Bartos László | Frissítve:

LegendPlay magyar – Megbízható bukméker nagyon jó szorzókkal

A Rabidi N.V. már a LegendPlay 2022-es alapításának évében megjelent a hazai piacon távszerencsejátékot és online fogadást kínáló szolgáltatóval. Ebben a cikkben kizárólagosan a sportfogadás termékének a részletes bemutatására fókuszálunk.

Mutass többet

Így megtudhatod, hogy milyen piackínálat, sportágválaszték, bónuszfelhozatal érhető el a LegendPlay magyar webhelyén. Természetesen mindemellett kitérünk olyan dolgokra is, mint az oldalának funkciói, illetve a LegendPlay Magyarországon nyújtott egyéb szolgáltatásai.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 75,000Ft

 • Nagy Üdvözlő Bónusz
 • Rengeteg élő fogadás
 • Sokféle különleges sport
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • bitcoin
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • bitcoin
Bónuszok: 4.7
4.7
Bónuszok: 4.7
4.7
Kifizetések: 4.6
4.6
Befizetések: 4.8
4.8
Pénznemek: 4.5
4.5
Szoftver: 4.6
4.6
Felhasználóbarát: 4.7
4.7

A LegendPlay Magyarországon használt licence és egyéb adatok

Némi utánajárásunkba került, mire sikerült kideríteni, hogy mégis milyen licenc alapján nyújt fogadásszervezői és szerencsejáték szolgáltatásokat a LegendPlay Magyarországon, ugyanis a webhely lábléc részén erről nem találhatók pontos információk. No de lényeg, ami a lényeg a LegendPlay Magyarországon megfelelő működési engedély (8048/JAZ) birtokában van jelen az online fogadás piacon, amit a bukméker mögött álló cégnek (Rabidi N.V.) állított ki a Government of Curaçao – Hollandia társult államában Curaçao szigetén.

A LegendPlay Magyarországon – pontosabban a brandet birtokló szerencsejáték-vállalat, azaz a Rabidi N.V. – nem rendelkezik székhellyel. A cég főhadiszállása is Curaçaon van a Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curaçao címre bejegyezve. Fontos megjegyezni, hogy az operátor tevékenységét független külsős felügyeletei szervek egyáltalán nem ellenőrzik. Kizárólagosan a cég működési engedélyét kiadó hatóság az, amely ellátja a felügyeleti és szabályozó feladatkört a Rabidi N.V., és ennélfogva a LegendPlay Magyarországon online webhelye esetében.

A fenti információk mellett sikerült azt is megtudni a Legend Play kapcsán, hogy a bukméker a felelősségteljes szerencsejáték-szervezők táborába sorolható. Ugyanis egyrészt minden szükséges önkorlátozó eszközt biztosít az ügyfeleinek LegendPlay regisztráció után. Másrészt pedig azoknak, akiket komoly mértékben érint a játékfüggőség problémája, az operátor a LegendPlay Magyarországon online, magyar nyelvű webhelyén biztosítja azon organizációk elérhetőségeit, amelyek képesek tényleges segítséget nyújtani az game addikcióban szenvedőknek: GamCare, Gambling Therapy, Gamblers Anonymous.

Legend Play jellemzők

🏆 Legend Play Irány az oldal
🎁 Bónusz 75,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 4000Ft

Hogy biztosított a LegendPlay magyar oldalának elérése?

LegendPlay

Akinek hazai pálya az online sportfogadás és a szerencsejáték garantáltan tisztában van azzal, hogy kis a Kárpát-medence szívében biza jó pár éve már eléggé rájár a rúd a külföldi szolgáltatókra. Ugyanis a magyar állam mindent tőle telhetőt megtesz, hogy kizárja a külföldi székhelyű, más EU-s tagállamban legálisan bejegyzett cégeket, bannolva az oldalaikat – mint például a LegendPlay magyar webhelyét.

Az, hogy a hazai hatóságok csak részeredményeket értek el ebben a macska-egér harcban elég rendesen benne van az Európai Unió keze, a féltucatnyi releváns kötelezettségszegési eljárás, valamint a jogerős bírósági határozatok is, amik elmarasztalták államunkat az online szolgáltatások szabad áramlásának korlátozásáért.

Minden összegezve a jelen helyzet az, hogy az EU-és más régiókban bejegyzett, legális licenccel rendelkező cégek az állam szempontjából illegálisak – ezért is vannak bannolva az alapértelmezett webcímeik, és kényszerül például a LegendPlay magyar webszájt esetébe is az operátor alternatív linkek alkalmazására. Viszont annak ellenére, hogy államilag illegálisnak minősül az ilyen oldalakon történő játék, a magyar hatóságok semmilyen módon nem lépnek fel a hazai játékosokkal szemben, sőt, megkérik őket, hogy fizessék be szépen a megfelelő mértékű adót az online bukmékereknél kaszinóknál elért nyereményeik után.

