Bartos László | Frissítve:

RTbet Magyarországon – Hatalmas fogadási kínálat szuper szorzók

A 2023-as év végén, a Rabidi N.V. jóvoltából RTbet néven egy újabb bukméker csatlakozott a korrekt online fogadás oldalak bővülő táborához.

Mutass többet

Jelen cikkünk célja az RT Bet sportfogadás termékének, illetve az operátor magyar nyelven elérhető webhelyének, szolgáltatásainak, funkcióinak részletes bemutatása. Ebből kifolyólag kifejezetten értékes információkat tartalmazhat mindazoknak, akik bukméker választás előtt állnak!

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
RTbet
4.9

 • Lóverseny fogadás lehetősége
 • Sokféle e-sport
 • Nyereménynövelő funkció
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • skrill
 • neteller
 • visa
 • mastercard
 • Befizetési opciók:
 • skrill
 • neteller
 • visa
 • mastercard
Bónuszok: 4.9
4.9
Bónuszok: 4.9
4.9
Kifizetések: 4.7
4.7
Befizetések: 4.8
4.8
Pénznemek: 4.7
4.7
Szoftver: 4.8
4.8
Felhasználóbarát: 4.9
4.9

A RTbet magyar webhelyén elérhető licenc és egyéb adatok

Az RTbet magyar weboldalának birtokosa és üzemeltetője – a webszájton elérhető adatok alapján – a Rabidi N.V., amely cég Curaçaon van bejegyezve. A szerencsejáték vállalat OGL/2023/103/0067 típusú licenccel rendelkezik, amit a Curaçao Gaming Control Board tanúsítványa is igazol. Az RTbet magyar webhelyén elérhető információkból kiderül az is, hogy a Rabidi N.V. a ciprusi bejegyzésű Tilaros Limited cég payment agent szolgáltatásait veszi igénybe az Európai Unió régiójában.

Mindezeken kívül arra is fényt derítettünk, hogy az RT Bet magyar ügyfelei számára az összes olyan eszközt elérhetővé teszi, ami arra szolgál, hogy a felhasználók saját maguk tudják kontroll alatt tartani a játékkal kapcsolatos tevékenységeiket (játékidő limitáció, veszteség korlát, befizetési korlátozás, önkitiltás). Az is mindenképp említést érdemel meglátásunk alapján, hogy az RTbet magyar játékosaként az operátor olyan organizációk platformjaihoz is közvetlen elérést biztosít, amelyek fő célja, a szerencsejáték-függőségben érintetteknek történő segítségnyújtás (GamCare, Gambling Therapy, Gamblers Anonymus).

RTbet jellemzők

🏆 RTbet Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 5000Ft

RTbet Magyarországon – Alternatív linken keresztüli elérhetőség

RTbet

A Rabidi N.V. már jó ideje alkalmazza az új generációs, kifejezetten innovatívnak mondható, alternatív link alapú webhelyelérést szinte minden egyes online fogadás oldala esetében – beleértve az RTbet Magyarországon működő desktopos és mobilos webszájtját. Az operátor megoldásának „trükkje” abban rejlik, hogy az alapértelmezett URL-hez (webcímhez) egy számot is hozzáad, amit szükség esetén – mint például az oldalnak a blokkolása – akár másodpercek alatt is meg tud változtatni. Ily módon – bármennyire is szeretnék a hazai hatóságok – a legális keretek között működő, licenccel rendelkező RTbet Magyarországon továbbra is elérhető marad a felhasználók számára.

Az alternatív címes (tükör oldalas), módosított URL-es elérések kapcsán még annyit szeretnék hozzá fűzni a témához, hogy ezek mindegyike teljesen biztonságos. De csakis abban az esetben, ha az adott hivatkozás megbízható forrásból származik (pl. tőlünk, vagy magától az operátortól).

