Bartos László | Frissítve:

Wazamba sportfogadás bukméker bemutatása objektíven, cukormáz nélkül

A Wazamba sportfogadás szekciója pár hónnappal azt követően várt elérhetővé, hogy megnyitotta virtuális kapuit az operátor online & élő kaszinója.

Mutass többet

Cikkünkben a Wazamba magyar nyelven elérhető webhelyének fogadási részlegének bemutatására fókuszálunk. És igyekszünk minden olyan, témát érinteni, ami az operátor új, potenciális ügyfelei számára fontos lehet, a licenctől kezdve, a sportfogadási ajánlaton és a Wazamba bónusz rendszerén át, egészen a mobil platformig. Mindemellett a hazánkban elérhető fizetési módokról, és a Wazamba regisztráció menetéről is olvashatsz írásunkban, amit abban az esetben kifejezetten szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, ha bukméker / sportfogadó oldal választás előtt állsz.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • + 4000Ft free bet
 • Széles sportválaszték
 • Magas szorzók csapatsportokhoz
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • bitcoin
 • Rapid Transfer
 • skrill
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • bitcoin
 • Rapid Transfer
 • skrill
Bónuszok: 3.5
3.5
Bónuszok: 3.5
3.5
Kifizetések: 3.0
3.0
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 3.0
3.0
Szoftver: 4.0
4.0
Felhasználóbarát: 3.0
3.0

Wazamba sportfogadás licenc & egyéb céges infók

A Wazamba sportfogadás és online szerencsejáték szolgáltatásokat a 8048/JAZ2016-064 licenc birtokában nyújthat, amit a Goverment of Curacao állított ki a webhelyet működtető Araxio Development N.V. számára. A cég székhelye is a szigetországban van: Julianaplein 36, Curacao. Viszont a pénzügyi tranzakciókat (payment management services) - az EU határain belül - a céggel szoros kapcsolatban álló Tranello Limited bonyolítja el, amelynek a „főhadiszállása” Cipruson található: Floor 1, 4 Promitheos Nicosia, 1065 Cyprus (reg. szám: HE 3633026).

A Wazamba sportfogadás oldalának működését független szervezet nem felügyeli. Az viszont pozitív tény, hogy az operátor a játékos védelemre, illetve a játékszenvedély problémájára kiemelt figyelmet fordít. És egyebek mellett olyan organizációk érhetők el a webhelyéről, mint a GamCare, Gambler Anonymus, illetve a Gambling Therapy.

Wazamba jellemzők

🏆 Wazamba Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 4,000Ft

Wazamba magyar webhely - Akadálymentes elérhetőség

A Wazamba magyar honban - az égieknek hála - bármiféle korlátozás nélkül érhető el. És ez nem csak a desktopos platformra igaz, hanem a Wazamba mobil webszájtjára is. Ennek hála a sportfogdás és szerencsejáték oldal egyik részlegének használatához sem kell alternatív linket, tükör oldalt, vagy egyéb, trükkös megoldást alkalmazni. Értelemszerűen az online sportfogadás (pre-match) és a Wazamba élő fogadás részlege is korlátozások nélkül használható, ami igencsak üdvözítő dolog, ha figyelembe vesszük, hogy nem is oly nagyon régen a magyar állam minden lehetséges eszközöt bevetett a külföldi bejegyzésű távszerencsejáték weboldalak / szolgáltatók ellen.

Wazamba belépés - Búcsút inthetünk örökre az alternatív linkeknek?

Akinek hazai pálya a sportfogadás online, tudja jól, hogy nem eszik azért olyan forrón a kását - azaz a mostani állapotok alapján dőreség lenne messzemenő következtetéseket levonni. Ugyanis, ha bizonyos „érdekek” úgy kívánják, akkor igenis előfordulhat, hogy újabb, „hadjáratot” indít a magyar állam - nem okulván az előző szélmalomharc hiábavalóságából. Egy ilyen - bár tegyük hozzá kis valószínűségű esetben - viszont szükséges lehet az alternatív elérési megoldások alkalmazása, amelyek révén biztonságosan tovább lehet használni az operátor webhelyét, és az ott elérhető szolgáltatásokat, funkciókat.

Wazamba belépés

Wazamba regisztráció - Felhasználói fiók nyitásának lépései

A következőkben azt vesszük át lépésenként, hogy miként tudod gyorsan, problémamentesen letudni a felhasználói fiók nyitásának procedúráját. A Wazamba regisztráció már- már gyerekjáték. És ha korábban nyitottál már fiókot e-mail szolgáltatónál, vagy bármelyik közösségi oldalon, akkor biztos, hogy a számlanyitás sem jelent majd gondot. Felhasználói fiokót - az adatok begépelése miatt - szerintünk érdemesebb laptopról vagy asztali PC-ről nyitnod. De természetesen mobilkészülékkel is megoldható a dolog, csak úgy némileg tovább tart a „móka”.

