Bartos László | Frissítve:

CrownPlay magyar – Szuper játékélmény megbízható online bukmékerél

Az CrownPlay az új generációs online fogadás és szerencsejáték oldalak egyike, amelyek 2023-ban tűntek fel az iGaming szolgáltatók nemzetközi piacán.

Mutass többet

A CrownPlay magyar webhelye mögött megbízható cég áll, és az operátor ugyanolyan színvonalú szolgáltatásokat nyújt a CrownPlay Magyarországon élő ügyfeleinek, mint tőlünk jóval nyugatabbra. Ezért arra a döntésre jutottunk, hogy átfogóan bemutatjuk olvasóinknak a sportfogadás termékét, annak minden előnyével és hátrányával együtt.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • Sportfogadás versenyek
 • Jelentős piackínálat
 • Hagyományos, speciális sportok
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • skrill
 • neteller
 • bitcoin
 • visa
 • mastercard
 • Befizetési opciók:
 • skrill
 • neteller
 • bitcoin
 • visa
 • mastercard
Bónuszok: 4.6
4.6
Bónuszok: 4.6
4.6
Kifizetések: 4.5
4.5
Befizetések: 4.5
4.5
Pénznemek: 4.4
4.4
Szoftver: 4.6
4.6
Felhasználóbarát: 4.7
4.7

Lényeges infók a CrownPlay Magyarországon elérhető oldaláról

Mielőtt még alaposabban górcső alá vettük volna, a CrownPlay Magyarországon online oldalát, arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen cég áll a webhely mögött és hogy rendelkezik-e érvényes működési engedéllyel. Mindezen dolgok kiderítése nem volt egyszerű, mivel az operátorra és a licencre vonatkozó adatok egyik napról a másikra szőrén-szálán eltűntek a CrownPlay Magyarországon online oldalán, és az ügyfélszolgálat sem volt túl segítőkész ezen a téren.

Ennek ellenére, némi utánajárással, és „online kilincseléssel” sikerült kiderítettük, hogy a CrownPlay Magyarországon is aktív webhelyét a Rabidi N.V. szerencsejáték-vállalat birtokolja, amely cég, mint operátor egyúttal az oldalt is üzemelteti. A brand tulajdonosaként bejegyzett Rabidi N.V. licencét (8048/JAZ) az EU-s Holland Királysághoz tartozó Curaçao-n (karibi régió) adta ki az egyik ismert iGaming szabályozó hatósági szerv, a Government of Curaçao.

Mi mást sikerült még kideríteni a Crown Play Magyarországon élő ügyfelei számára? Nos, szerencsére az nincs véka alá rejtve, hogy a cég elkötelezett támogatója a felelősségteljes szerencsejátéknak, és ennek megfelelően is jár el. A Crown Play Magyarországon és más régiókban kizárólagosan csak nagykorú egyének számára kínál igazi pénzes fogadás és szerencsejáték szolgáltatásokat. Emellett a webhelyen – CrownPlay regisztráció után – olyan limitekkel is korlátozhatja bárki a saját játéktevékenységét, mint a veszteség / idő / befizetési limit, és mindezeken felül az ügyfélszolgálattal egyeztetve még az önkizárást is igényelheti.

A CrownPlay Magyarországon is biztosítja az elérhetőséget a játékfüggőség problémájával foglalkozó organizációkhoz. Ennek köszönhetően, a bukméker webhelyéről közvetlenül érhetők el olyan szervezetek, mint a Gambling Therapy, GamCare, Gamblers Anonymous.

CrownPlay jellemzők

🏆 CrownPlay Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 6000Ft

CrownPlay magyar elérhetőség alternatív linket használva

CrownPlay

A Crown Play esetében – mint ahogyan minden más weboldalánál – a Rabidi N.V. operátor arra van rákényszerülve, hogy alternatív linken keresztül biztosítsa a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató oldal elérhetőségét. Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy a CrownPlay magyar oldalának alapértelmezett netes címe le van tiltva hazánkban. A lehetséges okokról litániákat lehetne írni. De mondjon bárki is bármit, mi úgy gondoljuk – és ezen álláspontunk a CrownPlay vélemények is lefedik –, hogy egészen egyszerűen arról szól a fáma, hogy a magyar állam nem akar piaci versenytársakat „látni” az SZRT és más hazai tulajdonban levő casinok / bukik mellett Magyarországon.

Ugyanis, ha le van tiltva a CrownPlay magyar webhelye, és szinte minden más EU-s bukmékeré, akkor jó páran arra kényszerülnek, hogy a hazai szolgáltatónál fogadjanak a kedvenceikre. Mivel sokan nem tudnak arról, hogy a CrownPlay magyar oldala, és több tucatnyi más fogadóportálé, kaszinóé elérhető olyan alternatív linken, ami full biztonságos, mivel a TLS 1.2-es és a 128 bites SSL-titkosítás is működik rajta keresztül – így sem a pre-match és élő fogdásokkal, sem pedig a bankolással, nyeremények kifizetésével nincs gond.

