Bartos László | Frissítve:

Tippmix - Fogadási ajánlat, események és v sport eredmények

Tippmix

Fontos! Ezen cikk – azaz a Tippmix ismertető egésze – csakis és kizárólag a saját szubjektív véleményemen, észrevételeimen alapul!

Mutass többet

A cikk megírásáért a Szerencsejáték Zrt. semmilyen formában – azaz anyagi vagy nem anyagi természetű juttatásban – nem részesített. Az itt található információkat mindenki kizárólag csak a saját felelősségére használhatja fel!

Mutass kevesebbet

  • Pontos eredmények megtekintése
  • Részletes fogadási útmutató
  • Élő fogadás lehetősége sok piaccal
  • Engedélyezett
  • Magayar Cimer

  • Befizetési opciók:
  • nincs online fizetés

A Legjobb Tippmix Oldalak

Rang Fogadó oldalak Bónusz* Kifizetési Mobil Értékelés Megtekintés
1 Cashed
5.0
Bónusz: 35,000Ft 96.5% Igen 5.0 Cashed ismertető hamarosan
2 Rabona
4.5
Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
96.98% Igen 4.5 Rabona ismertető

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

3 QuickWin
4.5
Bónusz: 35,000Ft 95.05% Igen 4.5 QuickWin ismertető
4 Casinia
4.5
Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
96.40% Igen 4.5 Casinia ismertető
5 Powbet
4.5
Bónusz: 35,000Ft 96.00% Igen 4.5 Powbet ismertető

Egy kis „történelem óra”

A Tippmix játék hagyományos változata még jóval az internet globális mértékű elterjedését megelőzően, 1997-ben indult el hazánkban a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából. Néhány hónap leforgása alatt rendkívüli népszerűségre tett szert annak köszönhetően, hogy a Totóval ellentétében nem csak focimeccsekre, hanem számos egyéb sportág összecsapásaira is fogadhattak általa a játékosok.

A fogadható sportágak és mérkőzések kínálata már kezdetben is igen „acélos” volt annak ellenére, hogy jó ideig csak heti egy fogadási ajánlat volt biztosított a sportfogadási kedvelő számára. Cirka 3 év elteltével viszont már heti szinten két fogadási ajánlatból lehetett válogatni, ami még tovább növelte a nap, mint nap fogadó sportrajongók számát.

A Tippmix játék lényege „zanzásított” formában

Ha korábban még soha nem tetted próbára a szerencséd ezzel a remek szerencsejátékkal, és ahogy mondani szokás, halvány lila dunsztod sincs arról, hogy mi fán terem, akkor a Tippmix ismertető ezen fejezetét biztos, hogy hasznosnak fogod találni. A Tippmix sportfogadás. Ráadásul azon belül is a klasszikus változat, amiben kizárólag csak sportesemények, mérkőzések különböző kimeneteleire lehet fogadásokat kötni. A Tippmix fogadás esetében, a Szerencsejáték Zrt. által közzétett fogadási ajánlatban található események megfogadható kimenetelei közül ki kell választanod a számodra szimpatikusakat (egyetlen eseményre és kötésben, egy szelvényen több eseményre is fogadhatsz, sőt még kombinált módon is).

Ebből kiindulva, ha például egy focimeccs végkimenetelére fogadsz normál fogadási mód keretében (ez lehet hazai győzelem „H”, döntetlen „D”, illetve a vendégcsapat győzelme „V”), akkor abban az esetben nyertes a fogadásod, ha az adott mérkőzés az általad megtippelt kimenetellel zárul. Abban az esetben, ha kötésben, vagyis egy szelvényen több mérkőzés (pl. focimeccse) végkimenetelére fogadsz, akkor szelvényeden megfogadott összes tippednek be kell jönnie ahhoz, hogy a szelvényed nyertes legyen.

A jó hír, hogy kötéses Tippmix fogadás (több eseményre történő fogadás egy szelvényen) esetében az általad megfogadott kimenetelek odds-ai (nyereményszorzói) összeadódnak, így jóval nagyobb nyereményre tehetsz szert. Tény viszont, hogy minél több Tippmix fogadás (megfogadott kimenetel) van egy adott szelvényen, annál nagyobb a kockázat is.

A Tippmix fogadás esetében egy szelvényen (prematch szelvényen) 1-20 közötti számú fogadási esemény megfogadható kimeneteleire köthetsz fogadásokat (vagyis legalább egy, illetve maximum húsz fogadásod lehet egy szelvényen). A feltehető tét mértéke a Tippmix fogadás esetében maximalizálva van: egységnyi fogadásonként maximálisan 100 ezer Ft-ot tehetsz fel.

