Bartos László | Frissítve:

Sol magyar – Sok sportág, magas szorzók remek nyerési lehetősségek

A Sol nem számít tejfelesszájú kezdőnek, mivel a GALAKTIKA N.V. operátor révén már 2019 óta jelen van az online szerencsejáték világában.

Mutass többet

Cikkünk célja, hogy fülétől a farkáig bemutassuk a sportfogadás termékét, mindenre kitérve, ami játékosként fontos lehet az embernek: Sol magyar webhelyén elérhető sportajánlat és fogadáskínálat, bónuszválaszték, promóciós-felhozatal, valamint egyéb dolgok, mint a regisztráció, KYC, illetve a Sol Magyarországon nyújtott egyéb szolgáltatásai.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 40,000Ft
Sol
4.7

 • 40+ megfogadható sport
 • Kiváló Live Streaming
 • Sok élő fogadás
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • bitcoin
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • bitcoin
Bónuszok: 4.6
4.6
Bónuszok: 4.6
4.6
Kifizetések: 4.5
4.5
Befizetések: 4.5
4.5
Pénznemek: 4.4
4.4
Szoftver: 4.6
4.6
Felhasználóbarát: 4.8
4.8

Tudnivalók a Sol Magyarországon elérhető oldala kapcsán

A Sol Magyarországon is jelenlevő webhelyét a GALAKTIKA N.V. kezeli, mint operátor, és ez a szerencsejáték vállalat a tulajdonosai is az oldalnak. A cég a karibi régióban található Curaçao-n került bejegyzésre (székhelyének címe: Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao). A GALAKTIKA N.V. a Government of Curaçao által kiadott szerencsejáték engedély (8048/JAZ) birtokában végezhet a többi között fogadásszervezői tevékenységet a neten. Az operátor kapcsán sikerült kideríteni, hogy a Sol Magyarországon élő ügyfelei vitás kérdések esetén, vagy minden egyéb okból kifolyólag megírhatják a véleményüket a teljesen független AskGamblers platformra, ahol a cég válaszol a kérdésekre.

Mint ahogyan más nívós bukmékerek esetében, úgy a Sol Magyarországon online webhelyén is elérhetők –regisztráció után – olyan eszközök, amelyek révén bárki ki tudja magát zárni az online sportfogadásból és szerencsejátékból (Self-Exclusion). Mindemellett azt is a szíves figyelmébe szeretnék ajánlani a Sol Magyarországon élő felhasználóinak, hogy szükség esetén mindenképpen kérjenek szakértői segítséget: GamCare, Gambling Therapy, Gordon Moody Association, Gamblers Anonymous.

Sol jellemzők

🏆 Sol Irány az oldal
🎁 Bónusz 40,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 4000Ft

Hogy érhető el a Sol magyar oldala hazánkban?

Sol

A magyar honban is online, külföldi bejegyzésű kaszinók, online bukmékerek és más netes fogadás szolgáltatók egész egyszerűen rá vannak kényszerítve, hogy olyam megoldásokat alkalmazzanak, amelyek megkerülik a „nagy állami tűzfalat”. Ugyanis hazánk hatóságai már évek óta azon vannak, hogy üldözzék a külföldi szerencsejáték és online sportfogadás szolgáltatókat – és ennek érdekében semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, és képesek még au Európiai Unió Bíróságának jogerős döntését is semmibe venni!

Emiatt már az operátorok 99%-a átváltott az új generációs alternatív hivatkozások alkalmazására. Ami a Sol magyar oldalát illeti, egyelőre még a hivatalos webcím alatt fut. De tapasztalataink és a – Sol vélemények alapján – csak idő kérdése, mikor kerül rá ez a sportfogadás webhely is a magyar állam feketelistájára. Onnantól kezdve pedig csakis akkor lesz elérhető a Sol magyar IP-cím alól, ha a webhelyet működtető operátor átvált a számozott URL-es alternatív linkek használatára. Viszont onnantól kezdve, hogy ez megtörténik, hazánk hatóságainak már semmilyen eszköz nem lesz a kezében ahhoz, hogy a felhasználókat megakadályozza a Sol magyar weboldalának használatában.

