Bartos László | Frissítve:

Mit jelent az ázsiai hendikep fogadás? - Stratégia

Az ázsiai hendikep egy olyan hendikep fogadás típus, ami cirka 7-8 évvel ezelőtt vált kifejezetten népszerűvé az öreg kontinensen – kis hazánkat is beleértve – és azóta egy jottányit sem veszített a közkedveltségéből. Hogy miért vannak ennyire oda érte a hendikep fogadás fanatikus típus rajongói?

Bukmékerek, Ahol Lehet Fogadni Ázsiai Hendikep (2024)
Rang Bukméker Mérkőzés Hendikep Szorzó Nyertes tét Megtekintés
1 Cashed Bayer LeverkusenPaderborn -1.0+1.0 1.931.97 nyer 2+ góllalnyer vagy döntetlen Hamarosan
2 Rabona West HamMan City +1.5-1.5 2.141.77 nyer vagy döntetlennyer 2+ góllal Rabona ismertető

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

3 Quickwin Atletico MadridGetafe -1.0+1.0 2.051.80 nyer 2+ góllalnyer vagy döntetlen Quickwin ismertető
4 Casinia CagliariBrescia -1.75+1.75 5.351.13 nyer 2+ góllalnyer vagy döntetlen Casinia ismertető
5 Powbet Torino Sassuolo -0.5+0.5 2.31.63 nyer 1+ góllalnyer vagy döntetlen Powbet ismertető

*A fenti információk csupán tájékoztató jellegűek, ezért további információkért és a legújabb ajálatokért, kérjük, látogass el az üzemeltető weboldalára!

Nos, elsősorban azért, mert a legtöbb online bukméker iroda ennél a fogadási fajtánál az egyéb olyan fogadási típusokhoz képest – amelyeknél emberi számítás szerint szintén két végkimenetel lehetséges - számos esetben jobb odds-okat kínál. Emellett pedig az sem mellékes szempont, hogy az online szerencsejáték szolgáltatók az ázsiai hendikep stratégia esetében zsebelik be a legkisebb mértékű hasznot, aminek már a puszta gondolata is örömkönnyeket csal az ember szemében. No, de akkor lássuk is a lényeget!

Némi gyorstalpaló

Tippmixpro sportfogdás ázsiai hendikep

Amennyiben még zöldfülűnek számítasz az online sportfogdás világában, akkor az alábbi infókat garantáltan hasznosnak fogod találni. Persze, akkor is érdemes átfutnod rajtuk, ha öreg róka vagy, hisz jól tudjuk, ismétlés a tudás anyja! Hogy a „klasszikus” hendikep fogadás mit is jelent azzal valószínűleg képben vagy, ha már korábban megfordult pár Tippmix szelvény a kezed ügyében. Ha mégsem, akkor dióhéjban a lényeg: egy ilyen típusú fogadásnál az van, hogy az egyik csapat eleve egy adott előnnyel indul (például egy focimeccs és jéghoki mérkőzés esetén gólelőnnyel, kosárlabda meccsnél pedig pontelőnnyel).

Azaz példának okáért egy Liverpool-Birmingham meccsnél egy 0:3 hendikep fogadás azt jelenti, hogy a vendégcsapat három gólos előnnyel fut ki a zöld gyepre. Na mármost, ha a meccset a Pool hozza 2:0-ra, akkor a online fogadás kimenetele (végeredménye) 2:3, vagyis, ha a Birmingham-re győzelmére tettél 0:3-as hendikeppel, akkor már dörzsölheted is a markodat.

Az ázsiai hendikep ennél egy hangyányit bonyolultabb ugyan, de azért nem kell tőle megijedni. Annyi a lényege, hogy mint ahogyan a klasszikus hendikep fogadás esetében, az egyik csapat itt is egy adott előnnyel indul, és ugyebár két végkimenetel lehetséges. De most jön egy kis csavar: amennyiben a hendikep révén számított eredmény döntetlen, akkor az online sportfogadási iroda, mint amilyen a bet365 magyar oldala, visszacsengeti a fogadásra feltett tétet. Ahhoz, hogy megérthesd az ázsiai hendikep pontos működését az alábbiakban néhány típusán keresztül (ezekből annyi van egyébként, mint csillag az égen), és ázsiai hendikep gólok révén fogom bemutatni neked.

A legnépszerűbb ázsiai hendikep fogadási típusok

„Pluszos” ázsiai hendikep fogadás típusok példákkal szemléltetve:

Az általunk ajánlott legjobb bukmékerek
Rabona
35,000Ft
5
Rabona Ismertető
**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
QuickWin
35,000Ft
4.5
QuickWin Ismertető
Casinia
35,000Ft
4.5
Casinia Ismertető

„Mínuszos” ázsiai hendikep fogadás típusok példákkal szemléltetve:

Azt nem állíthatnom, hogy ez a hendikep fogadás típus olyan egyszerű lenne, mint a barlangrajz, vagy mint például egy modern VPN szoftver használata. De remélem, hogy az ázsiai hendikep jelentése kapcsán - a fenti konkrét példák révén (fogadási opció fajták & ázsiai hendikep gólok száma) – sikerült eloszlatni a vele kapcsolatos esetleges „félelmeidet”, és bemutatni ennek a spéci fogadási módnak működését. Biztos vagyok benne, hogy ha rákapsz az ízére, akkor egy ütős ázsiai hendikep stratégia birtokában ez a fogadási típus lesz majd az egyik kedvenced. Ugyanis teljesen nyilvánvaló, hogy számos előnnyel bír a klasszikus, „tradicionális” fogadási típusokkal szemben, ezért hathatós segítséget nyújthat ahhoz, hogy hosszú távon sikeres lehess az online sportfogadás világában.

Egyéb fogadási opciók és stratégiák:
UEFA Euro 2024
felső