evezett be 2021 táján a hazai piacra. A nevéből fakadóan első blikkre csak egy újabb online kaszinónak tűnhet az OhMySpins magyar weboldala.

Mutass többet

A látszat ezúttal viszont csal, mert a rendhagyó név mögött az OhMySpins Magyarországon sportfogadás szolgálttatást is nyújt. Az OhMySpins vélemények alapján az operátor bukméker részlege a magyarországi sportfogadó számára is tartogathat pár kellemes meglepetést. Ha kíváncsi vagy, pontosan mit, kérjük, szánj ránk pár percet az idődből!

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • Gyors élő fogadás
 • Sok speciális sport
 • Magas röplabda oddsok
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • Visa
 • Mastercard
 • Revolut
 • Apple Pay
 • Befizetési opciók:
 • Visa
 • Mastercard
 • Revolut
 • Apple Pay
Bónuszok: 4.0
4.0
Bónuszok: 4.0
4.0
Kifizetések: 4.5
4.5
Befizetések: 4.0
4.0
Pénznemek: 4.0
4.0
Szoftver: 3.5
3.5
Felhasználóbarát: 4.0
4.0

OhMySpins sportfogadás webhely – Licenc & egyebek

Az OhMySpins magyar sportszerető közönség számára készült fogadóportálja a Rabidi N.V. alatt működik, amely, mint szerencsejáték-vállalat a karibi-régióban van céglajtromba véve, Curacao szigetén (Reg. szám: 151791). A cég székhely a Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao címre van bejegyezve. A működési engedélyét pedig a Government of Curacao adta ki: 8048/JAZ. Amennyiben a vállalattal hivatalosan fel akarod venni a kapcsolatot akkor (angol nyelven) erre az e-mail-címre írj: [email protected].

A Rabidi N.V. évről-évre egyre több branddel van jelen a nemzetközi szerencsejáték és online fogadás piacon, amelyek közül a OhMySpins magyar nyelven is használható webhelye az egyik legújabb. Az online OhMySpins vélemények között ilyenek és olyanok is akadnak bőséggel. De, ami minket illet a tesztjeink során semmilyen visszásságot nem tapasztaltunk az OhMySpins regisztráció, bankolás és egyéb funkciók kapcsán.

Mindezek mellett az is világossá vált, hogy a brand mögötti cég a felelőségteljes szerencsejáték mellett tett le a voksát. Erre a többi között bizonyíték, hogy többféle önkorlátozó mechanizmussal élhetnek az OhMySpins magyar játékosai – az önlimitációs opciók között még a részleges önkizárás is helyet kapott. Aki pedig szükségét érzi az az Oh My Spins sportfogadás részlegén keresztül is el tud érni olyan segélyszervezeteket, mint a Gambling Therapy, GamCare, Gamblers Anonymous.

OhMySpins jellemzők

🏆 OhMySpins Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 6,000Ft

OhMySpins magyar weboldalának elérése – Alternatív cím

OhMySpins

Az OhMySpins Magyarországon olyan alternatív linken keresztül érhető el, ami sokban nem igazán különbözik az eredeti, default URL-től. A domain ugyanaz, és a különbsége csak abban rejlik, hogy az operátor egy számot is belecsempészett, így kerülve el az alapértelmezett webcím blokkolása esetén fellépő kellemetlenségeket.

Az OhMySpins magyar weboldalának elérése kapcsán még annyit, hogy bár alternatív linkes, ezen megoldások „új generációs” változatait alkalmazza, így lényegesen kevesebb karakterből áll, mint a kábé egy évtizeddel ezelőtti alternatív linkek. A biztonságot illetőleg aggodalomra semmi ok, mivel az OhMySpins sportfogadás és casino szekcióját titkosított módon tudod elérni, és bankolásnál, illetve egyéb „kényes” tevékenységeknél pedig a legújabb SSL-technológiákat veti b a rendszer.

OhMySpins Belépés

OhMySpins regisztráció – Számlanyitás lépései

Számlát – pontosabban fogalmazva – felhasználói fiókot teljesen ingyen tudsz nyitni, ráadásul a folyamat nem is nevezhető időigényesnek, mivel még mobilon is csak percek kérdése, hogy az OhMySpins magyar ügyfeleinek táborába tartozhass.

A KYC-s azonosítással elvileg egy jó ideig nem kell foglalkoznod, mivel a buki az Oh My Spins regisztráció után nem kéri be egyből azokat a dokumentumokat – azaz a róluk készült fotókat – amikkel a személyazonosságod, lakcímed, fizetési mód tudod majd igazolni.