Hogy meddig tart még ez az áldatlan állapot, csak a Jó Ég tudja, abban viszont biztosak vagyunk a magunk részéről, hogy még meglehetősen sokági nem lesz komolyabb változás az online szerencsejáték operátorok állami szintű vegzálásának tekintetében, amiből kifolyólag tuti, hogy jó ideig a LegendPlay magyar weboldala kizárólag csak az operátor által megadott hivatalos alternatív linken keresztül lesz zökkenőmentesen elérhető.

Tudnivalók a LegendPlay regisztráció & a KYC kapcsán

A LegendPlay regisztráció szükségessége vitathatatlan, hiszen felhasználói fiók nélkül nem tudsz valódi pénzes tétekben meccsekre fogadni online. A következő részben azt mutatjuk be lépéről lépésre, hogy miként lehet a lehető legegyszerűbb letudni a LegendPlay regisztráció procedúrát, és azért arról is ejtünk pár szót, milyen egyéb teendőkre számíthatsz a számlanyitás után a KYC azonosítási eljárás kapcsán.

LegendPlay regisztráció

Hasznos tudnivalók a KYC-ről

A KYC-nek az elvégzése akkor válik kötelezővé, amikor az operátor ezt szükségesnek látja. Megijedni nem kell az azonosítási eljárástól, mert csak azt akarja a cég letisztázni, hogy valóban az áll-e az adott számla mögött, aki azt nyitotta. Az alábbiakat kell igazolnod – némi idő elteltével a LegendPlay regisztráció után:

Nagy összegű befizetés / befizetések esetén az operátor kérheti azt is, hogy igazol az adott összeg / összegek forrását, és olyan fotót (szelfit) is kérhet tőled, amin egy igazolványod az arcod előtt tartod.

LegendPlay fizetési módok hazai ügyfeleknek

Az operátor megfelelő választékot nyújt a befizetések és a nyeremény kifizetések lebonyolításához használható online megoldásokból, valamint olyan fizetési felületet, amely egyrészt teljesen biztonságos, másrészt maximálisan felhasználóbarát. Hazánkban az alábbi LegendPlay fizetési módok érhetők el a bukméker ügyfeleinek:

 • paysafecard;
 • különféle kripto-pénzek - BTC, DAI, XRP, LTC, ETR, USD Coin, Bitcoin Cash;
 • e-walletek – MiFinity, MuchBetter, NETELLER, Skrill, Jeton, Skrill 1-Tap, STICPAY;
 • bank- és hitelkártyák – Mastercard és Visa típusú kártyák;
 • Pay via Bank (online banki-transzfer).
LegendPlay fizetési módok

A befizetéseknél a minimális összegnek el kell érnie az 5000 HUF-ot ahhoz, hogy a rendszer végrehajtsa az adott tranzakciót. Az egy összegben maximálisan befizethető pénz nagysága attól függ alapvetően, hogy melyik alkalmazod a LegendPlay fizetési módok közül: legfeljebb 350 000 és 1 000 000 HUF közötti befizetések hajthatók végre tranzakciónként (fizetési módszer függően).

A LegendPlay kifizetés esetében is 5000 HUF a minimum. A maximális nyereményfelvétel alkalmanként alapesetben nem lehet több, mint 1 millió HUF. Viszont tény, hogy vannak olyan módszerek, amelyeknél jóval kevesebb az egy tételben kiutalható összeg: pl., ha Visa-ra kéred akkor max 350 000 HUF-ot fogad el a rendszer. A LegendPlay fizetési módok használatakor nem kell semmiféle jogcímen díjat, vagy plusz költséget fizetned. A bankolás pedig pofonegyszerű, mivel belépés után és a tranzakció típus kiválasztás után csak ki kell töltened a fizetési mód űrlapját.

A LegendPlay bónusz kínálata és promóciói

Az operátor nem csak a casino, hanem a Legend Play spotfogadás termékéhez is bőséges bónusz választékot kínál a magyarországi felhasználóknak. Az akciók között van természetesen olyan LegendPlay bonus, ami kimondottan az új játékosoknak lett „kitalálva”, mint üdvözlő LegendPlay bónusz ajánlat. De lássuk akkor, hogy miről szól a fáma a Legend Play bónusz kínálata esetében!

Első befizetési Legend Play üdvözlő bónusz

Az első befizetési bónusz az új tagoknak szól, 100%-os arányú, és a maximális összege elérheti akár a 75 000 HUF-ot is. A kezdő LegendPlay bonus lehívható már 3000 HUF-os befizetéssel is. A felhasználó abban az esetben válik jogosulttá a bónuszra, ha az első depozitja összegének teljes egészében fogad legalább 1.50-ös szorzón. A kapott bónuszt + a befizetésnek az összegét 6 alkalommal szükséges megforgatni a Legend Play sportfogadás termékén: single betes fogadásoknál 2.00, kombi fogadásoknál 1.50 a minimális odds. Fontos, hogy a 15 000 HUF-nál magasabb téteket nem veszi számításba. A bónuszt 30 napon belül kell visszaforgatni.

