Bartos László | Frissítve:

Boomerang magyar – Magas oddsok, VIP Club és élő közvetítés

2020-ban jelent meg a netes szerencsejáték és sportfogadás nemzetközi piacán a Rabidi N.V. a Boomerang brandhez fejlesztett webhellyel, amelynek szolgáltatásai hazánkban is elérhetők.

Mutass többet

Ezen ismertetőnk célja, hogy minden fontos dologra kiterjedően bemutassuk olvasóink számára a Boomerang sportfogadás termékét, kitérve olyan témákra, mint a buki nyújtotta bónuszok, a pre-match és élő fogadási lehetőségek, valamint az aktuális kínálat megtehető sportokból.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • Kiváló magyar felület
 • Sport jackpotok promóció
 • VIP tagság
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • bitcoin
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • bitcoin
 • skrill
 • neteller
Bónuszok: 4.0
4.0
Bónuszok: 4.0
4.0
Kifizetések: 4.0
4.0
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 4.0
4.0
Szoftver: 4.0
4.0
Felhasználóbarát: 4.0
4.0

Boomerang Magyarországon – Szabályozott működés

A Boomerang Magyarországon online webhelyét a Rabidi N.V. távszerencsejáték-vállalat működteti és felügyeli. Az operátor nemzetközi működési engedéllyel rendelkezik, amit Hollandia egyik társult államában állított ki számra az egyik ismert iGaming szabályozó szerv, a Government of Curaçao.

A 8048/JAZ típusú működési engedély birtokában az operátor minden olyan régióban legálisan végezhet fogadásszervezői tevékenységét, valamint online szerencsejáték szolgáltatásokat, amelyek esetében erre a törvény adta keretek lehetőséget biztosítanak. Mivel Hollandia EU-s tagállam, ezért a bukméker az EU-ban is legálisan van jelen, és az uniós állásfoglalás szerint a Boomerang Magyarországon is nyújthat szolgáltatásokat az EU-s irányelveknek megfelelően.

A Boomerang Magyarországon elérhető webhelyén számos olyan információ található, amely felhasználói szemmel nézve fontos lehet. Ilyen egyebek mellett az, hogy az operátor támogatja messzemenően a felelős szerencsejátékot, és ehhez minden lehetséges eszközt megad a Boomerang Magyarországon regisztrált felhasználóinak: beállítható egyebek mellett veszteség limit, befizetési limit, és játékidőtartam limit is. Ezek segítségével bárki gátat tud szabni a netes fogadási tevékenységének.

De, ha komolyabbak az adott illetőnek a problémái, és már meglegyintette a játékfüggőségnek a szele, akkor sem engedi el a kezét az operátor: lehetőséget biztosít az önkizárásra (részleges), valamint olyan organizációknak az elérhetősége is hozzáférést ad, amelyek a játékfüggőknek segítenek: Gambling Therapy, GamCare, Gamblers Anonymous.

Boomerang jellemzők

🏆 Boomerang Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 5000Ft

Hogy érhető el a Boomerang magyar bukméker webhelye?

Boomerang

A Boomerang magyar nyelvű oldalát csakis úgy tudod elérni a tudomány mai állása szerint, ha ehhez használnod az operátor által kiadott alternatív linket. Ez a fajta webcím gyakorlatilag ugyanolyan gyors működést garantál, mint az alapértelmezett „.com”, vagy „.hu” webcímek. A különbség mindössze abban rejlik, hogy jogosulatlan oldalblokkolás esetében az adott online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató webhelye – mint például a Boomerang magyar nyelvű oldala – elérhető maradhat.

Ugyanis ilyen esetben az adott operátornak a dolga csupán annyi, hogy némi módosítást hajt végre az adott URL-n. Ez mindössze minimális időt és még annál is kevesebb erőfeszítést igényel, amit követően a szerencsejáték-vállalat tovább tudja nyújtani a Boomerang magyar nyelvű webhelyén megfelelő színvonalon a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatásait.