Sol regisztráció – Kötelező mutatvány számlanyitáshoz

Az nyilvánvalóan számodra is teljesen világos, hogy nem lehet Sol regisztráció – azaz felhasználói fiók nyitása nélkül – valódi pénzes tétekben fogadásokat megtenni a bukméker magyarországi oldalán. A Sol-os regisztrációhoz – mivel a buki egyelőre nem látta el hazánk anyanyelvének támogatásával a webhelyet – nem árt némi angol nyelvismeret. Viszont, ha ez megvan, akkor a regisztráció, és a webhely használta sem okozhat számodra komolyabb nehézséget. Lássuk, akkor most a regisztráció minden fontos lépését.

A felhasználói fióknyitás után érdemes ellenőrizni, hogy minden adat jól szerepel-e a Profilodban. A KYC azonosítást a „Verification” fülre kattintva egy külön oldalon tudod elvégezni oly módon, hogy megfelelő fotókat készítesz az operátor kérései szerint: például a személyidről; szelfit, ahogyan az igazolványod magad mellett tartod az arcodnál, képernyőmentést a használt megoldásról, amit Sol kifizetés és befizetés műveletekhez veszel igénybe. A feltöltött dokumentumokat a cég szakemberei rövid időn belül ellenőrzik, és értesítenek a KYC sikeressége kapcsán.

Sol fizetési módok – Biztonságos megoldások hazai ügyfeleknek

Az Sol fizetés módok között akad „ilyen” is, meg „olyan” is, viszont tény, hogy azért lehetne valamivel bőségesebb a kínálat. Szerencsére az online bankolás maga nem nagy dolog. Ha bejelentkeztél kiválasztod a megfelelő menüt, és azon belül, hogy milyen műveletet szeretnél elvégezni kifizetés (WITHDRAWAL), vagy befizetés (DEPOZIT), és ha kijelölted, melyiket akarod épp használni a fizetési módok közül, már csak annyit kell tenni, hogy az adott fizetési online űrlapot kitöltöd, és ha van még egyéb teendő a fizetés kapcsán, követed a rendszerutasításokat.

A befizetési minimum 4000 Ft (vagy ennek megfelelő összeg más valutában). A maximális összeg, amit 1 tranzakcióval fel lehet tölteni 1 millió Ft, de kriptos tárcák révén akár 50 millió Ft is befizethető kripto valutában.

Jelenleg a következő opciókat tudod használni online bankolási teendők intézéséhez a Sol fizetési módok közül:

 • e-pénztárcák: Jeton, NETELLER, STICPAY, Skrill;
 • hitel- és bank kártyák (Visa kártyák és Mastercard kártyák);
 • Rapid Transfer megoldás és Trustly opció;
 • paysafecard (csak befizetéshez) és Sofort;
 • további megoldások: kripto valuták (BTC, LTC, XRP, ETR, DAI), ePay.bg, eps, Binance Pay.
Sol fizetési módok

Sol bónusz és promóciós választék

Már a Sol regisztráció űrlapon – de később is – dönthetsz úgy, hogy élsz a kezdő Sol bonus lehetőséggel – a sport termék kapcsán. Ebben az esetben 40 000 Ft hullhat Sol bónusz formájában az öledbe. Ha nem tartasz igényét a kezdő bonus egészére, akkor már 4000 Ft befizetésével is lehet hívni az ajánlatot.

A kapott bónuszra 10-szörös megjátszási követelmény vonatkozik, a bónusszal elért nyereményekre pedig 1-szeres. Fontos, hogy a Sol bonus visszaforgatásakor csak olyan fogadásokat vesz számításba a rendszer, amelyek esetében legalább 3 választás van az adott szelvényen, és választásonként a szorzó nem lehet kevesebb, mint 1.50.

