Bartos László | Frissítve:

GGBET magyar – Kiváló sportfogadás lehetőségek online piacok ezrein

Ha esport rajongó vagy és szívesen is fogadsz a neten, akkor a GGBET ismertetőnket elolvasva az összes fontos információnak a birtokában lesz a GGBET Magyarországon nyújtott szolgáltatásaitól kezdve egészen a GGBET magyar játékosoknak nyújtott bónuszai / promóciói kapcsán.

Mutass többet

Cikkünket akkor is érdemes elolvasnod, ha a hagyományos sportfogadás kedvelője vagy, mivel a GG BET regisztráció után több, mint 30 sportnak az eseményeire tudsz fogadni online a buki remek pre-match és in-play piacain!

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 60,000Ft
GGBET
5.0

 • Rengeteg e-sport piac
 • Magyar felhasználói felület
 • Rendszeres FreeBet akciók
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
Bónuszok: 4.0
4.0
Bónuszok: 4.0
4.0
Kifizetések: 4.0
4.0
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 4.0
4.0
Szoftver: 4.0
4.0
Felhasználóbarát: 4.0
4.0

Hasznos információk a GGBET Magyarországon online webhelyéről

A GG BET online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató webhelyén lévő adatok alapján a brand tulajdonosa az Invicta Networks N.V., amelynek a főhadiszállása Curacao szigetén van, és a licence, azaz a működési engedélye is innen származik, amit a sziget kormányzata (Government of Curacao) állított ki (8048/JAZ).

Némileg meglepő, de nem példa nélkül való, hogy a webszájt mögött, mint operátor egy másik cég is áll, és amolyan hibrid megoldás révén valósul meg a GGBET sportfogadás oldalának működtetése. Ugyanis a legális működéshez szükséges licencet a fentebb már említett Invicta Networks N.V. szolgáltatja, viszont a webszájt üzemeltetője a szerencsejáték-vállalat egyik „fiókcége”, a ciprusi bejegyzésű Brivio Limited.

A GGBET magyar nyelvi támogatással rendelkező webhelyén eCOGRA tanúsítvány is található, valamint olyan organizációk elérhetőségei, melyek a szerencsejáték-függőség elleni küzdelemben segítenek a rászorulóknak: GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy.

GGBET jellemzők

🏆 GGBET Irány az oldal
🎁 Bónusz 60,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 1500Ft

Kell alternatív link a GGBET magyar oldalához?

GGBET

A GGBET vélemények alapján a 2016-ban elstartolt GG BET sportfogadás szolgáltató webhelyéhez ez idáig egyetlen alkalommal sem volt szükséges alternatív linkek, megváltoztatott webcímek, tükör oldalak, vagy egyéb, kreatívan trükkös módszerek bevetésére. Mindez annak köszönhető, hogy távszerencsejáték és fogadásszervező tevékenységet nyújtó bukmékerre nem sújtott le még a magyar állam vas és acélökle.

Persze azért nem dőlhetünk nyugodtan hátra, elvetve teljesen az alternatív linkes jövőbeni elérés eshetőségét. Mivel eléggé zűrzavaros, katyvaszos a helyzet hazánkban az iGaming játékpiac nem megfelelő szabályozása miatt. Ebből kifolyólag pedig az is előfordulhat akár, hogy egyszer a jövőben a GGBET magyar webszájtja csak alternatív linken keresztül lesz használható. De azért ilyenkor sem kell az embernek a kardjába dőlni, mivel az alternatív URL-t maga a szerencsejáték-vállalat fogja szolgáltatni, amiből következően ugyanolyan biztonságos marad úgy a GGBET regisztráció, mint az online fogadás, bankolás, KYC-procedúra elvégzése stb.

GGBET Belépés

GGBET regisztráció menete a hazánkban elérhető platformokon

A bukméker GGBET regisztráció a szolgáltató magyar webhelyén nincs túlkomplikálva. Ugyanis egyetlen online űrlap kitöltése szükségeltetik csupán ahhoz, hogy számlát – felhasználói fiókot – tudj nyitni a bukmékernél. A GG BET regisztráció lépései a desktopos és a mobile platformon is egy az egyben ugyanazok.

GGBET Regisztráció

Azt követően, hogy a GGBET magyar oldalán a rendszer bejelentkeztetett automatikusan, menj rá a profil menüre, amit a fejlécen lévő „ID-s hivatkozásra” kattintva tudsz megnyitni, és töltsd ki a felhasználói profilod összes szükséges mezőjét, illetve végezd el a telefonszámod / e-mail-címed megerősítését.

