Bartos László | Frissítve:

A gyeplabda fogadás online változatának bemutatása

A gyeplabda – amelynek története egyes források szerint i.e. 4000-ig nyúlik vissza – egy hazánkba is játszott sport. És bár a népszerűsége nem igazán vetekszik a focival, vagy más csapatban játszott labdajátékokéval, mégis 1929 óta évről-évre megrendezik a Magyar Gyeplabda Szakszövetség által kiírt bajnokságot (csak férfiak számára), aminek a meccseit az ezredforduló óta hazánkban műfüves pályákon játsszák. A gyeplabda 1908 óta olimpiai sportágnak számít.

Bukmékerek gyeplabda

És számos, „gyeplabda-nagyhatalomnak” titulált ország által megrendezett bajnokság, világszerte népszerű a sportfogadás kedvelőinek körében. Emiatt a gyeplabda fogadás lehetőségét a legjobb sportfogadás oldalak – amelyekre ráillik a gyeplabda bukmékerek jelző is – manapság már rendszeres jelleggel biztosítják az ügyfeleiknek.

Gyeplabda fogadás előnyösen a neten található legjobb fogadóirodáknál! (2024)
Rang Bukméker Bónusz* Részletek Verseny Megtekintés
1 Cashed 5.0
 • Fogadásépítő funkció
 • VIP tagság
 • 10
Cashed ismertető hamarosan
2 Rabona 4.5
 • + 6000Ft free bet
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • 10
Rabona ismertető

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

3 Flappy 4.5
 • Fogadásépítő funkció
 • VIP tagság
 • 10
Flappy ismertető hamarosan
4 LibraBet 4.5
 • + 6000Ft free bet
 • Virtuális sportok és e-sportok
 • 5
LibraBet ismertető
5 22bet 4.5
 • Élő sportesemény közvetítés
 • Fogadás különböző e-sportokra
 • 15
22bet ismertető
6 FEZbet 4.5
 • Széleskörű sportág kínálat
 • Népszerű kriptovaluták használata
 • 10
FEZbet ismertető
7 Betfair 4.5
 • Fogadási tőzsde & normál fogadás
 • Élő eredmények valós időben
 • 5
Betfair ismertető
8 Unibet 4.5
 • Unibet TV élő sport közvetítések
 • Különféle fogadási piacok
 • 5
Unibet ismertető
9 Campobet 4.5
 • + 6000Ft free bet
 • GYIK szekció elérhető
 • 10
Campobet ismertető
10 Wazamba 4.5
 • + 4000Ft free bet
 • Széles sportválaszték
 • 5
Wazamba ismertető

Az ajánljuk, olvasd végig ezt a cikkünket, mert könnyen meglehet, hogy te is kedvet kapsz ahhoz, hogy a legnépszerűbb labdajátékok (foci, kosárlabda, kézilabda) mellett időnként gyeplabdára is fogadj.

Hol fogadhatok erre a sportra online a neten?

Eleinte csak egy-két netes bukmékernél volt elérhető a sportfogadás ajánlatban ez a sport, illetve a gyephoki fogadás és a fogadási lehetőségek is eléggé korlátozottak voltak úgy a sportesemények, mind a fogadási piacok terén. Manapság a gyeplabda fogadási oldalak már jóval nagyobb számban vannak jelen a neten.

És a gyeplabda bukmékerek közé sorolható operátorok lényeges több lehetőséget is biztosítanak a felhasználóiknak online gyeplabda fogadás kötésre. Az alábbiakban, csokorba szedtük azokat a fogadóirodákat, amelyek úgy véljük, hogy jelenleg a legjobb kondíciókkal kínálják a világhálón a gyeplabdás fogadások megtételét.

22bet

A ciprusi főhadiszállással rendelkező 22bet az ágazat egyik legátfogóbb sportfogadás ajánlatát nyújtja a fogadni kívánók számára. A 2017 óta működő bukinál már kezdettől fogva adott a gyeplabda fogadás lehetősége, amihez a 22bet többféle fogadási piacot is biztosít az ügyfeleinknek.