Többször felmerülő kérdés olvasóink részéről, hogy vajon meddig lesz még szükség hazánkban alternatív linkek használatára, ha az ember nem a hazai kézben, vagy állami kézben levő cégeknél akar játszani / fogadni. Nos, mi a dolgot részünkről úgy látjuk, hogy amíg az Európai Unió a jogerős bírósági döntéseknek nem szerez érvényt, addig a magyarországi hatóságok tovább fogják folytatni a bukmékerek és szerencsejáték szolgáltatók „üldözését”. Ebből kifolyólag arra számítunk, hogy még jó ideig maradnak a módosított webcímek, és a többi között a jövőben is csak alternatív linken lesz elérhető a Boomerang Magyarországon.

Boomerang regisztráció – Számlanyitás és egyéb teendők

A Boomerang regisztráció lépéseit ismerheted meg közelebbről ebből a fejezetből, amit elsősorban kezdők számára szántunk (perszer azért tapasztalt játékosként is érdemes lehet elolvasnod, hisz ismétlés a tudás anyja). Lássuk akkor tehát a Boomerang regisztráció menetét!

Beszéljük át a KYC eljárás lényegét is

A KYC (Know Your Customer) egy olyan azonosítási eljárás, amely során az adott szerencsejáték / sportfogadás szolgáltató ellenőrzi az általad megadott adatok, személyes információk hitelességét. A KYC minden esetben kötelező. Az más lapra tartozik, hogy operátoronként eltérő mikor kerül rá sor: van, ahol egy bizonyos befizetési korlát elérésekor kell megcsinálni, míg más cégeknél az első nyeremény felvételi kérelemnek a leadását megelőzően. A Boomerang regisztráció után – azt követően, hogy az operátortól felkérnek rá – el kell végezned neked is a KYC-t, amely során az alábbi dolgokat kell igazolnod:

Mindezeken kívül – bizonyos körülmények fennállása esetén – az operátor egyéb ügyfélazonosítási kérésekkel is fordulhat hozzád. Erre a Boomerang vélemények alapján csakis olyan alkalmakkor szokott sor kerülni, hogyha váratlanul nagy összegű depozitokat hajtasz végre az elérhető Boomerang fizetési módok egyikével. Ilyenkor bizony igazolni kell, hogy honnan van a zsé – azaz a pénz forrását (pl. örökség, munkabér, nyeremény).

Hogyan használhatók a Boomerang fizetés módok hazánkban

A Boomerangnak az egyik komoly előnye számos piaci versenytársával szemben, hogy a hagyományos fizetési megoldások mellett „kifele” és „befele” menő pénzügyi tranzakciókhoz is elfogad többféle alternatív módszert. Az alábbiakban azt vesszük sorra, hogy jelenleg hányféle és milyen típusú opció használható kis hazánkban a Boomerang fizetési módok közül.

Az online pénzügyeid intézéséhez a bukmékernél az alábbi opciók közül választhatsz:

 • paysafecard – ez a megoldás egyelőre Boomerang kifizetés tranzakciókhoz nem használható, csak befizetéshez;
 • Bank- és hitelkártyák – Mastercard és Visa (csak nyereménykifizetésekhez – via Bank Transfer révén);
 • Banki átutalás (Bank Transfer);
 • E-pénztárcák – Skrill, NETELLER, MiFinity, MuchBetter, Skrill 1-Tap, Jeton;
 • Kriptos megoldások – DAI, Ethereum, Litecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash, USD Coin, Tether, Ripple.
Boomerang fizetési módok

A befizetéseknél az elfogadott legkisebb összeg 5 ezer HUF és 8 ezer HUF közötti, míg maximálisan egy pénzügyi tranzakcióval 100 ezer HUF és 1 millió HUF összeget lehet az egyenlegedre feltölteni. A Boomerang kifizetés műveletek akkor kerülnek végrehajtásra, ha az adott összeg legalább 5 ezer HUF (Visa pénzkivétel esetén 8 000 HUF), míg maximálisan – bizonyos Boomerang fizetési módok esetében – 1 millió HUF-nak megfelelő összeget tudsz kivenni a belső egyenlegedről alkalmanként.