RTbet regisztráció és felhasználó azonosítás

Ebben a fejezetben a felhasználói fiók nyitásának menetét fogjuk kivesézni. Ugyanis mindenféleképpen rendelkezni kell az embernek ahhoz fiókkal / számlával, hogy tudjon igazi pénztétekben fogadásokat tenni a bukmékernél. Az RTbet regisztráció az alábbiak szerint hajtható végre:

Felhasználó által megadott adatok ellenőrzése – KYC

Az operátornak egy idő után kutyakötelessége ellenőrizni, hogy ki nyitott nála számlát, hol lakik az illető, illetve, hogy milyen szándékkal történt az adott fiók megnyitása. Erre a célra szolgál az úgynevezett KYC eljárás, aminek keretében a cég ellenőrzi: az személyazonosságod, a lakcímedet, valamint a használt fizetési módot – amit pl. RTbet kifizetés és befizetés tranzakciókhoz használsz. A szükséges ellenőrzésre akkor kerül sor, amikor a cég részéről felkérnek, de rendszerint az – RTbet vélemények alapján – az első nyereményfelvételig nem szükséges az fiókod ellenőrzés (hacsak az operátor valamilyen szokatlan tevékenységet nem észlel: pl. jelentős egyenlegfeltöltést).

A KYC-nek a lebonyolítása tulajdonképp pofonegyszerű, mivel csupán pár fotó és / vagy képernyő mentés szükséges hozzá az igazolásra szolgáló dokumentumokról: arcképes igazolvány, bankszámla kivonat stb. A kért fotókat a rendszerben a megfelelő menüpontra kattintva megnyíló verifikációs aloldalon tudod feltölteni az RT Bet magyar rendszerébe.

RTbet fizetési módok és használatuk hazánkban

Először is kezdjük azzal a remek hírrel, hogy az operátor hazánkban az RTbet fizetési módok egyikének használata esetében sem számít fel járulékos költségeket a magyarországi ügyfelei részére. Ennél fogva, mint az RTbet kifizetés, mind pedig az RTbet befizetés teljes mértékben ingyenes bonyolítható le az operátor rendszerében. Az online bankolásnak az ügymenete pedig csak annyi, hogy az ember bejelentkezik, kiválaszt egy megfelel megoldást az RT Bet fizetési módok közül, beállítja az tranzakció típust (befizetés vagy kifizetés), és kitölti az adott módszerhez tartozó online űrlapot.

A fizetéshez olyan RTbet fizetési módok érhetők el a bukmékernek a magyar nyelvi támogatással rendelkező felületén, mint a Visa, Mastercard, e-walletek - NETELLER, Jeton, Skrill / Skrill 1-Tap, MiFinity, paysafecard, valamint többféle kripto pénz. A minimális befizetési összeg 5000 HUF (BTC esetén 9000 HUF), a maximális 100 000 HUF és 1 millió HUF között van.

Az RTbet kifizetés tranzakcióhoz igénybe lehet venni olyan megoldásokat is, mint a Visa (via bank transfer), valamint a normális banki kiutalás. A kifizetéseknél vedd figyelembe, hogy a minimális összegnek legalább 5000 HUF-nak kell lennie ahhoz, hogy az adott tranzakció végrehajtásra kerülhessen (BTC esetén 15 000 HUF). A maximálisan kifizethető össze / tranzakció 1 millió HUF alapesetben alkalmanként.

RTbet bónusz lehetőségek magyarországi sportfogadóknak

A bukmékernél több olyan ajánlat is akad az RTbet bonus kínálatban, aminek a feltételei láttán az ember komolyan elfilózik, igényelje-e az adott promóciót, és ha igen, akkor mekkora összegben. Némi segítség gyanánt igyekszünk lelebbenteni a fátylat az alábbiakban az RTbet bónusz aktuális ajánlatokról, elsőként a welcome sport bónusszal kezdve, amit új felhasználói fiók nyitása kapcsán lehet igénybe venni.

Üdvözlő ajánlat magyarországi sportfogadóknak

Az operátor a kezdő bónuszt abban az esetben biztosítja, ha a játékos első befizetéshez nem használ Skrill-t / NETELLER-t. A bónusz 100%-os arányú, azaz az összege pontosan megegyezik a játékos befizetésével, amelynek minimuma 5000 HUF, legfeljebb pedig 35 000 HUF lehet. Akkor történik meg az RTbet bonus aktiválása, ha a játékos a befizetése egész összegében 1.50-ös szorzón fogadást / fogadásokat tesz.

A kapott bónuszt 6 alkalommal kell visszaforgatni. A maximális tét fogadásonként 15 000 HUF lehet. A minimális szorzó egyszeri fogadásoknál 2.00, kombi fogadásoknál 1.50 / választás. A bónusz az aktiválástól számított 30 napon belül kell felhasználni, és teljesíteni a megjátszási követelményeket.