OhMySpins Regisztráció

Hazánkban elérhető OhMySpins fizetési módok

A „Pénztár” menüpontra kattintva jelenítheted meg azokat az OhMySpins fizetési módok közül, amiket a buki a magyar ügyfelek számára is hozzáférhetővé tesz bankoláshoz. Ezek között vannak:

 • E-pénztárcák – Jeton, Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity;
 • Hagyományos bankok által kiadott Visa és Mastercard hitel- és bankkártyák;
 • Kripto-tárcásk bankolási opciók: Dai, Ripple, Ethereum, Litecoin, USD Coin, Bitcoin Cash, Tether;
 • Mobil és egyéb opciók: Apple Pay (Mastercard alapon), paysafecard, Rapid Transfer, Pay via Bank, Revolut (Mastercard).

Kifizetésénél Revolut kártyás korábbi depozit esetén a kártyához tartozó számlára történik az utalás, míg normál bankkártyáknál hagyományos banki transzfer révén valósul meg – amennyiben az adott kártyára nem lehet közvetlenül kérni a pénzkivételt. A paysafecard és az Apple Pay nem használható nyeremények felvételéhez.

A limitek befizetéseknél egyégesen 5 ezer HUF-ban vannak megadva a minimum összeg esetében a maximális 300 ezer HUF és 1 millió HUF közötti – bankolási megoldásnak a függvényében. A feldolgozási idő szinte mindegyik depozit opciónál azonnali. A kifizetéseknél 5 ezer HUF a minimum (még normál bank transzfer esetén is), és az egy összegben, azaz egy tranzakcióval felvehető összeg legfeljebb 1 millió HUF lehet. Az OhMySpins Magyarországon nem számít fel semmilyen bankolási költségek sem extra jutalékot az ügyfeleinek – ez nem csak a befizetések, hanem a nyeremény felvételek kapcsán is így van.

Online bankolási útmutató be- és kifizetések intézéséhez

A bankolási teendők elintézése koránt sem olyan vészes, mint az ember azt első nekifutásra vélné.

 • Bejelentkezel a szükséges infókat megadva az Oh My Spins sportfogadás buki magyar oldalán.
 • Rákattintasz a BEFIZETÉS gombra.
 • Kiválasztod, mit szeretnél lebonyolítani: KIFIZETÉS vagy BEFIZETÉS (megj. van Kripto-valuta vásárlás opció is).
 • Válaszasz egyet a felsorolt bankolási megoldások közül, aminek kitöltöd az űrlapját.
 • A megfelelő gombra kattintva jóváhagyod az adott tranzakciót.

Elvileg ennyi is lenne az egész móka, de megeshet – pl. e-tárcás bankolásnál – hogy további teendőid adódnak, vagy pl. Revolut megoldásnál a telefonos appal jóvá kell hagynod a befizetést.

Modern webdizájn ötletes grafikai elemekkel

A mai online kaszinók, bukméker weboldalai – tisztelet a kivételnek – eléggé egykaptafásak: sima, 3-hasábos elrendezés a tartalmi elemek számára, ami jobbról és balról menük, míg alulról és felülről fejléc és céges infókkal felvértezett lábléc fog közre. Ezzel a trenddel szakít a rendhagyó dizájnnal rendelkező OhMySpins magyar webszájtja: középen elhelyezett slider-gombbal lehet váltani a kaszinó és a sportfogadás termék között (a háttérben ilyenkor egy vicces animáció is fut).

A felülre (jobb felső sarok) pozícionált kereső funkció-ikon, és online chat ikon kifejezetten jó ötlet, mivel sokkal inkább szem előtt van, mintha valahol a „pice” mélyén lenne elrejtve. A felső főmenüs navigáció teljes értékű: minden szekciót elérsz vele, de a bal oldali hamburger-menünek is jó hasznát veheted az OhMySpins sportfogadás webhely-részlegében.

OhMySpins bónusz rendszer – Egyszerűen nagyszerű

Új ügyfélként lecsaphatsz a sportfogadás OhMySpins bónusz ajánlatára, ami esetünkben nem kevesebb, mint 35 ezer HUF. A 100%-os OhMySpins bonus úgy szerezhető meg, ha a legelső befizetésedben – aminek összege legalább 6000 HUF kell legyen – fogadsz 1.50-ös szorzón. Ekkor jogosult leszel az új ügyfél OhMySpins sportfogadás bónusz ajánlatra, aminek a maximuma 35 000 HUF.

A megforgatást 30 napon belül kell megoldani. A bónusz + befizetés összegét 6 alkalommal kell megjátszanod, de ehhez csakis OhMySpins online sportfogadás termékét használhatod. A gyűjtő fogadások (kombi) esetén a min. odds 1.50-ös, 1-es kötéses fogadásoknál 2.00. Fontos, hogy a bónuszra történő játék során legfeljebb 16 ezer HUF összegben fogadhatsz alkalmanként.