Azt követően, hogy felhasználói fiókot / számlát nyitottál a GG BET Magyarországon is hozzáférhető webhelyén a felhasználói profilod kitöltés mellett egyéb teendők is várnak rád: végig kell menned a KYC verifikáció (számlaazonosítás) lépésein. Ezt a procedúrát a GGBET idővel minden ügyfele esetében megköveteli. Jelen esetben akkor válik szükségessé a T & C szerint, amikor a pénzkivételi kérelmeid összértéke eléri az 1000 dolláros limitet. Ilyenkor az operátor felkér rá, hogy igazold a személyazonosságod (kiléted), lakcímedet, és azt a fizetési módot, amit a webhelyen történő bankoláshoz igénybe szoktál venni.

Bankolás és fizetési módok használata a GGBET sportfogadás részlegében

A GGBET kifizetés és befizetés többféle módon is megoldható, köszönhetően annak, hogy az GGBET fizetési módok között a sokak által használt e-pénztárcák mellett kártyás bankolási opciók, és kriptos megoldások is vannak. Az alábbi GG BET fizetési módok érhetők el a bukméker magyarországi ügyfelei számára:

 • E-tárcák: NETELLER, Skrill, AstroPay, MiFinity;
 • Kártyás opciók: Visa és Mastercard bankkártyák és hitelkártyák, valamint Cirrus és Maestro kártyák;
 • Bankon keresztüli átutalás, Revolut banki transfer és Pay via Bank;
 • paysafecard és Rapid Transfer;
 • Bitcoin, Ethereum és Tether kriptopénzek, illetve a Binance Pay fizetési rendszerének használata.

A paysafecard és bizonyos kártyatípusok nem használhatók GGBET kifizetés intézéséhez. Az aktuális be- és kifizetési minimum és maximum összegek (limitek) – amennyiben HUF alapú számlát nyitsz – elég gyakran változnak kisebb-nagyobb mértékben – függően attól, hogy épp hogyan teljesít a magyar fizetőeszköz a nemzetközi valutapiacon. Ezért a pontos információkat a GG BET kifizetés és befizetés limitek kapcsán, HUF alapú számla esetében csakis úgy kaphatsz, ha az adott bankolást megelőzően felkeresed a bankolási szekcióját a webhelynek.

A kifizetések lebonyolítást illetően annyit sikerült kiderítenünk, hogy az esetek döntő többségében 24 órát vesz csak igénybe a feldolgozási idő, de bizonyos bankolási megoldásoknál 1-től 3 napig terjedő is lehet (pl. Visa). A bankolás – GGBET kifizetés & befizetés – kapcsán a bukméker nem ró extra költségeket az ügyfeleire, és nem számít fel tranzakciós díjat sem.

GGBET vélemények, észrevételek a desktopos platformról

A desktopos webhely – saját GGBET vélemények alapján – alapvetően egy jól sikerült „iparos-munka”. A 3-hasábos kialakítás, amelynek esetében a bal oldalon található főmenü és a fejlécen lévő menü szolgál a gyors navigációra, webszájt-tesztjeinek során optimálisnak bizonyult. A fogadószelvény elhelyezés is jó, mivel nem foglal sok helyet, átlátható, és az egyszerű dizájnnak köszönhetően nagyon könnyű a használata.

Amin meglátásunk alapján változtathatna az operátor az a fejlécen lévő „HÍREK”, „SPORT”, ESPORT” menüpontok pozicionálása – jelenleg csak drop-down módon varázsolhatók elő, pedig bőven lenne számukra hely a fejléces főmenü egyéb elemei mellett. De ezt a csekélységét leszámítva arra jutottunk, hogy a GGBET sportfogadás webhelye megfelelő napjaink elvárásainak és követelményeinek – mind dizájn, mind funkcionalitás tekintetében.

Milyen a GG BET bónusz felhozatala?

Azt tapasztaltuk, hogy a GGBET bónusz ajánlatainak, promócióinak jelentős része e-sportokhoz kötődik. Ebből adódóan számos Free Betes promóció és egyéb online GGBET bonus akció érhető el e-sportokhoz, valamint azok eseményeihez. Viszont ezzel szemben jóval kevesebb az olyan online fogadás promóció / bonus, amit az e-sportokra fókuszáló bukméker a hagyományos sportok kedvelőinek nyújt. De szerencsére ettől függetlenül – ha új tagként regisztrál az ember – akkor akad azért Welcome Bonus a buki tarsolyában, amit a felhasználói fiókban lehet aktiválni.

A kezdő GGBET bónusz lehívásához a minimális befizetés összege 4000 Ft. A 100%-os ajánlattal legfeljebb 40 000 Ft-os értékű bónuszhoz lehet hozzájutni. Az egyszeri ajánlat csakis és kizárólagosan új ügyfelek részére érhető el. A bónusznak a megjátszása esetén 15x-ös megforgatás van követelményként megadva, amit az élesítését követően 7 napon belül kell teljesíteni – máskülönben a bónuszt az operátor törli a vele elért nyereményekkel egyetemben. A megforgatáskor single betek esetében a bukméker által elfogadott legalacsonyabb odds 1.75.