Például: 1X2 piac, különböző mértékű hendikepes piacok, alatta / felette piacok, páros vagy páratlan lesz a gólok száma a meccs végén, mindkét csapat szerez gólt piac, az első és a második félidőben elért gólok számára vonatkozóan, a mérkőzés egésze során esett gólokra vonatkozóan stb. A 22bet szorzói aránylag jónak mondhatók a gyeplabda fogadás esetében. Ráadásul itt nem csak pre-match módon, hanem élőben is lehet fogadni a Top ligák mérkőzéseire, valamint a nemzetközi tornák összecsapásaira.

Üdvözlő bónusz: 45,000Ft

18+ F. Feltételek érvényesek!

Unibet

Az Unibet-ről köztudott, hogy minden téren kimagaslót nyújt, legyen szó akár a fogadási piacokról, szorzókról, valamint a különböző sportágak eseményeihez elérhető fogadási opciókról. Ezért aztán kicsit sem meglepő, hogy az Unibet webhelye a gyeplabda fogadási oldalak legjobbjai közé tartozik.

Ugyanis itt aztán tényleg egymást érik a sportág nívós ligáinak legizgalmasabb eseményei, amelyekre értelemszerűen nem csak hagyományosan, az adott összecsapások előtt, hanem élőben is lehet fogadni. Az Unibet a mobil platformon is jeleskedik. Így az okos telefonunkkal vagy akár a táblagépükkel is fogadhatunk az operátor mobil app-ját használva többféle piacon, temérdek fogadási opció keretében gyeplabdás meccsekre.

Üdvözlő bónusz: 20,000Ft

18+ F. Feltételek érvényesek!

Betclic

A francia hátterű Betclic fogadóiroda ezen cikk megírásakor 20 000 Ft-os értékű Free Bet-et (kockázatmentes ingyenes fogadás) nyújt azoknak, akik regisztrálnak a webhelyén. Az Európa-szerte közkedvelt Betclic magyar nyelvű oldalának sportág kínálatában is megtalálható ez a csapatsport, és a gyephoki fogadás lehetősége is biztosított. Viszont azt vettük észre, hogy a gallok kedvenc bukmékerénél azért valamivel kevesebb esemény érhető el a gyeplabda fogadás kedvelői számára.

Bár az is igaz, hogy ezt némiképp ellensúlyozza, a többféle fogadási piac (hendikepes piacok, statisztikai piacok, alatta / felett piacok, pontos gól szerinti végeredmény piacok stb.), valamint a fogadási opciók és a magas szorzók. Ezért mindent egybevetve a Betclic is a legjobb gyeplabda fogadási oldalak közé sorolható.

SBOBET

A Celton Manx vállalat egyik zászlóshajójának számító, a megbízhatóságáról és korrektségéről messze földön ismert SBOBET online bukméker iroda platformján is fogadhatunk erre a sportra. Viszont az igazsághoz azért hozzátartozik az is, hogy jelenleg mindössze 15%-os első befizetési bónusz kínál a buki az új tagoknak, ami jóval alacsonyabb, mint a piaci átlag.

A jó hír viszont az, hogy a SBOBET oldalán gyakorlatilag a hét bármelyik napján lehet fogadni a sportága egy vagy több rangos ligájának mérkőzésire, amihez az operátor a gyeplabda fogadás esetében elérhető piacok mindegyikét biztosítja. Rendszerint a szorzók is jók – különösen az élő fogadásoknál. Ezért azok számára ideális terep lehet a SBOBET webhelye, akik valamilyen bevált, gyeplabda fogadás stratégia alapján játszanak, vagy be akarják vetni a gyeplabda fogadás trükkök egyikét.

A sikeres gyeplabda fogadás alapfeltételei

Ireland vs Canada | FIH Hockey Olympic Qualifiers
Gyeplabda: Írország vs Kanada

Ha tisztában vagy azzal, hogy mi fán terem ez a sport, azaz képben vagy a gyeplabda szabályok kapcsán, és megnéztél már pár tucat meccset, akkor ez megfelelő „alapot” adhat ahhoz, hogy igazi pénzben is fogadj gyeplabdára. Emellett, értelemszerűen olyan bukmékerre lesz szükséged, ahol minél szélesebb körű a fogadási paletta ehhez a sporthoz, azaz nem csupán a rangos nemzetközi tornákra (pl. VB, Champions Trophy, Champions Challenge stb.), hanem a top nemzeti bajnokságok mérkőzéseire is tudsz fogadni.