Mindebből pedig levonható az a következtetés, hogy bár a Crown Play magyar webszájt a Kárpát-medence szívében ugyan csak alternatív linken érhető el, mindez az égvilágon semmilyen hatással nincs a bukméker szolgáltatásaira, a desktopos és a mobilos oldal funkcióira.

Végül még annyit tennénk hozzá ehhez a témához, hogy nem kell bedőlni a médiákban, vagy a szájról szájra terjedő, olyan jellegű pletykáknak, amelyek szerint az alternatív linkes online sportfogadás tiltott szerencsejáték, amiért csúnya bünti jár. Az igazság ugyanis ezzel szemben az (és ezt a hazai adóhatóság oldalán is megnézheted), hogy a külföldi bukmékereknél történő játék ugyan „tiltott”, viszont az EU miatt a játékosokat – és mellesleg a szolgáltatókat sem – tudják megbüntetni a magyar hatóságok. Amit viszont elvárnak, hogy ha mondjuk nyersz online fogadással a CrownPlay magyar oldalán, fizesd be a nyereményed után az adót.

CrownPlay regisztráció – Számlanyitás 2 perc alatt & KYC kisokos

A CrownPlay desktopos és mobilos oldalán is megoldható a CrownPlay regisztráció, amelynek eredményeként a bukméker ügyfele lehetsz, és bármikor élhetsz az online sportfogadás nyújtott számos nyerési lehetőséggel. Az alábbi részben azt mutatjuk be, miként zajlik a Crown Play regisztráció a desktopos / asztali gépes weboldalon.

Crownplay regisztráció

CrownPlay KYC azonosítási eljárás

Mivel minden EU-s online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatónak kutyakötelessége ellenőrizni, hogy ki, és milyen szándékkal nyitott számlát nálad, ezért neked is idővel el kell végezned az „Ismerd meg az ügyfeled / KYC” eljárást. Ezen procedúra sorát kell hitelt érdemlően bebizonyítani a személyazonosságod, lakcímed, és azt a bankolási metódust, amit CrownPlay kifizetés és befizetés műveletekhez használsz. Fontos, hogy az adott dokumentumról – legyen az személyi, jogosítvány, közüzemi számla stb. – jó minőségű fotókat (fizetési mód esetén esetleg megfelelő képernyőmentést) készíts. Ugyanis minden fontos adatnak, információnak jól olvashatónak kell lennie.

CrownPlay fizetési módok be- és kifizetések intézéséhez

Meglátásunk szerint – különösen manapság – rendkívüli fontosággal bír, hogy a magyarországi sportfogadók számára olyan fizetési módok legyenek elérhetők, amelyek használata full biztonságos. És emellett az is kulcsfontosságú, hogy az alkalmazásuk nem ütközik semmiféle akadályokba – azaz „állam bácsi” nem tud keresztbe tenni (mint pl. a magyarországi bankok által kiadott kártyák esetében). Szerencsére a Rabidi N.V.-nél tökéletesen képben vannak e téren is, aminek hála csakis olyan CrownPlay fizetési módok vannak fent a buki magyar nyelvű weboldalán, amelyek teljesen zökkenőmentesen használhatók kis hazánkban is.

De lássuk akkor, hogy miből élünk:

 • E-tárcák: NETELLER, MiFinity, MuchBetter, Jeton, Skrill / Skrill 1-Tap;
 • Kriptok: Tether, Ripple, Ethereum, DAI, Bitcoin, Litecoin, USD Coin, SOL, Dogecoin, TRX;
 • Mastercard és Visa bank- és hitelkártyák (Visa csak kifizetéshez okés Pay via Bank opcióval);
 • Hagyományos banki transzfer;
 • paysafecard (csak letétek elhelyezésére alkalmas).
CrownPlay fizetési módok

A befizetési minimum 7500 HUF (BTC-nél 9000 HUF), a maximum 100 ezer HUF és 1 millió HUF között van. A kifizetési minimum szintén 7500 HUF (BTC-nél 15 000 HUF), és a maximális összegek is megegyeznek a befizetési maximumokkal. Rendszerint főként attól függ, mennyit tudsz befizetni, vagy kivenni az egyenlegedről, hogy melyiket használod a CrownPlay fizetési módok közül.

A bankolás menete a következő: bejelentkezel az oldalra megadva ehhez minden szükséges adatot; kiválasztod a megfelelő menüt, ahol azt is kiválasztod, milyen típusú tranzakciót akarsz véghez vinni: Kifizetés vagy Befizetés; ezután választasz neked megfelelőt az épp elérhető Crown Play fizetési módok közül, és kitöltöd az űrlapját ügyelve rá, hogy minden adatot hajszálpontosan adj meg.

CrownPlay bónusz lehetőségek új és régebbi ügyfeleknek

A CrownPlay bonus lehetőségei között olyan ajánlatok is vannak, amelyeket bárki igénybe tud venni, amennyiben az operátor ügyfele, illetve olyan is akad, ami kifejezetten csak új ügyfelek részére szól – ez utóbbi az üdvözlő CrownPlay bónusz, amit a következőkben kellő részletességgel fogunk kivesézni.

