Bartos László | Frissítve:

Amun Ra ismertető – Magas oddsok, sok piac és remek mobilplatform

A 2020-ban alapított AmunRa Magyarországon nemrégiben vált ismertté. A Rabidi N.V. égisze alatt futó brandet eredetileg online kaszinónak szánta a szerencsejáték-vállalat.

Mutass többet

Viszont a mai trendeknek megfelelve a casino termék mellett hamarosan sportfogadás / élő fogadás részleg is helyet kapott az AmunRa magyar oldalán. Az Amun Ra sportfogadás ajánlata meglepően jó – különösen a sportág kínálata. Olvasd el ismetetőnket, hogy mindent megtudhass róla!

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
AmunRa
3.0

 • Többféle rendhagyó sport
 • Izgalmas spotfogadás promóciók
 • Fogadáskészítő funkció
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
Bónuszok: 3.0
3.0
Bónuszok: 3.0
3.0
Kifizetések: 4.0
4.0
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 3.5
3.5
Szoftver: 3.0
3.0
Felhasználóbarát: 3.0
3.0

Amun Ra licenc és céges információk

Az AmunRa Magyarországon 8048/JAZZ számú licenc birtokában végezhet online szerencsejáték és fogadásszervezői tevékenységet, amit a Government of Curacao szabályozó hivatalos szerv állított ki a webhely birtokosának és üzemeltetőjének: azaz a Rabidi N.V.-nek. Az EU régiójában a Rabidi N.V. számára pénzforgalmi szolgáltatásokat a Tilaros Limited végez, amely Cipruson van bejegyezve. A Rabidi N.V. székhelye: Scharlooweg 39, Willemstad, Curacao. A Tilaros Limited székhelye: Viktoros Ougko 8, 2107 Nicosia, Ciprus.

Az Amun Ra magyar nyelvű külön szekció található, amiben egy igen részletes önfelmérő teszt is van. Ugyanebből a részlegből olyan organizációk is elérhetők, amik a játékfüggőségben érintett játékosoknak nyújtanak segítséget: GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy.

AmunRa jellemzők

🏆 AmunRa Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 6,000Ft

AmunRa Magyarországon – Elérés & alternatív link kérdése

AmunRa

Az Amun Ra elérés nem jelent magyar régióból problémát. A jelenlegi webcímben van ugyan egy „1-es” szám, ami egyfajta alternatív linknek is tekinthető. Manapság számos operátor él azzal a gyakorlattal, hogy némiképp módosított URL-en keresztül biztosítják az online fogadás és szerencsejáték desktopos és mobile webhelyeik elérését. Ugyanis abban az esetben, ha az alapértelmezett webcímes elérés valami miatt problémássá válik, akkor csak egyetlen számot adnak hozzá a már meglévő domainhez.

A korábbi gyakorlat Magyarországon pár évvel ezelőtt az volt, hogy a magyar állam erre a célra kijelölt hivatalos szervei blokkolták a külföldi szerencsejáték oldalakat, és sportfogadás portálokat. Emiatt sok operátor arra kényszerült, hogy alternatív linkek, módosított URL-ek, valamint tükör oldalak révén folytassa a szolgáltatásai nyújtását a magyar ügyfeleknek. Manapság már lényegesen ritkább az, hogy olyan sportfogadás vagy szerencsejáték operátor, mint a Rabidi N.V. brandjét blokkolnák. De ennek ellenére benne van a pakliban, hogy az AmunRa Magyarországon bannolva lesz.

Ilyen esetekre az Amun Ra magyar ügyfelei számára egészen biztosan szolgálni fog olyan optimális megoldásokkal, amelyek megfelelnek a biztonsági követelményeknek (titkosítás stb.), és a szolgáltatások minősége sem fog csorbulni. Amennyiben az AmunRa regisztráció csak egy, az operátor által megadott alternatív linken keresztül fog menni, elvileg akkor sem lehet semmi gond a titkosításnak köszönhetően.

AmunRa Belépés

AmunRa regisztráció – Számlanyitás Magyarország régiójából

Az Amun Ra regisztráció lépései nagyon egyszerűek. Ugyanis csak egy pár oldalas űrlapot kell kitöltened a számlanyitáshoz, ami ráadásul magyar nyelvű. Az AmunRa regisztráció elején ki tudod választani azt is, hogy milyen bónuszt szeretnél / illetve, hogy akarsz-e egyáltalán üdvözlő AmunRa bónusz ajánlatot kérni vagy sem, és promóciós kód megadására is módod van.