Amennyiben igényt tartasz rá, akkor első befizetés mellett a második és a harmadik befizetésedhez is igényelhetsz bónuszt a bukmékernél. A második befizetéshez 100%-os, a harmadik befizetéshez 50%-os arányú bónuszt ad a buki. Amennyiben pedig újra fel akarod tölteni az egyenleged, akkor az operátor által kínált Reload Bonus révén akár 40 000 Ft-os újrafeltöltési bónuszhoz is hozzá tudsz jutni.

Sol sportfogadási bónuszok

Kiváló piacválaszték a Sol sportfogadás részlegében

Ami a megtehető piacok számát illeti a Sol sportfogadás bukméker nálunk színjelesre vizsgázott – ha lehet ilyet mondani. Az operátor láthatóan minden tőle telhetőt megtett, hogy a felhasználók kedvébe járjon, és ennek megfelelően a komolyabb, nagyobb sportoknak a meccseihez több száz pontos- és részeredmény piacot biztosít, nagyon sokféle hendikepes (esetleg ázsiai) piacok társaságában. Emellett hegyekben állnak Sol sportfogadás bukmékernél az in-play fogadás és a pre-match fogadás szekcióban is a over / under piacok, amiken sportágtól függően meg lehet tippelni egy adott meccsen a sárgalapok számát, személyi hibák számát, vagy akár azt is, hogy hány touch down lesz az első játékrészben.

Sportágkínálat – Fogadj bármilyen sport eseményeire

Bármilyen sportra is szeretnél fogadni online pre-match vagy in-play módon, szinte biztos, hogy az adott sportágat meg fogod találni a Sol sportfogadás szekciójában. Az olyan nagy népszerűéggel bíró sportok mellett, mint a foci, kosárlabda, kézilabda, röplabda, jégkorong, vízilabda, baseball, amerikai futball, krikett, rögbi, asztalitenisz, tenisz, golf, különféle motorsportok, küzdősportok mellett sok más egyébre is tudsz fogadni live és meccs előtti piacokon a Sol sportfogadás szekciójában.

Ilyenek egyebek mellett a manapság rekord népszerűséggel bíró e-sportok, virtuális sportok, vagy az olya különleges sportágak, mint a padel, kabaddi, hurling, kelta foci, ausztráliai futball, lakrossz, biatlon, téli sportok, squash, strandröplabda, futsal, teremfoci, kerékpározás, bandy, sznúker, szumó, sakk, billiárd, golyósport, curling. Mindezeken felül a Sol sportfogadás részlegében tudsz fogadásokat tenni sortoktól teljesen független eseményekre is, mint például a TV-műsorok, Oscar-gála, vagy különféle politikai események.

 • Labdarúgás
 • Kosárlabda
 • Röplabda
 • Jégkorong
 • Baseball
 • Amerikai futball
 • Tenisz
 • Golf
 • Sznúker

Fogadj online – Megmutatjuk, hogy kell

Ha tisztában vagy vele, hogy mik azok az online sportfogadás piacok, akkor biztos, hogy nem fog számodra gondot okozni, hogy online tudj fogadni a Sol sportfogadás részlegében. Először is ki kell választanod azokat az eseményeket / meccseket / mérkőzéseket, amelyekre fogadni akarsz.

Ha ez megvan, akkor minden egyes eseménynek a nevére kattintva tudod előhívni a hozzá tartozó online piacokat a Sol sportfogadás platformján. A piacoknál válaszd ki a neked megfelelő kimeneteleket, fogadási opciókat, amit a bukméker online rendszere valós időben helyez el a fogadási szelvényeden, ami alkalmas egyszeri, kombi, és system fogadások megtételére is. Innentől kezdve csak a tétet kell beállítanod, és már mehet is a móka!

Sol élő fogadás szekció & live streaming funkció

A Sol élő fogadás ajánlatai között egymást érik a jobbnál is jobb lehetőségek, amelyekre mindenképpen érdemes lecsapni, ha az in-play fogadások kedvelői közé sorolod magad. Az aktuális felhozatalt a sportfogadás platform LIVE részlegében találod meg, ahol többféleképp is rá tudsz szűrni a találatokra, amiken köszönhetően a rendszer csakis azt listázza ki a találatok között, amelyek minden téren megfelelnek a keresési feltételeknek.