Milyen ajánlatok várnak rám az RTbet online fogadás bukmékernél?

Fontos tudnod, hogy a bukméker mögött egy rendkívül tőkeerős, megbízható szerencsejáték-vállalat áll, amelynek fő szándéka, hogy az oldalain regisztrálókat meg is tudja tartani. Ennek hála az RT Bet Magyarországon remek sportfogadás versenyeket tart, valamint többféle tippelési versenyen, bajnokságon is részt lehet venni nála időszakos promóciók keretében.

Mindezek mellett elérhető 5 szintes VIP tagság is az RTbet magyar ügyfeleinek, és olyan remek szórakozási lehetőséget nyújtó játékok is, mint például a Bonus Crab, amit például befizetésedkor ingyen használhatsz függetlenül attól, hogy az RTbet sportfogadás vagy casino terméke érdekel inkább.

RTbet sport bónuszok

Az RTbet sportfogadás bukméker magyar tagjaként érdemes az állandó SPORT promóciók között is körülnézned. Ugyanis olyan, állandó jelleggel elérhető akciók közül is kedvedre választhatsz, mint például a(z):

 • Heti Reload Bonus, aminek az aránya 50%-os és akár 150 000 HUF-ig;
 • Akár 10%-os Cashback Bonus akció, aminek az összeghatára 150 000 HUF;
 • Gól nélküli döntetlen esetén visszatérítés promóció;
 • Akkumulátor bet 100%-ig!

RTbet sportfogadás szekció – Az online fogadási ajánlat jellemzői

Az RTbet sportfogadás online részlegében többféle menüvel tudod kiválasztani azokat a sporteseményeket, amelyekre legszívesebben igazi pénzes tétben fogadást / fogadásokat tennél. A legnépszerűbb ligák kiemelt helyen található az RTbet sportfogadás szekciójában, amelyek bővelkedik sporteseményekben, és online fogadási piacokban is.

Ennek köszönhetően akár egy kisebb sportágnak a meccse kapcsán is többféle fogadási lehetőség áll az ember rendelkezésre a végkimenetel piac mellett, pl. pontszám és gólszám szerinti eredmény piacok, szett győztese piac, vagy olyan speciális piacok, mint a tenisz esetében a „ki üti az első ászt”, vagy a kosárlabda esetében a melyik játékos dobja a legtöbb 3-pontost az adott meccs legelső játékszakaszában.

Természetesen az RTbet sportfogadás bukméker az ázsiai piacokból is jókora felhozatalt nyújt, és azok számára is remek terepe kínál a bukméker, akik kifejezetten a sima / normál hendikepes vagy az under / over alapú fogadási piacokra specializálódva szoktak fogadni online.

RTbet vélemények az elérhető sport választékról

Az RTbet vélemények alapján kijelenthető, hogy az operátor nem mindennapi sportág kínálattal rendelkezik, amiben a hagyományos sportok mellett sok más egyéb is található az igazi ínyencek számára. A csapat és egyéb népszerű sportok között megtalálható a labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, röplabda, jéghoki, amerikai futball, baseball, krikett, rögbi, baseball, tenisz és asztalitenisz, valamint a népszerű motorsportok, többféle küzdősport, szezonálisan téli és „vizes” sportok, e-sportok, virtuális sportok, valamint olyan sportok is, amelyek a RTbet vélemények alapján kifejezetten speciálisak: futsal, badminton, hurling, padel, kabaddi, kelta futball, ausztrál foci, szumó birkózás.

A már említett sportok mellett olyanokra is leget fogadni online, mint a darts, a vitorlázás, a lóverseny, agárverseny, a gyephoki, valamint a netball, a sakk, és az acél kemény idegeket igénylő snooker mellett.

 • Labdarúgás
 • Kosárlabda
 • Röplabda
 • Jégkorong
 • Amerikai futball
 • Baseball
 • Tenisz
 • Motorsportok
 • e-Sports

Így fogadhatsz egyszerűen, könnyedén online

Az online fogadás menete rendkívüli módon egyszerűen mondható az RTbet sportfogadás platformján. Jelentkezz be a felhasználói fiókodba, válaszd ki azt a sportot, amire fogadni szeretnél az RTbet sortfogadás felületén. Ha megvan a meccs / sportesemény is, akkor annak az aloldalán válassz piacot, valamint meccs kimenetelt is. Pl. végeredmény (1X2 piac) és „2” kimenetel (vendég győzelem). Ha minden egyes választásod felkerült a fogadó szelvényre, akkor ott állítsd be milyen fogadási módot kívánsz használni: egyszeri, kombi, rendszer. Amikor ezek is megvannak, be kell már csak állítani a tétet, és már mehet is online a fogadásod!

