Bartos László | Frissítve:

Starda magyar – Rengeteg sportesemény nagyszerű esélyekkel

2022-ben jelent meg a világhálón a GALAKTIKA N.V. a Starda sportfogadás termékével. Ismertetőnkben átfogóan bemutatjuk a Starda magyar webhelyét, kitérve olyan fontosdolgokra, mint a Starda pre-match és élő online fogadás ajánlata, az ügyféltámogatás színvonala, és a bukméker megbízhatósága.

Mutass többet

Mindezek mellett a regisztráció lépéseit is átvesszük, és azt is megtudhatod, hogy milyen fizetési módok állnak a játékosok rendelkezésére Magyarországon.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 100€
Starda
4.5

 • Élő fogadás e-sportokra
 • Nagyösszegű kezdő bónusz
 • Kriptos fizetési lehetőségek
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • mastercard
 • visa
 • skrill
 • bitcoin
 • Befizetési opciók:
 • mastercard
 • visa
 • skrill
 • bitcoin
Bónuszok: 4.5
4.5
Bónuszok: 4.5
4.5
Kifizetések: 4.4
4.4
Befizetések: 4.5
4.5
Pénznemek: 4.3
4.3
Szoftver: 4.4
4.4
Felhasználóbarát: 4.6
4.6

Licenc és más adatok a Starda Magyarországon online webhelyéről

A GALAKTIKA N.V. érdekszférájába tartozó Starda Magyarországon és más EU-s régiókban a Government of Curaçao iGaming hivatalos szabályozó szervezet által kiállított 8048/JAZ2016-050 működési engedély (licenc) birtokában folytathat a weben keresztül megvalósuló, online fogadásszervezői tevékenységet.

A szerencsejáték-vállalat, amely a Starda Magyarországon elérhető webszájtjának működtetéséről is gondoskodik, illetve egyúttal a brand tulajdonosa is curaçao-i székhellyel rendelkezik (Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao). Az EU régiójában a GALAKTIKA N.V., paymentagentként a Cipruson bejegyzett egyik leányvállalata, az Unionstar Limited (Agias Fylaxeos & Zinonos Rossidi 2, 1st Floor, 3082 Limassol, Cyprus) szolgáltatásait veszi igénybe.

A Starda Magyarországon is ugyanazokat a jogokat biztosítja az ügyfeleinek, mint a világ más részén, aminek köszönhetően a Dispute Resulution szekcióban meghatározott módon lehetőséget nyújt a vitás kérdések korrekt rendezésére. A Starda Magyarországon online webhelyén regisztráltak – amennyiben játékfüggőség probléma jeleit tapasztalják magukon – különféle önkorlátozó eszközöket használhatnak, és a többi között az önkizárás (Self-Exclusion) lehetőségével is élhetnek.

Starda jellemzők

🏆 Starda Irány az oldal
🎁 Bónusz 100€
📱 Mobil verzió Android és iOS
☝ Minimális befizetés 10€

Hogyan érhető el a Starda magyar régióban?

Starda

Az operátor a Starda magyar webhelye elérhetőségének biztosításához egyelőre nem használ alternatív megoldásokat, mint például a tükör oldalak (mirror sites), alternatív webcím / link. Ebből kifolyólag az alapértelmezés szerinti domain-t használva tudtuk mi is tesztjeink során minden egyes alkalommal elérni a Starda magyar oldalát. Viszont, hogyha számításba vesszük, hogy hazánkban ismét reneszánszát éli a külföldön bejegyzett szerencsejáték-vállalatok vegzálása, nem kell komoly jóstudomány ahhoz, hogy kijelentsük: bármikor megeshet, hogy a Starda magyar oldalát már csak valamilyen, az operátor által kiadott alternatív linken keresztül éred majd el.