A sikeres számlanyitást követően a rendszer automatikusan a pénztárhoz irányít, ahol, ha úgy látod jónak, akár azon nyomban fel tudod tölteni a belső számla egyenleged a Wazamba magyar ügyfeleinek nyújtott fizetési módjai egyikével.

A számlanyitást követően egyből ugyan nem, de később mindenképpen át kell esned egy azonosítási procedúrán (KYC), aminek a keretében meg kell adnod 1-2 hitelesítő dokumentum másolatát. A személyazonosságod pl. magyar személyivel, jogsival (mindkét oldaláról kell fotó), a lakcímed bankszámla kivonattal / nevedre kiállított közüzemi csekkel tudod igazolni. Ha pedig átmentél a Wazamba magyar ügyfeleként a verifikációs procedúrán, akkor már nincs akadálya annak, hogy nyereménykifizetéseket kezdeményezz (amíg nem végzed el az azonosítást, csak befizetni tudsz a számládra, pénzt kivenni nem).

Wazamba fizetési módok és bankolási útmutató

Wazamba kifizetés és befizetés

A Wazamba fizetési módok között régóta használt megoldások, és olyan innovatív, új opciók is vannak, amelyeken még „éppen, hogy csak megszáradt a festék”. Az utóbbi csapatba sorolható a manapság felívelő ágban lévő Ripple (XRP), és más, népszerű kripto pénzek (Bitcoin, Litecoin, Ethereum), valamint a Skrilles alapokon nyugvó Rapid Transfer is.

Természetesen a hagyományosabb megoldások híveire is gondoltak a Wazamba sportfogadás oldalán - ők banki átutalással vagy kártyás fizetéssel (Visa, Mastercard) intézhetik a fogadással, szerencsejátékkal kapcsolatos pénzügyeiket. Akik pedig az e-walleteket preferálják, szintén több közül választhatnak: MiFinity, Skrill és Skrill 1-Tap, NETELLER. A Wazamba fizetési módok között a paysafecard is fent van, de ez a megoldás csak depozitokra használható fel.

A kifizetésekhez valamivel kevesebb opció érhető el (pl. paysafecard és kártyás kifizetés nincs). Viszont a limitek igen kedvezők: 5000 Ft a minimum, míg a maximum / tranzakció akár 1 millió Ft is lehet. További pezsgőbontásra pedig az a tény adhat még okot, hogy az operátor a saját részéről nem számít fel jutalékot - azaz a bankolás a Wazamba sportfogadás és kaszinó szekciójában is „free of charge” azaz illetékmentes. Ami az átfutási időt illeti az a kifizetéseknél olyan esetekben lehet húzósabb, ha bankszámlára kéred a nyereményed: ilyenkor akár 2-5 banki munkanapot is várnod kell, mire a számládon landol a kívánt összeg.

A Wazamba online fogadás platformja - A dizájn és funkcionalitás tükrében

Az operátor fordítói (vagy a proofreaderek / lektorok) nem mindenhol végeztek 100%-osan pontos munkát, némiképp erőszakot téve ezzel hazánk anyanyelvével. Viszont ez egy fikarcnyit sem vont le a desktopos webszájt használhatóságából, ami a hosszú-hosszú ideje már jól bevált 3-hasábos sémára épül. Ez utóbbi jellemzőjének hála minden fontos infó megfelelő helyen van, és a használt betűtípusnak köszönhetően még jól is olvashatók. Az oldalon faék egyszerűségű a navigáció, amiben segítő kezet nyújtanak a fél-profi menürendszerek, amelyek esetében mindössze az róható fel - talán - negatívumként, hogy a megtervezésükkor túlzottan erősen fogott a cég dizájnereinek színes filctoll-készlete.

Wazamba bonus új ügyfeleknek & egyéb sportfogadás promóciók

A legtöbben úgy vagyunk vele, hogy ha már számlát nyitunk egy bukmékernél / kaszinónál, akkor azért szívesen kihasználjuk az új ügyfeleknek nyújtott promóciós ajánlatot / ajánlatokat - persze csakis akkor, ha ténylegesen kedvezők.

