Bartos László | Frissítve:

Dream bet rengeteg remek fogadási lehetőséget, bónuszokat nyújtó bukméker

A világhálón jártunkban-keltünkben botlottunk bele a Dreambet sportfogadás online bukméker weboldalába, ami, mint az kiderült hazánkban is elérhető. Egyből adta magát az ötlet, hogy vegyük górcső alá a Dream bet magyar webhelyét, és összegezzük, mit nyújt a Dreambet Magyarországon.

Mutass többet

Amiről a többi között szó lesz: a bukméker sportfogadás, élő fogadás ajánlata, bónuszkínálata, bankolási megoldásai, ügyféltámogatási rendszere, valamint a Dreambet regisztráció menete.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 40,000Ft

 • Letisztult, innovatív dizájn
 • Rendszer és If Bet fogadás lehetőségek
 • Igényes VR Field streaming funkció
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • revolut
 • skrill
 • mastercard
 • Rapid Transfer
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • revolut
 • skrill
 • mastercard
 • Rapid Transfer
Bónuszok: 4.5
4.5
Bónuszok: 4.5
4.5
Kifizetések: 4.0
4.0
Befizetések: 4.0
4.0
Pénznemek: 4.0
4.0
Szoftver: 4.0
4.0
Felhasználóbarát: 4.5
4.5

A Dreambet magyar nyelven elérhető bukméker licencének adatai & céges információk

A Dreambet Magyarországon 100%-osan legálisan van jelen, mivel olyan működési engedéllyel rendelkezik, ami megfelelő a nemzetközi vizeken való „hajózáshoz” is. A Dreambet magyar webhelye mögött az iGaming egyik legújabb üdvöskéje a NewEra B.V. áll, amely több feltörekvő brandet is a kezében tart. Az operátor nem volt rest, és egészen a karibi-térségig ment el, hogy hivatalos működési engedélyre tegyen szert, amit a Government of Curacao meg is adott számára: Curacao eGaming License – 1668/JAZ. A cég is a Hollandia társult államaként számontartott Curacao-n létesített székhelyet, amelynek címe: Scharlooweg 39 U.13, Curacao.

A NewEra B.V. esetében a felügyeleit és szabályozó szerv szerepét is a Government of Curacao látja el. Külsős, független organizációk az operátor tevékenykedést nem felügyelik. De, hogy valami pozitív dologgal is elő tudjunk rukkolni: az operátor a szerencsejáték függőséget nem veszi félvállról, és olyan organizációkkal működik együtt, mint a BeGambleAware, a GamCare és a Gambling Therapy.

Dreambet jellemzők

🏆 Dreambet Irány az oldal
🎁 Bónusz 40,000Ft
📱 Mobil verzió Android és iOS
☝ Minimális befizetés 4,000Ft

Hogyan érhető el a Dreambet Magyarországon?

Dreambet

Ezt a kérdését – azaz hogy, „hogyan érhető el” – meglehetősen sokan szokták feszegetni hazánkban olyan weboldalak kapcsán, amik online fogadás és szerencsejáték szolgáltatásokat nyújtanak. Ennek az apropója az, hogy nem is olyan régen a magyar állam a „zéró tolerancia” elvét alkalmazta a külföldi szerencsejáték-vállalatok magyar piacról való kiszorítása végett. Emiatt sok bukméker / online casino operátor kényszerült arra, hogy olyan megoldásokat alkalmazzon a zavartalan működéséhez, mint az alternatív linkek, tükör oldalak, illetve az alternatív webcímek.

A Dreambet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató Magyarországon azt követően jelen meg az online piacon, hogy a magyar állam – EU-s nyomásra – letett azon szándékáról, hogy „boszorkányüldözést” folytasson az egyébként teljesen legálisan működő, hivatalos licenccel rendelkező cégek ellen.

A Dreambet magyar webhelyének eléréséhez és a reszponzív mobile oldalnak a használatához egyáltalán nem volt szükséges, hogy Dreambet alternatív link jellegű megoldásokat használjunk. A tesztjeink során a Dreambet regisztráció és minden egyéb funkció teljességgel problémamentes működött a default URL-en keresztül – és ez szerencsére a későbbiekben sem változott.

Egy esetleges Dreambet alternatív link biztonságosnak számít Magyarországon?