Ugyanakkor az is igaz, hogy a normál domaines és az alternatív linkes elérés között nincs érdembeli különbség, ha olyan tényezőket veszünk számításba, mint a biztonság, sebesség stb. A tényleg különbséget lényegében csak az jelenti, hogy az alternatív link valamivel hosszabb (van benne valamilyen speciális karakter vagy mondjuk egy extra szám). Ebből kifolyólag, nem kell tartanod az ilyen típusú eléréstől, ammenyiben az adott alternatív linket a Starda magyar oldalához maga az operátor bocsájtja a rendelkezésedre.

Számlanyitás - Starda regisztráció lépései & KYC

A regisztráció után meg kellerősítened a megadott e-mail-címed (az operátortól kapott linkre kattintva), illetve a megadott mobiltelefonszámot is.

A KYC azonosítást a Profil menün belül található Verification „fül” alatt kell elvégezned oly módon, hogy feltöltesz minden szükséges dokumentumot – pontosabban az azokról készült fotókat, képernyőmentéseket. A személyazonoság igazolásához megfelelő pl. a magyar személyi, jogosítvány vagy akár az útlevél is, míg a lakcímedet a nevedre kiállított közüzemi számlával vagy bankszámla kivonattal tudod igazolni. A fizetési mód esetében pedig – amit pl. a Starda kifizetés tranzakciókhoz veszel igénybe – elég egy megfelelő képernyőmentés és / vagy „kitakarásos” fotó (amennyiben bankkártyát használsz).

Hazánkban elérhető Starda fizetési módok és használatuk

Az operátor többféle, teljes mértékben biztonságos megoldást kínál a magyarországi felhasználóinak a sportfogadással kapcsolatos online pénzügyek intézéséhez: bank- és hitelkártyák, Rapid Transfer, e-tárcák (Jeton, NETELLER, Skrill), Binance Pay, SEPA, ePay.bg, eps, paysafecard és különféle kripto pénzek.

A minimális befizetési összeg a Starda fizetési módok esetében 10-25€ között / tranzakció, míg a maximális 1000€ és 10 000€ között annak függvényében, hogy melyik megoldást választod a hazánkban elérhető Starda fizetési módok közül. A napi szintű nyeremény kifizetési limit 4000€ (magasabb VIP szint esetén lehet akár 15 000€ is). Az operátor a Starda fizetési módok egyike esetében sem számít fel külön díjat egyenleg feltöltések, illetve kifizetések lebonyolításakor.

Az online bankoláshoz jelentkezz be a Stardanak a desktopos vagy a mobilos oldalán, amit követően klikkelj a „Deposit” gombra. Ekkor betölt a rendszer egy olyan online űrlapot, amin ki tudod választani a tranzakció típusát, valamint, hogy melyiket akarod használni hozzá a Starda fizetési módok közül. Ha ez is megvan, akkor csak ki kell töltened az adott fizetési mód használatához szükséges információs boxot.

Starda bónuszajánlatok és sport promóciók

A Starda bónusz ajánlatai között többféle olyan promóció van, amit a sport termékhez kínál az operátor. Ezen akciók egyike az új ügyfelek részére elérhető 150%-os arányú üdvözlő Starda bonus, amit az első befizetéssel lehet aktiválni (min. 10€-nak megfelelő összeg befizetése szükséges a welcome sport Starda bónusz lehívásához). A számlanyitást követően maximálisan 100€ értékben szerezhető Starda Bonus az operátor sportfogadás online termékéhez. A bónuszra 5x-ös megjátszási követelmény vonatkozik, ami a felhasználási feltételek szerint csak megfelelő gyűjtő fogadások révén lehet teljesíteni: legalább 3 választás, min. odds 1.5 / választás.

A Sport termékhez elérhető Express Bonus tulajdonképpen egy nyereménynövelő (accumulator) ajánlat, amiben legalább 3 eseményt megjátszva lehet részt venni (min. odds 1.5 eseményenként). Minél több választást játszol meg egy adott szelvényen, annál nagyobb arányú nyereménynövelővel számolhatsz (19+ eseményél akár 100%-os is lehet az extranyereménynek az aránya).