Wazamba bónusz
Wazamba bonus & sportfogadás promóciók

A kezdő 100%-os Wazamba bónusz a sportfogadás termék esetében jelenleg 35 000 Ft-nak megfelelő értékű (100 EUR). A lehívásának alapkövetelménye egy megfelelő összegű első befizetés. Aki a maximális bónuszra tart igényt, annak 35 000 Ft-ot kell a 1. befizetéskor feltölteni az egyenlegére. Viszont aki beéri a minimális bónuszösszeggel, annak csupán 6000 Ft-os befizetést kell végrehajtania.

A bónusz csakis azok számára érhető el (jelenleg), akik nem Skrill vagy NETELLER e-pénztárcával hajtják végre az 1. befizetésüket. A bukmékernél emellett az is kritérium, hogy a felhasználnak legalább 1.50-ös szorzón fogadnia kell a 1. befizetése egészében - és csak ezt követően válik jogosulttá a bónuszra, amit 6 alkalommal kell megforgatni a sportfogadás terméken.

Kérjük, hogy a Wazamba bonus felhasználási feltételeinek elolvasását semmikép ne hagyd ki, ugyanis a többi között olyan fontos infók is vannak benne, amelyek a bónusz szabályos felhasználására, valamint a kijátszására vonatkoznak (pl. max tét 16 000 Ft, szorzók: kombi beteknél 1.50, egyszeri fogadásoknál min 2.00). A Wazambanál a kezdő bonus mellett több egyéb, kifejezetten izgalmas sportfogadás promóció is van, így már csak ezért is megéri rendszeresen körülnézed a bukméker webhelyén.

Wazamba - Hatalmas kínálat fogadási piacokból

Ha az ember pár percet rászán a „kattintgatásra” és alaposan szemügyre veszi a bukméker fogadás ajánlatát, igen hamar rájön, hogy a Wazamba sportfogadás részlegében Dunát lehetne rekeszteni fogadási piacokból / opciókból. A legtöbb piac persze az olyan, nagyon népszerű sportágak meccseihez kötődik, mint a foci, amerikai foci, kosárlabda, jéghoki. Ugyanis ezekhez a sportokhoz több tucatnyi fölette / alatt, rész- és pontos eredmény, gól- vagy pontszám szerinti eredmény, hendikepes piac található a sportfogadó oldal felhozatalában.

Ami viszont meglepő, hogy a Wazambanál még az olyan kisebb népszerűséggel bíró sportokhoz, mint mondjuk az asztalitenisz, a futsal vagy a tollaslabda is igen sokféle fogadási mód adott a végeredmény piacon kívül. A bukméker az e-sportokhoz is jókora piackínálatot nyújt, ami különösen igaz a CS:GO esetében, ahol csak Map Marketsből több, mint tízféle típusú van.

Milyen sportokra lehet fogadni a Wazamba webhelyén?

A címben felvetett kérdésre némi túlzással élve, azt mondhatnánk mindenre, ami ismert sport Magyarországon, illetve kontinens-szerte. A Wazamba sortfogadás ajánlatában az a legjobb, hogy nem csak a legnépszerűbb sportok kedvelői - labdarúgás, baseball, kosárlabda, jéghoki, kézilabda, röplabda, Forma 1 stb. - találnak számtalan fogadási lehetőséget benne. Ugyanis a sportválaszték olyan széleskörű, hogy még a sífutás, a kerékpársport, és a tollaslabda is belefér.

Wazamba sportok

Mindemellett az összes populáris e-sportra is szinte bármikor tudsz fogadni (akár még élőben is) az oldalon: LoL, CS:GO, StarCraft, Dota stb. Ráadásul az igazi sportok mellett adott a lehetőség a virtuális sportokra való fogadásra is, amihez bőséges választékot nyújt az operátor úgy megtehető VR sportok, mint a hozzájuk kapcsolódó fogadási piacok terén.

Fogadás a Wazamba online sportfogadás webszájtján

A bukméker online fogadószelvénye minden tekintetben megfelel a mai elvárásoknak: 1x fogadások, többszörös kötéses, valamint rendszer (system) fogadások is megtehetők vele. A fogadószelvény alján még egy „Népszerű fogadások” részleg is van, amiben azok a fogadások szerepelnek, amire az adott napon (időszakban) a legtöbben fogadnak / fogadtak.

A fogadás megtétele roppant mód egyszerű: csak az adott meccsre kell kattintanod, és a megjelenő fogadási opciók közül ki kell választanod a szerinted „tutit”. A választásod egyből felkerül az online fogadószelvényre, aminél csak a tétet / téteket kell beállítanod. A cég a Wazamba magyar ügyfeleinek még a cash out lehetőségét is biztosítja az élő fogadásoknál, így szükség esetén szinte bármikor ki lehet szállni egy-egy adott fogadásból.

