Bartos László | Frissítve:

Mai sportműsor - Heti foci és TV-s sportprogramok egész nap

Kezdési idő TV Mérkőzés Mérkőzés típus
15:00 Mérkőzés románia - ukrajna Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés
18:00 Mérkőzés belgium - szlovákia Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés
21:00 Mérkőzés ausztria - franciaország Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés
Kezdési idő TV Mérkőzés Mérkőzés típus
18:00 Mérkőzés törökország - georgia Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés
21:00 Mérkőzés portugália - csehország Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés
Kezdési idő TV Mérkőzés Mérkőzés típus
15:00 Mérkőzés horvátország - albánia Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
18:00 Mérkőzés németország - magyarország Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
21:00 Mérkőzés skócia - svájc Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
Kezdési idő TV Mérkőzés Mérkőzés típus
15:00 Mérkőzés szlovénia - szerbia Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
18:00 Mérkőzés dánia - anglia Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
21:00 Mérkőzés spanyolország - olaszország Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
Kezdési idő TV Mérkőzés Mérkőzés típus
01:45 Mérkőzés argentína - kanada Mérkőzés típus copa america, csoportmérkőzés, 1. forduló
15:00 Mérkőzés szlovákia - ukrajna Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
18:00 Mérkőzés lengyelország - ausztria Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
21:00 Mérkőzés hollandia - franciaország Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
Kezdési idő TV Mérkőzés Mérkőzés típus
15:00 Mérkőzés georgia - csehország Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
18:00 Mérkőzés törökország - portugália Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
21:00 Mérkőzés belgium - románia Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 2. forduló
23:45 Mérkőzés ecuador - venezuela Mérkőzés típus copa america, csoportmérkőzés, 1. forduló
Kezdési idő TV Mérkőzés Mérkőzés típus
18:25 Mérkőzés espanyol - oviedo Mérkőzés típus spanyol foci, rájátszás döntő, vv.
21:00 Mérkőzés skócia - magyarország Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 3. forduló
21:00 Mérkőzés svájc - németország Mérkőzés típus európa bajnokság, csoportmérkőzés, 3. forduló
23:45 Mérkőzés egyesült államok - bolívia Mérkőzés típus copa america, csoportmérkőzés, 1. forduló

A sikeres online élő sportfogadáshoz elengedhetetlen, hogy az ember közel valós időben tudja figyelemmel követni azon sporteseményeket, amelyekre in-play / élő piacokon fogadni szeretne. Ugyanakkor igen sokan vagyunk, aki a meccsek előtti – pre-match – fogadások esetén is megnézzük azokat a mérkőzéseket, például valamelyik sport tv műsor révén, amelyekre igazi pénzes tétben / tétekben korábban fogadásokat tettünk meg. Ugyanakkor tény, hogy manapság igen sok helyen és kifejezetten sokféle sport eseményeit adják le tv műsor formájában úgy a magyar, mint a külföldi csatornák, és ember legyen a talpán aki ki tud igazodni a változatos kínálatban, arról nem is beszélve, hogy a megfelelő oldalakat végig kell bogarászni, hogy kiválaszthassuk a minket érdeklő meccseket, összecsapásokat.

Weboldalunk ezen szekcióját azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy adott napi – azaz például a mai sportműsor kínálat – valamint az adott heti sportesemény felhozatal egésze a rendelkezésedre álljon. Így pár kattintással megtalálhatod azokat a meccseket, amik számot tartanak az érdeklődésedre – pl. mai focimeccsek a TV-ben.

Mai sportműsorok a TV-ben

Ha nem akarsz minden téged érdeklő, épp aktuális mérkőzést streamingen, vagy esetleg VR-Field alapú animációs közvetítéssel néni, akkor érdemes az aznapi TV-s sportesemény kínálatunkra vetned egy pillantást. Ugyanis az online sportműsor „tv-újságunkban”, időrendi sorrendben találhatók meg a mai sportműsorok a tévében listán mindazon mérkőzések és összecsapások, amiket egy adott napon a hazánkban valamilyen úton-módon elérhető TV-csatornák leadnak. A mai sportműsor a tv-ben összeállításainkban minden esetben szerepel az adott sporteseménynek a neve mellett a kezdésének a pontos időpontja, így jó előre felkészülhetsz az izgalmas meccsekre bekészítve chips-et sört, és minden egyebet, ami egy magyar sportrajongónak szükséges lehet.