Ugyanis ily módon, 1-2 bajnokságot kiválasztva, néhány fordulót követően már tisztában leszel az aktuális erőviszonyokkal, ami a sikeres sportfogadás egyik alapfeltétele. Persze „ráállhatsz” kifejezetten a nemzetközi tornákra is. Viszont ez esetben mindig be kell gyűjtened minden hasznavehető infót az adott nemzetközi sporteseményen résztvevő csapatokról (sérülések, aktuális forma, egymás elleni eredmények, stb.).

Milyen fogadási típusokat használhatok gyeplabda fogadás esetén?

Gyakorlatilag bármilyet. Viszont addig, amíg nem vagy teljesen képben az adott ligában / bajnokságban / tornán résztvevő csapatok játékerejével és az erőviszonyokkal, addig érdemes az 1-es vagy a maximum 2-es kötéses fogadásoknál maradnod. Ha már nagyjából „vágod a témát”, akkor magasabb kötésszámban is gondolkodhatsz, és természetesen egyéb sportesemény kimeneteleket is belevehetsz a fogadásaidba.

De, ha kifejezetten erre a sportra akarsz fókuszálni, akkor sem érdemes egy szelvényen 5-6 mérkőzés kimenetelnél többet megtenned. Persze a gyeplabda fogadás kapcsán is választható olyan a gyeplabda fogadás stratégia, amely a meglepetésekre épül. Viszont, ha ilyet vetsz be a siker érdekében, akkor lehetőleg a magas szorzós „meglepetés kimenetelt” (pl. ha hazánk csapatát jelölnéd be az 1X2 piacon győztesként Indával szemben) valamilyen összetett fogadást típus keretében tedd meg (pl. Goliath, Patent, Trixie, Super Heinz).

Fogadási piackínálat gyeplabdához

Mivel ez külföldön egy aránylag népszerűnek számító csapatsport, ezért relatíve sok fogadási piac érhető el hozzá a gyeplabda fogadási oldalak legtöbbje esetében. Tapasztalataink alapján a gyeplabda bukmékerek mindegyikénél rendelkezésre áll az 1X2 (HDV) piac, ami nem csak az adott meccs végeredménye, hanem az első 35 perc utáni (félidei eredmény) estén is igénybe vehető például élő fogadáshoz.

Számos bukinál fogadhatunk az adott játékrészeken belül például az első tíz perc állására, vagy akár az utolsó öt perc eredményére alatta / felette piacokon. Ezeken kívül a gólok pontos száma (alatta / felette piacon is fogadható opció), és a különböző mértékű hendikepes piacok is igen népszerűek mind a magyar, mint a külhoni sportfogadás kedvelők körében, ha online gyeplabdás fogadásokról van szó.

Élő gyephoki fogadás & élő mérkőzésközvetítés funkció

Mint arról fentebb már többször is említést tettünk ez a sportág is azok közé tartozik, aminek az eseményeire (mérkőzéseire) élő fogadás keretében is fogadhatunk a gyeplabda fogadási oldalak bármelyikén. Ami viszont a meccsek élő közvetítését illeti már korántsem ilyen rózsás a helyzet. Ugyanis az ember az egy kezén meg tudja számolni azokat a bukikat, amelyek – a nyári olimpiai játékok eseményein kívül – élőben leadják a gyeplabdás meccseket.

Szerencsére ez azért nem jelenti azt, hogy le kéne mondanunk a legizgalmasabb összecsapások élőben történő megtekintéséről. Mivel rendszeresen vannak a neten olyan ingyenes élő közvetítések (free live stream), amelyek révén, ha nem is jó minőségben, de legalább valós időben követhetjük figyelemmel a korábban kiszemelt meccs / meccsek alakulását.

Közlekedvelt gyeplabdás sportesemények

A gyeplabdának az esetében a legnépszerűbb sporteseményt a 4 évente megtartott nyári olimpiai játékok jelentik, amelyeken csak azon nemzetek csapatai vehetnek rész, amelyeknek sikerült kvalifikációt szerezni az ötkarikás játékokra. Az olimpiai meccsek mellett hazánkban a külföldi top ligák rangadóira fogadnak a legtöbben.

