Bartos László | Frissítve:

Spinanga – Sok fogadási lehetőség magyaroknak intuitív felületen

A Rabidi N.V. által működtetett Spinanga webhelyén casino és online fogadás szolgáltatás is elérhető. Ebből a cikkből a Spinanga sportfogadás termékének jellemzőit ismerheted meg a piackínálattól kezdve, a sportválasztékon át egészen a Spinanga magyar ügyfele részére elérhető bónuszokig.

Mutass többet

Minezen témákon felül olyan egyéb, hasznos dolgokat is megtudhatsz, mint például a Spinanga regisztráció lebonyolítása, és az azt követő KYC-azonosításhoz szükséges teendők.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • 30+ megfogadható sport
 • Sokféle bónusz, promóció
 • Magyar nyelvű felület
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • bictoin
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • bictoin
Bónuszok: 4.9
4.9
Bónuszok: 4.9
4.9
Kifizetések: 4.7
4.7
Befizetések: 4.8
4.8
Pénznemek: 4.8
4.8
Szoftver: 4.8
4.8
Felhasználóbarát: 4.9
4.9

Milyen licenc alatt működik a Spinanga Magyarországon?

A szerencsejáték és sportfogadás szolgáltató Rabidi N.V. alá tartozó Spinanga Magyarországon az iGaming ágazat egyik legismertebb felügyeleti hatósága, a Government of Curaçao által kiadott 8048 / JAZ licenc alapján folytat távszerencsejáték és a fogadásszervezői tevékenységet. Az operátor esetében az említett hivatalos szerv látja el a szabályozó feladatkört is. „Külsős”, független organizációk a Spinanga Magyarországon online webhelyének működését nem monitorozzák.

A cég kapcsán érdemes tudni azt is, hogy szorosan együttműködik olyan szervezetekkel, amelyek játékfüggőség esetén hatékony segítséget képesek nyújtani a Spinanga Magyarországon élő ügyfelei számára. Ilyen organizáció például a GamCare, a Gambling Therapy, valamint a Gamblers Anonymous.

Spinanga jellemzők

🏆 Spinanga Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 5000Ft

Miként oldható meg a Spinanga magyar webhelyének elérése?

Spinanga

Mint ahogyan a múltban (vagy a közelmúltban), manapság is leginkább az a kérdés foglalkoztatja az embert egy új online sportfogadási szolgáltató elérhetősége kapcsán, hogy kell-e hozzá trükközni, vagy megy minden az alapértelmezett domain-ről, mint a karikacsapás.

Nos, jelen esetben eléggé egyértelmű a helyzet, mivel a 2023-ban indított Spinanga magyar webhelye kizárólag csak megfelelő alternatív linken keresztül érhető el, amit maga a brand tulajdonosa, azaz a Rabidi N.V. adott ki. Az a fajta – új típusú – alternatív link, amit egyebek mellett a Spinanga magyar oldala esetében is használ az operátor, lehetővé teszi, hogy bannolás esetén minimális módosítással tovább nyújthassa a cég színvonalesés nélkül a szolgáltatásait.

Ebből kifolyólag, ha úgy alakulna, hogy a Spinanga magyar oldalát – amely jelenleg is alternatív linken keresztül érhet el – hazánkban blokkolnák a hatóságok, nagy valószínűséggel még az adott napon megoldaná a bukméker, hogy némi módosítás végrehajtása révén ismét elérhető legyen a Spinanga magyar oldalának minden egyes funkciója és szolgáltatása.

Spinanga regisztráció – Számlanyitás lépésről lépésre

A felhasználói fióknyitás egy olyan kötelező mutatvány, amit mindenképp meg kell csinálnod, amennyiben valódi pénzes online fogadásokat szeretnél megtenni a bukinál. Az alábbiakban azt mutatjuk be, miként tudsz Spinanga regisztráció révén gyorsan, 2-3 perc alatt fiókot (számlát) nyitni.

A Spinanga regisztráció lépései:

Spinanga regisztráció

KYC-azonosítási folyamat a Spinanganál

A felhasználói fiók nyitását követően nem kell ugyan egyből elvégezned az Know Your Customer (KYC) azonosítási procedúrát, viszont nem sokkal később mindenképp sort kell kerítened rá. A KYC eljárás keretében azt kell elsősorban igazolnod az operátor felé, hogy valóban te nyitottad az adott fiókot Spinanga regisztráció révén. Ehhez valamilyen fényképes igazolványod fotóját / fotóit kell feltöltened a rendszerbe.