További Legend Play promóciók & VIP tagság

Az új tagok számára elérhető welcome bonus mellett az operátor az alábbi promóciókat is biztosítja:

 • Sport Jackpotok akció – 5.2 millió HUF összdíjazással;
 • 25%-os arányú Heti Reload Bonus ajánlat;
 • Virtuális Sport Bónusz – Free Bet akár 10%-os arányában egészen 150 ezer HUF összeghatárig;
 • Bore Draw 100%-os visszatérítés akció;
 • Akkumulátor Bet akció – akár 100%-os arányban.

A VIP tagsági rendszer bárki számára elérhető a LegendPlay sportfogadás szekciójában (is). Az 5-szintes VIP klub többféle előnnyel jár, mint például a magas kifizetési limitek, a személyre szabott bonus ajánlatok, a jelentős arány cashbackek, valamint a személyi menedzser (4-es szinttől).

Kivételesen jó LegendPlay sportfogadás piacválaszték

A LegendPlay sportfogadás webhely részlegében bőséggel állnak a felhasználók rendelkezésére a különféle típusú online fogadás piacok, amelyekhez – sportágtól függően – akár sok száz fogadási kimenetel / opció is tartozhat. Majd minden sportnál többféle eredmény piac érhető el – aza nem csak a végeredmény piacra lehet valódi pénzes tétekben fogadni, hanem például – sporttól függően – a félidőre, az első tíz percre, vagy bármely játszakasz eredményre (pl. gólok alapján, pontok alapján).

Az eredmény piacok mellet a gól és a pontkülönbség piacok is igen népszerűek manapság, ezért ezekből is jókora felhozatalt vonultat fel az operátor a LegendPlay sportfogadás szekciójában. De természetesen nincs hiány hendikepes fogadási piacokból, valamint under / over (alatta / felette) típusúakból sem. Mindezeken kívül számos egyéb piacra is lehet fogadni (sportágtól függően): pl. dupla esély, melyik csapat szerzi az első pontot, mindkét csapat szerez gólt, páros / páratlan végkimenetel születik, lesz-e hosszabbítás stb.

Igényes, széleskörű sportág paletta

Az Legend Play nem csak a piacok és fogadási opciók terén nyújt átlagon felüli felhozatalt, hanem a megtehető sportok mennyisége esetében is. A bukmékernél számos olyan sportág megtalálható, ami többek között még hazánkban is különlegességnek számít az online fogadók körében. Ilyen egyebek mellett a kelta futball, hurling, badminton, gyephoki, kabaddi, jéglabda, ausztrál futball, padel, bandy, netball, floorball.

Természetesen azért a hagyományosabb sportok dominálnak a LegendPlay sportfogadás részlegében, mint a labdarúgás, jéghoki, kosárlabda, kézilabda, röplabda, vízilabda, tenisz, asztalitenisz. Viszont tény, hogy mindezek mellett rendszeresen van bőséggel fogadási lehetőség olyan sportokra is, mint a lakrossz, strandröplabda, teremfoci, darts, golf, valamint a krikett, baseball és az amerikai futball.

A webhelyen többféle küzdősportra is lehet fogadni (karate, MMA, ökölvívása), és a motorsportok is jelentős számú eseménnyel vannak képviseltetve a bukméker kínálatában (NASCAR, rally, MotoGP, Formula-1, Superbike).

 • Labdarúgás
 • Tenisz
 • Kosárlabda
 • Röplabda
 • Jégkorong
 • Golf
 • Baseball
 • Amerikai futball

Online fogadás egyszerűsített felhasználói felületen

Napjainkban már alapvető elvárás a felhasználók részéről, hogy egy adott bukméker olyan fogadási felülettel rendelkezzen, ami a magyar nyelvi támogatással rendelkezik, jól áttekinthető, és olyan a fogadószelvénye, amin a szükséges beállításokat viharsebesen le lehet zavarni. Jelen esetben a helyzet az – és a LegendPlay vélemények és rámutatnak –, hogy ennél a bukinál azaz a Legend Play magyar webhelyén minden adott a kényelmes és gyors online fogadáshoz, ami in-play piacok esetében kimondottan jól tud jönni. A remekül használható fogadószelvényen gyakorlatilag bármilyen rendszer fogadást összeállíthatsz magadnak, az egyszeri és a többszörös fogadások mellett.