Szintén a Sport termékhez biztosítja az operátor az Express Cashback akciót, amely révén Cashback Starda Bonus szerezhető Accumulator betekkel megtett, legalább 3 eseményes vesztesnek értékelt kimenetelű fogadásokhoz. A bónusz aránya attól függ, hogy hány eseményt játszol meg: pl. 3-4 eseménynél 5%, míg 9-10 eseménynél már 20%-os lehet a bukmékertől kapott Cashback Starda Bónusz.

Starda sportfogadási bónuszok

A webhelyen számos szezonális jellegű akció is rendszeresen van, és adott időközönként sportfogadás versenyeket is rendez az operátor. Mindemellett a lehetőség adott minden magyarországi ügyfél számára ahhoz is, hogy résztvegyenek a VIP-programban, aminek 4 szintje van. A VIP-rendszerben történő előre lépéshez minél többet kell fogadni / játszani az oldalon, és minél több lojalitás pontot kell szerezni.

Milyen a Starda sportfogadás szekciójának piackínálata?

A Starda sportfogadás részlegében bőséges felhozatal található a legkülönfélébb típusú online fogadás piacokból. A csapatsportok mindegyike esetében több tucatnyi végeredmény, részeredmény, játékszakasz eredmény piac közül választhat az ember kedvére, amelyek mellett nagy számban találhatók a sporteseményekhez hendikepes, valamint over / under piacok is. Természetesen számos „különleges” egyedi piac is elérhető a bukinál, amelyek közös vonása, hogy egy adott sporthoz szorosan kapcsolódnak: pl. labdarúgás esetében a „lesz-e piros lap” (red card market).

Mindenre kiterjedő sportág kínálat

A Starda sportfogadás szekciójában gyakorlatilag minden olyan sport megtalálható, amire manapság online sportfogadás keretében igazi pénzes tétek helyezhetők el netes bukmékereknél. Viszont tény, hogy a legnépszerűbb sportokhoz érhető el a legtöbb fogadási lehetőség. Ilyen például a labdarúgás, tenisz, jéghoki, kosárlabda, röplabda, vízilabda, krikett, amerikai futball, asztalitenisz, rögbi, kézilabda. Mindezek mellett többféle e-sportra, küzdősportokra, motorsportokra is lehet a bukinál fogadni az olyan „különlegességek” mellett, mint a kelta hurling, ausztrál futball, gyorskorcsolya, lakrossz, alpesi síelés, szörfözés, futsal, teremfoci, sakk, virtuális sportok, politikai események.

 • Labdarúgás
 • Tenisz
 • Jégkorong
 • Kosárlabda
 • Röplabda
 • Amerikai futball
 • e-Sports
 • Motorsportok

Fogadás menete röviden & betslip dizájn

A Starda sportfogadás részlegében könnyedén lehet fogadásokat elhelyezni. Viszont az is igaz, hogy valamilyen szinten tudni kell az embernek angolul, vagy egyéb idegen nyelven (pl. német), mivel egyelőre a Starda sportfogadás bukméker rendszeréhez nincs magyar nyelvi támogatás.

A fogadáshoz csak be kell lépned a Stardanak a desktopos vagy a mobilos oldalán, majd a bal oldali menüvel ki kell választani a neked megfelelő sportot, sporteseményt (meccset), valamint azon belül a piacot és a kimenetelt (fogadási opciót: pl. 1X2 piac esetén a „1”-est). A cash out funkcióval is rendelkező fogadószelvényen (betslip) a választásaid valós időben jelennek meg. Ha minden klappol, akkor csak be kell állítanod a fogadási fajtát (single, combo, vagy system), valamint meg kell adnod a tétet. A fogadást a „PLACE BET” gombra klikkelve tudod beküldeni a rendszerbe.

Starda vélemények az élő fogadás részlegről

A Starda élő fogadás ajánlatait a sportfogadás részlegen belül tudod megjeleníteni a „LIVE” fülre kattintva (az oldalsó sportág menünél). Az élő fogadásokhoz biztosított meccskínálat / sportesemény választék az online Starda vélemények alapján is kimondottan ütős, aminek köszönhetően nem csak a legnépszerűbb sportoknak a kiemelt összecsapásaira tudsz élőben fogadni online, hanem akár még darts-ra, vagy strandröplabdára is. Az élő fogadásokhoz kínálat szorzók a main marketek esetében relatíve jók, ami különösen igaz a legtöbb játékost vonzó csapatsportok esetében.

