Bartos László | Frissítve:

Bevezető strandröplabda fogadás világba

Az amerikai gyökerekkel (1915, Kalifornia) rendelkező strandröplabda egy rendkívül látványos, pörgős játékmenetű sport, amely 1996 óta a nyári olimpiai játékok programjában is szerepel. A világszerte növekvő népszerűségnek örvendő sportnak Magyarországon is évről-évre egyre több kedvelője van, ami hazákban a MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság izgalmas meccseinek is köszönhető.

Bukmékerek strandröplabda

Ez a cikket elolvas betekintést nyerhetsz a strandröplabda fogadás érdekes világába és megtudhatod, hogy melyek a legjobb strandröplabda fogadási oldalak (strandröplabda bukmékerek). És emellett választ kaphatsz a strandröplabda fogadás kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdésekre is. Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, kérjük, tarts velünk, és olvas tovább!

Strandröplabda fogadás előnyösen a neten található legjobb fogadóirodáknál! (2024)
Rang Bukméker Bónusz* Részletek Verseny Megtekintés
1 Cashed 5.0
 • Speciális promóciók
 • Cashout / Cashback
 • 8
Cashed ismertető hamarosan
2 Rabona 4.5
 • Speciális promóciók
 • Cashout / Cashback
 • 8
Rabona ismertető

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

3 Flappy 4.5
 • Speciális promóciók
 • Cashout / Cashback
 • 6
Flappy ismertető hamarosan
4 LibraBet 4.5
 • Cashout
 • 10% bónusz az Élő fogadásra
 • 5
LibraBet ismertető
5 22bet 4.5
 • Hetente promóciók
 • 10+ fogadási piac
 • 10
22bet ismertető
6 Betinia 4.5
 • Élő közvetítés
 • Cashback / Cashout
 • 5
Betinia ismertető
7 FEZbet 4.5
 • Cashout
 • Biztonságos Fogadás
 • 10
FEZbet ismertető
8 Betfair 4.5
 • Cashout
 • Fogadási tőzsde
 • 7
Betfair ismertető
9 Unibet 4.5
 • Unibet TV
 • Ingyenes fogadás
 • 9
Unibet ismertető
10 Campobet 4.5
 • Élő közvetítés
 • Cashback / Cashout
 • 5
Campobet ismertető
11 Wazamba 4.0
 • Cashout
 • 10% bónusz az Élő fogadásra
 • 5
Wazamba ismertető

Hol érdemes manapság strandröplabdás meccsekre fogadnom?

Mostanság az online fogadóirodák oldalain szinte bármilyen sport mérkőzéseire, fordulóira, összecsapásaira fogadhatunk hagyományosan és élőben is. Ugyanakkor az is igaz, hogy az egyes bukmékerek fogadási ajánlata egymástól eltérő, amiben egyebek mellett az is szerepet játszik, hogy egy sportág mennyire számít népszerűnek az adott bukméker legfontosabb piacán / piacain.

Emiatt van az, hogy például az angliai székhelyű, elsődlegesen a hazai piacra fókuszáló bukmékerek legtöbbjénél a focimeccsek mellet a lóverseny és az agárverseny futamok kiemelt eseményeknek minősülnek, és a nagyobb irodák még élőben is közvetítik a futamokat. Viszont a Magyarországon nemzeti sportnak számító vízilabda esetében például lényegesen rosszabb a helyzet.

És egyes brit bukik általában csak a magyar bajnokság rangadóit veszik fel a fogadási ajánlatukba. Mindezek alapján joggal merülhet fel az emberben a kérdés, hogy akkor mi a helyzet egy olyan sporttal, mint a strandröplabda, ami még napjainkban is az USA-ban számít a leginkább populárisnak. Nos, tény, hogy még a legjobb sportfogadás oldalak között is akadnak jó páran olyanok, amelyeknél nem biztosított állandó jelleggel a strandröplabda fogadás lehetősége – azaz például csak a 4 évente megrendezett nyári olimpiai játékok alkalmával lehet náluk erre a sportra fogadásokat kötni.

Ezért – és egyéb okokból kifolyólag – úgy döntöttünk, hogy az alábbiakban bemutatjuk azokat az internetes online fogadóirodákat, amelyeknél (általában) bármikor köthetsz fogadásokat strandröplabdára is.