Meglehet, hogy az a kérdés is felmerült benned, hogy mi a helyzet olyankor, ha valamikor esetleg szükség lesz Dreambet alternatív link használatára, illetve, hogy mennyire mondható biztonságosnak egy ilyen elérés az alapértelmezett webcímekhez képest.

Az igazság ebben a témában az, hogy az alternatív linkek / módosított webcímek nem a fán termeknek, és nem hasraütés szerűen találják ki őket az operátorok. Ezeket a módisított webcímeket az adott szolgáltató magasa képzett informatikus szakemberei hozzák létre. Az ilyen hivatkozásokon keresztül a kommunikáció ugyanolyan biztonságos, a titkosítás tökéletesen működik rajtuk, és minden olyan szolgáltatás funkció elérhető marad – akár például a Dreambet magyar oldala esetében – amit az operátor a default URL-es elérhetőségen keresztül nyújt(ott).

Dreambet Belépés

Dreambet regisztráció bemutatása minden fontos lépéssel + KYC ismertető

A Dreambet Magyarországon hazánk anyanyelvére – részben – lefordított desktopos és mobilos oldallal van jelen, ami könnyebbé teszi a számlanyitást az új Dreambet magyar játékosoknak. Az alábbiakban azokat a lépéseket mutatjuk be, amiket el kell végezned a Dreambet regisztráció folyamán, hogy később igazi pénzes tétekben tudj majd játszani a Dream bet sportfogadás szekciójában.

A Dreambet vélemények, és tapasztalataink alapján a KYC verifikációt nem kell megcsinálni egyből a regisztráció után. Ami „vicces” ebben a sztoriban az az, hogy az ügyfélszolgálatos agentek-nek lövésük sincs arról, pontosan mikor kell a KYC-t megcsinálni. És az ember hivatkozhat a T&C-ben megadott depozit max. 2000€ depozit összegre. Ezért annak kapcsán, hogy TÉNYLEGESEN mikor kell a KYC-t megcsinálnod – a Dreambetes agent csapat tagjainak szavaival élve: akkor majd, ha erről értesítést kapsz e-mailben. Szerencsére a valamikor szükséges teendők, igazoló okmányok terén legalább hagyatkozhatunk a hivatalos dokumentumban foglaltakra.

Dreambet KYC számlaazonosításhoz szükséges teendők pontos leírása

A KYC azonosítást a Dreambet Magyarországon az összes ügyfele esetében megköveteli, hogy mikor az eléggé opcionális. Nem bonyolult procedúra, mert csak azt kell igazolnod, hogy te nyitottad-e a számlát egy érvényes, fényképes igazolvány fotóival (személyi, jogosítvány, útlevél). Emellett azt kell még igazolnod, hogy azon a lakcímen élsz-e, amit a Dreambet regisztráció űrlapon megadtál. Erre a célra jó egy bankszánlakivonat fotója (ne legyen túl régi), vagy 1-2 közüzemi-csekk fotója (olyan fotó kell, amin a teljes neved és a teljes lakcímed is jól kivehetőeb látszik).

Mindezek mellett a fizetési módot is igazolni kell – például, hogy az adott bankkártya, amivel fizetsz a Te neveden van (Confirmation of Payment Method). A különböző fizetési módok (kártyák, e-pénztárcák, bankszámla stb.) igazolásának módja pontosan le van írva a Dream bet magyar webhelyén a „KYC, Privacy & Management of Personal Data” dokumentumban.

Dreambet Regisztráció

Magyar játékosoknak nyújtott Dream bet fizetési módok

Magyarországi állampolgárként, magyar IP-címről a Dreambet vélemények alapján az alábbi bankolási lehetőségeket használhatod.

Befizetésekhez: bank- és hitelkártyák (Visa, Maestro, Mastercard); Revolut kártyák; e-pénztárcák (MiFinity, Skrill, NETELLER), kriptopénzek (BTC, LTC, ETR, XRP), egyéb megoldások (paysafecard, Rapid Transfer).

Kifizetésekhez: banki elektronikus átutalás (bank wire), fenti e-pénztárcák, kriptopénzes-tárcák.

