Bartos László | Frissítve:

Casombie magyar – Élvezetes online sportfogadás megbízható bukmékernél

Ha most találomra kiválasztanánk 20-30 magyar sportfogadás rajongót, hogy tegye fel a kezét, aki már hallott Casombie bukmékerről, nem valószínű, hogy elvesznénk a kezek erdejében, annak ellenére, hogy már 2020 óta jelen van a Casombie Magyarországon.

Mutass többet

Mivel úgy véljük, hogy a Casombie magyar ügyfeleknek nyújtott online fogadás szolgáltatásai, bónuszai és piackínálata több figyelmet érdemel, ebben az ismertetőcikkben összefoglaltunk minden fontos dolgot a Casombie sportfogadás terméke kapcsán.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • Sok élő fogadás piac
 • Magas szorzók
 • Lóverseny fogadás opciók
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • bitcoin
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • bitcoin
Bónuszok: 4.5
4.5
Bónuszok: 4.5
4.5
Kifizetések: 4.5
4.5
Befizetések: 4.4
4.4
Pénznemek: 4.4
4.4
Szoftver: 4.5
4.5
Felhasználóbarát: 4.5
4.5

Fontos infók a Casombie magyar webhelye kapcsán

Más bukmékerekhez hasonlóan alaposan utánanéztük, hogy a Casombie magyar – és EU-s – régióban, milyen licenc alapján végez fogadásszervező tevékenységet. A Casombie magyar weboldalának tulajdonosa és működtetője a Rabidi N.V. szerencsejáték-vállalat, amelynek a székhelye a hollandiai Curaçao szigetén található, a Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curaçao címen bejegyezve.

A Rabidi N.V. 8048/JAZ típusú, szerencsejáték szolgáltatások nyújtására és online sportfogadás szervezésére feljogosító nemzetközi engedéllyel rendelkezik, amelyet a Government of Curaçao iGaming szabályozó hatóság állított ki. Ezen hivatalos szerv jogosult eljárni minden, a céggel kapcsolatos felügyeleti kérdést illetően a hatályos curaçaoi jogszabályok és törvények alapján.

A Casombie magyar webhelyén található egy teljesen különálló szekció, amely a felelőségteljes szerencsejátékkal kapcsolatos információk tartalmazza. A bukméker több olyan organizációnak az elérhetőségé is biztosítja a Casombie magyar ügyfeleinek, amelyek segítséget nyújtanak mindazon személyeknek, akiket bármilyen formában érint a játékfüggőség problémája. Emellett a Casombie magyar tagjai a felhasználói fiókjukban be tudnak állítani többféle önkorlátozó mechanizmust: veszteség és befizetés limit, valamint játékidő limit, és kérhetik az ügyfélszolgálaton keresztül a részleges önkizárást is.

Casombie jellemzők

🏆 Casombie Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 6000Ft

Casombie Magyarországon – Elérés alternatív webcímen

Casombie

Az online sportfogadás oldalak, netes bukmékerek esetében mindig is sarkalatos kérdés volt az elérhetőség. Ugyanis a magyar állam már hosszú évek óta mindent megtesz annak érdekében, hogy kiebrudalja a magyarországi online fogadás piacról azokat a cégeket, amelyek előnyösebb ajánlataik, jobb bónuszaik, szélesebb sportfogadás kínálatuk miatt komoly konkurenciát jelentenek az állami kézben levő és egyéb hazai érdekeltségű online fogadás szolgáltatóknak. Gyakorlatilag emiatt van az, hogy a Casombie Magyarországon – más legálisan működő külföldi bukmékerekhez hasonlóan – kénytelen alternatív webcímen keresztül nyújtani az online fogadás szolgáltatásait.

Ugyanakkor az is igaz, hogy az a macska-egér játék, ami a magyar hatóságok, és a hivatalos engedéllyel rendelkező külföldi szerencsejáték cégek között megy, a végtelenségig folytatódhat. Ugyanis az EU-s jogerős bírósági döntések tudatában a külföldi szolgáltatók nem hátrálnak meg, a magyar állam pedig képtelen megbüntetni őket, mivel az EU-s szabályozó szervek álláspontja szerint, pont, hogy hazánk hatóságai járnak el törvénytelenül olyankor, amikor blokkolják más EU-s cégek oldalait.