A Sol élő fogadás ajánlatai között a legtöbb népszerű sport mellett olyanok is találhatók, amelyek kevésbé ismertek pl. live badminton, floorball, és élő netball meccsek. A szorzók az élő fogadásokhoz kifejezetten jónak mondhatók, és az sem mellékes, hogy nagyon sok eseményhez a bukméker live streaming szolgáltatást is nyújt VR-Field formájában.

Igényes megoldások mobile platformra

A mobile platformon ugyanúgy elérhető az összes olyan funkció és szolgáltatása, amit az operátor a desktopos / asztali gépes webhelyen nyújt. Ennek köszönhetően szinte gyerekjáték mobilon is a Sol regisztráció, a különféle fizetési módok online bankoláshoz történő alkalmazása, vagy éppen az ügyféltámogatásai rendszernek az igénybevétele.

Mindemellett az tény, hogy a Sol-nak a mobil platformja nem rendelkezik Sol alkalmazás alapú megoldásokkal, amelyek kompatibilisek lennének iOS-es és / vagy Androidos mobile készülékekkel. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy egyelőre nincs semmiféle Sol applikáció, amit le tudnál tölteni a kedvenc okos kütyüdre, amiből adódóan kénytelen vagy beérni Sol app nélkül, és ha mobilon akarsz játszani, akkor az okoskészülékekre belőtt mobile barát weboldallal.

Játssz biztonságosan stabil környezetben

Az operátor teljesen biztonságos játékfelületet és hardveres környezetet hozott létre a felhasználói számára. Ennek köszönhetően a személyes adatok védelme miatt egy cseppet sem kell aggódnod, és amiatt sem kell félned, hogy valamilyen pénzügyi művelet alkalmával a be- vagy kifizetésed nem a megfelelő helyen köt ki. A Sol-nál alkalmazott TLS 1.2-es és 128 bites SSL-titkosítás a garancia arra, hogy minden alkalommal, amikor ügyfél kliens-szerver kommunikáció jön létre, az a lehető legbiztonságosabb feltételek mellett valósul meg a Sol magyar webhelyén.

Sol vélemények – Mit tud hazánkban az ügyfélszolgálat?

A bukmékerként és online casino providerként is jeleskedő cég a Sol Magyarországon elérhető webhelyén nm túl acélos GYIK / FAQ szekcióval rendelkezik. Ebből kifolyólag előre leget borítékolni, hogy a regisztrációt / számlanyitást követően nem sokkal kénytelen leszel az ügyfélszolgálattal chaten vagy e-mail-en felvenni a kapcsolatot.

Az előbbi esetében 0-24 rendszerű online chat funkció áll a rendelkezésedre, amit mobile és desktopos platformon is el tudsz érni 1-4 perces átlagos várakozási idő után. Az e-mailes ügyféltámogatás egy fokkal macerásabb, mert előfordul, hogy fél nap is eltelik, mire egy alapkérdésre válasz érkezik a cég munkatársaitól. Ugyanakkor fontosabb ügyek esetében érdemesebb az e-mailes opciót használni – és ezt az álláspontunkat a Sol vélemények is megerősítik. A használható e-mail-cím: [email protected] (de elviekben a bukméker Telegram csatornáján keresztül is fel tudod venni a kapcsolatot az operátorral).

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Sol
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
GALAKTIKA N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több tízezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Sol Magyarországon rendkívül sok megfogadható sportot nyújt, amelyek között bőséggel akadnak speciális, e-sportok és v-sportok is. A bukméker piacválasztéka rendkívül impozáns, és ugyanezt tudjuk elmondai a fogadási események / sportesemények számáról. A bónusz opciók közül kifejezetten jónak gondoljuk az új ügyfeleknek járó kezdő akciót. És az is tény, hogy a buki élő fogadási ajánlatai is kifejezetten jónak mondhatók!

GYIK

Nem tudunk ilyen problémáról.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Sol
UEFA Euro 2024
felső