William Hill

Elsőként, a strandröplabda fogadás kapcsán a William Hill fogadóirodát ajánljuk a figyelmedbe. Ugyanis ez a nagyvállalat a piac egyik legjelentősebb szereplőjeként azon szolgáltatók közé tartozik, amelyeket akár strandröplabda bukmékerek néven is illethetnénk.

Az angliai székhelyű bukinál a FIVB Beach Volleyball World Tour különböző országokban megrendezett, jelentős pénzdíjazású versenyeire (tornáira), valamint a FIVB Beach Volleyball World Championships (strandröplabda-vb) mérkőzéseire, és természetesen a nyári olimpiai játékok strandröplabdás sporteseményeire is lehet fogadásokat kötni. A William Hill-nél az odds-ok rendszerint szinte bármely sportnál relatíve magasak, és ez alól – szerencsére – a strandröplabda fogadás sem képez kivételt.

Betsson

A Betsson egyike azon bukmékereknek, amelyek Skandináv régióból indulva vették meg a lábukat az online sportfogadás piacán. A megbízhatóságáról és a felelősségteljes-játékszervezésben való aktív részvételéről elhíresült buki elég jó, 100%-os induló bónuszt (Welcome Bonus) ad az új ügyfeleinek. Ez a bónusz strandröplabda fogadás esetében is felhasználható, legyen szó akár pre-match vagy élő fogadásokról.

A Betsson fogadási ajánlatában is megtalálhatók a sportág legrangosabb tornái, amelyek a világ különböző országaiban (sokszor egzotikus helyszíneken) kerülnek megrendezésre. A strandröplabdához nyújtott szorzók az esetek túlnyomó hányadában a piaci átlagot tükrözik, viszont az élőben zajló meccseknél időnként igen nagy a fluktuáció (az állástól függően), amit a professzionálisan működő, gyors fogadási rendszernek köszönhetően – jó reflexekkel – ki is tudsz használni!

Betway

A Betway is a strandröplabda bukmékerek közé sorolható. Ámde ennél az online sportfogadás szolgáltatónál már korántsem olyan fényes a helyzet, mint a William Hill-nél. A Betway is eléggé ütős kínálatot nyújt ugyan a regisztrált ügyfeleinek, ha rangos eseményekről van szó, viszont a megfogadható mérkőzések mennyisége lényegesen kevesebb. Ezt némiképp ellensúlyozza, hogy a Betway-nél nagyon könnyedén lehet élőben is fogadni az éppen folyamatban lévő strandröplabdás meccsekre, és a piaci átlaghoz mérten a szorzók is rendszerint valamivel magasabbak.

A Gibraltáron bejegyzett bukmékernél többféle strandröplabda fogadás stratégia is alkalmazható, köszönhetően annak, hogy számos kombinált fogadási típust is felhasználhatnak a játékosok. Ezen kívül az sem mellékes, hogy a Betway, hála Istennek nem tartozik azon cégek közé, amelyek a nagyobb nyeremények megszerzése után lekorlátozzák a felhasználóikat.

1xbet

A strandröplabda bukmékerek legjobbjait tartalmazó „listánk” negyedik helyezettje az 1xbet, amelynél ezen cikk megírásának időpontjában is 30500 Ft-os, 100%-os üdvözlő bónusz volt érhető el az online sportfogadás rajongói számára. Az 1xBet ugyan szédületes sportfogadás ajánlatot kínál az Európa-szerte népszerűnek számító sportágak esetében.

De, ami a strandröplabdát illeti, általában csak a legjelentősebb nemzetközi tornák főbb összecsapásaira lehet hagyományosan és / vagy élőben fogadni a Curacao-n bejegyzett sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatónál. Ugyanakkor az is igaz, hogy a buki szorzói számos esetben jelentős eltéréseket mutatnak például az angliai irodák odds-aihoz képest (azaz magasabbak). Ezért még, ha kevés is a megfogadható esemény ehhez a sporthoz, akkor is érdemes megfontolni az 1xBet-nél történő strandröplabda fogadás lehetőségét.

