Bartos László | Frissítve:

EmirBet Magyarországon – Rengeteg fogadási lehetőség magyaroknak

Az online fogadás és szerencsejáték nemzetközi piacán mostanság egyre jobban teljesítő Bellona N.V. 2023-ban jelen meg az EmirBet sportfogadás bukmékerrel.

Mutass többet

Az EmirBet magyar nyelven is elérhető webhelyén remek fogadási lehetőségek ezrei várják nap, mint nap az EmirBet Magyarországon élő ügyfeleit. Kérjük, szánj néhány percet bukmékerismertető-cikkünk elolvasására, és ígérjük, minden fontos dologgal tisztában leszel az EmirBet sport terméke, szolgáltatásai és funkciói kapcsán.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 40,000Ft

 • Speciális fogadási lehetőségek
 • Rendkívüli sportág kínálat
 • Külön e-sport szekció
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
Bónuszok: 4.0
4.0
Bónuszok: 4.0
4.0
Kifizetések: 4.0
4.0
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 4.0
4.0
Szoftver: 4.0
4.0
Felhasználóbarát: 4.0
4.0

Hasznos tudnivalók a EmirBet Magyarországon elérhető oldaláról

Az EmirBet Magyarországon 2023 óta van jelen. A brand jelenlegi tulajdonosa és egyben az EmirBet Magyarországon online webhelyének operátora az a Bellona N.V. szerencsejáték-vállalat, amelynek manapság a csillaga kifejezetten felívelőben van az iGaming kék egén.

A cég hivatalos működési engedéllyel rendelkezik, amelynek birtokában teljesen legálisan tud a weben keresztül online fogadással kapcsolatos szolgáltatásokat kínálni. A Bellona N.V. 8048/JAZ típusú licencét a Government of Curaçao iGaming szabályozó hatóság adta ki, amelynek a központja a Hollandiához tartozó Curaçao-n van. A szerencsejáték-vállalat székhelye szintén Curaçao szigetén található, a „Groot Kwartierweg 10, Willemstad” címre bejegyezve.

Az EmirBet Magyarországon elérhető weboldala egyéb információkkal is szolgál. Egyebek mellett azt is sikeresen kiderítettük, hogy az operátor messzemenően támogatja a maga részéről a felelős szerencsejátékot. És a többi között lehetévé teszi, hogy a felhasználói be tudjanak állítani a profiljukban befizetési, illetve veszteség limitet. Emellett az EmirBet Magyarországon az összes tagjának biztosítja a „Self-Exclusion” – azaz az önkizárás opcióját, aminek az eredményként (ha az adott júzer ez kifejezetten kéri) meghatározott időtartamig nem tehet meg a webhelyen igazi pénzes fogadásokat.

A fentiek mellett az EmirBet Magyarországon lakó ügyfelei a webhely láblécén található logókra kattintva fel tudják venni a kapcsolatot olyan, a játékszenvedély elleni küzdelemben segítséget nyújtóorganizációkkal, mint például a Gambling Therapy, BeGambleAware.

EmirBet jellemzők

🏆 EmirBet Irány az oldal
🎁 Bónusz 40,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 4000Ft

EmirBet magyar elérés & az alternatív link kérdése

Emirbet

Amikor első alkalommal néztünk alaposabb szét az EmirBet magyar webhelyén, meglepetéssel konstatáltuk, hogy simán működik az oldal az alapértelmezés szerinti (official / default) domain-en keresztül. Azaz az EmirBet magyar oldalának elérése, a rendszer használata, valamint a különféle termékek – online sportfogadás, kaszinó, élő fogadás stb. – teljes mértékben zökkenőmentesen érhetők el, illetve használhatók EmirBet magyar alternatív link nélkül.

