Bartos László | Frissítve:

Joker8 magyar – Színvonalas sportfogadás magas szorzókon

Ebben a cikkben egy olyan bukmékert szeretnénk figyelmedbe ajánlani, a Joker8 „személyében”, amely csupán 2024 óta online, viszont minden esélye megvan arra, hogy rövid időn belül maradandót alkosson az online sportfogadás magyar piacán.

Mutass többet

Áttekintésünk minden fontos témára kitér a Joker 8 kapcsán, a bónuszválasztéktól kezdve a piackínálaton és sportág felhozatalon át egészen az ügyféltámogatásig.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
Joker8
4.6

 • Sokféle különleges sport
 • Jó foci oddsok
 • Lóverseny fogadás lehetőségek
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • skrill
 • neteller
 • bitcoin
 • mastercard
 • Befizetési opciók:
 • skrill
 • neteller
 • bitcoin
 • mastercard
Bónuszok: 4.7
4.7
Bónuszok: 4.7
4.7
Kifizetések: 4.6
4.6
Befizetések: 4.6
4.6
Pénznemek: 4.5
4.5
Szoftver: 4.6
4.6
Felhasználóbarát: 4.8
4.8

Joker8 Magyarországon – Működési engedély és egyéb infók

A webhely operátora és egyúttal birtokosa a Rabidi N.V. vállalat, amely számára az online fogadásszervezésre feljogosító licencet a Curaçao Gaming Authority adta ki (8048/JAZ). A cég hivatalos székhelye a Hollandia társult államaként bejegyzett Curaçao-n van (Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curaçao). A Joker8 Magyarországon az említett nemzetközi működési engedély birtokában nyújt a világhálón megvalósuló online fogadás szolgáltatásokat.

A Joker8 Magyarországon online webhelyén több olyan online eszköz érhető el, amelyek révén az operátor hazai felhasználói szabályozni tudják a szerencsejátékkal, fogadással kapcsolatos tevékenységeiket (befizetési limit, veszteség limit, illetve részleges önkizárás). A webhelyen önfelmérő teszt is található, valamint olyan szervezetek elérhetőségei, amelyek fő célja a játékfüggőségben érintettek megsegítése: GamCare, Gambling Therapy, Gamblers Anonymous.

Joker8 jellemzők

🏆 Joker8 Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 6000Ft

Joker8 magyar webszájt – Elérhetőség alternatív linken

Joker8

Mivel a külföldi cégek számára az online sportfogadás szolgáltatás nyújtása hazánkban még mindig tiltott – annak ellenére, hogy az EU bírósága a bukmékereknek adott igazat – az online fogadás webhelyeket működtető cégek alternatív linkek használatára kényszerülnek – és ez a helyzet a Joker8 magyar webhely esetében is. Az oldal ugyan folyamatosan elérhető, viszont nem az alapértelmezett domain-en (mint például Ausztriában, vagy Németországban), hanem egy speciális, Joker8 magyar alternatív link révén.

Ha amiatt aggódnál, hogy ez az fajta megoldás, amit az operátor a webhely elérhetőségének biztosításhoz alkalmaz nem kellően biztonságos és / vagy az online fogadás esetében nem megfelelő, akkor azt teljesen feleslegesen teszed. Ugyanis a Joker8 magyar alternatív link olyan URL, amelyen keresztül probléma nélkül működnek a webes biztonsági protokollok és egyebek mellett az SSL-titkosítás is.

Joker8 regisztráció – Online számlanyitás gyorsan, zökkenőmentesen

A felhasználói fióknak a nyitását nem lehet megúszni amennyiben úgy döntesz, hogy valódi pénzben szeretnél majd fogadni a bukmékernél. Hála az égieknek a Joker8 regisztráció cseppet sincs túlspilázva, aminek köszönhetően a fióknyitást magát relatíve gyorsan alatt le lehet tudni. A fióknyitás utáni KYC-ra sem igen kell több, mint egy kávéfőzésnyi idő – de erről majd később, mivel első blikkre azt vesszük sorra, hogy pontosan milyen lépésekből tevődik össze a Joker 8 regisztráció.