A strandröplabda fogadás alapjai

Strandröplabda szabályok

Aki képben van a „hagyományos” röplabda kapcsán, annak a strandröplabda szabályok sem fognak túl sok újdonsággal szolgálni. A játéknak ennek a változatánál is csak 3 labdaérintés engedélyezett csapatonként, és a cél az, hogy az ellenfél térfelén landoljon a labda. Igaz, hogy hazánkban is létezik hivatalos szövetsége a sportágnak, és 1990 óta éves szinten megrendezésre kerül az Országos Bajnokság (férfi és női OB). Ámde ezek eseményeire nem lehet fogadni a legjobb sportfogadás oldalak, és az egyéb bukmékerek platformjain.

Ezért főként az olyan nemzetközi eseményekből kell szemezgetned, mint a FIVB Beach Volleyball World Tour, a FIVB Beach Volleyball World Championships, és a nyári olimpiai. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a sport jelenleg csupán néhány online fogadóiroda kínálatában szerepel. Ezért, ha nem az általunk ajánlott strandröplabda bukmékerek közül választasz, akkor bizony könnyen megeshet, hogy egy egész napod rámegy az internetes keresgélésre, mire találsz egy olyan „épkézláb” operátort, amelynél elfogadható kondíciókkal fogadhatsz strandröplabdára.

Milyen fogadási típusok ajánlhatók strandröplabdához?

Először is abból kell kiindulnod, hogy ez egy olyan sportág, amelynél nincs döntetlen eredmény. Azaz egy adott találkozónak (pl. Brazília-USA Men's Volleyball World Cup elődöntő) mindenféleképpen az egyik csapat győzelmével kell zárulnia. Ebből kifolyólag a meccs nyertese piacon csupán két lehetséges kimenetel (opció) van.

Ugyanakkor más sportágakhoz hasonlóan a strandröplabdánál is fennáll az az anomália, hogy az „X” bukmékerénél 2.20-es szorzóval tudsz fogadni az „A” csapat győzelmére, míg az „Y” bukmékernél ugyanekkora szorzóval köthetsz fogadást a „B” csapat győzelmére. Amennyiben mindkét fogadásra ugyanakkora összegű tétet teszel fel (pl. 100 €-t), akkor a példánk alapján – a meccs eredményétől függetlenül – 20 €-os garantált profitot érhetsz el. Mindezek alapján nyugodt szívvel ajánlható a strandröplabda fogadás esetében az egyszeri fogadás (1-es kötéses) is.

Természetesen, ha azon kevesek közé tartozol, akik folyamatosan figyelemmel követik a sportág rangos eseményeinek mérkőzéseit, és pontosan tisztában vannak az egyes csapatok képességeivel, akkor összetett fogadás kertében is nyugodtan fogadhatsz strandröplabdás meccsekre. Viszont – a véleményünk szerint – ebben az esetben sem érdemes egy szelvényen 3-4 eseménynél többet kötésben megtenned, mivel a nagyobb kötésszámú fogadások már lényegesen komolyabb kockázati tényezőt hordoznak magukban.

Vegyük át, hogy milyen piacok érhetők el online a strandröplabdához

Ez egy olyan sportág, amelynél csak relatíve kevés piacon lehet fogadni. És ez még abban az esetben is így van, hogy ha a legjobb sportfogadás oldalak egyikénél – értve ez alatt esetünkben a strandröplabda bukmékerek mindegyikét – rendelkezel számlával / „beélesített” felhasználói fiókkal.

A fő fogadási piac titulusát természetesen a strandröplabdánál is csakis a mérkőzés nyertese piac kaphatja meg. De gond egy szál se, mert azért van még néhány olyan online sportfogadás piac, amely szóba jöhet a hazánkban népszerű klasszikus röplabda, homokon játszott, kétszemélyes „mezítlábas változatnál”.

Lényeg, ami a lényeg: az első számú piac mellett, a bukik döntő többségénél rendszerint lehet még fogadni arra is, hogy melyik csapat szerzi az első pontot, melyik csapat nyeri meg az első szettet, valamint alatta / felette piacokon fogadhatunk az csapatok által az első és a második szettben szerzett pontok számára (pl. 38.5-nél több vagy kevesebb pont lesz összesen az első szettben).

