Bartos László | Frissítve:

Palmslots magyar – Kitűnő online bukméker részletes áttekintése

2022-ben jelent meg a világhálón a NewEra B.V. a Palmslots sportfogadás és szerencsejáték weboldalával.

Mutass többet

Mivel a Palm Slots magyar felhasználókat is fogad, alaposan utánajártunk, hogy pontosan mire számíthat ez ember fogadási ajánlat, oddsok, bónuszok, promóciók, szolgáltatások terén, hogyha játékosszámlát nyit a Palmslots Magyarországon online webhelyén. Ha sikerült felkeltünk az érdeklődésed, és kíváncsi vagy megérné-e számodra a Palmslots regisztráció, tarts velünk!

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 40,000Ft

 • Fogadásépítő funkció
 • VIP tagság
 • Korrekt üdvözlő bónusz
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • revolut
 • bitcoin
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • revolut
 • bitcoin
Bónuszok: 4.8
4.8
Bónuszok: 4.8
4.8
Kifizetések: 4.7
4.7
Befizetések: 4.7
4.7
Pénznemek: 4.6
4.6
Szoftver: 4.7
4.7
Felhasználóbarát: 4.9
4.9

Céges- és licencadatok a Palmslots magyar webhelyéről

Az operátor – azaz a webhely üzemeltetője – jelen esetben a NewEra B.V., amely egyúttal a tulajdonosa is a Palmslots magyar hon határain belül elérhető weboldalának. Az online szerencsejáték és sportfogadás szolgáltatások nyújtására specializálódott vállalat bejegyzett székhelyének címe a következő: Scharlooweg 39, Curaçao. A licencét / működési engedélyét a cégnek az iGaming ágazat széleskörben elismert egyik szabályozó és felügyeleti organizációja, a Government of Curaçao adta ki (365 / JAZ). Ezen licenc birtokában a NewEra B.V. legálisan végezhet fogadásszervezői tevékenységet a Palmslots magyar oldalán.

Mindezek mellett azt is sikeresen „kihámoztuk” a Palmslots magyar webhelyén fent levő információkból, hogy az operátor a vele szoros üzleti kapcsolatban álló NewEra Cyprus Limited (székhely: Oneworld Parkview house, 4th floor, 2063, Nicosia, Cyprus) segítségét veszi igénybe a pénzügyi szolgáltatások lebonyolítása végett.

A Palmslots magyar webhelyén olyan segélyszervezeteknek az logóját, illetve elérhetőségét is megtaláltuk, amelyek azok számára komoly segítséget nyújthatnak, akik valamilyen szinten érintettek a játék-függőség jelentette problémában: BeGambleAware, Gambling Therapy. Mindezeken felül a Palmslots magyar ügyfeleként bárkinek lehetősége vagy az ügyfélszolgálat segítségét kérni, ha függőség jeleit észleli magának, és ennek kapcsán akár az időszakos önkitiltást is megvalósíthatja (megj. egyéb limitációs eszközök is vannak – pl. tevékenység, befizetés és veszteség limit).

Palmslots jellemzők

🏆 Palmslots Irány az oldal
🎁 Bónusz 40,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 4000Ft

Palmslots Magyarországon – Elérés csak alternatív linkkel

Palmslots

Aki már valamennyire otthonosan mozog az online sportfogadás világában, valószínűleg tisztában van vele, hogy a legtöbb netes bukméker speciális hivatkozások használatára kényszerű hazánkban. Ugyanis sajnálatos módon a magyar állam hol nagyobb hol mérsékeltebb elánnal bannolja / blokkolja az egyébként teljesen hivatalos működési engedéllyel rendelkező szolgáltatók hazai elérhetőségeit. Emiatt van az is, hogy esetünkben csak alternatív linken keresztül érhető el a Palmslots Magyarországon.

Az viszont jó hír a hazai sportfogadók számára, hogy az az URL típus, amit manapság a NewEra B.V. is használ, rendkívül rugalmas jellegű, aminek hála az operátor szükség esetén seperc alatt tudja módosítani, és a módosításról pedig azon nyomban tájékoztatni az ügyfeleit, így biztosítva, hogy a Palmslots Magyarországon továbbra is folyamatosan elérhető legyen.

Palmslots regisztráció – Számlanyitás ismertető & KYC

Palmslots regisztráció

Sikeres regisztráció esetén a rendszer bejelentkeztet automatikusan, majd betölti a befizetési űrlapot, amin – ha egyből bele akarod vetni magad a Palmslots sportfogadás világának forgatagába – végre is tudod hajtani a legeslegelső befizetésed.

A KYC-t akkor szükséges elvégezned, amikor befizetések terén eléred a 2000 USD-t (vagy ennek megfellelő összeget más valutában). Ilyenkor az kiléted valamilyen fényképes igazolvány fotóival, a lakcímed például bankszámla kivonat vagy közüzemi csekk fotóival kell igazolni. Ezek mellett a verifikálni kell azt az online bankolási megoldást, amit használsz a Palmslots fizetési módok közül – ehhez használhatsz fotót vagy akár képernyőmentést is (amennyiben e-wallet-ről van szó).