A be- és a kifizetések lebonyolítása egyébként meglehetősen egyszerű: a bejelentkezést letudva a „PÉNZTÁR” elé járulsz (virtuálisan), majd ott kiválasztod mit szeretnél (Befizetés, Kifizetés – megjegyzés: a Boomerangnál egy ideje már kripto valutát is vásárolhatsz a bankolási szekcióban). Ha megvan a számodra nyerő fizetési mód is, akkor csak töltsd ki az űrlapját, és ha szükség van rá, akkor kövesd a rendszer további utasításait.

Boomerang bónusz akciók & VIP hazánk sportszerető fiainak

Ebben a fejezetben azt fogjuk kitárgyalni, hogy milyenek a magyarországi sportfogadás fanatikusok számára nyújtott Boomerang bónusz ajánlatok, valamint az egyéb akciók, és arról is szót ejtünk, vajon megéri-e a bukinál VIP tagnak lenni. Csapjunk is bele a lecsóba!

Üdvözlő Boomerang bonus – Ha új tag vagy, ne hagyd ki

Mostanság már minden buki nyújt kezdő bónuszt valamilyen formában. Az mondjuk kicsit sem mindegy, hogy milyen kondíciókkal lehet hozzájutni az adott akciós ajánlathoz. A welcome Boomerang bónusz esetében annyi csak az alapfeltétel, hogy fogandi kell legalább 1.50-ös szorzós sportesemény kimenetelre (vagy többre) a kezdő befizetésedben, aminek az összege el kell, hogy érje a 6 ezer HUF-ot ahhoz, hogy bónuszt kaphass.

A 100%-os Sportfogadás Boomerang bonus legfeljebb 35 000 HUF-ig vehető igénybe. A visszaforgatás nem ördöngösség, mivel csak 6x-os a követelmény, és single betek (min. odds 2.00), valamint kombi betek (min. odds 1.50) révén is lehetséges, ha a fogadásonkénti téted nem haladja meg a 15 ezer HUF-ot. Arra viszont ügyelj, hogy ne ess ki az időkeretből, mivel 30 napot ad összeségében a buki a megforgatási követelmény teljesítésére.

Mit rejt még a Boomerangos „kincsesláda”?

A Boomerang sportfogadás bukméker a kezdő bónusz mellett olyan egyéb Sport promóciókat is nyújt a magyar ügyfelei számára, mint például a(z):

 • Akkumulátor bet nyereménynövelő, amellyel akár 100%-os arányú extra nyereményre lehet szert tenni;
 • 50%-os arányú Heti Reload Bónusz, aminek az összege elérheti alkalmanként akár a 150 ezer HUF-ot is;
 • Olyan Cashback Boomerang Bonus, amely 10%-os arányú, és maximálisam lehet akár 150 ezer HUF is a teljes összege;
 • Sport Jackpotok Hálózati promóció 5.2 millió HUF összdíjazással.

A felsorolt online sportfogadás promóciók mellett a webhelyen elérhető hűségpontgyűjtő rendszer, aminek az esetében a HP-ket a „Boltban” lehet beváltani például ingyenes fogadásokra. Emellett olyan VIP tagsági rendszer is van, ami többféle előnnyel kecsegteti azokat, akik az átlaghoz képest jobban tolják a sportfogadást és / vagy a szerencsejátékot. Az 5-szintes VIP-rendszerben érdemes minél magasabbra feljutni, mivel a személyre szabott bónuszok és a speciális ajánlatok mellett jelentős mértékben megnövelt kifizetési limitek, valamint saját számlamenedzser is biztosított (adott szintet elérve) a Boomerang sportfogadás bukméker magyarországi ügyfeleinek.

Boomerang VIP program szintek

Piackínálat & egyéb nyalánkságok – Boomerang sportfogadás szekció

A Boomerang sportfogadás webhelyrészlege jól elkülönített a kaszinó / élő casino szekciótól, és azon kívül, hogy a fejléc alatt folyamatosan fut egy sport reklámbanner semmi egyéb nem zavarja az embert a szemlélődésben. Ami a piackínálatot illeti, finoman szólva is ütős. A legtöbb a különféle eredmény piacokból van, amelyeken egy adott mérkőzés, sportesemény végeredményéére, játékszakasz eredményére, vagy egyéb kimenetelére lehet fogadni online.