De egyes bukmékereknél a hendikepesek mellett, elérhetők olyan piacok is, amelyeken arra lehet fogadni, hogy egy szett adott játékszakaszán belül szerez-e pontot pl. az „A” csapat, illetve a „B” csapat. A fentiekből valószínűleg számodra is nyilvánvalóvá vált, hogy a strandröplabda fogadás esetében jóval kevesebb piaccal kell beérned, mintha focira, kosárlabdára, vagy akár a klasszikus röplabdára fogadnál.

Ugyanakkor kérjük, vedd azt is számításban, hogy számos olyan sportág van, amire fogadva hosszú távon is nyereséges lehetsz annak ellenére, hogy csupán korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre hozzá a fogadási piacok (pl. ilyen a hazánkban kifejezetten népszerű sakk is).

Élő fogadás és Live Streaming funkció

Strandlabdarúgás élő fogadás

Ha egy online sportfogadás szolgáltatónál biztosított a strandröplabda fogadás, mérget vehetsz rá, hogy ott az élő fogadás (in-play betting / live betting) is elérhető. Bár az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy ennél a sportnál jóval kevesebb meccsre lehet a legjobb sportfogadás oldalak révén pre-match jelleggel és hosszú távú fogadások kötésével fogadni, mintsem élőben.

Viszont az élő fogadások az általunk ajánlott, megbízható sportfogadás oldalak asztali gépes és mobil platformjain (mobil oldalak és mobil appok) gond nélkül, problémamentesen lebonyolíthatók. Ezért már csak emiatt sem érdemes olyan operátort választanod, amelyik nem szerepel a listánkon, és az élő fogadási rendszere több sebből is vérzik.

Egy szó, mint száz, kár lenne kihagynod az élő strandröplabda fogadás lehetőségét, mivel a sportág legjelentősebb eseményeit (pl. a nyári olimpiai játékok meccseit) még a magyar TV csatornák is leadják. Így még abban az esetben is élőben követheted figyelemmel az általad megtett meccsek alakulását, ha a bukmékerednél nem biztosított hozzá a live stream (élő mérkőzés közvetítés) lehetősége.

De ha már itt tartunk, jó, ha azért azzal is tisztában vagy, hogy – meglátásunk szerint – ezt a sportot annyira azért nem veszik komolyan az online sportfogadás ágazat meghatározó szereplői, hogy élőben is közvetítsék az eseményei döntő többségét (ez alól rendszerint csak a nyári olimpiai játékok strandröplabdás meccsei képeznek kivételt). Ezért, ha élőben szeretnéd megtekinteni a megfogadott meccseket, akkor általában be kell érned az ingyenes netes live stream-ek egyikével, amelyekre általában némi webes kutakodás után könnyedén rá tudsz találni.

Hazánkban népszerű strandröplabdás események

Lévén ez egy olyan sportág, aminek a „csillaga” csak mostanság van hazánkban felívelőben, nem csoda, hogyha szinte kizárólag a nemzetközi tornák, és a hazai OB főbb mérkőzései iránt mutatkozik meg érdeklődés a magyarországi sportfogadás rajongók részéről. Azzal biztos, hogy nem árulunk el titkot, hogyha egy magyar férfi vagy női páros kijutna a soron következő nyári olimpiára, akkor hazánkban is kitörne a strandröplabda-láz.

Sajnos viszont tény, hogy a sportág jelenlegi szabályozása miatt kontinensenként csupán egy kvótát osztanak általában ki az olyan tornákon, amelyek az olimpiai játékok szempontjából selejtezőnek számítanak (pl. Grúziai Kontinentális-kupa). És mivel az ilyen tornákon csoportonként csak az első 2 helyzet jut tovább, ezért hazánk legjobbjainak ebben az etapban is vért kell izzadniuk, hogy olimpiai kvalifikációt szerezzenek, és képviselhessék hazánkat a nyári olimpiai játékokon.