Palmslots vélemények az elérhető fizetési módokról

Úgy véljük – és ezen álláspontunkat az online Palmslots vélemények is megerősítik –, hogy a webhelyet üzemeltető cég bőven elégséges megoldást kínál az ügyfeleknek ahhoz, hogy a befizetések és a Palmslots kifizetés pénzügyi műveletek lebonyolítása gond nélkül történhessen. A játékosszámlád feltöltéséhez a hazánkban elérhető Palmslots fizetési módok között található többféle e-pénztárca (NETELLER, Skrill, eZeeWallet, MiFinity, Jeton), bankkártyás opciók (Visa, Mastercard, Revolut kártyák), és olyan megoldások is elérhetők, mint például a paysafecard, a WebPayz, Binance Pay, illetve a leginkább használatos kriptopénzek (pl. ETR, BTC, XRP, DAI, LTC stb.).

Palmslots fizetési módok

A Palmslots fizetési módok mindegyike esetében 10€ a minimális befizetési összeg. A Palmslots kifizetés tranzakcióknál az operátor a minimumot 20€-ban állapította meg.

Online promóciók & Palmslots bónusz akciók

A Palmslots bónusz kínálatának valószínűleg egyik legszebben csillogó ékköve az új tagoknak járó üdvözlő sport bonus, ami 100%-os arányú, az első befizetés kapcsán vehető igénybe (megadva a megfelelő kódot: PALMBET100), és már 10€-os befizetéssel is a rendelkezésedre áll. A 21 napos megforgatási határidővel rendelkező Palmslots bónusz maximális összege 100€ lehet, és az operátor által megadott határidőn belül 16-szor kell megforgatni legalább 1.80-as szorzójú fogadásokkal a Palmslots sportfogadás termékén.

Az új tagoknak járó üdvözlő Palmslots bonus mellett a webhelyen elérhető 50%-os arányú reload bónusz is, aminek a maximális összege lehet akár 50€ is. Amennyiben pedig szívesen fogadnál online a saját pénzed kockáztatását mellőzve, akkor arra is adott a lehetőség, hogy havi rendszereséggel 50€ értékben Free Bet tokeneket szerezz, sőt emellett rendszeresen részt vehetsz olyan akcióban is, aminél 25€ értékű ingyenes fogadást kaphatsz. A Palmslots bónusz és promóciós ajánlatai között VIP tagság is van, ami számos előnnyel jár: pl. exkluzív ajánlatok, magas kifizetési limitek, személyre szabott bónuszok, VIP ügyféltámogatás.

Megfelelő piackínálat a Palmslots sportfogadás szekciójában

A Palmslots sportfogadás online részlegében jókora választékot találhatsz a legkülönfélébb fogadási piacokból. Amennyiben valamilyen csapatsportra kívánsz fogadni online, akkor különösen széles piacválaszték fogad a Palmslots sportfogadás szekciójában: sokféle felette / alatt piac, különböző hendikepes piacok, amelyek esetében az egyik csapat adott előnnyel / hátránnyal kezdi meg a találkozót. De végkimenetel piacok, részeredmény piacok, valamint egy-egy adott sportághoz szorosan kapcsolódó speciális piacok terén is bőséges a felhozatal, aminek köszönhetően kimondottan magas szintű online fogadói élményben lehet részed a Palmslots sportfogadás platformján.

Fogadj szinte bármilyen sportra pár kattintással

A Palmslots sportfogadás bukmékernél szinte minden szóba jöhető sportágnak a meccseire tudsz fogadni élőben és / vagy pre-match módon. A slágersportok a bukinál a foci, tenisz, kosárlabda, kézlabda, röplabda, vízilabda, jégkorong, amerikai futball, krikett, rögbi, baseball.

Ezek mellett igen sokféle e-sporthoz biztosított az online fogadás lehetősége a Palmslots sportfogadás szekciójában, valamint olyan sportágakhoz is, mint a motorsportok, küzdősportok, téli sportok, illetve a speciálisabbak, mint a kabaddi, biatlon, lakrossz, bandy, gyeplabda, futsal, strandröplabda, vagy a badminton. A hagyományos sportok mellett az operátor tv-s showműsorokra is biztosítja a fogadási lehetőséget, valamint virtuális sportoka, és politikai eseményekre is (pl. népszavazás).

 • Labdarúgás
 • Tenisz
 • Kosárlabda
 • Röplabda
 • Jégkorong
 • Amerikai futball
 • e-Sports

Online fogadás menete & fogadószelvény dizájn

Először is fontos, hogy be legyél jelentkezve a Palmslots magyar oldalán ahhoz, hogy valódi pénzes fogadást tudj megtenni, és emellett persze az sem árt, ha van a fogadáshoz elégséges pénz a belső egyenlegeden. Ha mindez adott, akkor gyerekjáték megtenni bármilyen, a rendszer által engedélyezett online fogadást a Palmslots sportfogadás platformján mind a desktopos, mind a mobil felület esetében. Ugyanis annyi csak az ember teendője, hogy választ egy vagy több sporteseményt (rákattintva a nevére), majd az adott meccs aloldalán kiválasztja a számára szimpatikus piacot, és azon belül pedig a fogadás kimenetelét: a duplaesély piacon 1X, 12, vagy X2.