A számlanyitási űrlapot a megfelelő gombra kattintva tudod megjeleníteni az AmunRa magyar oldalán. Az űrlap első oldalán ezek kell megadnod:

Emellett van két checkbox alul: az egyik kötelező (Életkor igazolása, ÁSZF, Adatvédelmi Irányelvek elfogadása), a másik opcionális (promóciós e-mailek fogadása).

Az Amun Ra magyar oldalán történő regisztráció második űrlapoldalán személyes adatokat kell megadni, valamint lakcím adatokat. A FIÓK LÉTREHOZÁSA gombra kattintva tudod véglegesíteni a számlanyitási szándékod.

Felhasználó fiók azonosítása – KYC számla verifikáció

A felhasználói fiókod akkor lesz használható nyeremények kifizetésére, ha igazolsz pár dolgot magadról. Ilyen a kiléted, a lakcímed, a használt fizetési mód (esetleg az is, honnan van a pénzed a játékhoz – például fizetés, megtakarítás stb.). A kiléted arcképes igazolvány fotókkal, a lakcímed bankszámla kivonat-fotókkal és közüzemi csekk fotókkal, az egyéb dolgokat képernyőmentésekkel tudod igazolni.

AmunRa Regisztráció

AmunRa fizetési módok & bankolási útmutató

A bankolási megoldások közül ebben a fejezeteben azokat a megoldásokat mutatjuk be, amik Magyarországon elérhetők a hazai játékosoknak. Emellett egy rövid útmutató keretében azt is bemutatjuk, hogyan lehet befizetni pénzt a számládra, és hogyan lehet nyereményt felvenni az Amun Ra magyar weboldalán.

A befizetésekhez a következő AmunRa fizetési módok érhetők el magyaroknak:

 • banki átutalás (pay via bank);
 • Mastercard;
 • e-pénztárcák: Jeton, Skrill / Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity;
 • Rapid Transfer;
 • paysafecard;
 • kriptopénzek: Tether, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin (időnként egyéb kripto pénzek is elérhetők);
 • Apple Pay.

A nyeremények kifizetéséhez, pénzkivételhez elérhető megoldások magyar régióban:

 • banki átutalás (pay via bank);
 • Mastercard;
 • e-pénztárcák: Jeton, Skrill / Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity;
 • Rapid Transfer;
 • kriptopénzes tárcák: Tether, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin (időnként más kripto pénzes tárcák is elérhetők).

A minimális befizetés 4100-5000 Ft. közötti / tranzakció. A maximális 350 ezer – 1 millió Ft közötti. Az ügyfékszolgálat szerint díjakat nem számítanak fel.

Bakolás a bukmékernél

A feldolgozási idő változó. befizetéseknél a legtöbb módszernél azonnali (kivéve banki-átutalás), Kifizetéseknél akár 1-3 nap is lehet.

Üdvözlő bónusz és egyéb promóciók

AmunRa bónusz

Az AmunRa bónusz ajánlatai között van üdvözlő bónusz és AmunRa bonus olyan ügyfeleknek is, akik már korábban regisztráltak az oldalon.

Üdvözlő bónusz sportfogadáshoz – 100%-os akár 35 000 Ft-ig

Legalább 6 ezer Ft-os első befizetés kell ehhez a bónuszhoz. Csak új ügyfeleknek jár. Maximális összege 35 ezer Ft. A feljogosító befizetése 1x meg kell forgatni: min. odds 1.50. A kapott bónusz + a befizetés teljes összegét 6 alkalommal kell megjátszani – egyszeri fogadásoknál min. 2.00-es, kombinált fogadásoknál min. 1.50-ös odds szükséges. Maximális tét / fogadás = 16 000 Ft. A megjátszási követelményeket 30 napon belül kell az aktiválást követően teljesíteni.

A bukmékernél egyéb remek sportfogadás promóciók is vannak, mint például ACCA Boost, heti reload 50%-os bónusz, sport jackpot és egyéb izgalmas ajánlatok.

Sportfogadás piacok nagy választéka az Amun Ranak a bukméker részlegében

Az AmunRa sportfogadás piacok tekintetében igazán magasra tette azt a bizonyos lécet, ami különösen annak fényében megbecsülendő, hogy alapvetően kaszinóként indult az oldal. A sportfogadás rajongó AmunRa magyar ügyfelek nagyon sok pontos eredmény piac közül tudnak választani, amelyeket a legkülönfélébb sportokhoz kínál fel a bukméker.