A befizetési minimum 10€. A maximum 1000€ és 10 000€ közötti. Alkalmanként maximálisan 5000€-nak megfelelő összeget lehet felvenni nyereményként (7 naponta). A maximális havi limit 30 000€. Az viszont fontos információ, hogy adott hónapon belüli több nyereményfelvétel esetén, alkalmanként a kivett összeg 8% kerül díjként felszámítására. A minimális pénzkivételi limit 20€. A feldolgozási idő e-pénztárcák esetén akár 72 óra is lehet kifizetések esetében, bankszámlára kért kiutaláskor pedig 3-5 munkanap.

Online bankolás menete a Dreambetnél

Ebben a részben pár egyszerű lépésben bemutatjuk a be- és kifizetések menetét. A bankoláshoz a fentebb említett módon az elkérhető Dreambet fizetési módok bármelyikét használhatod. Viszont a Dreambet vélemények alapján érdemes olyan bankolási módot használni, amit a későbbiekben a nyeremények felvételéhez alkalmazni kívánsz.

Sportfogadás Dreambet bónusz és promóciós lehetőségek

A Dream bet Magyarországon különféle sport bónuszokat és promóciókat kínál. Egyes ajánlatok csak az új tagoknak vannak biztosítva. Míg egyéb akciókat, ajánlatokat akárki igénybe tud venni Dream.bet regisztráció és egyenlegfeltöltés után.

Sport üdvözlő 100%-os bonus, hogy beindítsd a sportfogadás karriered!

Dreambet sportfogadás üdvözlő bónuszt
Dreambet üdvözlő bonus

A 100%-os sport Dreambet bónusz legfeljebb 40 000 HUF összegű lehet, és kifejezetten az új felhasználó első befizetésre vonatkozik. A bónuszt a DREAMBET100 kód megadásával igényelheted a befizetésnél. A minimális bónusz aktiváló befizetés 4000 HUF. A bónusz megforgatásához 16-szor kell megjátszanod a teljes bónuszösszeget, amire 21 napod ad a bukméker. Fontos, hogy bonus megforgatáskor ne használja a szerzett Dreambet bonus összegének 50%-nál nagyobb téteket, és ne menj 1.80-as oddsok alá a fogadásoknál.

Dreambet online fogadás promóciók mindenkinek

Dreambet online fogadás promóciók
Dreambet fogadás promóciók

A bukmékernél folyamatos a bónuszeső, amit érdemes kihasználni azt követően, hogy a Dreambet magyar oldalának aktív, verifikált fiókkal rendelkező ügyfele lettél. Bizonyos akciókban részt véve jelentős összegű ingyenes fogadásokat szerezhetsz akár havonta is, de újrafeltöltési bónusz akció is van.

Igényes piackínálat, ami profi játékosoknak is megfelelő

A hendikepes fogadási piacok nagy száma még minket is meglepett, amikor alaposan szemrevételeztük a Dream bet piackínálatát. A bukméker az olyan közkedvelt „nagy sportokhoz”, mint az amerikai futball még alternatív pont hendikepes piacokat is jókora mennyiségben kínál. Természetesen az olyan piacokból is nagy a választék, amiken valamilyen sportesemény kimenetelre „több” vagy „kevesebb” alapon lehet fogadni – például under / over piacon kosárlabda meccsnél a 3 pontosok számára, focinál a szögletek vagy a sárgalapok számra, kézilabdánál az első játékszakaszban összességben szerzett gólok számára.

A Dreambet bukméker a legnépszerűbb e-sportokhoz, az összes e-sport-specifikus piacot felkínálja (térképek nyertese, szakaszok győztes, végkimenetel stb.). És az olyan kisebb sportoknál, mint mondjuk a golf, egy jelentős verseny előtt már több héttel lehet igen hosszú távú pre-match piacokon fogadni, hogy melyik játékos legvégül milyen helyezést ér el.

Színes sportág választék, amiben biztosan megtalálod a számításod

A Dreambet sportfogadás ajánlatában sok sportot találsz, aminek az eseményeire többféle módon is tudsz fogadásokat megtenni valódi pénz tétben. A csapatsportok között a legnépszerűbb a labdarúgás és a kosárlabda, valamint Magyarországon a kézilabda és a vízilabda is. Ezekhez a bukméker sokféle piacot és még több fogadási opciót kínál. Az olyan sportok iránt, amikre szintén nagy a kereslet, mint a röplabda, vagy a baseball, amerikai futball majdnem annyi piacon lehet fogadni élőben, mint pre-match módon. A golf, darts, sznúker is megtalálható a bukmékernél, valamint többféle remek e-sport, amelyek közül Magyarországon a CS:GO hívek tábora a legnagyobb.

