Bartos László | Frissítve:

NovaJackpot magyar – Sok fogadás lehetőség és piacok magas szorzókkal

Ebben a cikkünkben a NovaJackpot netes fogadási oldalt szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amely a legújabb generációs online bukmékerek táborába tartozik.

Mutass többet

Ismertetőnkben olyan témákat göngyölítünk fel, mint a NovaJackpot sportfogadás termékének jellemzői, az operátor által nyújtott szolgáltatások és funkciók desktopos és mobile platformon. És olyan dolgokat is megtudhatsz, hogy mit tud a Nova Jackpot ügyféltámogatás terén, és milyen NovaJackpot fizetési módok érhetők el Magyarországon.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • Izgalmas sport promóciók
 • Kiváló élő fogadás lehetőségek
 • VIP-tagság
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
Bónuszok: 4.6
4.6
Bónuszok: 4.6
4.6
Kifizetések: 4.5
4.5
Befizetések: 4.5
4.5
Pénznemek: 4.4
4.4
Szoftver: 4.6
4.6
Felhasználóbarát: 4.7
4.7

Információk a NovaJackpot sportfogadás szolgáltatóról

Természetesen utánajártunk, hogy rendelkezik-e a bukméker megfelelő engedéllyel, illetve, hogy mik azok az egyéb infók, amiket mindenképp érdemes tudni róla. A NovaJackpot sportfogadás bukméker 8048 / JAZ típusú online szerencsejátékra és fogadásszervezésre feljogosító engedéllyel rendelkezik, amit a brandet tulajdonló cég, a Rabidi N.V. számára állított ki a Government of Curacao iGaming hatóság. A cég minden tekintetben megfelel azon követelményeknek, amelyek a weben megvalósuló távszerencsejáték nyújtásához szükségesek.

A NovaJackpot sportfogadás szekciójában olyan egyéb információk is találhatók, amikből világosan kiderül, hogy az operátor felelős játékszervező. Egyrészt minden olyan eszközt megad a webhelyen regisztrációval rendelkező felhasználóinak, amivel a saját szerencsejáték tevékenységüket kordában tudják tartani. Másrészt pedig kapcsolatban áll olyan organizációkkal – és ezek elérhetőségeit az ügyfelei rendelkezésére is bocsájtja –, amelyek szükség esetén tényleges segítséget képesek nyújtani a játékfüggőségben érintetteknek: GamCare, Gambling Therapy, Gamblers Anonymous.

NovaJackpot jellemzők

🏆 NovaJackpot Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 5000Ft

Hogyan érhető el a NovaJackpot Magyarországon?

NovaJackpot

A Rabidi N.V. a hazánkban elérhető sportfogadás és szerencsejáték oldalai mindegyike esetében kénytelen kelletlen használni alternatív linket. Ugyanis a magyar hatóságok az EU-s állásfoglalásra – és mellesleg a jogerős bírósági döntésekre is – fittyet hányva sportot űznek abból, hogy folyamatosan blokkolják a külföldi online sportfogadás oldalakat.

Emiatt – más bukmékerekhez hasonlatosan – a NovaJackpot Magyarországon kizárólag alternatív linken keresztül érhető el. És ahogyan mostanság a dolgok állnak nem sok esélyt látunk a magunk részéről arra, hogy ez a közeljövőben megváltozzon – azaz több, mint valószínű, hogy még jóideig a NovaJackpot Magyarországon kizárólag módosított URL révén tud online fogadási szolgáltatásokat nyújtani.

Ugyanakkor az is igaz, hogy az alternatív linkek használatának ránk, játékosokra nézve nincs semmilyen negatívuma. És ami minket illet, részünkről olyan mindegy, hogy a NovaJackpot Magyarországon default domainen megy, vagy módosított webcímen, hiszen mindkét verzió ugyanazt „tudja”, mind biztonság, mind pedig sebesség tekintetében.

NovaJackpot regisztráció lépései & a KYC lényege

Ha nem csak nézelődni szeretnél a bukméker webhelyén, hanem valódi pénzes tétekben fogadni is, akkor el kell végezned a NovaJackpot regisztráció minden egyes lépését. Ettől nem kell megijedni, mivel rémegyszerű procedúra az egész, amit percek alatt letudhatsz.