Joker8 regisztráció

Ha minden rendben ment, és a rendszer nem talált kivetnivalót az általad megadott adatokban, akkor megjelenik egy üdvözlő szöveggel „feldíszített” checkbox, amire rákattintva akár már a fióknyitást követően egyből végrehajthatsz egy befizetés a Joker8 fizetési módok egyikével.

Miből áll a Joker 8 KYC eljárása?

A KYC hallatán többeket a frász kerülget, pedig egyáltalán nem arról van szó, hogy a „Nagy Testvér” a titkainkat akarná kifürkészni. A KYC egy olyan eljárás, aminek keretében igazolni kell a kiléted, a lakcímed, és a fizetési módod.

Erre a célra teljesen megfelelő pár fotó azokról a dokumentumokról, amiket a cég igazolás céljára bekér: pl. egy-egy fotó a személyid első és hátsó oldaláról (de erre jó az útlevél és a jogsi is), fénykép valamilyen közüzemi számláról, ami a nevedre érkezik, és a céges logó mellett ott van a teljes neved + a pontos lakcímed. A fizetési mód igazolási módja attól függ a Joker8 sportfogadás bukinál, hogy milyen megoldást használsz: pl. bankkártyás opciónál rendszerint ki kell takarni a középső számokat, a kártya hátsó felénél pedig a CVV kódot.

Milyen Joker 8 fizetési módok használhatók hazánkban?

Az operátor az e-tárcák mellett kripto pénzes megoldásokat, és hagyományos fizetési opciókat is biztosít globális szinten az ügyfeleinek, amelyek közül szinte mindegyik elérhető a Joker8 fizetési módok szekcióban. Ugyanis ez az a részleg, ahol mind a Joker8 kifizetés, mind a letét elhelyezése / joker 8 befizetés tranzakciók elintézhetők a bejelentkezést követően. Ilyenkor csak annyi a teendő, hogy kiválasztod a neked leginkább szimpatikus megoldást, megadott a tranzakciónak az összegét, és kitöltöd az adott fizetési módszer űrlapját. Jelenleg az alábbi Joker 8 fizetési módok közül tudsz választani hazai játékoként:

 • Kártyás fizetési lehetőségek – Mastercard, Visa;
 • Direct Bank Transfer;
 • Skrill, MiFinity, NETELLER, Jeton, MuchBetter;
 • Binance Pay;
 • paysafecard;
 • kripto tárcák (Tether, Litecoin, Ethereum, Bitcoin, USD Coin stb.);

A Joker8 kifizetés tranzakcióknak az esetében használható még normál banki átutalás, valamint Visa (via bank transfer) opció. De mindemellett nem használható nyeremények kiutalására a befizetésekre megfelelő paysafecard opció.

A befizetések esetében a minimális összeg 5000 HUF, a maximális 100 ezer HUF és 1 millió HUF közötti. A kifizetések esetében a minimális összeg 5000 HUF, a maximális 1 millió HUF fizetési alkalmanként. *Megjegyzés a Bitcoin esetében eltérések előfordulhatnak pl. a kifizetések esetén legalább 15 000 HUF BTC-t enged meg az operátor. További fontos tudnivaló, hogy a cég a Joker8 fizetési módok használata alkalmával 0 HUF kezelési költséget számít fel, azaz nem kerül egy filléredbe sem a befizetés és a Joker8 kifizetés tranzakciók elintézése online.

Joker8 bonus ajánlatok a sport termékhez

A Joker8 bónusz ajánlatai között a kaszinó és a sport termékhez is több remek akció érhető el. Viszont, mivel jelen ismertetőnk az operátor online fogadás szekciójának – bukmékeri részlegének – bemutatására irányul, ezért az alábbiakban kimondottan azok az akciók kerülnek górcső alá, amik az sportfogadás / Joker8 élő fogadás kapcsán elérhetők.

100%-os kezdő bónusz új ügyfelek számára

A frissen regisztráltak számára az operátor olyan, 100%-os arányú üdvözlő Joker8 bonus ajánlatot nyújt, amelyet az első befizetéssel lehet aktiválni. Amennyit befizetsz a legelső alkalommal, annyit kapsz majd bónuszként. Viszont ezt megelőzően tenned kell 1.50-ös szorzón (vagy magasabbon) úgynevezett feljogosító fogadást az első befizetésednek a teljes összegében. A feljogosító fogadás kiértékelését követően (a kimenetelétől függetlenül) az operátor jóvá fogja írni a számládon a kezdő sportfogadás Joker8 bónusz összegét. Ez az összeg minimálisan 6000 HUF, és legfeljebb 35 000 HUF lehet.