Emellett igen szép a bukméker felhozatala több / kevesebb típusú piacokból, és tele a padlás az olyan piacokkal is, amelyek hendikepesek – azaz az egyik csapat / sportoló előnnyel, míg a másik hátránnyal kezdi meg az adott találkozót. Természetesen a Boomerang sportfogadás bukméker webhelyén bőséggel vannak speciális sportág-függő piacok is olyanok mellet, amiken akár fél évre előre meg lehet tippelni, hogy melyik csapat nyeri meg az adott ligát, vagy melyik 2-3 gárda fog kiesni a bajnokság végén.

Sportágkínálat – Az eFocitól a kabaddi-ig minden

A sportágkínálaton látszik igazán, hogy mennyire komolyan veszi a Boomerang sportfogadás bukméker a piaci versenytársakkal szembeni „küzdelmet”. Az operátor természetesen az összes ismert – és kevésbé ismert – csapatsportot felvonultatja a kínálatában, mint például a kosárlabda, labdarúgás, vízilabda, jéghoki, röplabda, kézilabda, amerikai foci, baseball, krikett, kabaddi, futsal, teremfoci, rögbi, ausztrál futball. Ezek mellett hegyekben állnak a fogadási lehetőségek az olyan sportokra is, mint a tenisz, golf, asztalitenisz, e-sportok, virtuális sportok, küzdősportok és motorsportok.

Mindezek mellett adott a lehetőség arra is, hogy a Boomerang sportfogadás szekciójában fogadni tudj olyan spotokra, mint például a lakrossz, biatlon, padel, bandy, strandröplabda, darts, lakrossz, sakk, alpesi síelés és egyéb téli sportok, sznúker, tollaslabda, squash.

 • Kosárlabda
 • Labdarúgás
 • Jégkorong
 • Röplabda
 • Amerikai futball
 • Baseball
 • Tenisz
 • Golf

Betslip dizájn és az online fogadás menete

Mivel azt már alaposan kitárgyaltuk, milyen fő piacokra tudsz fogadni a Boomerang sportfogadás részlegében, úgy illik, hogy azért arról is ejtsünk pár szót, mit tud a bukméker betslipje. A fogadószelvényével a buki nem fogja forradalmasítani az online sportfogadás világát, viszont egész jó iparos munka, így a célra megfelel, ha nincsenek extra igényeid. Amit tud: single bet, kombi és tetszés szerint állítható rendszer fogadások. A cash out is megy vele, viszont az If Bet hiányzik a repertoárjából. A használatának bonyolultsága egyes impresszionista festők alkotásainak bonyolultságával vetekszik: megadod a tétet, a fogadások a módját, és beküldöd a rendszerben, ha minden frankó.

Ami a sportesemények kiválasztását illeti, ezen a téren sem lesz nehéz dolgod, mivel a bukinál többféle menürendszer is a segítségedre van ebben, amit kiválóan kiegészít a sportfogadás platformon található slideres sportág választó. A meccsekre kattintva megjeleníti a Boomerang sportfogadás rendszere az aloldalakat, ahol a legkülönfélébb piacok állnak a rendelkezésedre, valamint fogadási opciók, azaz sportesemény kimenetelek ezrei.

Boomerang élő fogadás és Valós idejű streaming

A Boomrang élő fogadás ajánlatai esetében – ha az ember körülnéz – seperc alatt megállapíthatja, hogy sportesemény mennyiség tekintetében a pálmát mindenképp a legnépszerűbb csapatsportok viszik. Azaz a legtöbb Boomerang élő fogadás – és persze piac + opció – az olyan sportokhoz érhető el, mint a foci, kosárlabda, jégkorong, kézilabda, asztalitenisz, tenisz. De ezeken kívül sok más egyén sportra is lehet fogadni a bukinál in-play piacokon, viszont azt vedd figyelembe, hogy minél kisebb népszerűséggel bír az adott sport, rendszerint annál kevesebb a hozzá kapcsolódó megtehető sportesemények száma.