Strandröplabda fogadás praktikák, tippek

A következőben néhány olyan tanácsot szeretnénk megosztani veled, amelyek megfogadása igencsak ajánlatos, ha úgy döntesz, hogy az online sportfogadáson belül a strandröplabdára fogsz majd fókuszálni. Kezdjük mindjárt azzal az alapvető dologgal, hogy lehetőleg soha ne fogadj élesben a kedvenceidre, vagy, ha ezt mégis megteszed, akkor csak minimális tétben tedd.

Az érzelmi befolyásoltság ugyanis – mint minden egyéb sportra való fogadás esetében – rövid időn belül kikövezi az utat a sikertelenség és az anyagi veszteségek felé. A strandröplabdánál a komolyabb csapatok között – mivel a női és a férfi csapatok esetében is csupán két személy van jelen a pályán – nincs számottevő különbség mind a tudásszint, mind az erőnlét terén. Ezért az egyes összecsapások eredménye sokszor csupán nüaszokon múlik.

Pont emiatt ajánlott a klasszikus pre-match fogadás helyett az élő fogadás lehetőségét használnod, amelynek esetében – ha erre adott a lehetőség – mindéképpen kövesd élőben figyelemmel a mérkőzések alakulását. Persze azért a statisztikák is fontosak egy saját strandröplabda fogadás stratégia kialakításához, de más csapsportágakkal (pl. foci, jéghoki, kosárlabda, vízilabda, röplabda, baseball, amerikai football stb.) ellentétben – mivel a strandröplabda „kétszemélyes” – a statisztikai adatok nem bírnak akkora jelentőséggel.

Egy csipetnyi strandröplabdás GYIK

Mint azt már fentebb is írtuk, létezik ugyan magyar OB (országos bajnokság), aminek a mérkőzéseire évről-évre egyre többen néznek ki (főként, ha nem áll esőre az idő). De ennek ellenére a hazai női és férfi csapatok meccseire egyelőre nem lehet online fogadni a strandröplabda fogadási oldalak platformjain.

Amennyiben Magyarország is felkerül végre a sportág „térképére”, akkor tuti, hogy az online fogadóirodák is felveszik majd a hazai bajnokság fontosabb, jelentősebb összecsapásait, rangadóit a fogadási kínálatukba. Addig viszont be kell érned azzal, hogy a sportág nemzetközi eseményeire (olimpiai meccsek stb.) fogadsz.

Ha a Szent Grált keresed, akkor ki kell, hogy ábrándítsunk, mivel ennél a sportnál nem beszélhetünk olyanról, hogy „legjobb strandröplabda fogadás stratégia”. Ennek rém egyszerű az oka: a top csapatok között minimális tudásbeli és teljesítménybeli különbség van, ezért az egyes mérkőzéseket akár olyan apróságok is eldönthetik, hogy melyik csapat játékosai aludtak kényelmesebb szállodában, és pihenték ki jobban az utazással járó fáradalmakat.

Ha ránk hallgatsz, akkor a strandröplabdás meccsekre valamilyen ütősebb összetett fogadási-rendszer keretében fogadsz (pl. Super Goliath). Mivel ezek esetében még olyankor is profittal a zsebedben távozhatsz a „kasszától”, ha a strandröplabdás piacok kimeneteleire tett fogadások elszállnak.

Emellett – mint azt már korábban, fentebb is írtuk – az is egy „járható út”, ha mindig csak egy meccset teszel meg két olyan bukmékernél, amelyek egymáshoz eltérően ítélik meg az esélyeket egy-egy adott meccs esetében.

Egy mondatban megfogalmazva: az ebben a cikkben felsorolt online sportfogadás szolgáltatók bármelyikét. Ugyanis ezeknél az operátoroknál a strandröplabda fogadás trükkök (pl. minkét opció megtétele két bukmékernél) bevethető. De természetesen a végső döntés most is a csak a te kezedben van, azaz csupán tőled függ, hogy melyiket választod ki fogadáshoz a strandröplabda bukmékerek közül.

Viszont arra mindenképp ügyelj, hogy az adott szolgáltató rendelkezzen legalább egy működési engedéllyel (licenc), és annak is alaposan nézz utána, hogy mióta van jelen az online sportfogadás piacon, illetve, hogy milyen a megítélése a magyar játékosok körében.

Egyéb népszerű sportok
UEFA Euro 2024
felső