A már említettek mellett érdemes azt is észben tartanod, hogy hogy a Tippmix sportfogadás rendszerében vannak olyan események, amelyek adott kimenetelére legalább hármas kötésben, és olyanok is, amelyek adott kimenetelére legalább ötös kötésben (azaz 4 másik kimenetellel együtt, egy szelvényen) tudsz csak fogadást kötni. De azért emiatt nem kell elszontyolodni, mert a legtöbb sportesemény kimeneteleire önmagában – azaz kötés nélkül – is lehet fogadni.

A Tippmix sportfogadás rendszerében úgynevezett kombinált fogadásokat is köthetsz (pl. 5/9 7/9, 6/9, 4/9 stb.). Mivel ez a Tippmix fogadás metódus némiképp bonyolultabb, mint a normál, ezért álljon itt egy példa. Tegyük fel, hogy 4/9 típusú kombinációs fogadást kötsz. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az általad kiválasztott 9 kimenetelből legalább 4-et helyesen kell megtippelned ahhoz, hogy nyereményt érj el. Jó, ha tudod, hogy egy ilyen típusú fogadás az általad kiválasztott 9 kimenetelből létrehozható összes lehetséges 4 tippet magába foglaló kötés egyidejű megfogadását jelenti. Ebből kifolyólag a fogadási tét is jóval nagyobb lesz, mint egy normál fogadásnál.

Még egy „apróság”: az élő Tippmix fogadás esetében (amikor a különböző sportesemények lebonyolításának ideje alatt fogadsz) 1-4 közötti eseményre tippelhetsz. Emellett az is érdemes észben tartanod, hogy az élő Tippmix fogadás esetében az események ideje alatt az odds-ok értékei sokkal gyorsabban módosulnak, mint a hagyományos meccs előtti fogadásoknál.

Tippmix sportfogadás – online felület

A Tippmix ismertető keretében a játék webes felületéről is szeretnék néhány szót ejteni, amely természetesen közvetlenül, VPN-es megoldások alkalmazása nélkül is bármikor elérhető. Ez a platform ugyan – a Tippmixpro-val ellentétben - nem használható fel online Tippmix sportfogadás céljára, viszont számos praktikus funkciója van. Az weblap felépítése rendkívül egyszerű, aminek köszönhetőn gyerekjáték a használata. A nyitóoldalon, a fejlécen lévő logó mellett található főmenüben a következő menüpontok találhatók: Sportfogadás, Élő, Eredmények, Útmutató, Lottózok.

A Sportfogadás menüpontra kattintva tudod megtekinteni az éppen aktuális fogadási ajánlatot, amihez többféle opció is a rendelkezésedre áll:

Az élő fogadásokhoz nyújtott ajánlatot az főmenü „Élő” hivatkozására klikkelve érheted el.

Az „Eredmények” menüpont alatt a különböző sportágak összecsapásainak korábbi eredményit (Tippmix eredmények, Tippmix élő eredmények, Pre-match eredmények) tudod megnézni pl. időpont szerint vagy esemény szerint, de emellett egy praktikus keresőfunkció is a rendelkezésedre áll.

Az „Útmutató” menüpontot megnyitva a Tippmix fogadás kapcsán szóba jöhető összes kérdésedre kaphatsz maximálisan releváns válaszokat. De ebben a „GYIK” szekcióban temérdek egyéb hasznos információ is található: pl. oktatóvideók a Tippmix sportfogadás rendszerről, a szelvénykitöltés menetéről stb.

Szerintem mindenféleképp érdemes figyelmet szentelned az „Útmutató” szekció nyitóoldalán lévő „Tájékoztatók” részlegre is, ahol egyebek mellett a Részvételi szabályzatot, és az adatvédelemre vonatkozó információkat tekintheted meg.

Végül, de nem utolsó sorban a „Lottózók” menüpontot is szeretném a figyelmedbe ajánlani, amit megnyitva egy nagyfelbontású térképen tekintheted meg a Szerencsejáték Zrt. égisze alatt működő lottózókat, amelyek mindegyikénél a nyitvatartásai idő, és számos egyéb info is meg van adva (pl. rendelkezik-e az adott lottózó WiFi kapcsolattal, akadálymentesített-e az üzlet, légkondicionált-e stb.).

Tippmix tippek mára

Én annak idején igen gyakran pötyögtem be a PC-m böngészőjébe a címben szereplő három „kulcsszót”: Tippmix tippek mára. Ugyanis roppant módon kíváncsi voltam rá, hogy más játékosok hogyan vélekednek egy-egy általam megfogadni kívánt mérkőzés kimenetele, végeredménye kapcsán.

Amennyiben kezdő vagy, akkor szerintem neked is érdemes körülnézned a legnagyobb közösségi platformon lévő sportfogadási/Tippmix témájú csoportokban és oldalakon, illetve a világhálón fellelhető fórumokban.

