Bartos László | Frissítve:

Skrill ismertető – Skrill számla létrehozása és egyéb hasznos információk

Nyiss számlát a Skrillnél!

Ha online vásárlásról, vagy egyéb a weben keresztül történő pénzügyi tranzakcióról van szó, akkor az ember kétszer is meggondolja, hogy kiadja-e a bank- vagy a hitelkártyája adatait egy harmadik félnek (pl. egy webshopnak). Ugyanis, ahogy mondai szokás az ördög nem alszik, és tény, hogy a netes vásárlás még manapság is rejt némi kockázatot magában. Ilyenkor jönnek jól az úgynevezett e-pénztárcák (digitális tárcák), amelyek használata révén anélkül lehet lebonyolítani a különböző online tranzakciókat (pl. a pénzbefizetést egy online bukmékerhez, vagy a pénzkivételt), hogy ehhez meg kéne adnunk a kártyánk, vagy bankszámlánk adatait.

Miért érdemes megfontolom egy Skrill számla nyitását?

skrill logó

Ez a kérdés a bevezető olvasása közben meglehet, hogy benned is felmerült, hiszen napjainkban már számos egyéb alternatív fizetési metódus (más e-pénztárcák, paysafecard stb.) is elérhető a világhálón. Viszont tény, hogy ezek közül jó néhányat nem fogadnak el az online szerencsejáték szolgáltatók, vagy csak kizárólag a belső számla egyenleg feltöltésre vehetők igénybe. Velük ellentétben a Skrill „mindkét irányba” működik, és széleskörű elfogadottságot élvez. A hab a tortán pedig az, hogy a Skrill számla mellé egy Skrill kártya is igényelhető (prepaid típusú kártya), amivel online és hagyományos módon is vásárolhatsz, illetve pénzt vehetsz ki ATM-ékből.

A már említett előnyök mellett azt is érdemes figyelembe venned, hogy a Skrill számla révén egy az egyben kiválthatod a hagyományos bankszámládat. Ezenkívül biztonságosan küldhetsz vele pénzt (külföldre is) – pl. egy családtagodnak, rokonodnak, ismerősödnek – abban az esetben, ha az adott illető szintén rendelkezik Skrill számlával. A rendszeren belüli tranzakciók szinte azonnal végrehajtódnak (a klasszikus banki átutalás akár több munkanapot is igénybe vehet), és a tranzakciós költség is csak minimális mértékű.

Természetesen a Skrill számla egyenlegeden lévő pénzt bármikor kiutalhatod a saját bankszámládra, illetve a bankszámládról is átutalhatsz pénzt a Skrill számla egyenlegedre.

Skrill regisztráció – Skrill számla nyitása Magyarországról

Mivel a Skrill online platformja jelenleg (a cikk megírásának időpontjában) még nem rendelkezik magyar nyelvi támogatással, ezért úgy gondoltam, hogy nem árt, ha megosztom veled a Skrill regisztráció menetét.

Skrill számla nyitása lépéről-lépésre:

Gyakorlatilag csak ennyi a Skrill regisztráció (Skrill számla nyitása). Viszont ezt követően néhány fontos dolgot azért még el kell intézned a felhasználói fiókon belül ahhoz, hogy a számlád aktív legyen, és használni tudd a rendszer minden funkcióját. Első lépéseként némi pénzt kell feltöltenéd az egyenlegedre. Ehhez meg kell adnod az országot (pl. Magyarország), és a számlához használni kívánt valutanemet (ezt a későbbiekben már nem módosíthatod). Amint ez megtörtént, akkor a rendszer automatikusan felkínálja a Skrill számla egyenleged feltöltéséhez rendelkezésre álló opciókat: pl. banki átutalás (Bank Transfer), bank- vagy hitelkártyás feltöltés (Credit & Debit card), gyors banki átutalás (rapid transfer), Neteller, Bitcoin, Trustly, paysafecard.

Mindegyik metódus esetében 1%-os tranzakciós díjat számít fel a szolgáltató. A normál banki átutalás átfutási ideje akár 5 napot is igénybe vehet. Az egyéb metódusok esetében viszont azonnal átutalásra került az adott összeg a Skrill számla nyitása után rendelkezésedre álló belső egyenlegedre.

Az általunk ajánlott legjobb bukmékerek
Rabona
35,000Ft
5
Rabona Ismertető
**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
QuickWin
35,000Ft
4.5
QuickWin Ismertető
Casinia
35,000Ft
4.5
Casinia Ismertető

A Skrill regisztráció lebonyolítása utáni további teendők

Bár a Skrill számla nyitása pofonegyszerű, és pár perc alatt le lehet zavarni, miután pénzt töltöttél fel az egyenlegedre, további adatokat is meg kell adnod ahhoz, hogy használhasd a platformot (pl. tartózkodási hely, lakcím, irányítószám, születési dátum stb.). Ugyanis csakis azt követően válnak használhatóvá a Skrill funkciói (online fizetés, pénzátutalás stb.), miután a rendszer által kért adatok mindegyikét rendelkezésre bocsátottad.

Skrill Pro és Kontra

Ha beírod a kedvence böngésződbe a „Skrill vélemények” kulcsszavakat, akkor temérdek olyan oldalt, fórumot stb. dob ki a keresőprogram, amelyeken a felhasználók osztják meg egymással a Skrill használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Ezeket érdemes átböngészned, már csak azért is, mert a „Skrill vélemények” keresés eredményeként a találatok között szép számban akadnak magyar nyelvűek. És ugyebár ily módon sokkal könnyebben eldönthetted, hogy megfelel-e számodra a Skrill rendszerének használata az online szerencsejátékhoz, sportfogadáshoz, avagy sem…

A döntésed megkönnyítése érdekében – összegzés gyanánt – az alábbiakban összeállítottunk egy rövid listát arról, hogy mi szól a Skrill mellett, illetve ellene.

A Skrill használatának előnyei:

  • Maximálisan biztonságos 128 bites titkosítással működő platform;
  • Széleskörűen elterjedt online fizetési rendszer, amely egyaránt használható online sportfogadáshoz, online kaszinókhoz, pókeres oldalakhoz, Forex-hez stb.;
  • Skrill mobil alkalmazás.
  • A Skrill számla bankkártyáról is közvetlenül feltölthető;
  • Prepaid kártya igényelhető hozzá, amellyel pénzt lehet felvenni ATM-ékből, és vásárlásra is használható;
  • Maximálisan biztonságos módon lehet vele pénzt küldeni más Skrill felhasználóknak;
  • A számlára érkező pénzösszegek fogadásakor külön díj nem kerül felszámításra;
  • Kényelmes használat;

Hátrányok:

Egyéb fizetési módok
UEFA Euro 2024
felső