Emellett a lakcímed is igazolni kell, amit a legegyszerűbben valamilyen közüzemi csekk (ami értelemszerűen a nevedre van kiállítva) fotójának feltöltésével tudsz megtenni – fontos, hogy egy oldalon legyen jól olvashatóan látható a neved és a lakcímed. Végül, amit mindenféleképpen igazolni kell a Spinanga regisztrációt követően, az a fizetési mód: ennek kapcsán azt kell fotóval és / vagy képernyőmentéssel bebizonyítanod, hogy az adott e-tárca, bankkártya stb. a tied.

Spinanga fizetési módok & online bankolási kisokos

A bukméker többféle, különböző típusú megoldást kínál a magyarországi ügyfelei részére a pénzügyek online módon történő intézéséhez. Ennek köszönhetően egészen biztosan találsz majd olyat a Spinanga fizetési módok között, ami minden szempontot tekintve megfelelő számodra. A többi között az alábbi Spinanga fizetési módok közül választhatsz:

 • Különböző kriptopénzek – pl. Bitcoin, Tether, Ethereum, Litecoin, USD Coin stb.;
 • E-walletek – Skrill, MuchBetter, NETELLER, MiFinity, Skrill 1-Tap, Jeton;
 • paysafecard;
 • Bank- és hitelkártyás opciók – Mastercard és Visa;
 • Pay via Bank (banki transzfer).

A befizetéseknél a minimális összeg 5000 HUF, a maximális minden esetben attól függ, hogy melyiket használod épp az elérhető Spinanga fizetési módok közül (100 ezer és 1 millió HUF között lehet alkalmanként).

A Spinanga kifizetési opció között megtalálható a hagyományos banki átutalás is, viszont a rendszeresen keresztül paysafecard-ra nem kérhető nyereménykifizetés. A kifizetéseknél a minimális összeg 5000 HUF / tranzakció, a maximális legfeljebb 1 millió HUF lehet – abban az esetben, ha az adott kifizetési megoldást eztlehetővé teszi. Az operátor sem a befizetések sem pedig a Spinanga kifizetés tranzakcióknál nem számít fel díjat, járulékos költséget – azaz az online bankolás a Spinanga fizetési módok alkalmazásával teljesen ingyenes.

Online be- és kifizetések intézése

A pénzügyi tranzakciók lebonyolítása egyáltalán nem nehéz a felhasználóbarát kialakítású rendszernek és a magyar nyelvű kezelőfelületnek köszönhetően. Mindössze annyit kell tenned – ha már eldöntötted, hogy milyen típusú pénzügyi tranzakciót kívánsz intézni (befizetés vagy kifizetés) – hogy belépsz az oldalra, a megfelelő menüben kiválasztod a használni kívánt bankolási módot, majd az űrlapját kitöltöd, és ha minden adat stimmel, akkor jóváhagyod az adott tranzakciót.

Multifunkcionális webszájt modern köntösbe csomagolva

Az operátor fejlesztői a Spinangas webszájt kialakításnál kissé eltértek a megszokott háromhasábos kialakítástól: a tartalmi elemeket fejléc és lábléc, valamint egy olyan oldalsó menürendszer fogja közre, amely egy kattintással eltüntethető.

A modern külcsínnyel büszkélkedő weboldal minden mai böngészővel baráti viszonyban van, a működése rendkívül gyors, és tapasztalataink alapján csak nagyon minimális memória- illetve egyéb erőforrás igénye van. A fontos infók cégadatok, hivatalos dokumentumok hivatkozásai egytől egyig megtalálhatók az index oldalon, amelyről minden funkció, szolgáltatás, és az összes webhely szekció 1-2 kattintással közvetlenül elérhető. Amennyiben pedig az ember valamit nem találna meg elsőre, intelligens keresőfunkciót is bevethet, illetve használhatja az alul levő oldaltérképet is.

A Sport termékhez kínált Spinanga bónusz és promóció ajánlatok

A Spinanga bonus ajánlatok széles skáláját nyújt a magyarországi felhasználóknak. Az akciók között természetesen található új felhasználóknak szánt kezdő bónusz is, amely már 5000 HUF-os első befizetéssel aktiválható. A 100%-os üdvözlő Spinanga bónusz maximálisan 35 000 HUF lehet. Ahhoz, hogy jóváírják, a kezdő befizetésednek az egészében kell fogadást / fogadásokat tenned legalább 1.50-ös szorzón.