A helyzet az, hogy hazánkban már hosszú évek óta megy egyfajta macska-egér játék az EU-s online sportfogadás webhely operátorok (legális licenccel bíró szerencsejáték cégek), illetve a magyar állami hatóságok között, aminek egyik hozadék az, hogy a külhoni bukmékerek saját igazuk (no meg a számukra kedvező bírósági ítéletek tudatában), nem hajlandók elhagyni a magyarországi online piacot. Ugyanakkor mivel a magyar állami szervek szinte mindegyikük esetében letiltották már az alapértelmezett „.com, stb.” domain-es oldalakat, ezért a cégek már jó ideje alternatív linkeket alkalmaznak.

Meglehet, hogy az EmirBet magyar webhelye egyelőre csupán elkerülte a hazai hatóságok sólyomtekintetét, és idő kérdése, hogy elérhetetlenné tegyék a buki default domain-jét. Ennek persze az égvilágon semmi értelme, mivel az operátor seperc alatt át tud állni az alternatív linkes elérésre, aminek hála az EmirBet magyar webhely a későbbiekben is elérhető marad úgy desktopos, mint mobile felületen.

EmirBet regisztráció – Számlanyitás 2 perc alatt & KYC kisokos

Az EmirBet magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkező oldalán a számlanyitás elviekben nem okozhat különösebb nehézséget senkinek. Ennek ellenére azért a következő részében leírjuk az EmirBet regisztráció lényegét, gondolva azokra az olvasóinkra is, akik még csak barátkoznak az online fogadással.

Az EmirBet regisztráció után érdemes az első – automatikus – bejelentkezésedkor kitölteni teljesen a felhasználói profilodat, bepötyögve mindazokat az adatokat, infókat is magadról, amelyeket az számlanyitási űrlapon nem kellet megadni.

Lássuk akkor a KYC eljárás lényegét

A KYC (Know Your Customer) eljárásnak a lefolytatására akkor kerül sor, amikor az webhelyet üzemeltető szerencsejáték-vállalat azonosításai részlege felkér, hogy végezd el az verifikációs eljárást. A KYC (Ismerd meg az ügyfeled) egy olyan procedúra, aminek a lefolytatására minden egyes online fogadás és szerencsejáték szolgáltatót törvény kötelez a pénzmosás, valamint az egyéb visszaélések megakadályozása érdekében. A KYC-eljárásban igazolnod kell a személyazonosságod, a lakcímadataid helyességét, valamint azt az online-bankolási módszert, amit a hazánkban elérhető EmirBet fizetési módok közül használsz az egyenleged feltöltésére és / vagy az EmirBet kifizetés pénzügyi műveletek intézéséhez.

Hogyan tudod a legegyszerűbben teljesíteni az operátor kérését? Olyan fotókat kell benyújtani / feltölteni (vagy e-mailben elküldeni a megfelelő osztálynak), amelyek révén igazolhatod a kiléted (fotók a személyidről, vagy a jogsidról, útleveledről). A lakcímed esetében közüzemi-csekk képet, vagy bankszámla-kivonat fotók érdemes készíteni, míg a fizetési mód kapcsán fotót vagy képernyőmentés az adott bankolási megoldásról (csakis olyat használhatsz, ami a neveden van).

EmirBet fizetési módok be- és kifizetések intézéséhez

Az operátor magyarul is jól tudó webhelyén a befizetések és a kifizetések elintézése sem jelent különösképp nehézséget köszönhetően az EmirBet fizetési módok széles választékának. A bakolás menete sem bonyolult: a profil menüből ki kell választani, hogy az ember mit szeretne: Befizetés vagy Kifizetés, majd az Emir Bet fizetési módok közül a számára legalkalmasabbat, és ki kell tölteni az adott fizetési módszer űrlapját.

Jelenleg az operátor nem számít fel díjakat, költségeket vagy jutalékokat az EmirBet fizetési módok használatakor. A minimális befizetésnek – függően a használt megoldástól – legalább 10-30€ között kell lennie. A maximális, alkalmanként befizetés pedig nem lehet több, mint 2500€ - 5000€.