NovaJackpot regisztráció

Nem kell azonnal elvégezned a KYC azonosítást, de mérget vehetsz rá, hogy idővel az operátor felkér majd, hogy igazold magad, a lakcímed, és azt a megoldást, amit online bankoláshoz használsz a NovaJackpot kifizetés és befizetés műveletek elvégzéséhez. A személyazonosságod érvényes magyar fényképes okmánnyal tudod igazolni (személyi, útlevél, vagy jogosítvány). A lakcímednek az igazolásához az operátor elfogad pár hetes bankszámla kivonatot, illetve akár még olyan közüzemi számlát is, amin jól látszik a neved és a lakcímed.

Problémamentesen használható NovaJackpot fizetési módok

Ebben a részben azokat ismerheted meg közelebbről a NovaJackpot fizetési módok közül, amelyek gond nélkül, 100%-osan biztonságosan használhatók Magyarországon. Az operátor által felkínálat NovaJackpot kifizetés és befizetés megoldások esetében természetesen van minimális, illetve maximális tranzakciónkénti összeg is. A minimális összeg / tranzakció5 ezer HUF (Bitcoin befizetésnél min 9 ezer HUF), a minimális NovaJackpot kifizetés összeg szintén 5 ezer HUF (BTC-nél 9 ezer HUF). Ami a maximális összegeket illeti, befizetéseknél 100 ezer HUF és 1 millió HUF közötti lehet az adott tranzakció összege, míg kifizetéseknél 800 ezer HUF és 1 millió HUF közötti (Jeton Wallet esetén 100 ezer HUF).

Az következők közül a Novajackpot fizetési módok bármelyik használható befizetésekhez: e-tárcák (Jeton, NETELLER, Skrill / Skrill 1-Tap, MuchBetter, MiFinity), Mastercard hitel- és bankkártyák, paysafecard, kriptopénzek (pl. DAI, Tether, BTC, XRP, LTC, ETR, USD Coin). Kifizetéseknél mindezek mellett használhatsz Visa típusú kártyákat, valamint banki transzfert is. Jó hír, hogy az operátor a NovaJackpot fizetési módok mindegyikének használatát teljesen ingyenesen biztosítja a regisztrált magyar ügyfeleink, aminek köszönhetően nem kell illetéket, sem pedig tranzakciós díjat fizetni.

A befizetéseket és a kifizetéseket is nagyon könnyen el tudod intézni a NovaJackpot fizetési módok akármelyikével (paysafecard-ot nem enged a rendszer nyereményfelvételhez használni). A bejelentkezést követően válaszd ki a megfelelő menüből, hogy mit szeretnél (Kifizetés / Befizetés), majd a módot, és után pedig töltsd ki a hozzá tartozó fizetési online űrlapot.

NovaJackpot bónusz akciók és VIP-tagság magyaroknak

Az új tagoknak járó NovaJackpot bónusz igénybevételét érdemes fontolóra venni, mert kifejezetten korrekt megjátszási követelményei vannak. Az 5000 HUF-tól elérhető bónusz 100%-os, és lehet akár 35 000 HUF is. Az alapfeltétele pedig mindössze annyi, hogy regisztráció után a felhasználó az első befizetéseknek az egészében fogadást tegyen meg a sportfogadás termékén 1.50-ös (vagy nagyobb) szorzón. A kapott bónuszt + az aktiválási összeget 6 alkalommal kell megforgatni olyan fogadásokkal, amiknél single betek esetében az odds 2.00, gyűjtőknél 1.50. A bonus visszaforgatására az operátor 30 napot ad. Arra érdemes figyelni, hogy fogadásonként ne menj 15 ezer HUF / tét fölé.