Természetesen a részeredmény piacokból is jókora a kínálat, mivel azok is roppant népszerűek. Ugyanez érvényes az alatta / felette piacokra is, amikre sokan fogadnak Magyarországon nap, mint nap. A hendikepes és a hosszú távú fogadási piacok is elérhetők. Ezért szinte biztos, hogy megtalálod a számodra legjobb sportfogadás lehetőségeket az AmunRa Magyarországon elérhet oldalán. A hab a tortán, hogy sok olyan piac is van, amikre kifejezetten egy adott sportra vonatkoznak – például ki szerzi az első gólt egy adott focimeccsen, lesz-e kettős csere stb.

Milyen sportokra lehet Magyarországon fogadni az AmunRa bukmékernél?

A megtehető sportok között olyan, világszerte nagyon népszerűeket lehet az „első helyen” találni, mint a labdarúgás, a kosárlabda, a jégkorong, az amerikai futball, a baseball, a kézilabda és a röplabda. De szerencsére csak nem ennyiből áll az AmunRa sportfogadás ajánlatának sportág felhozatal. Mert egyebek mellett sokféle más sportra is fogadhatsz pre-match és in-play piacokon is. A többi között ilyen a kerékpársport, a különféle motorsportok, a küzdősportok (pl, MMA), az e-sportok legnépszerűbb fajtái stb.

De ezeken kívül a bukmékernél elég gyakran lehet fogadni olyan, hazánkban nem igazán ismert sportokra is fogadni, mint a gyeplabda, vagy a bandy. „Egzotikus” sportok is vannak a bukméker kínálatában, amikre fogadhatsz: például kabaddi és kelta foci is.

Online fogadás a bukméker magyar oldalán & fogadószelvény dizájn

Az online fogadás csakis akkor lehetséges valódi pénzben a bukméker magyar nyelvre teljesen egészében lefordított weboldalán, ha megcsinálod a AmunRa regisztráció lépéseit, és feltöltöd az egyenleged egyikkel az Amun Ra fizetési módok közül. Ezt követően elvileg már bármikor tudsz pre-match és / vagy in-play fogadásokat is tenni. Ehhez a weboldalon / mobil weboldalon található menük rendkívül hasznosak lehetnek, mert általuk könnyedén ki tudod választani mindazokat a sporteseményeket, amikre valódi pénzes fogadást / fogadásokat kívánt tenni. A sportesemény kimenetelekre kell kattintanod / koppintanod (mobilon), hogy azok felkerüljenek a fogadási szelvényedre.

A bukméker fogadószelvény jól átgondolt, egyszerűen használható, felhasználóbarát a dizájnja. A kiváló funkciók terén is remekel, mert korai kifizetés is eszközölhető bele (early cash out). Emellett a single és a kombi fogadások mellett a fogadószelvény a rendszer fogadásokat is támogatja.

Az online fogadásnál fontos, hogy mielőtt játékba küldenéd a szelvényt, mindent ellenőrizz le, mivel van, hogy az ember figyelmetlen, és például nem megfelelő téttel küldheti játékba a fogadását. A bukméker fogadószelvényén találsz egy olyan részt, hogy „Népszerű tétek” – ezek olyan fogadások, amikre az adott napon / adott időszakban sokan tettek a játékosok közül igazi pénzes téteket.

AmunRa élő fogadás szekció bemutatása

Az AmunRa élő fogadás részlegében nagyon sokféle sportág különböző eseményeire tudsz valós idejű fogadásokat tenni in-play (meccsek ideje közben elérhető piacokon). Az élő fogadás részlegben általában a legnagyobb live fogadási piac ajánlat az olyan sportokhoz van, mint a labdarúgás Top ligák, a nemzetközi focis események, és az egyéb olyan, módfelett népszerű csapatsportok, mint a kosárlabda. De ezek mellett e-sportokra és sok más egyébre is tudsz valós idejű fogadásokat tenni.

Az élő fogadás részlegben van felül egy remek slideres menü, amivel sokkal könnyebben ki tudod választani az aktuális kínálatból azokat a sportokat és sporteseményeket, amik érdemesek a figyelmedre. A bukméker dicséretére legyen mondva, hogy még olyan, kis sportokra is lehet nála fogadni in-play piacokon, mint a darts, az asztalitenisz, és a snooker. A Live Streaming funkciónak egyelőre híján van a rendszer – legalább is Magyarországon nem találtunk ilyen szolgáltatást a bukméker webhelyén, vagy a tesztjeink során nem volt elérhető semmilyen meccshez?!