Starda élő fogadás

A Starda vélemények azt is kiemelik, hogy a bukmékernél kimondottan jó élő közvetítés szolgáltatás érhető el. Ennek természetesen mi magunk is utánajártunk, és az igazat megvallva cseppet sem tartjuk eltúlzottnak a pozitív véleményeket. Ugyanis a VR-Field szinte minden meccshez elérhető, és emellett igazi élő video streaming is van (főként a kiemelt spotok fontosabb eseményeihez).

Milyen megoldásokat kínál a bukméker a mobilplatformra?

Meglepő módon a hordozható platformhoz natív Starda app is elérhető. Az Starda alkalmazás iOS-es és Androidos változatban is rendelkezésre állnak, és ami minket illet teljes mértékben meg voltunk elégedve a működésével mind sebesség, mind funkcionalitás tekintetében.

Starda App

A mobil platform részét képezi természetesen egy reszponzív webszájt is, ami cross-platformos, minimális erőforrás-igényű, és gyerekjáték a rajta keresztül történő online fogadás. A tesztjeink révén az is megállapításra került, hogy a mobilbarát oldalon remekül fut mind a VR-Field (Virtuális Pálya) funkció, mind pedig a videoslive streaming szolgáltatás.

Kiemelt adatvédelem, fejlett biztonsági megoldások

Az operátor a Starda Magyarországon online rendszer védelme érdekében a legújabb és egyben a legmodernebbnek számító biztonság-technológia megoldásokat alkalmazza úgy a hardveres, mint a szoftveres típusú védelem terén. A szervereket többszintes biztonsági mechanizmusok védik, aminek köszönhetően nincs reális esélye annak, hogy bárki emberfia – aki illetéktelen – az érzékeny adatok közelébe férkőzhessen. A 128 bites SSL-titkosítása pedig garanciát nyújt arra nézve, hogy online bankolás során se férhessen az illetékeseken kívül más hozzá az adatokhoz. Az adatvédelme is rendkívül komolyan veszi a cég, aminek hála mérget vehetsz rá, hogy a megadott személyes infóid biztonságban vannak.

Észrevételeink az ügyféltámogatás kapcsán

A Starda magyar oldalán található FAQ (GYIK) szekció meglehetősen sok kérdésre szolgál megfelelő válasszal. Ráadásul külön mezei pirospontot érdemel, hogy a kérdések és válaszok fő kategóriákba vannak csoportosítva: pl. Promotions, Security, Loyalty program stb. A „statikus” segítségnyújtás mellett online élő chaten, és Telegrammon lehet felvenni a kapcsolatot a cég ügyféltámogatási szakembereivel, akik véleményünk szerint jól képzettek, és relatíve türelmesek is, de azért tény, hogy a végtelenségig nem lehet feszíteni náluk sem azt a bizonyos húrt.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Starda
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
GALAKTIKA N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több tízezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
-
Egyebek
GYIK / FAQ szekció elérhető

Konklúzió

A Starda sportfogadás bukméker az ágazat egyik legszélesebb választékát nyújtja a hazai felhasználóknak megfogadható sportokból és sporteseményekből. Az operátor által biztosított piackínálat és oddsok megfelelnek a mai igényeknek. A mobile platformhoz elérhető Starda applikáció is (iOS & Android), valamint olyan okoskészülékekre belőtt reszponzív webszájt, amin még a live streaming funkció is gond nélkül elfut. Mi lenne hát a Starda vélemények alapján – és meglátásunk szerint – a buki legkomolyabb hátránya? Nos, ez nem más, mint a magyar nyelvi támogatás teljes hiánya.

GYIK

Nem, a webszájt elérhető a default domain-ről.
Igen, többféle virtuális sportra is fogadhatsz mind pre-match, mind in-play piacokon.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Starda
UEFA Euro 2024
felső