Hazánkban az alábbi EmirBet fizetési módok érhetők el folyamatosan a bukméker magyar oldalán:

 • Binance Pay online fizetési rendszer;
 • Visa és Mastercard típusú bankkártyák és hitelkártyák;
 • NETELLER, MiFinity, Skrill, eZeeWallet e-pénztárcák;
 • kripto pénzek (Tether, DAI, Ripple, USD Coin, BTC, LTC, ETR).
EmirBet fizetési módok

EmirBet bónusz lehetőségek új és régebbi ügyfeleknek

Az EmirBet bónusz ajánlatai között elég csinos összegű kezdő sportfogadás EmirBet bonus, valamint többféle egyéb promóció lehetőség is található, amelyek bármelyikét igénybe lehet venni az operátor regisztrált felhasználójaként. Első blikkre azt vesszük közelebbről szemügyre, hogy milyen kondíciókkal vehető igénybe a buki nyújtotta első befizetési EmirBet bonus.

Kezdő EmirBet bónusz a bukméker sport termékéhez

Az Emir Bet új ügyfeleként 100%-os arányú sportfogadás kezdő bónuszt hívhatsz le, amelynek a maximális összege akár 40 000 HUF is lehet – ugyanakkor, ha kevesebbel is beéred, már 4000 HUF leszurkolásával is kaphatsz első befizetési kezdő bónuszt.

Az operátor által adott 21 napos határidő emberi számítás szerint bőven elegendő kell, hogy legyen a bonus kijátszatásához, amire – valamint a vele elért nyereményekre – 10-szeres visszaforgatási követelmény van érvényben. Fontos, hogy amikor a bónuszra játszol, olyan fogadásokat tegyél meg, amiknél az odds legalább 1.80. A kezdő bónusz visszaforgatásakor ügyelj rá, hogy egy adott fogadásnak a teljes összege soha ne lépje túl a kapott bonus 50%-át, máskülönben nem kerül beszámításra.

EmirBet bónusz

Egyéb online sportfogadás promóciók

A bukmékernek a magyarországi webhelyén időről időre megrendezésre kerülnek olyan akciók, amelyek középpontjában valamilyen jeles sportesemény áll – vagy az adott sportesemény valamelyik szakasz. Ilyen a többi között a UEFA-VERSENYEK – Egyenes Kiesési Szakasz, vagy például a tenisz kapcsán a Grand Slam promóció.

Tény, hogy az említett időszakos jellegű promóciók, sportfogadás versenyek és egyéb akciók rendkívül izgalmasak, és szerencse esetén elég szép profitot hozhatnak a konyhára. Viszont nem lenne teljes az EmirBet bónusz felhozatala, ha hiányoznának belőle a folyamatosan elérhető – on-going – promóciós ajánlatok.

A többi között ilyen akciós, állandó jelleggel elérhető bonus ajánlat az 50%-os arányú Egyenleg Újrafeltöltési Bónusz, amivel akár 20 000 HUF összegben juthatsz hozzá olyan bónuszhoz, amit a Sport termékhez használhatsz fel. Havi szinten a bukinál 20 000 HUF értékben ingyenes fogadási tokenek is szerezhetők. Mindezek mellett az operátor sportfogadás szakemberei az EmirBet bonus ajánlatok összeállításakor arra is ügyeltek, hogy azon játékosokat is bónusszal „vigasztaljak”, akik vesztes fogadást szenvedtek el. Ennek a felhasználóbarát hozzáállásnak köszönhető, hogy olyan akció is fut a webhelyen, amiben vesztes fogadásod után 10 000 HUF értékben ingyenes fogadást kapsz.

Piackínálat – Fogadási lehetőséges jókora tárháza

A piackínálat tekintetében az EmirBet sportfogadás bukméker – ahogyan manapság mondani szokás – eléggé jól el van eresztve. A legnépszerűbb és ennél fogva legtöbb sporteseménnyel rendelkező csapatsportoknál szinte bármilyen liga / meccs esetén jó néhány egyéb piacot meg lehet tenni az olyanok mellett, mint például a dupla esélye (1X, 12, X2), vagy a végkimenetel (1X2).