Piackínálat e-sportokhoz és hagyományos sportágakhoz

Tény, hogy a GG BET sportfogadás szekciójában az e-sportok dominálnak, de azért az is igaz, hogy a bukméker bőséges piackínálatot nyújt azok számára is, akik a GGBET Magyarországon online webhelyen nem digitális, hanem hagyományos sportokra kívánnak fogadni. Ebből adódóan aránylag sok az olyan piac, amely hendikepes fogadásokat tesz lehetővé például csapatsportok mérkőzéseire különféle fogadási kimenetelek keretében. Természetesen nincs hiány az adott sportokra „belőtt” spéci piacokból sem: pl. első gól szerzője (foci), elnyeri-e X játékos Y adogatását (tenisz), 1st player to score 180 (darts).

Az olyan fogadási piacok is nagy számban találhatók a GGBET sportfogadás szekciójában, amelyek révén „alatta / felette” módon lehet megtippelni bizonyos sportesemény kimeneteleket: pl. adott csapat 100.5-nél több vagy kevesebb pontot szerez egy kosárlabda meccsen, 4.5-nél több vagy kevesebb szett lesz egy asztelitenisz mérkőzésen, 5.5-nél több vagy kevesebb (under / over) sárga lapot fog kiosztani a játékvezető egy focimeccsen stb.

A pontos eredmény piacok mennyisége is megfelelő a GGBET vélemények szerint, mivel nagyon sokféle van az ilyen jellegű online fogadási piacokból: adott játékrészek pontos eredménye, félidei eredmény, pontos végeredmény hosszabbítással együtt, vagy a rendes játékidőben stb.

Impozáns e-sportkínálat & egyéb sportok

Először is az vesszük most sorjában, hogy milyen „normál” sportokra lehet fogadni az e-sportok mellett a GGBET magyar webhelyén. A bukinál a kosárlabda és labdarúgás sporthoz érhető el a legtöbb sportesemény, liga, bajnokság, kupa stb., amelyek esetében a szorzók a piaci átlagot simán kenterbe verik – mivel kimagaslóan jók (főként a végkimenetel piacok esetében).

Ugyanakkor az olyan egyéb csapatsportok és más populáris sportok is elég szépen hasítanak, mint a például az tenisz, asztalitenisz, vízilabda, kézilabda, röplabda, baseball, jégkorong, amerikai futball, krikett, rögbi. A motorsportok és a küzdősportok kedvelőjeként is bőven akad a GG BET sportfogadás kínálatában megtehető esemény számodra, ami az esetben is így van, ha mondjuk olyan kisebb népszerűséggel bíró sportokat preferálsz, mint az Ausztrál futball, tollaslabda, vagy mondjuk a sakk, sznúker, darts, futsal.

Az esportokból tényleg ütős a választék: egyebek mellett olyan esportoknak a meccseit tudod megtenni pre-match és élő piacokon, mint a FIFA, Valorant, Fortnite, Vainglory, Overwatch, Halo, Call of Duty, Heroes of the Storm, World of Tanks, Hearthstone, League of Legends, StarCraft2, Dota 2, CS: GO, Smite, Rainbow Six Siege.

Online sportfogadás kisokos – hogyan miként fogadj online

A GGBET bukméker fogadószelvénye a 1-es kötéses (single bet) fogadások és a több kötéses (kombi) fogadások mellett az összetett fogadásokat (system / rendszer fogadások) is támogatja. A téteket beállítani csak 1-2 két kattintás, és a megtenni kívánt sportesemény kimenetelek kiválasztása is gyorsan, egyszerűen megoldhat a sportfogadás ajánlati oldal felhasználóbarát dizájnjának köszönhetően.

Az adott eseménynek a nevére történő kattintással a rendszer az összes elérhető fogadási piacot és a különféle piacokhoz tartozó fogadási opciókat is megjeleníti a képernyő közepén, amikre elég egy klikkelés, és egyből felkerülnek a fogadószelvényedre a korábban már kiválasztott kimenetelek mellé. Természetesen a GGBET magyar oldalán több kimenetelt is megtehetsz egyesével oly módon, hogy mindegyiknél a single bet opciót választod. De emellett lehetőséged van többféle rendszer fogadás közül is választani, amelyek révén úgy is nyerhetsz, ha nem találsz el minden eredményt, és becsúszik 1-2 rossz tipp.