OhMySpins bónusz

A sportfogadás online OhMySpins bonus mellett olyan egyéb, igazán nagyszerű sport promóciókban is részt vehetsz, mint a:

 • Heti Reload OhMySpins bónusz – 50%-os akció 150 ezer HUF-ig;
 • Sport Jackpotok akció – akár 5.2 millió HUF;
 • Acca boost promóció – 10%-os nyereménynövelő akár 30 M HUF-ig;
 • Lóversenyfogadási reload bonus – 50%-os akár 15 ezer HUF-ig;
 • E-sport tétvisszatérítési akció akár 15 000 HUF-ig;
 • Asztalitenisz Free bet OhMySpins promóció – akár 3000 HUF ingyenes fogadás;
 • Virtuális sport promóció – 10%-os akció akár 150 000 HUF Free Bet formájában.

Az OhMySpins Magyarországon nyújtott piackínálata

Az OhMySpins vélemények java részét alapul véve tény, hogy a bukmékernél fogadási piacból aztán tényleg tele van a padlás.

Így aztán szint minden elképzelhető sportesemény kimenetelre tudsz valódi pénzes téteket tenni tengernyi felette / alatta, hendikepes, részeredmény és pontos eredmény piacok, valamint egyéb olya sportfogadás piacok, amik egy adott sportra vonatkoznak: pl. melyik csapat éri el a 3. negyed végén a 70 pontot (kosárlabda), mindkét csapat rúg-e gólt (labdarúgás), melyik játékos üti az első ászt (tenisz), és például a Magyarországon is népszerű sportnak számító asztalitenisznek az esetében még azt is meg tudod tenni a játék-szettek piacon, hogy lesz-e utolsó szett (5-ik) az adott meccsen.

Populáris és kisebb sportok nagy választéka

Amennyiben olyan sportokra is szeretsz fogadni, amik nem tartoznak kifejezetten a mainstream sportágak közé, akkor a OhMySpins Magyarországon online webhelyén bőven fogsz tudni miből válogatni. Ugyanis a bukinál szinte a hét bármelyik napján lehet futsal, floorball, snooker, darts, lakrossz, kelta labdarúgás, hurling, bandy, teke meccsekre fogadni. De a tollaslabda (badminton) és az India-szerte kedvelt kabaddi is gyakran szerepel a sportág kínálatban.

Persze akkor se lesz okod a panaszra, ha az olyan, hazánkban is populáris sportok felé húz inkább a szíved, mint a labdarúgás, jéghoki, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, röplabda, asztalitenisz. Ezeken kívül szinte bármikor fogadhatók olyan sportoknak az eseményei is, mint a tenisz, többféle e-sport, rögbi, krikett, baseball, amerikai futball, különféle motorsportok, küzdősportok, valamint többféle lovas sport (galopp, ügető) és agárverseny. Ha pedig RNG-alapú sportokra fogadnál, akkor a Virtuális Sportfogadás részlegben ezt többféle V-sportra is megteheted.

Fogadási segédlet – Nem kizárólag csak kezdőknek

A sportfogadás részleget (Sport menüpont) kell felkeresned azt követően, hogy bejelentkeztél az OhMySpins magyar oldalán a neved (felhasználó név), és az OhMySpins regisztráció űrlapon megadott jelszavadat használva. A sportfogadás szekcióban a bal oldali menüket használva (Népszerű Ligák és az alatta levő, minden elérhető sportot tartalmazó menü) tudod kiválasztani azt a meccset, amire fogadást adnál le.

A sportág menü egyúttal a fő piacokat is megjeleníti, így, ha például a végkimenetelekre akarsz tenni, akkor igen könnyű dolgod van. Ha egyéb fogadási piacot választanál, akkor a kinézett sportesemény / meccs nevére tudod annak „aloldalát” a képernyő közepére varázsolni, ahol a hozzá kapcsolódó minden piac, valamint az összes fogadási kimenetel (választási lehetőségek a szorzókkal) megjelenítésére kerül.

Ha minden választást bejelöltél (desktopos vagy mobil felületen), akkor a fogadószelvényen meg kell adni a fogadás fajtáját: egyedülálló (single bet), többszörös (gyűjtő), rendszer (system bet). A fogadásod a „MEGTENNI A TÉTET” gombra kattintva tudod elküldeni az OhMySpins sportfogadás online rendszerébe.

OhMySpins élő fogadás szekció részletes bemutatása

Ha sokakhoz hasonlóan te is jobb szeretsz élőben fogadni, mint meccsek előtti pre-match fogadásokat megtenni, akkor az száz, hogy nem fogsz csalódni a OhMySpins élő fogadás részlegben. A nagy számú live fogadási lehetőséget főként az olyan csapatsportok biztosítják, mint a kosárlabda és a foci, de bőven akad in-play piac asztalitenisz és még krikett mérkőzésekhez is. Az OhMySpins élő fogadás részlegében az éppen zajló sportesemények kiválasztásnak könnyebbé tételéhez egy jól elhelyezett „Sportág-slider” is a segítségedre van, amit remekül kiegészítenek az olyan infók, amelyek alapján be tudod lőni, hogy a téged érdeklő fogadások / események mikor kezdődnek.