A fogadás megtételének menete nagyjából így néz ki a Legend Play magyar nyelvű desktopos és mobil felületén:

 • bejelentkezel a webhelyre: felhasználó név + jelszó;
 • kiválasztod a neked tetsző sporteseményeket;
 • mindegyik sporteseménynél kiválasztod a megfogadni kívánt piacot / piacokat és a fogadási opciókat (sportesemény kimeneteleket);
 • a fogadószelvényen beállítod a fogadási típust és a tétet;
 • ellenőrzés után beküldöd élesben a szelvényt.

LegendPlay élő fogadás ajánlatok és live streaming funkció

Manapság az live betting, azaz az élő fogadás legalább olyan népszerű – ha nem kedveltebb –, mint a meccsek kezdését időben jóval megelőző pre-match fogadási mód. Így aztán nem csoda, hogy egy olyan elismert szerencsejáték-vállalat, mint a Rabidi N.V. napi szinten rendkívül ütős felhozatalt vonultat fel a LegendPlay élő fogadás kínálatában. Ennek köszönhetően naponta kár 3000 sportesemény is található a LegendPlay élő fogadás részlegében.

Az in-play / live fogadás piacok számára és a megtehető kimenetelek mennyiségére se lehet egy rossz szavunk sem, mivel sporttól függően, a bukméker igyekszik minden lehetséges történés, játékon belüli esemény kapcsán releváns piacokkal szolgálni. A LegendPlay élő fogadás szekciójában természetesen található valós idejű sportesemény közvetítés funkció is: VR-Field, amin egy általad kiválasztott meccset tudsz folyamatosan nyomon követni.

Mobilplatform – Okostelefonon innen, s tableten túl

Az operátornak mobilos megoldások terén van még hova fejlődnie legalább is a mi véleményünk alapján. Mert a reszponzív oldal ugyan jól teszi a dolgát, és simán elszalad régebbi iOS-es, illetve Androidos készülékeken is, viszont időnként – oldalátirányításoknál – még stabil netkapcsolat esetén is belassul kicsit. Ugyanakkor ezt az apróságot leszámítva, más kivetnivalót nem találtunk benne, bár azt azért halkan hozzátennénk, hogy egy LegendPlay app (Android / iOS) azért nem ártana a hordozható platform felturbózásához.

Biztos, ami biztos – Adavédelem és biztonsági megoldások

Az adatvédelmet a Rabidi N.V. mindig is rendkívül szigorúan vette, és ez jelen esetben sincs másként. Ennek hála a felhasználók által megadott adatok – és természetesen köztük az általad megadottak is – nincsenek kitéve semmiféle biztosági kockázatnak. Ugyanis az operátor garanciát vállal arra nézve (is), hogy az ügyféladatok a semmiféle körülmények esetén nem szolgáltatja ki illetéktelennek minősülő 3-ik félnek. A rendszer biztosága miatt sem lesznek álmatlan éjszakáid, mivel a legújabb szoftveres és hardveres védelmi megoldásokkal óvja az operátor a rendszert, és olyan alkalmakkor, amikor szükséges modern SSL-titkosítást használ (128-bitest).

LegendPlay vélemények – Megfelelő ügyféltámogatás

A Legend Play ügyfélszolgálatos agentjeivel való kapcsolatfelvétel történhet e-mailen keresztül, illetve valós idejű online chaten. Mi inkább az utóbbi opciót javasoljuk, mivel a szolgáltatása minősége terén nem tapasztaltunk különbséget, viszont levélben volt, hogy fél napot kell várnunk egy egyszerű kérdésre adott válaszra. Ami az ügyfélszolgálatosok szakképzettségét illeti, nincs velük gond, releváns tudással bírnak, és mindemellett az udvariasság tekintetében is jól teljesítenek. Ami viszont nem nyerte el maradéktalanul a tetszésünket az a GYIK / FAQ szekció. Ugyanis ebben a részlegben mindössze pár kérdésre található megfelelő válasz, ami manapság azért édeskevés a „boldogsághoz”.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
LegendPlay
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048 / JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A LegendPlay azon bukmékerek közé tartozik, amelyeket nyugodt szívvel tudunk ajánlani olvasóink. Ugyanis a brand egy iGaming ágazat egyik legismertebb cégéhez tartozik, amely az elmúlt évek alatt már bebizonyította megbízhatóságát. A Legend Play mellett szó a remek bónusz választék és a VIP tagsági rendszer, valamint a kiváló online sportfogadás piac felhozatal és az is, hogy nagyon sokféle sportág eseményeire lehet fogadni pre-match, valamint in-play piacokon.

GYIK

Az Európai Unió állásfoglalása szerint, igen.
Nem. A bukméker mögött tőkeerős cég áll.
Igen, de csakis az operátor által megadott alternatív linken.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Legend Play
UEFA Euro 2024
felső