A választásokat a rendszer elhelyezi a Palmslots sportfogadás szelvényén, ahol be tudod állítani, hogy single bet, kombi bet, system bet, vagy If bet típusú fogadást szeretnél megjátszani, valamint azt is, hogy mekkora legyen az adott fogadás tétje. A felhasználóbarát dizájnnal rendelkező betslip-en egyéb beállítások végrehajtására is van mód, és az is mellette szól, hogy általa bármikor ellenőrizni tudja az ember a még érvényes fogadásai – illetve a korábbiak – végkimeneteleit.

Palmslots élő fogadás ajánlatok hazai felhasználóknak

A Palmslots élő fogadás részlegében igen sokféle lehetőséget biztosít a bukméker mindazoknak, akik a pre-match típusú / jellegű fogadások mellett szívesen tesznek fogadásokat in-play / live piacokon is. A sportesemény kínálatban általában élsportok eseményei kerülnek, de azért több is van a buki tarsolyában, aminek köszönhetően rendszeresen lehet élőben fogadni pl. e-sportokra, asztaliteniszre, darts-ra, sőt, akár még lóversenyre és agár versenyre is biztosított az online fogadás a Palmslots élő fogadás szekciójában.

Az élőben zajló sporteseményekre történő fogadáshoz a bukméker live streaming funkciót is biztosít VR-Field / Virtuális Pálya formájában, aminek köszönhetően élőben tudod nyomon követni video animációs-jellegű megjelenítéssel, valamint valós idejű statisztikai adatok prezentálásával az általad kiválasztott sporteseményeket a Palmslots élő fogadás részlegében.

A mobile platform jellemzői

Az operátor által biztosított mobilos felület kiválóan alkalmas arra, hogy tableten, vagy okostelefonon pre-match és / vagy in-play piacos élő fogadásokat tegyél meg seperc alatt. A reszponzív cross-platformos weboldalon az élő fogadáshoz esszenciális fontosságú live streaming funkció (VR-Field) is minden tekintetben tökéletesen fut, és emellett azt tapasztaltuk, hogy telefonon és táblagépen is gond nélkül megy az online fizetések intézése – azaz mind a befizetések, mind pedig a kifizetések.

Emellett az is tény, hogy a böngészős alapon működő mobile barát webszájt legalább olyan gyors úgy működés, mint a fogadások leadás terén, mintha egy telepített Palmslots app állna az ember rendelkezésre. Ennek hála nem kell az embernek azon túráztatni az agyát, hogy miért nincs a mobile platformhoz Palmslots alkalmazás, mivel a mobilos webhely ugyanazt tudja mind szolgáltatások, mind pedig funkció terén, amit egy mindennel „felvértezett” Palmslots applikáció tudna.

Biztonságos webhely mai igényeknek megfelelő adatvédelemmel

Az operátor rendkívül komolyan veszi a felhasználók adatainak védelmét, aminek köszönhetően minden olyan információt, amit a regisztráció alkalmával, illetve a KYC azonosítás alkalmával az ügyfelek megadnak számára, olyan szervereken tárolja, amelyek többszintű védelemmel vannak ellátva, és gyakorlatilag feltörhetetlenek. Emellett az is tény – és ezt a Palmslots vélemények is kiemelik –, hogy a szerencsejáték-vállalat a legújabb, 128-bites alapú SSL-titkosítás alkalmazza minden olyan esetben, amikor erre szükség van – például pénzügyi tranzakciók lebonyolítása alkalmával.

Ügyfélszolgálat és GYIK szekció – Hasznos tudnivalók

A webhelyen elérhető GYIK / FAQ szekció több kérdésre is válasszal szolgál, viszont tény, hogy nem minden esetben elégséges egy adott probléma megoldásához. Ezért óhatatlan, hogy idővel szükségessé válik majd számodra az, hogy igénybe vedd az ügyfélszolgákat segítségét, amit megtehetsz a desktopos webhelyen és a mobil oldalon keresztül is például online chaten, vagy e-mailt küldve a [email protected] e-mail címre.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Palmslots
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Scharlooweg 39, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
NewEra B.V.
Engedély
365 / JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Palm Slots magyar régióban nyújtott szolgáltatásai úgy véljük, hogy manapság is igen jónak számítanak. A bukméker által kínálat üdvözlő bónusz összege jókora, és a megjátszási követelményei sem vészesek, emellett pedig az egyéb Palm Slots promóciók is remekek. Az operátor piac választéka, valamint sportág kínálata is megfelel napjaink elvárásainak, és ugyanez mondható el az élő fogadás részlegről, amihez a cég a többféle live statisztika mellett a VR-Field funkciót is biztosítja.

GYIK

Igen, mivel rendelkezik hivatalos szerv által kiadott működési engedéllyel.
Igen, és fogadhatsz is rájuk pre-match és in-play piacokon.
Igen, a regisztráció után lehetőséged van igénybe venni a Palm Slots casino termékét is.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Palmslots
UEFA Euro 2024
felső