A kezdő NovaJackpot bonus mellett a felhasználók számára elérhető VIP tagság, amelynek 5 szintje van – minél magasabb szinten vagy, annál több kedvezményben részesülhetsz. A VIP Club mellett a bukmékernél rendszeresen vannak időszakos promóciók, valamint olyan akciók is, amelyek állandó jelleggel elérhetőek a ajánlatában:

 • 50%-os arányú heti reload bónusz akár 150 ezer HUF-ig;
 • Akkumulator bet akció (nyereménynövelő) akár 100%-ig;
 • Bore Draw pénzvisszatérítési akció akár 100%-os arányig;
 • 10%-os Cashback bonus akár 150 ezer HUF-ig.
NovaJackpot sportfogadási bónuszok

Széles piackínálat online fogadási lehetőségek ezreivel

Egy fikarcnyit sem túlzunk, amikor azt állítjuk, hogy a NovaJackpot sportfogadás platformján annyi az elérhető piac és fogadási opció, mint tavaszi dunai árvíz után a szúnyog. Ennek köszönhetően kedved szerint válogathatsz – főkén a csapat sportágak és a legnépszerűbb egyéb sportok esetben – a legkülönfélébb hosszú és rövid távú fogadási piacokból, az eredményeket középpontba helyezőkből (részeredmény, végkimenetel, játékszakasz-eredmény), a több vagy kevesebb / felette vagy alatta piacokból, illetve az adott sporthoz kötődők közül: pl. „mindkét csapat szerez gól”, „pontozásos győzelem lesz”, „XY játékos feladja-e a játszmát”.

Sportág kínálat a NovaJackpot magyar webhelyén

A bukmékernél nem csak a piacokból és afogadási lehetőségekből bőséges a választék, hanem természetesen a sportokból is.Ennek köszönhetően a NovaJackpot magyar felhasználójaként olyan népszerű sportok közül választhatsz, mint a kosárlabda, labdarúgás, kézilabda, röplabda, tenisz, baseball, jéghoki. Ha kis rendhagyóbb sportokra fogadnál, akkor sincs gond, mert a buki bőséges sportesemény kínálatot vonulat fel belőlük a NovaJackpot magyar webhelyén. Az ilyen jellegű sportok között megtalálható a futsal, a kelta foci, padle, lakrossz, badminton és netball.

Mindezek mellett a NovaJackpot magyar webszájton adott a fogadási lehetőség az olyan sportokra is, mint az Ázsia-szerte hatalmas tömegeket vonzó kabaddi, a sznúker, kerékpársport, valamint a különböző motorsportok (NASCAR, Formula 1, rally, MotoGP). Természetesen a megtehető sportok között sokféle e-sport is van (CS: GO, Valorant, Dota 2, LoL, StarCraft 2 stb.). És amennyiben virtuális sportokra tennél fogadásokat pre-match vagy in-play piacokon a NovaJackpot magyar oldalán, akkor több szolgáltató különféle v-sportjai közül válogathatsz, és mindezek mellett még arra is van lehetőséged, hogy politikai eseményekre tegyél meg hosszú távú online fogadásokat (pl. parlamenti választások).

 • Kosárlabda
 • Labdarúgás
 • Röplabda
 • Tenisz
 • Baseball
 • Jégkorong
 • Sznúker
 • Motorsportok
 • e-Sports

Hogy tegyél meg online fogadást a Nova Jackpot oldalán

Az online fogadáshoz először is be kell jelentkezned a NovaJackpot magyar oldalán, ahol a sportfogadás részlegben tudod kiválasztani azokat a meccseket, amikre fogadni szeretnél online.Amikor egy adott sportesemény / mérkőzés nevére kattintasz megnyílik egy új oldal, ahol a Nova Jackpot sportfogadás rendszere az összes olyan piacot és fogadási kimenetelt (opciót) felkínálja, ami adott időpontban elérhető az adott meccshez.

Amint kiválasztasz egy neked megfelelő kimenetelt, azt a rendszer elhelyezi a fogadószelvényen. Amikor minden olyan sportesemény kimenetel felkerült a szelvényre, amit meg szeretnél játszani, be kell állítani a fogadás módját (single / egyszeri, kombi / gyűjtő, system / rendszer). A fogadás játékba küldése előtt még egyszer érdemes ellenőrizni, hogy minden adat helyes-e, és amennyiben klappolnak a dolgok, mehet is játékba a Nova Jackpot sportfogadás szelvénye.