Játéklehetőségek az RTbet élő fogadás részlegében

Az RTbet élő fogadás szekciójában kiváló lehetőségek adódnak azok előtt, akik online módon szeretnek élőben fogadni in-play / live piacokon. A bukméker kiváló online élő fogadási lehetőségeket nyújt. Ennek köszönhetően az RTbet élő fogadás szekciójában szinte minden komolyabb csapatsport eseményre, valamint egyéb sport eseményre lehet fogadni többféle in-play piacon, versenyképes oddsokon.

RTbet élő fogadás

A bukméker az in-play fogadásokhoz kiváló live streaming funkciót is biztosít VR-Field / virtuális pálya (mező) által, amely révén minden egyes általad kiválasztott eseménynek a történéseit valós időben tudod követni, és emellett real-time adatokat is folyamatosan kaphatsz róluk az RT Bet élő fogadás szekciójában.

Mire számíthatunk a bukmékertől mobilmegoldások terén?

A mobilos megoldásoknak a terén nem igazén szerepel valami fényesen a bukméker. Tény, hogy adott egy olyan reszponzív oldal, amin minden letudható a bankolástól kezdve egészen az KYC eljárásnak a lefolytatásáig.

Ugyanakkor a mobile platformhoz egyelőre nincs még elérhető RTbet app. Ebből eddig egyesen ágon következik, hogy az operátor semmilyen erőfeszítést nem tesz annak érdekében, hogy RTbet alkalmazás megoldásokkal rukkoljon elő. Így azok, akik abban reménykednek, hogy mostanság lesz majd iOS vagy Android RTbet applikáció tévúton járnak. Marad a mobile platformos megoldás, ami viszont kifejezetten jónak mondható, és minden téren megfelel korunk kívánalmainak.

Fogadj te is online teljesen biztonságos környezetben

Az online szerencsejáték és sportfogadás szolgáltató miden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a felhasználók által megadott adatokhoz és személyes információkhoz senki ne tudjon hozzáférni azon korlátozott személyek kivételével, akik az operátor verifikációs és azonosítási részlegébe tartoznak. A bukméker az RT Bet magyar online felületén 128 bites SSL-titkosítást is használ annak érdekében, hogy az adott ügyfélen és pénzügyi szolgáltatón kívül bárki más hozzá tudjon férni a különböző módon megadott felhasználói adatokhoz.

Ügyféltámogatás – A kompetenciától a szarvashibákig

Az online GYIK / FAQ jelen esetben annyit ér, mint halottnak a csók. Ugyanis a rendszerben összesen 10 kérdésre található kérdés és válasz. Ebből kifolyólag előre borítékolható, hogy az online játékosoknak előbb vagy utóbb muszáj lesz bármilyen komolyabb probléma esetében felvenni a kapcsolatot az online chates ügyféltámogatással, vagy az ügyfélszolgákat e-mailes változatával. Amennyiben az utóbbi opciót választod, akkor a [email protected] címre kell írnod az RT Bet sortfogadás platformján. De, ha gyorsabb választ szeretnél, akkor érdemesebb a chates opciót használnod.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
RTbet
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több tízezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

Az RT Bet online sportfogadás ajánlatai kifejezetten jónak mondhatók, hiszem sokféle piacon lehet fogadni online a bukinál magas szorzókon. Az operátor bónusz és promóciós ajánlatai is nagyon jók. Ráadásul az operátor az összes olyan akciós ajánlatot biztosítja a magyar nyelven elérhető webhelyen, amit máshol is. A bukinak az élő fogadás akciói is remekek, és arról sem szabad megfeledkezni, hogy az oldal mögött álló cég minden tekintetben megbízható!

GYIK

Igen a webhelyen a regisztráció után elérhető az operátor kaszinó terméke is.
Igen, mivel a webhely mögött álló sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató cég minden engedéllyel rendelkezik.
Igen, ugyanis a bukméker mögött álló cég kellően tőkeerősnek számít az európai iGaming piacon.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
RTbet
Bajnokok Ligája
felső