A GGBET élő fogadás szisztémájának bemutatása

Excitewin élő fogadás

Az GGBET élő fogadás ajánlatait (az aktuálisakat) oly módon tudod megszemlélni, hogy a fogaogadás részlegben az „Élő” hivatkozása kattintasz. Az élő fogdásokhoz elérhető ugyan a live streaming funkció, de azt tapasztaltuk, hogy ezt a szolgáltatást elsődlegesen az e-sportok eseményeinek élőben való közvetítéséhez lehet igénybe venni. Azaz a hagyományos sportok esetén a Live Streaming / VR-Field lefedettség nem épp a legjobb. Ami a szorzókat illeti az élő piacoknál meglehetősen gyakran változnak ennek a fogadási módnak a jellegéből adódóan, de aránylag sok olyan live over / under piac szokott például lenni népszerű csapatsportokhoz, amikre jó oddsokat kínál a buki.ások megtételénél: pl. teniszmeccsnél a sportolók egymás elleni korábbi eredményei, a pálya típusa (pl. salak, fű stb.), adott sportolók aktuális formája több korábbi meccset figyelembe véve.

Mobilon nyújtott funkciók, szolgáltatások & GGBET app elérhetőség

Mivel a GGBET app kiadása még nincs napirenden, ezért teljesen hiábavaló lenne natív, iOS-es vagy Androidos alkalmazás után kutakodni a neten, vagy akár az operátor magyar webhelyén. Jelenleg a bukméker mobile platformja a reszponzív oldalra korlátozódik, ami viszont a tesztjeink alapján kifejezetten jól sikerült alkotás. Így azok, akik a „bet on the go” – azaz a mobil sportfogadás – híve közé tartoznak, több, mint valószínű, hogy elégedettek lesznek vele. A mobilbarát webhely kezelhetőségének egyszerűsége a vetekszik a desktopossal, a biztonság terén is pariban van vele, és a működési sebessége, valamint a funkciók és szolgáltatások kapcsán sem vettünk észre hiányosságokat.

Sziklaszilárd biztonság, maximális adatvédelem

A rendszer védelmét az operátor rendkívül komolyan veszi, aminek hála nincs reális sansz arra, hogy azt kívülről meg lehessen hackelni. Ebből adódóan pedig neked sem kell amiatt félned, hogy az adataid veszélybe kerülnek, illetékteleneknél kötnek ki stb.

A bankolás és minden magas biztonsági szintet igénylő művelet lebonyolítása során az operátor 128-bites, SSL-titkosítást alkalmaz. Így értelemszerűen az is garantálva van, hogy senki ne férhessen hozzá rajtad kívül a pénzeszközeidhez, ha egyenlegfeltöltést, vagy nyereményfelvételt hajtasz végre a GGBET fizetési módok valamelyikével.A rendszer védelmét az operátor rendkívül komolyan veszi, aminek hála nincs reális sansz arra, hogy azt kívülről meg lehessen hackelni. Ebből adódóan pedig neked sem kell amiatt félned, hogy az adataid veszélybe kerülnek, illetékteleneknél kötnek ki stb.

Ezt nyújtja a GG BET ügyféltámogatás terén

Az ügyfélszolgálattal kapcsolatos tapasztalataink elléggé vegyesek. Ugyanis a tesztjeink során találkoztunk full profi agentekkel is, de olyanokba is sikerült belefutnunk, akik azt sem tudták megmondani, hogy van egy üdvözlő bónusz a sportfogadás termékhez, vagy váltig állították, hogy a GG BET csak az online kaszinóhoz kínál kezdő bónuszt. Szerencsére az ilyen esetek azért nem jellemzők, mivel döntően iGaming szakemberek érhetők el online chaten, vagy a [email protected] e-mail-címen. A valós idejű csevegés és levelezési opció mellett az operátor ügyféltámogatási telefonszámokat is nyújt, melyek esetében magyar ügyféként a következőt tudod használni (angol nyelven): +44 (203) 769-19-62.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
GGBET
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Office 102, 12A Lekorpouzier, Limassol, 3075 Ciprus
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
+44 (203) 769-19-62
Anyavállalat
Invicta Networks N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
eCOGRA
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több tízezernyi
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció nem elérhető

Konklúzió

A GG BET sportfogadás kezdő bónusza megfelelő összegű, és a megjátszási követelményei sem vészesek. Az online fogadás ajánlat sportesemény kínálata, a piacok és megtehető kimenetelek száma, valamint a szorzók is jók. Az élő fogadás esetén a streaming szoláltatás lefedettsége viszont lehetne jobb is, és az ügyféltámogatási rendszerre is ráférne némi „finomhangolás”.

GYIK

Igen. A GG BET például Twitter és Instagram révén is elérhető.
Igen, mivel ez a bukméker legfőképp az e-sportokra fókuszál.
Az online chat 24/7 rendszerű, így bármikor megírhatod a csevegőablakban a problémád / kérdésed.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
GGBET
UEFA Euro 2024
felső