A bónuszt és a befizetésed összegét 6 alkalommal kell megforgatni a Joker8 sportfogadás termékén. Az elfogadott legkisebb odds / fogadás: egyszeri fogadásoknál 2.00, kombi beteknek az esetében 1.5 / választás. Fontos, hogy egy fogadásnál ne lépd túl a 15 000 HUF-os limitet. Emellett ügyelj arra is, hogy véletlenül se használj az első befizetésedhez NETELLER-t vagy Skrill-t. Mert ha így teszel, akkor nem biztosítja a kezdő Joker 8 bonus akciót a bukméker.

Online sportfogadás promóciók magyarországi játékosoknak

A Joker8 sportfogadás szekciójában nem csak welcome bonus ajánlat érhető el, hanem egyéb akciók is a magyar felhasználók részére. A következő részben arra kaphatsz választ, hogy pontosan milyen további promóciók várnak rád a bukméker magyarországi ügyfeleként.

Joker8 sportfogadási bónuszok

A Joker8 bónusz akciói között olyan ajánlat is van, ami minden héten az operátor hazai ügyfelei rendelkezésére áll. A Heti Reload Bonus akcióban bárki részt tud venni Joker 8 regisztráció után. Amennyiben igényt tartasz, az akár 150 000 HUF teljes összegű sport bónuszra, annyit kell csak tenned, hogy végrehajtasz egy legalább 6 000 HUF összegű befizetést a hét valamelyik napján.

Az Akkumulátor Bet nyereménynövelő akcióban akár 100%-kal megnövelt nyeremények érhetők el a Joker 8 sportfogadás online szekciójában. A Lóverseny fogadási bónusz révén 50%-os arányú Joker 8 bonus szerezhető, aminek a teljes összege elérheti a 15 000 HUF-ot. A Bore Draw akcióban abba az esetben kaphatsz 100%-os visszatérítést, ha gól nélküli döntetlen születik az általad megtett focimeccsen.

A Joker8 bonus ajánlatok között olyan cashback promóció is van, amink a maximális összege elérheti a 150 000 HUF-ot. A bónusz alapját a Joker8 sportfogadás részlegében, a játékos által elszenvedett veszteségek 10%-a képezi. A bónusz minimális összege 6000 HUF, és 3x-os megjátszási követelmény vonatkozik rá.

A Joker 8 magyar webhelyén VIP tagság is van, amely 5 szintes. Emellett pedig olyan érmegyűjtésen alapuló hűségpont rendszer is van, amely révén meglehetősen jó „ajándékok” szerezhetők be webszájt BOLT részében: pl. ingyenes fogadások jelentős sporteseményekre. A Joker8 Magyarországon is rendszeresen tart online sportfogadás versenyeket, valamint olyan kihívásokat, amiken értékes jutalmak kerülnek szétosztásra.

Joker8 vélemények – Milyen piackínálatra számíthatunk?

Az online bukméker mai viszonylatban is igen tisztességes kínálatot nyújt az ügyfelei részért a legkülönfélébb online sportfogadás piacokból. A felhozatalban az olyan fő, közkedvelt fogadás online piacok dominálnak, mint a végkimenetel (1X2 / HDV), a különböző eredmény piacok (játékszakasz eredménye, félidő, Gól vagy Pontszám szerinti eredmények), a hendikepes piacok, amelyek esetében az egyik csapat előnyből, míg a másik hátrányból indul. Jó hír a labdarúgás rajongóknak, hogy a Joker8 vélemények, és saját észrevételeink alapján a bukmékernél temérdek ázsiai hendikepes piac is van.

A már említettek mellett természetesen nagyon sok több / kevesebb – alatta / felette piac is elérhető a bukinál a csapatsportok mindegyike, és számos egyéb sportág esetében: pl. tenisznél ász ütések száma „X” játékos esetében több / kevesebb (over / under) Joker 8 sportfogadás piacon. Ugyanakkor az is tény, hogy az online Joker8 vélemények kiemelik, hogy ennél az operátornál elég jók az odds-ok ahhoz, hogy komolyabb volumenű, hosszú távú fogadási piacokra tegyen az ember valódi pénzes téteket.

