Bartos László | Frissítve:

LibraBet mobile – A népszerű bukméker mobilos megoldásai

Ha nem ma kezdted a „szakmát”, és egy ideje hazai terepnek számít neked az online sportfogadás világa, akkor szinte biztos, hogy a LibraBetről is hallottál már.

Mutass többet

És még az is meglehet, hogy számlád is van ennél az Európa-szerte elismert bukmékernél. A gigászi üdvözlő bónuszokat nyújtó operátornál, manapság az asztali gépes (desktopos) mellett a LibraBet mobil platformra is egyre nagyobb figyelmet fordítanak, ami annak tükrében, hogy a mobilos sportfogadás napról-napra egyre népszerűbb világszerte – egyáltalán nem meglepő.

És mivel ez a buki az általunk ajánlott, megbízható bukmékerek egyik oszlopos tagja, ezért aztán gondoltunk egy nagyot, és arra a döntésre jutottunk, hogy egy ismertető jellegű cikk keretein belül fellebbentjük a fátylat a LibraBet mobile platformjáról.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • + 6000Ft free bet
 • Virtuális sportok és e-sportok
 • Hasznos statisztikák tömkelege
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Curacao
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Curacao

LibraBet mobil elérhetőség – Mire számíthatsz?

Manapság is sokan vannak azon a véleményen, hogy még a nevesebb online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató cégek mobil platformos megoldásai nem hozzák a desktopos platformnál megszokott színvonalat. Ez meglehet, hogy pár évvel ezelőttig – részben és bizonyos szolgáltatók esetében – így volt, de napjainkban már egy árva szó sem igaz belőle.

Ha példának okáért – a LibraBet mobil elérhetőség s.k. történő tesztelése kapcsán – összeveted egymással az Araxio Development N.V. zászlóshajójának mobil, illetve desktopos webszájtját, sok különbséget nem fogsz találni a két platform között. Arra pedig mérget vehetsz, hogy a LibraBet mobile webhelye egy az egyben ugyanazokat a funkciót is szolgáltatásokat tudja nyújtani, mint a „hagyományos”, asztali gépekre és laptokokra belőtt sportfogadási rendszer.

De természetesen a LibraBet mobil elérhetőség nem merül ki a sportfogadás termék (pre-match & élő fogadás) használatából. Mivel a sport mellett mobilon (okos telón, tableten) tudsz online kaszinózni is, és még az élő casinós szekcióban is próbára teheted a szerencséd.

A-tól Z-ig a LibraBet mobiloldaláról

A LibraBetes mobile webszájt első ránézésre nem sok különbséget mutat a más online sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltatók hasonló oldalaitól. Az viszont mindenképpen pozitívumként „róható fel” az esetében, hogy a címlapról a három fő szekció („Sportok”, „Kaszinó”, illetve „Élő kaszinó”) jókora méretű „koppintós gombokkal” van kiemelve.

Így még relatíve kis képernyős okos kütyüvel is könnyű a szekciók közötti navigáció. De, ha már a navigációnál tartunk, az sem mellékes, hogy a „hamburger” ikonnal fémjelzett főmenüben (bal felső sarok) a rendszer összes almenüje elérhető. És természetesen az éppen futó speciális akciók és promóciók megtekintésére is lehetőségünk van.

Amennyiben pedig elakadnánk – gond egy szál sem – mivel a LibraBetes ügyfélszolgálatot a mobilos webhelyről is el lehet érni chaten, amin az rendszerint (ha a rendszer detektálja a hazai IP-címet) egy magyar anyanyelvű ügyintézővel kapcsolják össze az embert. A mobilos ügyfél-támogatási rendszer használatához ráadásul még be sem kell jelentkezni az oldalra (elég megadni a felhasználói nevet, üzenetet, és kiválasztani a LibraBet/Hungarain ügyfélszolgálati osztályt. A LibraBet mobile oldalon a pénzügyek elintézése is gond nélkül megy – és függetlenül a választott fizetési metódustól teljesen biztonságos is a magas szintű SSL titkosításnak köszönhetően.

LibraBet
LibraBet Android app

Mindent egybevetve az operátor mobilbarát webszájtja kifejezetten pozitív benyomást keltett bennünk, azt a csekélységet leszámítva, hogy LibraBet app letöltés linket nem találtunk rajta. Ennek pedig az a prózai oka, hogy jelenleg nem biztosított a LibraBet mobil alkalmazás letöltés. Ugyanis a cég még nem rukkolt elő egyetlenegy valamirevaló natív appos megoldással. A következőkben ezt a kérdést fogjuk némiképp górcső alá venni.