A live fogadásokat természetesen élő közvetítéssel is támogatja – Virtuális Mező / VR-Field – formájában az operátor. Ennek a funkciónak az egyik előnye az, hogy elég sok élő statisztikai adatot meg lehet rajta nézni, az aktuális formától kezdve a korábban lejátszott 4-5 meccsig bezárólag.

OhMySpins vélemények a mobilplatform kapcsán

Ma már nem mindegy, hogy mire képes egy bukméker / casino mobilon, ezért természetesen annak is utánajártunk, hogy megugorja-e napjaink elvárásinak küszöbét az Oh My Spins, vagy sem. Kezdjük azzal a nem túl boldogító hírrel, hogy OhMySpins app nincs – sem iOS-es sem pedig Android változatban nem készül natív mobile applikáció. Ezért marad a mobilon fogadók számára a reszponzív oldal.

Ez szerencsére a kellemes meglepetések kimeríthetetlen tárháza, amin még az in-play / live fogadás is aránylag gyorsan megy olyan piacokon, ahol az oddsok kábé 3-4 másodpercenként változnak. A Live Streaming / VR-Field is megfelelően muzsikál a mobilokon. Viszont a streaming élvezhetősége azért 6 colos kijelző alatt jelentősen esik.

Kulcsfontosságú dolgok – Biztonság & adatvédelem

Mivel az Oh My Spins a Rabidi N.V. égisze alatt fut, ezért sem a biztonság, sem pedig az adatvédelem miatt nem kell aggodalmaskodni. A rendszer bankolási tevékenységek intézésére desktopos és mobile platformon is messzemenően alkalmas, amiről a banki-szintű, legújabb SSL-titkosítás gondoskodik. Az ügyféladatokat a cég többszörös védelemmell felvértezett szervereken tárolja, így azokhoz senki nem férhet „kívülről” hozzá – aza bármit is adsz meg az operátornak az hétpecsétes titok marad.

Az OhMySpins ügyféltámogatás rendszere

Az ügyfelek számára a cég egy jól összerakott GYIK szekciót biztosít. Ebben a webhely részlegben fő kategóriákba csoportosítva találhatod meg a válaszokat az érdeklődésedre számot tartó kérdésekre. Az élő chat funkciót a nap 24 órájában bármikor tudod használni – viszont csak angol nyelven érdemes próbálkozni.

Az e-mailes opció is megoldás lehet, ha az adott kérdésre nem azonnal szükséges választ kapnod és / vagy ha olyan típusú: [email protected]. A chaten az agentek olyan 1-5 percen belül válaszolnak – pontosabban reagálnak. Az e-mailes opciót használva, viszont akár órákba is telhet, mire megérkezik a várva várt válasz – általában az ügyfélszolgálat leterheltségének mértéke határozza meg, hogy mikor kerül rád a sor.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
OhMySpins
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
-
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több tízezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

Az Oh My Spins sportfogadás (pre-match és élő fogadások) is ajánlható webhellyen rendelkezik. A promóciók és bónuszok száma bőven átlagon felüli, és nagyon sok piacon lehet fogadásokat tenni a legkülönfélébb sportágakra az e-sportoktól egészen a lakrosszig. A buki szorzói jók, mondhatni versenyképesek, az alkalmazott VR-Field hozza azt a szintet, ami szükséges, hogy az ember normálisan tudjon élőben fogadni – akár mobilon is. Ami viszont tény, hogy OhMySpins alkalmazás nincs a mobilkészülékes felhasználóknak, és az ügyfélszolgálat chaten / e-mailen igazából csak angolul hasznavehető.

GYIK

Az online ügyfélszolgálat alapvetően angol nyelvű. De egyes agentek használnak fordító szoftvert, ami az igazság szerint csak tőmondatban feltett kérdéseknél jó válaszadására.
A magyar álam nem örül neki, de megbüntetni nem fog érte, sőt még arra is kér, ha már külföldi cégnél fogadsz, légy oly bűbájos, és fizess utána szerencsejáték adót. A szitu már csak azért is faramuci, mert az Európai Uniós álláspont szerint csakis rád tartozik, hogy hol, melyik cégnél teszel meg fogadásokat, a lényeg, hogy legyen a bukmékernek hivatalos licence.
Az operátor új ügyfeleként csak az egyik fő termék kezdő bónuszt kérheted – azaz vagy az online sportfogadás, vagy a casino welcome bónusz közül választhatsz, de a kettő egyszerre nem mehea
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
OhMySpins
Bajnokok Ligája
felső