A bónuszt és a feljogosító befizetés összegét 6 alkalommal kell megforgatnod oly módon, hogy single betek esetében 2.00, kombi beteknél 1.50 lehet a minimális odds, és fogadásonként nem tehetsz meg 15 000 HUF-nál nagyobb téteket. A kezdő Spinanga bónusz esetében 30 napon belül kell teljesítened a megjátszási követelményeket.

Az egyéb Spinanga bonus ajánlatok a Sport termékhez a következők:

 • Heti Reload Bonus akár 150 000 HUF-ig (50%-os);
 • Cashback bónusz akár 150 000 HUF-ig (10%-os);
 • Bore Draw 100%-os visszatérítés;
 • Akkumulátor bet nyereménynövelő akár 100%-ig.
Spinanga sport bónuszok

A bónuszok mellett számos alkalommal kerül megrendezésre a webhely felhasználóinak körében sportfogadás verseny, emellett különféle bajnokságokon is részt lehet venni, ráadásul még a VIP tagság is a rendelkezésedre áll (5 szintes).

Szemet gyönyörködtető piackínálat jóféle oddsok

Az olyan fő piacok esetében, mint például a háromopciós 1X2, vagy a duplaesély kifejezetten jó, alacsony marginos oddsokat nyújt a buki. De ugyanez elmondható a mindkét csapat szerez gólt, vagy a kétopciós „melyik csapat jut tovább” piacokról is.

De természetesen a Spinanga sportfogadás szekciójának piackínálatban számos egyéb, igen kedvező ajánlatot is rendszerszeresen találhatsz még akár a hendikepes, vagy az alatta / felett típusú sportfogadás piacok esetében is. A választékot tovább színesítik a rendkívül magas szorzóval megtehető hosszú távú fogadási piacok, valamint az olyan spéci marketek, amelyek kifejezetten egy adott sporthoz kapcsolódnak: pl. különféle eredmény-piacok, eredmény különbség piacok.

Hagyományos és e-sportok minden mennyiségben

A Spinanga sportfogadás részlegében található sportválasztékkal egészen biztos, hogy te is elégedett leszel – mivel gyakorlatilag minden szóba jöhető – és értelemszerűen megfogadható – sport megtalálható a felhozatalban. A webhelyen természetesen a legpopulárisabb csapatsportok viszik a prímet, mint a jéghoki, labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, amerikai futball, baseball, röplabda.

Ezek mellett többféle motorsport (rally, Formula-1, Superbike, MotoGP, NASCAR), valamint sokféle e-sport (pl. Counter-Strike, Valorant, Dota 2, Warcraft 3, StarCraft 2, League of Legends), küzdősportok (ökölvívás, MMA), téli sportok (síugrás, bob, szánkó, műlesiklás, gyorskorcsolya), valamint speciális sportok is találhatók a megfogadhatók között (kelta foci, kabaddi, badminton, hurling, ausztrál futball).

Mindezek mellett kifejezetten sok esemény, meccs érhető el rendszeresen a Spinanga sportfogadás webhelyén az olyan sportokhoz is, mint például a darts, asztalitenisz, golf, tenisz, futsal, floorball, és világszerte folyamatosan növekvő népszerűségű gyephoki. A hagyományos és e-sportok mellett a Spinanga sportfogadás webhelyén lehetőséged van többféle virtuális sportra is fogadást tenni, amihez igen széles piacválasztékot vonultat fel a bukméker. Ha pedig szívesen fogadnál zenés műsorokra, valóság showműsorokra, vagy politikai események kimeneteleire, bizonyos időközönként ilyen jellegű fogadásokat is köthetsz online egész ütős szorzókkal.

 • Jégkorong
 • Labdarúgás
 • Kosárlabda
 • Amerikai futball
 • Röplabda
 • Tenisz
 • Golf

Hogyan fogadj a Spinanga sportfogadás platformján

Természetesen ahhoz, hogy valódi pénzben fogadni tudj, először is be kell jelentkezned a desktopos vagy a mobilos Spinanga sportfogadás platformon. Amennyiben pozitív a számlád egyenlege, akkor mindössze a neked szimpatikus sporteseményeket kell kiválasztanod a Spinanga sportfogadás menüjéből, illetve azokat a sporteseménykimeneteleket (fogadási opciókat), amikre az adott meccseken – és piacokon – belül fogadni kívánsz.

A betslipen (fogadószelvény) ezt követően be kell még állítanod a fogadási módját, valamint azt is, hogy milyen tétet kívánsz feltenni élesben. A fogadószelvényen a kombi és az egyszeri fogadások mellett lehetőség van rendszer fogadások megtételére (system betek), valamint a banker bet opció is a biztosított.