De azok számára is bőven akad sportfogadás lehetőség a Dream.bet oldalán, akik szívesen fogadnak olyanokra, amik nemzeti sportnak számítanak bizonyos országok, régiókban. Ilyen a brit gyökerű krikett, a rögbi, kelta foci, hurling, az indiai eredetű kabaddi, vagy fedett pályás gyephoki. A felsorlatokon kívül még motorsportok is vannak a bukmékernél, melyek közül a nagy-nagy sláger mi is lehetne, mint a Magyarországon csúcsnépszerűségű Formula-1.

Dreambet vélemények a bukméker fogadószelvényéről & fogadási útmutató

A Dreambet fogadószelvény / betslip desktopos és mobil platformon a funkcionalitás és használhatóság tekintetében nem tér el. Az egyelten különbség az elhelyezése, és pár apróság, ami a dizájnt illeti. Az aktuális fogadások monitorozására a betslip kiválóan megfelel. Ha a „Fogadásiam” menüpontra kattintasz / koppintasz meg tudod szemlélni a fogadások státuszát, azok állapotát. Az szelvényen a megtett sportesemény kimentelek sorrendben helyezkednek el – értelemszerűen az a legelső, amire elsőként ráklikkeltél.

A betslip a szorzókon kívül más információkat is megjelenít – például, hogy milyen egy-egy adott fogadás: élő vagy pre-match, ha élő fogadás, akkor mennyi épp az adott meccsnek az eredménye. A szelvény a mai legújabb trendeket követve a single és a kombi fogadások, valamint a rendszer fogadások mellett az If Bet fogadási módot is támogatja. A tét megadása könnyű, a magyarosítás a betslip esetében jó, és a fogadószelvény a Dreambet vélemények alapján teljességgel megfelel a magyar játékosok elvárásainak.

A fogadás menetéről túl sok szót nem érdemes ejteni, mivel nagyon egyszerű.

 1. Kiválasztod valamelyik kézreeső menüből azt a sporteseményt, amire tétet akarsz tenni.
 2. Utána csak egy kattintás az adott eseménynek a nevére, hogy megjelenítse a rendszer a piacokat.
 3. Válaszd ki az a piacot és azt a piac kimenetelt, amit meg kívánsz fogadni.
 4. Tedd meg a több választásod, add meg a tétet, végezd el a betslip-en a szükséges egyéb beállításokat, és már mehet is a fogadás!

A Dream bet élő fogadás részleg ismertetője + Live Streaming

Ha szereted az in-play bettinget, akkor Dreambet élő fogadás részlegét imádni fogod. A kék-fehér alapdizájnnak köszönh etően a Dreambet élő fogadás szekciója nagyon jól áttekinthető. A többféle nézet megkönnyíti a legjobb élő sportesemények kiválasztását, és a felső slideres menüvel balra-jobbra navigálva még azt is meg tudod nézni, hogy adott pillanatban, adott sportághoz hány live eseményre tudsz fogadni sokféle in-play piacon.

Ha már piacok, a Dream bet élő fogdás részelege széles tárháza az in-play piacoknak, ami leginkább a labdarúgás esetében van így. Ugyanis a már megszokott live piacok mellett a legtöbb komolyabb focimeccshez nagyon sok ázsiai hendikepes piacon is tehetsz fogadásokat.

A Dreambet az élő fogadás részlegében nem nyújt egyelőre valós idejű mérkőzés-közvetítést. Viszont a képernyő jobb felső sarkéban található egy remekül kidolgozott VR FIELD, amit a mellette lévő gombbal sokkal nagyobbá is tudsz alakítani, így jobban látszanak, az adott meccs történései. Közvetlenül a VR FIELD (Virtuális Pálya) alatt élő statisztikai adatokat tudsz megtekinteni, amik mindig csak arra a meccsre vonatkoznak, aminek a virtuális közvetítését nézed.

Online pre-match és élő fogadás mobilon

Az élő fogadás és a pre-match sportfogadás is nagyon egyszerű a Dreambet mobil weboldalán keresztül. A hamburger menüvel mindent meg tudsz nyitni a bajnokság aloldalaktól kezdve egészen az élő fogadás részlegig. A VR Field – ami kicsit minket is meglepett – mobilon mintha egy fokkal még jobban is mutatna, mint desktopos platformon – főként olyan sportok közvetítése esetében, mint mondjuk a tenisz, vagy az asztalitenisz.