Lényeg, ami a lényeg: az vetíthető előre, hogy még hosszú ideig a Casombie Magyarországon csakis alternatív linken lesz elérhető, és nagyon valószínű, hogy idővel az összes távszerencsejáték cégnek át kell állnia a módosított URL-ek alkalmazására.

Hogyan oldható meg a Casombie regisztráció és a KYC?

Valódi pénznyereményekért akkor és csak akkor szállhatsz ringbe az online sportfogadás világában, ha rendelkezel felhasználói fiókkal / játékos számlával legalább egy bukmékernél. Ezt jelen esetben a Casombie regisztráció révén tudod megoldani, amit követően csak kell némi pénz a belső egyenlegedre, amivel már fogadásokat tudsz tenni igazi pénzes nyeremények reményében a Casombie sportfogadás szekciójában.

Vegyük akkor át egytől egyig a Casombie regisztráció lépéseit, amit követően pár mondat erejéig a KYC (Know Your Customer) eljárás elvégzésére is sort kerítünk.

Ha minden frankó, akkor a rendszer némi „homokórázás” után beléptet a sportfogadás és szerencsejáték webhelyre, ahol egyből meg is lehet ejteni a legelső számlafeltöltést a „CASHIER” oldalon.

Casombie regisztráció

Némi magyarázat a KYC eljárás lefolytatásáról

A KYC (Know Your Customer) eljárásra azért van szükség, hogy a szerencsejáték vállalat be tudja azonosítani valóban valós személy áll-e egy adott profil mögött. Az eljárás lefolytatására az iGaming cégeket EU-s jogszabályok is kötelezik, amiből kifolyólag a KYC egy olyan kötelező procedúra, amit idővel mindenképp el kell végezni, függetlenül attól, hogy melyik online sportfogadás bukmékernél, szerencsejáték oldalon regisztrálsz.

A KYC részeként az alábbiakat kell igazolnod:

A verifikációt jó minőségű fotók, képernyőmentés képek benyújtásával tudod elvégezni. A személyazonosság igazolására a Casombie Magyarországon elfogad jogosítványról, útlevélről vagy személyi igazolványról készült képeket. A lakcím igazolására a leginkább megfelelő egy olyan közüzemi számla, ami a játékos teljes nevét és teljes lakcímét tartalmazza, de elfogadott a bakszámla-kivonat is. A fizetési mód igazolásra a Casombie magyar ügyfeleként feltölthetsz „kitakarásos” fotót (amennyiben kártyáról van szó), vagy például képernyőmentéses fotót (ha pl. e-tárcáról van szó) – a lényeg, hogy a Casombie kifizetés / befizetés műveletekhez használt fizetési mód a Te neveden legyen.

Biztonságos Casombie fizetési módok hazai játékosoknak

Az online sportfogadáshoz szükséges pénzügyek intézése roppant egyszerű a Casombie fizetési módok révén. A webhelyre történő bejelentkezést követően a „Cashier” (Pénztár) menü kiválasztása szükséges ahhoz, hogy a rendszer megjelenítse azt az aloldalt, amin az ügyfelek egy kattintással ki tudják jelölni, hogy milyen típusú tranzakciót kívánnak végrehajtani: „Befizetés” vagy „Kifizetés” (esetleg kriptovaluta vásárlás). Ezt követően az adott alkalommal használni kívánt megoldást kell kiválasztani a Casombie fizetési módokközül, majd legvégül ki kell tölteni a fizetési megoldás egyedi űrlapját, megadva a többi között a tranzakció összegét, és minden egyéb szükséges adatot.

Hazánkban az alábbi Casombie fizetési módok állnak a magyar játékosok rendelkezésére:

 • Mastercard és Visa bank- és hitelkártyák (az utóbbi csak kifizetésekhez használható);
 • paysafecard (csak kifizetésekhez);
 • banki átutalás (jelenleg csak nyeremény felvételhez);
 • e-pénztárcák – MuchBetter, MiFinity, Skrill / Skrill 1-Tap, NETELLER, Jeton;
 • kripto pénzek – DAI, Litecoin, Bitcoin, Ripple, USD Coin, Ethereum, Tether, Bitcoin Cash.
Casombie fizetési módok