Megtehető sportok a Joker8 sportfogadás platformján

A Joker8 sportfogadás online bukméker a megtehető sportok mennyisége terén is remekel. Ennek köszönhetően igen széles kínálatból választhatod ki azoknak a sportoknak az eseményeit, amelyekre igazi pénzes tétekben szeretnél fogadni online. A csapatsortok közül a kínálatban megtalálható, a foci, jéghoki, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, röplabda. A technikai sportok szerelmesei számára a fogadási lehetőségek széles tárházát biztosítja a bukméker olyan sportokhoz, mint a Superbike, MotoGP, NASCAR, Formula-1, rally.

A Joker8 sportfogadás szekciójának sportok „étlapjáról” az olyanok sem hiányoznak, mint például a tenisz, golf, asztalitenisz, futsal, strandröplabda, teremfoci. A különleges sportokra fogadni kívánok számára adott a badminton, hurling, kelta foci, ausztrál futball, kabaddi, lakrossz, padel. De mindezek mellett relatíve sok fogadás alkalmat kínál a Joker 8 sportfogadás szekciója azok számára is, akik baseball, rögbi, amerikai futball meccsekre, esetleg e-sportokra, virtuális sportokra, vagy mondjuk lóverseny futamokra tennének valódi pénzben téteket.

 • Labdarúgás
 • Jégkorong
 • Kosárlabda
 • Röplabda
 • Motorsportok
 • Golf
 • Tenisz
 • Baseball
 • Amerikai futball
 • e-Sports

Online fogadás menete a bukmékernél

Az online fogadás igazi pénz tétekben csakis akkor működik, ha rendelkezel felhasználói fiókkal a bukmékernél, és elégséges pénz van a számládon ahhoz, hogy fogadni tudj. Jelentkezz be a felhasználói neveddel és jelszavaddal. Válaszd ki egy tetszőleges menüvel azt a sportágat, és sporteseményt, valamint a piacoknál a fogadási opciót / opciókat is, amire valódi pénzes tétet kívánsz tenni. És amennyiben több meccsre is fogadást tennél, akkor tedd meg a többi választásod is.

A választások mindegyikét a Joker8 sportfogadás rendszere elhelyezi az online szelvényeden, ahol lehetőséged van a tét mellett azt is beállítani, milyen jellegű fogadást akarsz tenni: egyszeri, kombi, rendszer (a rendszer fogadáson belül azt is be tudod állítani, hogy a különféle kötés-számú szelvényekből pontosan hány darab legyen).

Joker8 élő fogadás ajánlatok, piacok & live streaming

A Joker8 élő fogadás ajánlatai egy különálló webhely részlegben tekinthetők meg. Ebben a szekcióban az élő fogadások megtétele mellett arra is van lehetőség, hogy bizonyos sporteseményeket valós időben kövess figyelemmel a bukméker Live Streaming VR-Field funkciója segítségével.

Joker8 élő fogadás

A Joker8 élő fogadás ajánlatai között segít pár funkció könnyebben eligazodni. Ezek egyike a sportág slider menürendszer, amit a szekció index oldalának legtetején találsz. Ez a slider menü nem csak azt mutatja, milyen sportra lehet éppen fogadni élőben online, hanem azt is, hogy az adott sportágnak hány valós időben megtehető meccse érhető el a Joker 8 sportfogadás platformján. A piacok száma túlzás nélkül fenomenális, és az is tény, hogy napi szinten több mint ezer meccsre, sporteseményre lehet fogadni online a Joker8 magyar nyelven elérhető desktopos és mobilos felületén.

Az Joker8 live fogadásokhoz többféle statisztikai is elérhető, amelyek egy részét – értve ez alatt a valós időjűeket – maga a streaming funkciót prezentáló VR-Field nyújtja. Azokat az élőben megtehető meccseket, amelyekhez van live streaming is, úgy tudod kiválasztani, hogy a jobb oldalon levő, felső sarokban található TV-ikon slider-t elhúzod jobbra. Ekkor csak azokat a meccseket jeleníti meg a rendszer, amikhez elérhető a VR-Field funkció.