A böngészős megoldást használó reszponzív oldalon gyorsan megy a szekciók közötti váltogatás, és minden más terméket is használhatsz vele, mint a Virtuális Sportok meg a Casino. Amivel még tovább lehetett volna fokozni szerintünk a felhasználói élményt, az a Dreambet alkalmazás, vagy más néven Dreambet applikáció. Viszont egyelőre nincs még Dreambet app, sem Android sem pedig iOS változatban.

Játék biztonságos felületen maximális adatvédelem mellett

A Dreambet magyar játékosaként semmi okod amiatt aggódni, hogy a pénzed nem a bukmékernél nyitott számládon, hanem máshol, valamilyen illetéktelennél köt ki. Mivel a fizetési rendszer bombabiztos, és olyan fejlett titkosítási SSL algoritmusokat használ, amit például a nemzetközi pénzintézetek is. Az adataid is teljességgel biztonságban vannak a bukméker többféle védelemmel ellátott adattároló szerverein, amelyeket a legújabb szoftveres és hardverderes védelmi megoldásokkal óvnak a külső behatolások, adatlopás ellenében.

Dream bet ügyfélszolgálat – Amin van mit javítani

Amikor az ember ügyfélszolgálatoshoz fordul segítségért, azt nem jó kedvében teszi, hanem azért, hogy kompetens személyek adjanak neki választ a számára igenis fontos kérdésekre. Amit a Dream.bet egyes chates agentjei produkálnak, a mai elvárások tükrében, nem mindig a legjobb ügyféltámogatás. Több alkalommal is teszteltük a chates opciót, és azt tapasztaltuk, hogy bizonyos kérdésekre csupán „semleges”, vagy kitérő válaszokat kaptunk.

Az egészben az a fura, hogy a GYIK szekció – még ha csak angolul is érhető el – de profi kezek munkája, amiben minden benne van kategorizálva. És, ha a [email protected] e-mail-címre írva kértünk segítséget lényegesen kompetensebb agentekkel hozott össze a sors, akik az esetek döntő többségében – még ha lassan is – de pontos, naprakész válaszokkal tudtak szolgálni.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Dream.bet
Titkosítás
SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Scharlooweg 39, Willemstad, Curacao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
NewEra B.V.
Engedély
1668/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nincs
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
Gamblers Anonymous, Gambling Therapy, GamCare
Egyebek
GYIK szekció elérhető, de csak angolul

Konklúzió

A Dream bet Magyarországon úgy gondoljuk, és erre utalnak az online Dreambet vélemények is szép „karriert” futhat be. De ehhez manapság már nem mindig elegendő az, ha egy buki széleskörű sport ajánlattal bír, sokféle bónuszt és promóciót, valamint fogadási lehetőséget nyújt. A Dreambet mindezen ismérvekkel rendelkezik, és még az olyan szolgáltatások terén is remekel, mint a máshol gyengécske VR FIELD.

Viszont, ami chates ügyféltámogatást illeti, bőven van még mit behozni az operátornak, ha ezzel a Dreambet Magyarországon idővel komolyabb sikereket akar elérni. Az ügyfélszolgálat minősége igenis fontos, mivel előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz ilyen vagy olyan okból kifolyólag segítségre, és nem mindegy mennyire hozzáértő személy foglal helyet a vonal másik oldalán. Ugyanakkor az is igaz, hogy nem igen tudtunk más területen fogást találni a bukmékeren, ami mindenképp jó dolog, és végezetül még annyit, hogy kifejezetten dicséretre méltó, hogy ilyen remek mobilbarát oldallal tudott a Dream bet esetében előrukkolni a NewEra B.V.

GYIK

1 Eurónak megfelelő összeg magyar forintban, ha HUF egyenleget nyitottál. Mivel a magyar forint árfolyama folyamatosan jelentős mértékben kileng, ezért a betslip aktuális min. összegét kell ez esetben figyelembe venned.
Igen. Akár még a Tunéziai 2. osztály meccseire is fogadhatsz például labdarúgás sport esetén.
Tudtunkkal nem nyújt jelenleg VIP tagságot a bukméker.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Dreambet
UEFA Euro 2024
felső