Sporttól függően a bukinál egymást érik a pont és / vagy gólkülönbség piacok, a részeredményekre vonatkozó EmirBet sportfogdás online piacok, valamint az over / under piacok, amelyeken meg lehet tenni (alatta / felette; kevesebb vagy több) kimenetellel pl. fociban a sárga lapok számát, kézilabdában a büntető dobásokét, vagy baseball-ban a home run-okét. Az EmirBet sportfogadás buki a legjelentősebb motorsportokhoz is piacok tömegét kínálja, aminek hála a hazánkban is népszerű Formula-1 esetében megtehető a 3-as befutó, ki esik ki legelsőként, lesz-e safety car periódus, melyik versenyző éri el a leggyorsabb kört stb.

Az EmirBet sportfogadás platformján elérhető sportok

Az EmirBet sportfogadás platformján szép számban vannak olyan sportok, amikre sok helyen egyáltalán nem, vagy csak nagyon korlátozott mértékben lehet online fogadásokat tenni in-play és / vagy pre-match piacokon. A bukméker egyebek mellett meglepően sok megtehető meccset / sportesemény kínál az olyan sportágakhoz is, mint például a hazánk-szerte sokak által kedvelt lóverseny (galopp, ügető futamok), agárverseny, valamint olyan sportokhoz is, mint a bandy, hurling, kabaddi, padel, lakrossz, kelta futball, ausztrál futball, teremfoci, strandröplabda, sakk, darts, sznúker, squash, kerékpározás.

Az EmirBet sportfogadás részlegében rengeteg pre-match fogadási opció található a legkülönfélébb v-sportokhoz, valamint a mostanában igen népszer e-sportokhoz is pl. Valorant, LoL, Dota 2, CS: GO, King of Glory, StarCraft I és II, Rainbow Six, Call of Duty stb.

Mindezek mellett egymás érik a meccsek és a jobbnál is jobb piacok magas szorzókkal az olyan sportokhoz, mint a kézilabda, kosárlabda, röplabda, baseball, jéghoki, amerikai futball, labdarúgás, krikett, rögbi, asztalitenisz, tenisz, illetve a küzdősportok és a téli sportok (síugrás, óriás műlesiklás – de csak szezonálisan elérhetők).

 • Kosárlabda
 • Labdarúgás
 • Jégkorong
 • Röplabda
 • Amerikai futball
 • Baseball
 • Tenisz
 • Golf

Hogy fogadjunk online – Rövid útmutató

Amennyiben volt már Tippmix szelvény a kezedben és / vagy töltöttél már ki online változatot a TippmixPro-n tuti, hogy nem fog gondot jelenteni számodra az online fogadások megtétele az EmirBet sportfogadás részlegében.

EmirBet élő fogadás & video közvetítés funkció

Az EmirBet élő fogadás ajánlatokból is rendkívül széles választékot nyújt a hazai ügyfelei számára, amelyek közül az aktuálisakat, az „ÉLŐ FOGADÁS” aloldalon tekintheted meg. Az EmirBet élő fogadás opciók kiválasztásában a segítségedre van többféle menü, a különböző nézetek, slideres sportág-választó, valamint az oldal közepét elfoglaló EmirBet élő fogadás révén megtehető meccsek azon része, amely a bukméker szakértői szerint a legjobbnak minősülnek.

Természetesen a bukméker a live streaming lehetőséget is biztosítja az Emir Bet élő fogadás szekciójában, ami jelenleg VR-Field révén van megoldva. Azaz animációs megjelenítéssel kerülnek ki a virtuális pályára azok az események, amelyek az adott sporteseményen történnek. A VR-Field egyik nagy előnye, hogy a fontosabb momentumok megjelenítése mellett különféle élő statisztikákat is közöl valós időben.