Wazamba élő fogadás - Piacok & egyéb információk

A live betting - azaz a Wazamba élő fogadás - egy saját részleget kapott az operátor webhelyén. Az élő sporteseményekhez biztosított fogadások mennyisége valamivel kevesebb, mint a mérkőzések előtt megfogadható opcióké. De ez senkinek ne szegje kedvét, mivel a bukméker azért ezen a fronton is számos meglepetést tartogat.

A népszerű csapatsportok meccsei mellett ugyanis akár még kerékpárra, asztaliteniszre, vagy mondjuk alpesi síelésre is lehet - időszaktól függően - in-play betting formájában fogadni. Az élő szorzók kifejezetten jók - főként focinál és kosárlabda mérkőzéseknél. És bizonyos napszakokban egymást érik az olyan meccsek / összecsapások, amelyekre igen sokféle piac keretében lehet fogadni élőben. Az viszont hátrány, hogy hagyományos értelembe vett live streaming funkcióval egyelőre nem rendelkezik a sportfogadó oldal.

Mobil platform - Wazamba app nélkül

Mint az a fejezet címéből is kiderül egyelőre nincs natív Wazamba applikáció az online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató rendszeréhez. Viszont a kellemetlenség ellensúlyozásaként olyan mobil weboldala van az operátornak, ami a desktopos, asztali gépekkel és laptopokkal használható oldallal teljes mértékben egyenértékű. Ennek köszönhetően bármikor fogadhatsz menet közben online - akár élőben is -, és még a fogadással kapcsolatos pénzügyeid is el tudod intézni mobilon. Arról már nem is beszélve, hogy az ügyfélszolgálatos chat is remekül működik a rendszer hordozható verziójában.

Biztonság & ügyféladatok védelme

A pénzügyi információkat (küldéskor és fogadáskor) a normál titkosításon felül 128 bites SSL titkosítással teszik hozzáférhetetlenné az illetéktelenek (hackerek stb.) számára. Ennek a speciális eljárásnak hála, nem kell a pénzed biztonsága miatt aggódnod. De ugyanezt elmondhatjuk az általad a regisztráció és a KYC procedúra során megadott ügyféladatok védelméről is - mivel ezek biztonságára is kiemelt figyelmet szentel az operátor.

Wazamba ügyfélszolgálat - Gyors ügyintézés szakszerűen, akár magyar nyelven is

A Wazamba ügyfélszolgálatának gyorsaságára és szakszerűségére nem lehet panasz. A beérkező megkereséseket gyorsan intézik - főként chaten. Viszont tény, hogy a magyar nyelvű helpdesk nem mindig érhető el, és emiatt sokszor csak angol nyelven tudunk kommunikálni az egyébként udvarias és full profi agenetekkel. Az e-mailes ügyintézés már más tészta, mivel ott akár 1-2 órát is kellett várnunk a válaszra. Viszont a szakszerűség ez esetben is jelen volt az ügyintézések során.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Wazamba
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Julianaplein 36, Curacao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Araxio Development N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több tízezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A pályafutását online netes kaszinóként kezdő Wazamba sportfogadás terméke - úgy véljük - megfelel a hazai sportfogadók elvárásainak. A kezdő bónusz átlagos összegű, viszont könnyen megforgatható. Az oddsok - főként csapatsport meccseknél - kifejezetten magasak (alacsony margin mellett), a sportesemény kínálat és sportágválaszték is remek. Emellett az sem mellékes, hogy a Wazamba élő fogadás részlege jól felépített, és mobilon is kábé ugyanolyan élvezetes a fogadás, mint asztali számítógépen. Ugyanakkor az is az igazság része, hogy Wazamba app egyelőre nincs a rendszerhez, mint ahogyan live streaming sem, és az ázsiai hendikepes piacok hiánya is sokak számára bosszantó lehet.

GYIK

Természetesen igen, de ezt az igényed lehetőleg írásban is jelezd az ügyfélszolgálatnak (ne csak chaten).
A bónuszt az operátor a megforgatási feltételek teljesülésekor automatikusan jóvá fogja írni a valódi pénzes egyenlegeden, amit követően a jóváírt pénzösszeget tetszésed szerint felhasználhatod.
Nem jár speciális mobil bónusz senkinek sem. Viszont mobilkészülékkel számlát nyitva is élvezheted a sportfogadás és casino bónuszok tömkelegét.
Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Wazamba
UEFA Euro 2024
felső