Abban az esetben bonyolítható le a rendszeren keresztül online befizetés, ha az adott összeg eléri legalább az 5000 HUF-ot. Amennyiben Bitcoin kripto valutával kívánsz fizetni, akkor a depozit értékének el kell érnie a 9000 HUF-ot. Egy adott tranzakcióval maximálisan 100 ezer HUF és 1 millió HUF közötti összeget lehet elhelyezni a belső számládon. A befizetési maximumot minden esetben az határozza meg, melyiket alkalmazod a Casombie fizetési módok közül. A nyeremények kifizetés akkor lehetséges, ha legalább 6000 HUF összegnek megfelelőt pénzt vennél ki. Viszont napi szinten egyik fizetési móddal sem utalható ki több, mint 170 ezer HUF.

A bukmékernél történő online bankolás kapcsán végezetül még annyit szeretnénk megemlíteni, hogy a Casombie magyar ügyfelek részére semmiféle jogcímen nem számít fel járulékos költséget, tranzakciós díjat vagy „jutalékot”. Ennek köszönhetően úgy a befizetések, mint a Casombie kifizetés pénzügyi-műveletek 100%-ban ingyenesek.

Casombie bónusz ajánlatok, akció és VIP opció lojális tagoknak

Az online sportfogadás termékéhez az operátor többféle Casombie bonus ajánlatot kínál, valamint állandó promóciókat és olyan lojalitási-pontrendszert, amely révén a többi között Free Bet-ek is szerezhetők. Mindezt a VIP tagsági rendszer koronázza meg, amely előnyeiről az alábbiakban bővebben is írunk, de kezdjük elsőként az új tagoknak nyújtott Sport Casombie bónusz akcióval!

Sport Casombie bonus új ügyfelek részére

Amennyiben újonnan regisztráltál a bukmékernél, igénybe tudod venni a 100%-os arányú kezdő bónuszt, aminek a minimális összege 6 ezer HUF a maximális 35 ezer HUF. Viszont ehhez tenned kell egy feljogosító fogadást a legelső befizetéseddel oly módon, hogy az odds legalább 1.50 legyen. A kapott Casombie bonus megjátszási követelményét (6x-os) 30 napon belül teljesítheted, ami több, mint elégséges, mivel fogadásonként akár 15 ezer HUF-os téteket is megtehetsz. Arra viszont ügyelned kell, hogy egyszeri fogadások esetében 2.00-ás, gyűjtő fogadásoknál pedig 1.50 legyen legalább az odds.

Egyéb online sportfogadás promóciók & VIP

Mint azt korábban említettük a bukmékernél lojalitási pontok rendszer is van. Ennek a lényege, hogy versenyeken, bajnokságokon való részvétellel, vagy akár még egyenleg feltöltésekkel is pontokat kapsz, amiket – kellő mennyiség esetén – be tudsz váltani például bónusz megjátszási követelmények csökkentésére, vagy ingyenes fogadásokért cserébe. A különféle időszakos promóciók mellett a Casombie sportfogadás szekciójában az alábbi állandó jellegű akciók is elérhetők a magyarországi ügyfeleknek:

 • 10%-os arányú Cashback Bónusz legfeljebb 150 000 HUF-ig;
 • 50%-o arányú Heti Reload Casombie Bonus legfeljebb 150 000 HUF-ig;
 • Nyereménynövelő (Akkumulator Bet) promóció – akár 100%-os arányú;
 • Bore Draw pénzvisszatérítési akció – 100%-os arányú / gól nélküli döntetlen esetén.

A VIP tagság 5 szintes. Új tagként 1-es szintről indulsz, és minél magasabbra jutsz, annál jobb kedvezményeket kaphatsz. Például 4-es szintnél már 10%-os visszatérítést kaphatsz, és 5 millió HUF-ra megnövelt havi kifizetési limitet, valamint személyedre szabott bónuszokat, és saját személyi asszisztenst a bukméker részéről.

Széles piackínálat temérdek fogadási lehetőséggel

Az online piacok száma terén a bukméker átlag felett teljesít, aminek köszönhetően nagyon sokféle fogadási lehetőség közül lehet választani a Casombie sportfogadás platformján. Egymást érik egyebek mellett a különféle fajtájú hendikepes sportfogadás piacok (pont / gól / játszma előnnyel), és labdarúgás esetén nagyon sokféle ázsiai hendikepes piac közül is szabadon lehet választani.