EmirBet vélemények a mobile platformról

Az EmirBet vélemények alapján a bukméker mobilon képes egy az egyben ugyanazt a színvonalas online sportfogadás funkciókat nyújtani, mint desktopos, azaz asztali gépes platformon. Ennek köszönhetően minden ugyanúgy használható okostelefonon, vagy tableten, mint laptopon, vagy asztali számítógépen.

A mobilos bankolás sem okoz gondot az Emir Bet reszponzív oldala számára, amely tökéletesen kompatibilis úgy Android, mint iOS operációs rendszerrel. Az EmirBet alkalmazás mobil készülékekre viszont egyelőre „hiánycikk”, azaz ne nagyon számíts rá, hogy letölthető EmirBet app is a rendelkezésedre áll majd, ha úgy döntenél, hogy a mobilos böngésző függő weboldal helyett EmirBet applikáció opcióra nyergelnél át.

Abszolút biztonságos védelmi megoldásokkal felvértezett rendszer

Az operátor a mai kor kihívásainak megfelelő védelmi megoldásokkal látta el a Emir Bet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató webhelyét. Ennek a fokozott óvatosságnak, és előrelátásnak hála, nulla az esélye annak, hogy kívülről bárki behatolhasson a rendszerbe, és hozzá tudjon férni olyan adatokhoz, amelyek személyesnek minősülnek.

Mindezek mellett a bukméker az adatvédelmen kívül a titkosítást is kiemelt prioritásként kezeli (128 bites SSL). Ennek hála nem kell attól tartanod – és garantáltan álmatlan éjszakáid sem lesznek amiatt –, hogy mindazon adatok és személyes információk, amit a bukméker EmirBet magyar webhelyén keresztül megadtál, olyanokhoz kerülnének, akik illetéktelenek.

Tudnivalók az hazai ügyfelek támogatása kapcsán

Az EmirBet Magyarországon elérhető webhelyén található GYIK / FAQ részleg. Viszont sajnálatos tény, hogy az ebben a szekcióban levő összes kérdés / válasz angol nyelven van, amiből kifolyólag nyelvtudás nélkül kábé annyit ér, mint halottnak a csók. Szerencsére az online chaten is fel lehet venni a nap egészében a kapcsolatot az ügyféltámogatásai agentekkel. Ámde ehhez is kell idegen nyelvismeret, mivel az élő valós idejű chathez sincs egyelőre magyar nyelven flottul beszélő agent. Kábé ugyanez a szitu az e-mail-es elérhetőséggel ([email protected]), amely révén releváns választ kaphatsz még a legösszetettebb kérdésedre is, amennyiben azt angolul megfogalmazva teszed fel.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
EmirBet
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Groot Kwartierweg 10, Willemstad
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048 / JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

Az EmirBet sportfogadás online termékéhez átlagon felüli piackínálatot nyújt az operátor, valamint rendkívül sokféle sportot és olyan kezdő, valamint egyéb bónuszokat, amelyek megjátszási követelményei meglátásunk szerint nem igazán húzósak. Az Emir Bet webhelyének magyar kezelő felülete van, amelyen nagyon könnyen és gyorsan lehet akár még in-play piacos fogadásokat leadni, és az is a buki mellett szól, hogy 24 órás az ügyféltámogatása (bár angolul), valamint, hogy a hagyományos fizetési módok mellett akár még kripto pénzekkel is el lehet intézni a fogadásokkal kapcsolatos pénzügyeket.

GYIK

Igen, mivel Hollandiához tartozó régióban van a székhelye, és rendelkezik a megfelelő működési engedéllyel.
Ez mi sem tudjuk megmondani, de szinte biztos, hogy idővel a cég kénytelen lesz használni az alternatív linkes elérhetőséget.
Azon sporteseményekhez érhető el a live streaming, amelyek nevénél az ikon megtalálható.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
EmirBet
UEFA Euro 2024
felső