A Tippmix mobil kompatibilis oldala

A mobilbarát oldal kapcsán első blikkre nekem annak idején az jutott az eszembe, hogy szakasztott úgy néz ki, mint az asztali gépekre optimalizált változat. Némi nézelődés után az is világossá vált, hogy a funkciók terén is ugyanazt nyújtja.

A navigáció ugyan a Tippmix mobil platformja esetében szerintem kissé bonyolultabb, de ettől függetlenül a célra pont megfelel, így nyugodt szívvel tudom ajánlani a kipróbálását.

Fogadási szelvény funkció

Mint azt már Tippmix ismertető előző fejezetében megemlítettem, ez a webes felület nem alkalmas online fogadás céljára. Ugyanakkor van az oldalnak egy olyan „kényelmi funkciója” is, amivel sokkal könnyebben, és gyorsabban fogadhatsz hagyományos módon a kedvenc lottózódban. Ez a funkció gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint a papíralapú, „klasszikus” Tippmix sportfogadás szelvény. Csak ki kell választanod a megfogadni kívánt kimenetelteket a fogadási ajánlatból (vagy az élő fogadási ajánlatból), és azok egyből felkerülnek a virtuális szelvényedre, amit a jobb felső sarokban lévő „Szelvény” menüpontra kattintva tudsz előhívni. A Virtuális szelvény ugyanazt tudja, mint a papíralapú változata, ezért a részletekbe nem mennék bele.

A kitöltését követően két opció közül választhatsz: kinyomtatod a szelvényt, vagy megjátszod egy lottózóban. Ha az utóbbi verzió mellett döntesz, akkor a rendszer elmenti a szelvényedet, és ad egy ötjegyű azonosító kódot. Ez a kód csak két órán keresztül érvényes, azaz, ha fel akarod adni egy lottózóban, akkor pontosan ennyi idő áll ehhez a rendelkezésedre. Fontos tudnod, hogy a szelvény online kitöltése/elmentése és a feladása közötti idő folyamán az odds-ok módosulhatnak!

Záró gondolatok

Annak ellenére, hogy napjainkban az online szerencsejáték és azon belül az online sportfogadás népszerűsége az égeket verdesi, hazánkban klasszikus, papíralapú Tippmix fogadás még manapság is kifejezetten népszerűnek számít. Ezért abban az esetben, ha te is ezt a „retrós” módját preferálod a sportfogadásának, akkor igencsak hathatós segítséget nyújthat hozzá, ez a hagyományos Tippmix fogadást könnyebbé tevő webes felület. Viszont, ha a lehető legkényelmesebb módját szeretnéd választani az online sportfogadásnak, akkor érdemes egy esélyt adnod a Tippmixpro platformjának. Mivel ott bármikor játszhatsz - egy gyors regisztrációt követően - az otthonod kényelméből, és még az okostelefonodat is bevetheted erre a célra.

GYIK

Ez a funkció kifejezetten hasznos, mivel a segítségével kiderítheted, hogy hol találhatók a tartózkodás helyed közelében lottózók, ahol papíralapú módon vehetsz részt a Szrt. különböző játékaiban (5-ös lottó, Tippmix, stb.). Ugyanakkor ez a funkció többet is tud a lottózók térképen történő megjelenítésén, mivel azt is megtudhatod vele, hogy egy adott lottózó éppen nyitva van-e vagy sem. Amennyiben a pontos nyitva tartás információk is érdekelnek, akkor annyi a teendőd, hogy ráklikkelsz a kiszemelt lottózónak a nevére.

Ezzel a mobil alkalmazással számos hasznos, a Tippmixes sportfogadással kapcsolatos információhoz juthatsz hozzá online módon „első kézből”. Ha letöltöd, és telepíted a mobil készülékedre, akkor például elmenthetsz benne kedvenc csapatokat, aminek köszönhetőn gyorsan tudsz tájékozódni az érdeklődésedre számot tartó meccsekről.

A Tippmix Radar app révén különféle statisztikákhoz is hozzáférhetsz (pl. meccsek előtti és élő statisztikák), amelyek igen hasznosak lehetnek számodra az esélylatolgatáshoz. De emellett az alkalmazás pl. a fogadásaid nyomon követésére is alkalmas.

Ebben a részlegben szó szerint mind, a Tippmix játékkal kapcsolatban szóba jöhető kérdésedre találhatsz releváns válaszokat. Az Útmutatóban egyebek mellett benne van a Tippmix komplett leírása, a játék (fogadás) menete, és még a panaszkezelés módja is. Amennyiben pedig nem világos még számodra, hogy mit jelentenek a sportfogadás világába a piacok, illetve kíváncsi vagy rá, hogy a Tippmix játék keretében milyen piacokon fogadhatsz, úgy ebben a részlegben az erre vonatkozó infókat is megleled.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
UEFA Euro 2024
felső