Mindezek mellett igen sok van a legkülönfélébb fajtájú eredmény, és az olyan statisztikai piacokból, mint az over / under. Bizonyos sportok esetében adott a lehetőség a speciális, „sportág specifikus” piacok megjátszására is: pl. „adogatás elnyerése”, „lesz-e piros lap a meccsen”, „melyik csapat szerzi az első pontot” stb.

A Casombie sportfogadás részlegének sportág kínálata

A Casombie sportfogadás online részlegének az egyik „erőssége” a rendkívül széles sportág választék, aminek hála a hagyományosabbnak számító sportok mellett sok más egyébre lehet online fogadni a bukméker Casombie sportfogadás szekciójában. Az „élmezőnybe” természetesen az olyan rekordnépszerű sportok tartoznak, mint a kosárlabda, labdarúgás, kézilabda, jéghoki. Ezek mellett számos csapatsportra és többféle egyéb sportra is lehet igazi tétes fogadásokat tenni a bukinál. Ilyen a többi között az amerikai futball, baseball, rögbi, krikett, röplabda, futsal, tenisz, golf, asztalitenisz.

A bukméker sportágkínálatából nem hiányoznak a legtöbbeket vonzó motorsportok (NASCAR, Formula 1, rallysport, Superbike, MotoGP), a küzdősportok, valamit az e-sportok sem. Mindezeken felül számos sportesemény adott azok számára is, akik lóversenyre, vagy agárversenyre szeretnének online fogadni, és még a virtuális spotok rajongói is egészen biztosan elégedettek lesznek a Casombie sportfogadás szekciójának felhozatalával. Akik pedig spéci sportokra fogadnának, olyanok közül választhatnak, mint például a kabaddi, hurling, gyeplabda, padel, lakrossz, squash, ausztrál futball, kelta foci.

 • Kosárlabda
 • Labdarúgás
 • Jégkorong
 • Tenisz
 • Amerikai futball
 • Baseball
 • Röplabda
 • Golf

Online fogadás menete, Betslip dizájn és egyéb okosságok

A Casombienál online fogadás megtenni kifejezetten egyszerű feladatnak mondható, és ha már töltöttél ki 1-2 Tippmix szelvényt, akkor garantáltan nem lesz vele problémád. A lényeg jelen esetben is pusztán annyi, hogy kiválasztod azokat a meccseket, amikor fogadni akarsz.

Amikor ráklikkelsz egy sportesemény / meccs nevére (pl. Arsenal – Liverpool), a Casombie sportfogadás rendszere betölti az adott mérkőzéshez tartozó összes online fogadás piacot, valamint a piacok mellett a sportfogadás opciókat is (sportesemény kimeneteleket). Azok a fogadási opciók / választások, amiket bejelöltél egyből felkerülnek a fogadási szelvényre (betslip), ahol be kell állítani, hogy mekkora tétben kívánsz játszani, és milyen típusú fogadással: 1-es kötéses, gyűjtő, vagy rendszer.

A Casombie sportfogadás szelvénye a dizájn terén még a „nagyok” betslip-jeit is simán kenterbe veri, és a magyar nyelvi támogatásnak köszönhetően roppant könnyen ki lehet tölteni a megfelelő mezőket rajta. A fogadószelvény további előnye, hogy a rendszer fogadások „testre szabhatók” – azaz Te döntheted el a Casombie sportfogadás szekciójában, hogy mondjuk egy 4 választásos system bet esetén hány 3-as, hány 2-es, és hány 1-es kötéses fogadás alkossa az adott rendszer fogadást.

Ismerd meg közelebbről a Casombie élő fogadás funkcióját

A Casombie élő fogadás lehetőségeket is biztosít a magyarországi ügyfelei számára, amelyeket az „ÉLŐ” menüpontra / „fülre” kattintva lehet a képernyőre varázsolni. A különböző, élőben megfogadható sportok eseményeit a rendszer csoportosítva – azaz kategorizálva – jeleníti meg, ami nagyban megkönnyíti az eligazodást a különböző sportligák és bajnokságok éppen zajló összecsapásai között. Emellett a Casombie élő fogadás szekciójában található sport-slider menü is, ami valós időben megjeleníti azt is, hogy az éppen elérhető live sportok esetében sportonként hány meccsre lehet fogadni.