Spinanga vélemények - Célkeresztben az Élő Fogadások szekció

A bukméker magyar nyelvű webhelyén található különálló Spinanga élő fogadás szekció is, amelyben az éppen zajló, illetve nemsokára elstartoló sporteseményekre meccsekre lehet fogadásokat kötni. A kiválóan elépített Spinanga élő fogadás részlegben többféle módon is pikk-pakk rákereshet az ember azokra az eseményekre, amikre valós időben fogadna. De az eligazodás sportág menü, A-Z-ig menő, keresőfunkció, és időrendi bontás is segíti, ami a Spinanga vélemények alapján kifejezetten jól jön élő fogadásoknál.

Napi szinte több száz összecsapásra mérkőzésre számíthatsz a Spinanga élő fogadás részlegében, amelyek esetében a csapatsportok komolyabb meccsei vannak túlsúlyba, de azért bőven vagy egyéb opció is: pl. élő asztalitenisz fogadás, golf, darts, motorsportok stb. Az élő fogadásokhoz biztosított a live streaming funkció is VR-Field / Virtuális Pálya formájában, amely révén egy általad kiválasztott sporteseményt lehet valós-időben nyomon követni, de emellett live statisztikák prezentálására is szolgál.

A mobilplatform általános jellemzői

A bukméker mobilon 99%-ban ugyanazt nyújtja, mint a desktopos platform esetében. A minimális különbség mindössze a tartalmi elemek némiképp eltérő elrendezésben van. Ebből kifolyólag kijelenthető, hogy a mobilos oldal teljesen egyenértékű az asztali gépes nagytesójával – azaz minden funkciót és szolgáltatást tartalmaz. Ami viszont a Spinanga app megoldásokat illeti, egyelőre tény, hogy az operátor sem iOS-es sem pedig Androidos Spinanga alkalmazás megoldással nem szolgál. És úgy véljük, hogy nem sok sansza van annak, hogy mostanság, vagy a kissé távolabbi jövőben napvilágra kerülni bármiféle natív mobilos Spinanga applikáció.

Modern biztonsági megoldások & kiváló adatvédelem

A Spinanganak a webhelyét az operátor a legújabb defenzív megoldássokkal védi a külső behatolási / feltörési kísérletekkel szemben. A titkosítást illetően sikerült kiderítenünk, hogy a cég a legújabb 128-bites SSL-titkosítást alkalmazza, aminek hála, nincs az égvilágon semmi esélye annak, hogy online bankolás során a pénzed köddé váljon. Ami pedig az adatvédelmet illeti, emiatt sem lesznek a Spinanga magyar ügyfeleként álmatlan éjszakáid, ugyanis az operátor az iGaming ágazat egyik legszigorúbb adatvédelmi politikáját követi, és némi túlzással élve tűzzel-vassal védi a felhasználói személyes információt.

Az ügyféltámogatással kapcsolatos véleményünk

Az ügyféltámogatás terén sem okozott csalódást a bukméker. Ugyanis az online chaten keresztül egyrészt rendkívül gyorsan (24/7) el lehetett bármikor a tesztjeink során érni a cég munkatársait. Másrészt pedig tény az is, hogy a Spinangas agentek igen jól képzett iGaming szakemberek, akik pontos válaszokkal szolgálnak még a komplexebb kérdésekre is. A webhelyen egyébként GYIK szekció is található, ami SÚGÓKÖZPONT néven fut, és meglepően sok válasszal szolgál a legkülönfélbb kérdésekre, amelyek fő kategóriákba vannak csoportosítva.

Amennyiben pedig e-mailben írnád meg a kérdésed / problémád, akkor az elektronikus levelet a [email protected] e-mail-címre címezd meg.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Spinanga
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
Tanúsítvány
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Spinanga remek lehetőséget kínál rá, hogy szinte bármilyen létező sportra magas oddsokon fogadhass online. A bukméker által nyújtott kezdő bónusz és az egyéb promóciók is igen jók, ráadásul még VIP tagság is elérhető. A biztonságos webhelyen nagyon egyszerűen megoldható a bankolás is, amihez sokféle fizetési megoldás biztosított. És az is a buki mellett szól, hogy kellő hangsúlyt fektet az ügyféltámogatására.

GYIK

Amennyiben teljesíted az aktiválási követelményeit, akkor semmi akadálya a lehívásának.
Igen, és ehhez minden engedélye meg is van az operátornak.
Igen, minden magyarosított – még a jogi dokumentumok is.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Spinanga
UEFA Euro 2024
felső