Foci tv sportműsor

A sportműsorok ma táblázatokban / listákon az is szerepel minden egyes esemény kapcsán, hogy milyen sporthoz kapcsolódik (pl. jégkorong, labdarúgás, kosárlabda. Emellett az is megtalálható a megfelelő oszlopban, hogy milyen jellegű az adott mérkőzés (pl. Foci BL-Selejtező, NBA alapszakasz stb.)). és értelemszerűen az adott meccset közvetítő / leadó Tv-csatorna logóját is megtalálod az oldalon. Mindennek köszönhetően az aktuális napi – vagyis a mai sportműsorok – kapcsán az összes olyan infó a kezed ügyében lesz, ami alapján seperc alatt eldöntheted, hogy mit, és hol tekintesz meg élőben, vagy esetleg felvételről – ha lemaradtál volna valamilyen téged érdeklő összecsapásról.

Heti TV műsor összes csatorna – Széles sportválaszték

Természetesen nem csak a mai sportműsorok – pl. a focimeccsek ma, kosárlabda mérkőzések stb. – érhetők el webhelyünk ezen részlegében, hanem az adott heti egész kínálat, azaz, minden olyan sportesemény, mérkőzés, amit hétfő és vasárnap között a hazánkban elérhető TV-csatornák leadnak / közvetítenek. Olyan televíziós csatornák programjait tartalmazza a folyamatosan frissített adatbázisunk, mint például az M4 sport műsor választéka (hazai és külföldi meccsek – vízilabda BL meccsek, kézilabda NB1 mérkőzések stb.).

Programajánlókban megtalálható a top ligák legjobb összecsapásainak időpontjai is, így garantáltan nem fogsz lemaradni egyetlen ütős rangadóról sem, legyen szó a La Liga meccsek, vagy a mondjuk Európa Liga meccsek, valamint a világszerte rendkívül népszerűnek számító Premier League meccsek, sőt még a németországi Bundesliga meccsek legjobbjairól is. Természetesen nem csak a labdarúgás rajongóira gondoltunk ennek a szekciónak a létrehozásakor. Így az élő foci a Tv-ben programok mellett számos egyéb sport eseményeinek élő közvetítéseiről, ismétlésekről stb. is bármikor értesülhetsz nálunk.

Labdarúgás ma – Azaz Élő foci a Tv-ben

Mivel hazánkban a labdarúgás számít az első számú sportnak, ezért sportesemény ajánlónkban mi is kiemelten foglalkozunk vele. Ennek köszönhetően az összes olyan focis sporteseményt megtalálod a TV műsor ajánlónkban, ami „számít”: pl. foci NB1 mérkőzések, a legizgalmasabb mai BL meccsek (az adott napra vonatkozóan), valamint a hazai adók által közvetített topligás találkozók, mint a legjelentősebb Bundesliga meccsek és rangadók, Olasz Serie A – olasz első osztály – és Serie B összecsapások, angliai első osztály mérkőzések - Premier League meccsek.

A téged érdeklő labdarúgó mérkőzésekre többféle módon rá is tudsz keresni az oldalunkon, és rászűrhetsz a találatokra például egy adott TV-csatorna nevének a megadásával, ha csak mondjuk arra vagy kíváncsi, hogy milyen lesz az adott héten az M4 sport műsor kínálata, vagy mondjuk a sport 1 műsor választéka fociból, illetve a Sport2 mai műsor felhozatala labdarúgás meccsek tekintetében.

UEFA Euro 2024
felső