Casombie élő fogadás

A sport slider menü mellett található egy Streaming „gomb”, amit, ha jobbra elcsúsztatsz, akkor a rendszer csakis azokat a Casombie élő fogadás ajánlatokat tölti be, amelyekhez biztosított a live streaming funkció. De ha már az élő sportesemény közvetítésnél tartunk, úgy illik, hogy ejtsünk arról is pár szót, miként oldja meg a bukméker. Az élőben, valós időben követkető sporteseményekhez a buki VR-Field alapú animációs élős streaminget nyújt, ami többféle live statisztikai adattal is szolgál az adott sportesemény történéseinek megjelenítése mellett.

Casombie vélemények – Górcső alatt a mobilplatform

Az online szerencsejáték és sportfogadás szolgáltató mobile platformja a meglátásunk – és a Casombie vélemények szerint – teljes mértékben megfelel napjaink elvárásainak és igényeinek. A felhasználóbarát mobilos környezetben az online pre-match és in-play fogadás is rémegyszerű, de az olyan funkciók is teljesen tökéletesen működnek, mint például az élő fogadáshoz elérhető live streaming. Persze joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi a helyzet a Casombie alkalmazás kapcsán? Nos, ha arra gondolsz, hogy mobilon Casombie app révén is fogadhatsz, el kell, hogy szontyolítsunk, mivel nincs jelenleg mobilhoz semmilyen natív Casombie applikáció.

Online fogadás biztonságos, stabil online környezetben

Az operátor a rendszer védelméhez a legújabb biztonsági megoldásokat használja, úgy hardveres, mint szoftveres tekintetben. Ennek köszönhetően egyáltalán nincs annak reális esélye, hogy hackerek vagy más illetéktelen személyek hozzá tudjanak férni a titkosított szervereken tárolt adatokhoz.

A 128 bites SSL-titkosításnak köszönhetőn a pénzügyi tranzakció lebonyolítása is teljesen biztonságos körülmények között zajlik le, ugyanis ez a fajta „kódolás” egyenértékű azzal, amit a magyarországi pénzintézetek is használnak, mint például a közismert kereskedelmi és hitelbankok. Az operátor az adatvédelmet is nagyon komolyan veszi, aminek köszönhetően biztosra veheted, hogy minden általad megadott információt hétpecsétes titokként kezelnek a Casombie sportfogadás bukmékernél.

Ügyféltámogatás – GYIK szekciótól az online chatig

Mielőtt az online ügyfélszolgálathoz fordulnál az adott problémád vagy kérdésed kapcsán érdemes első nekifutásra körülnézned a Casombienak a GYIK szekciójában, ami méretét tekintve nem túl nagy, viszont azért az alapvető kérdésekre válasszal szolgál. Amennyiben a gyakran ismétel kérdések részlegben nem találsz rá a neked megfelelő válaszra, akkor a bukméker ügyfélszolgálatával e-mail-en is fel tudod venni a kapcsolatot a [email protected] e-mail-címen. Emellett természetesen adott az online chates opció is, ami a nap 24 órájában elérhető, de csak angol nyelven.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Casombie
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió – Összegzés tömören

A Casombieról megállapítható, hogy bár még nm túlzottan ismert hazánkban, ennek ellenére minőségi szolgáltatásokat nyújt a magyarországi ügyfeleinek. A bukméker sportfogadás piackínálata megfelel a mai elvárásoknak, a sportág választék is kifejezetten jó, és a bónuszok, promóciók terén is brillírozik az operátor. A brand egy rendkívül megbízható céghez, a Rabidi N.V.-hez tartozik, aminek köszönhetően biztos, hogy nem lesznek megbízhatósággal, vagy adatvédelemmel kapcsolatos problémáid, ha úgy döntesz, hogy Casombie regisztráció révén számlát nyitsz a bukinál.

GYIK

Igen lehet. Klasszikus lóversenyre, és V-sport lóversenyre is.
Természtesen, mivel EU-s engedéllyel rendelkezik a brand mögött álló szerencsejáték-vállalat.
Nem. Viszont a kezdő bónuszt mobilos számlanyitással is igénybe tudod venni.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Casombie
UEFA Euro 2024
felső