LibraBet alkalmazás – Biztos, hogy lesz, de kérdéses, mikor

Minekután nem volt fellelhető LibraBet Android app letöltési opció az operátor mobil-kompatibilis webhelyén, az ügyfélszolgálatnak szegeztük a kérdést, hogy vajh merre található a LibraBet app Android apk fájl. A válasz az volt a kérdésünkre, hogy ne fáradjunk a keresgéléssel, ugyanis mobilkészülékes applikációkkal egyelőre nem tud szolgálni az operátor.

Természetesen jól tudjuk, hogy egy profi sportfogadás applikációinak – LibraBet mobil apk – a kifejlesztése nem két forintba fáj, de azért ettől függetlenül kissé meglepőnek találtuk, hogy egy olyan operátor, ami még a magyarországi sportfogadási piacra is komoly hangsúlyt fektet ne rendelkezzen mobileszközükre telepíthető appokkal (pl. LibraBet iOS app / Androidos app).

LibraBet
LibraBet iOS app

Azt viszont örömmel nyugtáztuk, hogy az ügyfél támogatási rendszer szakemberei szerint az appok kiadása már nem sokat várat magára – ami egy fikarcnyit sem meglepő annak tudatában, hogy mostanság milyen kiélezett, már-már vérre menő piaci verseny van a bukmékerek között az ügyfelek kegyeiért.


LibraBet app letöltés – Mennyire lesz majd biztonságos ez az opció?

Ha azt az egyszerű tényt vesszük alapul, hogy a jövőbeli LibraBet iOS app tuti, hogy csak az App Store-ból szerezhető majd be, míg a „robotos ikertestvére” csak az operátor weboldaláról lesz letölthető, akkor nem túlzás azt állítani, hogy 100%-osan biztonságosnak tekinthető a LibraBet app letöltés opció.

Természetesen attól minden kit szeretnénk óva inteni, hogy az appok bármelyikét egyéb külsős forrásból szerezze be. Ugyanis egyrészt az égegyadta világon semmi garancia nincs arra nézve, hogy az igazi / eredeti LibraBetes app landol majd a készülékén, másrészt pedig az is könnyen megeshet, hogy rosszindulat alkalmazás / szoftver települ a háttérben, amit a cyber bűnözők felhasználhatnak pl. az adataink eltulajdonítására.

Éppen ezért – mint ahogyan bármelyik más bukméker esetében – a LibraBetnél is csak azt tudjuk tanácsolni, hogy a jövőbeli appokat a létező legbiztonságosabb forrásból szerezd be te is: iOS app esetén az App Store-ból (az Apple ID-d fog csak kelleni hozzá, no meg persze egy almás mobil készülék); Androidos esetén pedig a LibraBetnek a mobilbarát weboldaláról (amint az appot kiadják garantáltan frissítik az oldalukat egy letöltési hivatkozással).

Konklúzió

Amennyiben a mobil sportfogadás elkötelezett híve vagy, akkor meglehet, hogy a LibraBetes jelenlegi megoldásokat / szolgáltatásokat nem fogod kielégítőnek találni, mivel az applikációk egyelőre hiányoznak a bukméker fegyvertárából. Viszont abban az esetben, ha a natív appok piacra kerüléséig beéred a mobilos weboldallal, akkor a buki garantáltan nem fog majd csalódást okozni neked, mivel fogadj akár táblagéppel, vagy okos telóval (esetleg okos órával), a felhasználói élmény vetekszik a desktopos platforméval.

GYIK

Ez egy meglehetősen gyakori kérdés, mivel sokan élnek abban a tévhitben, hogy a mobilkészülékkel leadott pénzkivételi kérelmek másként kerülnek elbírálásra, és emiatt a procedúra hosszadalmasabb. A valóság ezzel szemben az, hogy teljesen mindegy milyen platformon adod le a kifizetési igényed (withdraw request) az átfutási idő szinte kizárólagosan az általad választott metódustól fog függni. És természetesen ez a befizetésekre is érvényes.
Tapasztalataink alapján még hajnalok hajnalán is szokott jó néhány magyar ügyfélszolgálatos is lenni a „vonal túlsó” felén. Viszont, abban az esetben, ha egy adott időpontban az magyar ügyfélszolgálati osztály túlterhelt (sok az egyidejűleg beérkező kérdés / kérés), akkor előfordulhat, hogy az angol nyelvű kínálja fel „default” opcióként a rendszer. Ilyenkor érdemes pár percre félretenned a mobilod (hacsak nem tűr halasztást az adott probléma), és miután elszürcsöltél egy kávét, újra próbálkozni a chat-es opcióval.
Gyakorlatilag bármilyen mai modern mobilböngészőt használhatsz, mivel az operátor mobil webhelye mindegyikkel tökéletesen működik.

A legjobb fogadási appok áttekintése

LibraBet
UEFA Euro 2024
felső