A mobil kompatibilis platform jellemzői és sajátosságai

Az egyiptomi témájú online fogadás és szerencsejáték oldal igazán remek mobilbarát webszájttal rendelkezik. Az okostelefonokokkal és táblagépekkel használható mobile kompatibilis, reszponzív weboldal abszolút cross-platformos, aminek köszönhetően egyaránt tökéletesen működik úgy iOS-es, mint Androidos készülékekkel. Amennyiben szereted a mobil sportfogadást, akkor az AmunRa mobil megoldásait egyenesen fenomenálisnak fogod találni. Ha Apple készüléket használsz, akkor bankoláshoz az Apple Pay is elérhető, és a mobilos oldal funkciói között olyan extrák is találhatók, mint a korai pénzkivétel (early cash out).

A sortfogadás mellett az élő fogadás is remekül használható, és ehhez minden piacot és fogadási lehetőséget biztosít az operátor a mobilkészülékes felhasználóinak. Az egyetlen, ami kicsit talán hiányosság, hogy jelenleg nincs AmunRa app. De amennyiben kiadásra kerül az AmunRa alkalmazás, amivel fogadni is lehet online biztos, hogy a felhasználók is csak szuperlatívuszokban fognak majd nyilatkozni az online AmunRa vélemények révén Magyarországon is.

Milyen biztonsági megoldásokat és adatvédelmet alkalmaz az operátor?

Ez a kérdés teljesen jogos, mivel a mai világunkban az adatok, személyes információk komoly értéket képviselnek. Amennyire nekünk sikerült utána járni ennek a rendkívül fontos dolgoknak, az operátorként jegyzett Rabidi N.V. szinte kivétel nélkül minden brandjének webhelyén a legmodernebb védelmi és titkosítási megoldásokat alkalmazza. Ezen megoldásoknak aktív részét képezi az fajta TLS titkosítás is, ami 128 bites, és számos komoly renoméval bíró magyar pénzintézet és bank is alkalmazza.

Az adatvédelmi elvérésoknak úgy gondoljuk, hogy az AmunRa webhelye minden tekintetben megfelel. A webhelyen található Adavédelmi Irányelvek pontos képet ad arról, hogy milyen komolyan veszi az ügyféladatok védelmének kérdését az Amun Ra.

Az ügyfélszolgálat kapcsán szerzett tapasztalataink

Mivel az ügyféltámogatás minőség manapság egyre nagyobb hangsúlyt kap egy bukméker megítélésében, fontos, hogy képben legyél, mire számíthatsz, ha az Amun Ra magyar oldalán nyitsz számlát. A GYIK rendszerről annyit, hogy kevés ugyan benne a kérdés és a válasz, viszont legalább minden magyarul van, és a GYIK témák a fő kérdésköröket érintik. Az Amun Ra-nak az ügyfélszolgálatát chaten lehet a legkönnyebben elérni. A chates opció mobilon is tökéletesen megy. Az eléggé agent-függő, hogy egy komplexebb kérdésre mennyi idő alatt jön meg a válasz, de azt tapasztaltuk, hogy a kapott infók abszolút relevánsak, és ha akarod használhatod a [email protected] e-mail-címet is.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
AmunRa
Titkosítás
TLS
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Scharlooweg 39, Willemstad, Curacao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nincs
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
Gamblers Anonymous, Gambling Therapy, GamCare
Egyebek
GYIK szekció elérhető magyar nyelven, valamint egyéb fontos dokumentumok is

Konklúzió

Az Amun Ra számos tekintetben megfelelt az elvárásainknak. Az oldal egésze magyarosított, még a hivatalos dokumentumok is. Emellett a sportfogadás ajánlat piac és spotág kínálata is igazán remek. A bónuszok és promóciók terén is szép a felhozatal, és az ügyfélszolgálattal sem akadt semmilyen komolyabb nézeteltérésünk. Mindezek mellett a mobil platformot is megfelelőnek találtuk, valamint a sokféle fizetési módot, és azt is, hogy a bukméker egy olyan neves cég égisze alatt ténykedik, mint a Rabidi N.V. Ami némi űrt hagyott bennünk az a Amun Ra alkalmazás hiánya, valamint, hogy az oldaltesztek során nem volt használható VR Field funkció az élő fogadáshoz.

GYIK

Igen, mert hivatalos engedélye van a bukmékernek.
Ez változó. Általában NETELLER és Skrill első befizetéssel nem. De naprakész információk végett kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal ez ügyben.
Az adott sportesemény / sportesemények lezárulta előtt hozzá tudsz jutni például a várható nyereményed egy adott hányadához.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
AmunRa
UEFA Euro 2024
felső