Mobile platformon nyújtott szolgáltatások és funkciók

Az operátor mobile platformon nyújtott funkciói egy az egyben egyeznek meg az asztali gépes változatéval. Minden olyan szolgáltatás és egyéb, ami elérhető a desktopos platformon, a reszponzív, cross platformos weboldalon is jelen van – pl. élő online fogadás, live streaming VR-Field használatával, Joker8 kifizetés és befizetés módok biztonságos használata.

Azt viszont nem lehet szó nélkül hagyni, hogy az online sportfogadás rendszerhez egyáltalán nem érhető el Joker8 app. Az, hogy mi lehet az oka annak, hogy a cég egyáltalán nem töri magát, hogy kiadjon Joker8 alkalmazás alapú mobilos megoldásokat mi sem sejtjük. Viszont tény, hogy azért egy minden szempontból tökéletes, bugmentes Joker8 applikáció kifejlesztése azért nem két forint lenne, és mivel a bukméker csak nemrég indult el a weben, a cégnek alaposan meg kell fontolnia, hogy mire ruház be.

Fogadj biztonságos megbízható online környezetben

A Joker8 magyar webhelyét az operátor a legújabb és egyúttal a legfejlettebb biztonsági megoldásokkal védi, amelyek minden téren megfelelnek a mai kor jelentette kihívásoknak. Ennek hála a legújabb titkosítási technológiák biztosítják, hogy a pénzed bármilyen be- vagy kifizetés alkalmával minden esetben biztonságban legyen.

És természetesen amiatt sem kell majd aggódnod a Joker 8 magyar ügyfeleként, hogy azokat az adatokat, amelyeket megadtál a KYC-nél és / vagy a regisztráció során a cég kiszolgáltatná más vállalatok, illetéktelen személyek számára. A Joker 8 Magyarország rendszere minden szempontból biztonságos, amiből kifolyólag nyugodtan hátra dőlhetsz, és élvezheted a sportfogadás izgalmait, ha úgy döntenél, hogy a bukinál nyitsz játékosszámlát.

Ügyféltámogatási rendszerrel kapcsolatos tudnivalók

A Joker8 Magyarország weboldalon található ugyan GYIK szekció, viszont ezzel – mint ahogyan a mondás is tartja – nem megyünk messze. Ugyanis alig van benne releváns kérdés és válasz (remélhetőleg az operátor ezt a hiányosságot a közeljövőben orvosolni fogja).

Az ügyféltámogatást – szükség esetén – kétféleképp lehet elérni. Az egyik opció, hogy az ember online chaten veszi fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálaton dolgozó agent-ekkel, akik rendszerint a nap 24 órájában elérhetők. A másik megoldás az, ha levelet küldesz nekik – amennyiben az adott probléma / kérdés – olyan jellegű a webhelyen megadott e-mail-címre: [email protected].

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Joker8
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több tízezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Joker 8 online sportfogadás bukméker kiváló lehetőségeket tartogat azok számára, akik átlagon felüli oddsok-on szeretnének piacok ezrein fogadni szinte minden elképzelhető sportágra. A buki sportesemény választéka fenomenális, és az élő, valamint a pre-match fogadáshoz biztosított piacok mennyisége terén is átlagon felüli a teljesítménye. Ami pedig a Joker 8 bónusz opciókat illeti, a kezdő bonus jónak számít, nem nehéz megforgatni, és az egyéb promóciók mellett még a VIP tagság is elérhető az operátor Joker8 magyar ügyfelei részére.

GYIK

Igen, van. A Joker 8 regisztráció után tudod használni az operátor v-sportok termékét is.
Csak egyetlen alkalommal lehet igényelni. Kérjük, vedd figyelembe, hogy vagy a sportfogadás vagy a kaszinó bonus válaszható. Mindkettőt nem veheted igénybe a regisztráció után.
Jól tudjuk, hogy az online fogadás világában sajnos előfordulnak ilyen dolgok. Viszont jelen esetben ettől nem kell tartanod. A bukméker mögött álló cég kellően tőkeerős, aminek hála nem folyamodik olyan eszközökhöz, mint a „túl sokat nyerők” blokkolása.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Joker8
Bajnokok Ligája
felső