De az olyan rangos, nemzetközi tornák / sportesemények is népszerűnek számítanak, mint a VB, a Champions Trophy, a Champions Challenge, illetve a Commonwealth Games. Ami a magyar bajnokságot illeti, annak ellenére nem mondható túlzottan népszerűnek, hogy már a múlt század első harmada óta minden évben megrendezésre kerül.

Gyeplabdás fogadási tippek

Lehetőleg soha ne fogadj 1-es kötésben az 1X2 piacon olyan gyeplabdás meccsekre, amelyek abszolút háromesélyesek, hiszen ezek esetében 66.6%-nyi esélye van annak, hogy végén elbukod a fogadásod és vele együtt a pénzed. A rangos nemzetközi tornákon általában 4-5 csapat dominál, és rendszerint a végső győztes is közülük szokott kikerülni.

Ezért, ha a hosszú távú fogadások híve vagy, akkor egy adott torna kezdetét követően érdemes akár a végső győztest is komolyabb összegben megtenned (persze ehhez ismerned kell a sportág minden csínját-bínját). Ha több bukmékernél is rendelkezel számlával / felhasználói fiókkal, és egy adott meccs egyik kimenetelére akarsz csak fogadni, akkor mindig vesd össze egymással a különböző irodák által ajánlott szorzókat is a megfogadni kívánt kimenetel esetében.

Némi GYIK gyeplabdához

Amennyiben legalább két fogadóirodánál rendelkezel számlával (pl. a Betfair-nél, és a Betclic-nél), és rendelkezésre áll a „melyik csapat jut tovább” piac, aminek csak két kimenetele lehet, akkor előfordulhat, hogy a két bukméker egymástól eltérő módon ítéli meg az adott, továbbjutást jelentő meccsen résztvevő csapatok nyerési esélyeit.

De persze ehhez a fogadási „taktikához” az is szükséges, hogy az egyik bukmékernél az „A” csapat továbbjutására 2.00 feletti szorzóval tudja fogadni, valamint az is, hogy a másik bukinál szintén 2.00 feletti szorzóval fogadhass a „B” csapat továbbjutására. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy a gyeplabda esetében ilyen alkalom csak igen-igen ritkán adódik, ezért erre nem tudsz felépíteni semmilyen hosszú távú fogadási stratégiát.

Ez a kérdés nagyon gyakran felmerül a kezdő sportfogadók részéről. Viszont tény, hogy egyszerűen képtelenség rá konkrét válasszal szolgálni. Ugyanis az online sportfogadás piac folyamatosan „mozgásban” van. És a bukmékerek rendszeres jelleggel módosítják az egyes sporteseményekhez kínált szorzóikat, ami különösen igaz az éppen zajló sportesemények odds-ai esetében (az élő fogadások keretében megtehető sportesemény kimenetelek szorzói szinte folyamatosan módosulnak).

Éppen ezért nem lehet azt mondani, hogy ez és ez a bukméker kínálja mindig a legjobb szorzókat. Viszont hosszú távú fogadásoknál már könnyen összevetheted egymással a különböző bukik ajánlatait, és kiválaszthatod a számodra leginkább kedvezőket.

Miután meggyőződtél az adott fogadóiroda megbízhatóságáról (működési engedély és egyéb tanúsítványok), és alaposan átnézted a fogadási ajánlatát, akkor nem árt, ha néhány egyéb dolgot is figyelembe veszel. Például, igencsak jól jön, ha az általad kiszemelt online bukméker oldala rendelkezik magyar nyelvi támogatással. És az sem egy utolsó szempont, ha az ügyfélszolgálata is elérhető magyar nyelven, hiszen bármikor szükséged lehet a segítségükre a gyephoki fogadás kapcsán.

Emellett a bónuszokat és az éppen elérhető promóciókat is ajánlott számításba venned, illetve a hozzájuk kapcsolódó megforgatási követelményeket. Mindezekhez jól jöhetnek neked az oldalunkon található bukméker ismertetők, amelyekben az általunk ajánlatott sportfogadás szolgáltatók mindegyikét részletesen bemutatjuk olvasóinak.

Egyéb népszerű sportok
UEFA Euro 2024
felső