A Boomerang élő fogadás ajánlatai mellé természetesen elérhető a live streaming funkció is, amit a Rabidi N.V. flottájában hajózó bukméker VR-Field alapú animációs streaminggel oldott meg. Ezzel a szolgáltatással egy általad kiválasztott meccset tudsz élőben követni, és emellett hasznos statisztikai adatokhoz is hozzá tudsz jutni.

Mire számíthatunk mobile felületen?

A bukméker mobilos megoldásai nem sokban különböznek az anyacég más brandjeinek mobilbarát rendszereitől. A reszponzív oldal jól teszi a dolgát, az oldal-átirányítások viharsebesen megtörténnek, és az sem okoz problémát, ha a kedvenc mobile készülékeddel akarsz letétet elhelyezni a belső egyenlegeden, vagy nyereményt szeretnél felvenni egy neked tetsző Boomerangos fizetési módszerrel.

Arra viszont muszáj felhívnunk a figyelmed, hogy Boomerang app még a kanyarban sincs, azaz arra ne nagyon számíts, hogy mobile natív Boomerang alkalmazás letöltése révén is fogadhatsz online. Hogy a Boomerang applikáció hiányának mi áll a hátterében, azt biza’ csak az operátor vezetősége tudná elregélni – de mindenesetre tény, hogy ez igenis hiányosság a hordozható platform tekintetében.

Biztonságból színjeles, adatvédelemből dicséretes

Az operátor a rendszer védelmének biztosítása érdekélben a manapság használatos legmodernebb szoftveres megoldásokat alkalmazza, amelyeket olyan hardveres védelmi mechanizmusokkal és eszközökkel is kiegészít, amik gyakorlatilag áthatolhatatlanná teszik a Boomerang sportfogadás bukméker rendszerét a külső behatolásokkal szemben.

Természetesen a pénzügyi műveletek során a cég titkosítást is alkalmaz, ami jelen esetben egyenértékű azzal, amit a magyarországi pénzintézetek is használnak: SSL-titkosítás, 128-bites erősségű. Mindezek mellett az adatvédelmet is kőkemény komolysággal veszi a szerencsejáték vállalat, aminek hála semmi esély nincs arra, hogy ami megadtál úgy a regisztráció, mint a KYC azonosítási eljárás során, idegen kezekbe kötne ki.

Boomerang vélemények az ügyféltámogatásról

A Boomerang vélemények eléggé egybe csengőek annak tekintetében, hogy az operátor nem vitte túlzásba a GYIK szekciót, ami leginkább úgy néz ki, mint egy 9 pontos kérdez-felelek. Hála égnek a GYIK / FAQ mellett ott van azért az online chat, aminek az esetében bátran ki tudjuk jelenteni, hogy szakértők vannak a vonal másik felén, akik kellően udvariasak, és ha néha kissé lassan is, de professzionális precizitással teszik a dolgukat. Ugyanilyen jóságokat tudunk elmondani az e-mailes ügyféltámogatás tekintetében is ([email protected]), amelynek az esetében csak annyi negatívumot tapasztaltunk, hogy csúcsidőben feltett kérdésre, időnként 2-3 órát kellett várni, hogy megérkezzen a válasz.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Boomerang
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048 / JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Boomerang online sportfogadás bukméker kiváló sportág választékot nyújt, emellett a piackínálata is teljes mértékben megfelel a mai kívánalmaknak, és a bónuszok, valamint a sport promóciók mellett még VIP tagság is elérhető a magyarországi ügyfeleknek. A GYIK szekció ugyan nem túl fényes, viszont online chaten és emailben az ügyfélszolgálat jól teljesít. Mindent egybevetve ezért nyugodt lélekkel tudjuk javasolni a bukit olvasóinknak.

GYIK

Igen, többféle V-sportra is tudsz fogadni.
Igen, mert az anyacége a Rabidi N.V. szerencsejáték-vállalat, amely komoly reputációval bír manapság.
Igen. A kivételt a Skrill és NETELLER első befizetés képezi. Ha ezeket használod első befizetéshez, akkor nem kapsz kezdő bónuszt.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Boomerang
UEFA Euro 2024
felső