NovaJackpot élő fogadás ajánlatok & live streaming

Az operátornál rendkívül jó kínálat található online NovaJackpot élő fogadás ajánlatokból is, amelyek esetében a legnépszerűbb csapatsportok dominálnak, mint például a foci, kosárlabda, kézilabda, asztalitenisz, röplabda. De ezek mellett lehet azért jó pár in-play piacon fogadni például különféle e-sportokra, valamint pár speciális és téli sportra is.

A sporteseményekhez video streaming-szerű VR-Field funkció biztosított, amin az általad kiválasztott meccset tudod valós időben követni a NovaJackpot élő fogadás részlegében. A Live Streaming funkció amiatt is hasznos, hogy nem csupán folyamatosan megjeleníti azt, ami a „pályán” történik, hanem valós időben közöl rendkívül hasznos statisztikai adatokat is.

Online fogadás kiváló mobile platformon

Amennyiben a mobil sportfogadás is kedveled, akkor szinte biztos, hogy elégedett leszel a NovaJackpotos mobile platformmal, aminek jelenleg a zászlóshajósa a reszponzív, mobile kompatibilis cross-platformos webszájt. Amennyiben NovaJackpot app alapú opciót keresel, sajnos el kell, hogy szomorítsunk, mivel egyelőre, és feltehetőleg sem a közeli sem pedig a távolabbi jövőben nem fog az operátor piacra dobni mobilos NovaJackpot applikáció alapú megoldásokat iOS és Android készülékekre. Ebből kifolyólag semmi értelme a bukméker magyar webszájtján NovaJackpot alkalmazás után kutakodni.

Kiváló biztonsági megoldások magasszintű adatvédelemmel karöltve

A NovaJackpotnál az operátor a jól bevált 1.2 TLS protokollt használja, amit a legújabb SSL-titkosítással egészít ki (128 bites). Ennek hála az égvilágon semmi, de semmi realitása nincs annak, hogy azok az adatok, amiket befizetéskor vagy kifizetéskor megadsz, valamint az egyéb információk illetéktelenekhez kerülhessenek. Az adatvédelem is elsődleges prioritású a cégnél, aminek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy bármilyen személyes adat, vagy magánjellegű infó, amit korábban megadtál egy harmadik félnél kötne ki. Mindezek alapján bátran kijelenthető, hogy az operátor minden tőle telhető megtesz úgy a rendszer védelme, mint a regisztrált felhasználói adatainak megóvás érdekében.

NovaJackpot vélemények – Mit tud a cég ügyfélszolgálata?

A NovaJackpot vélemények kiemelik, hogy a webhelyen kifejezetten jó GYIK szekció található, amelyben szinte minden alapkérdésre megtalálható a releváns válasz. Ugyanakkor a NovaJackpot vélemények arra i rámutatnak, hogy idővel neked is egészen biztosan szükséged lesz valamilyen ügyes-bajos dolog miatt kapcsolatba lépned az ügyfélszolgálattal, amit online chaten, vagy a [email protected] e-mail-címen tehetsz meg. Ami az ügyfélszolgálatos agentekkel való saját tapasztalatainkat illet: meglepően pozitívok. Ugyanis több alkalommal is kapcsolatba léptünk a cég szakembereivel, és mindig releváns választ kaptunk a felbukkanó kérdéseinkre, ami még abban az esetben is igaz volt, ha valamilyen komplexebb jellegű problémára kerestünk megnyugtató választ.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
NovaJackpot
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
-
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048 / JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Nova Jackpot magyar régióban nyújtottszolgáltatásai meglátásunk szerint minden téren megfelelnek a mai igényeknek az online sportfogadást illetően. A bukméker kezdő bónusza jókora összegű, és a megjátszási követelményei sem vészesek, emellett pedig jó néhány egyéb jellegű spot promóció is elérhető a webszájton. A sportok és piacok mennyiségét tekintve is jól teljesít az operátor, amely a különféle akciók mellett még a VIP tagság lehetőségét is biztosítja a hazai ügyfeleinek.

GYIK

Igen, rendszeresen vannak olyan promóciók, amikben ingyenes fogadások szerezhetők.
Igen, de fontos, hogy azutasítások szerint, ne Skrill, vagy NETELLER révén hajtsd végre az első befizetésed.
Igen, mivel minden szükséges engedéllyel el van látva.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
NovaJackpot
UEFA Euro 2024
felső