Első befizetési CrownPlay bonus új tagoknak

A 100%-os akcióban úgy tudsz részt venni, hogy az első befizetésedben legalább 1.50-ös szorzón fogadást teszel meg. A jóváírt bónusznak a minimuma 6000 HUF, a maximuma 35 000 HUF. A visszaforgásakor (6x-os) csak az operátor sportfogadás / élő fogadás termékére tett tétek számítanak. Viszont fontos az is, hogy a min. odds kombi beteknél legalább 1.50, egyszeri fogadásoknál legalább 2.00 legyen. Az is lényeges, hogy ne fogadj nagyobb összegben alkalmanként, mint 15 000 HUF. Végezetül azt sem árt észben tartani, hogy Skrill / NETELLER első befizetéssel az ember bukja a welcome CrownPlay bónusz ajánlatot.

Egyéb sport promóciók és akciók a CrownPlaynél

A bukméker repertoárjában rendszeresen felbukkannak olyan sportfogadás versenyek, amelyeken kedvező feltételű bónuszokhoz lehet jutni. De emellett a buki a lojalitást is díjazza: pontokat lehet szerezni pl. befizetésekkel, akcióikban, bajnokságokban való részvétellel, amiket be lehet váltani a „BOLT” részlegben példáz ingyenes fogadásokra. Mindezeken felül az alábbi állandó promóciók, bónuszok is elérhetők az időszakos ajánlatok mellett:

 • Heti rendszerességgel igénybe vehető Reload Bónusz, ami 50%-os, és akár 150 000 HUF-ra is rúghat a maximális összege;
 • Akár 100%-os arányú akkumulátor bet nyeremény növelő akció;
 • 2 góllal előrébb – korai kifizetési promóció;
 • Cashback bónusz 10%-o arányban.

A CrownPlay bonus akciók és promóciók mellett a weboldalon olyan VIP tagsági rendszer is a regisztrált felhasználók rendelkezésére áll, amiben egyre feljebb lépegetve egyre jobb, komolyabb kedvezményeket lehet megszerezni. Az 5 szintes VIP esetében olyan jutalmakra lehet számítani, mint a speciálisan rád szabott bónuszok, különleges VIP promóciók, magas kifizetés havi limit, személyi asszisztens a pénzügyek minél hatékonyabb intézéséhez, VIP-szintű ügyféltámogatás.

Piackínálat – Fogadj szinte bármire és bármikor

Ami a megfogadható piacok számát illeti, egy rossz szót se mondhatunk a CrownPlay sportfogadás szekciójára, ahol nem csupán az élsportok, legnépszerűbb sportágak kiemelt eseményeire lehet többféle piacon fogadásokat megtenni, hanem a lényegesen kisebb „szerényebb” sportok meccseire is. Ennek hála, például még egy golf meccsnek az esetében is többféle elérhető piac közül válogathatsz: pl. 18. lyuk 3 labda, Holes 1 to 3 3-3 ball, adott torna végső győztese.

Az olyan sportoknál pedig, amelyek jelentős népszerűséggel bírnak (különösképp a csapatsportok), sokféle eredmény piac, részeredmény és hendikepes eredmény piac közül lehet kiválasztani a számodra megfelelőket, valamint olyan piacok is elérhetők, mint az alatta / felette (több / kevesebb). A hab a tortán, hogy temérdek sportág-specifikus piac van a Crown Play sportfogadás részlegében, valamint olyanok is, amiken hosszú távon lehet fogadni online.

CrownPlay sportfogadás – Fogadj bármilyen sportra, bármikor

„Milyen sportra fogadnál? Milyen van? Bármilyen!” – ez a beszélgetés akár közted a bukméker egyik odds-mestere között is lezajlódhatna / lezajlódhatott volna. Ugyanis bármily meglepő, a CrownPlay sportfogadás online szekciójában az összes olyan sportot felvonultatja – köztük az igen kevesek körében ismertekkel is – amikre érdemes fogadni napjainkban.

Ennek megfelelően a CrownPlay sportfogadás buki ajánlatában olyan sportokra tudsz fogadni online pre-match és in-play piacokon, mint a squash, kabaddi, lakrossz, padel, hurling, kelta futball, netball, ausztrál futball. A speciális sportok mellett sokféle e-sportra, motorsportokra, virtuális sportágakra, valamint olyan egyéb sportokra is lehet fogadni a CrownPlay sportfogadás online felültén, mint a golf, darts, tenisz, sakk, asztalitenisz, futsal, strandröplabda, teremfoci.

Természetesen a klasszikus csapatsortokból és az egyéb csapat-sportágakból sincs hiány: krikett, baseball, rögbi, labdarúgás, amerikai futball, kosárlabda, kézilabda, röplabda, vízilabda, jéghoki. A pontot az „i”-re a küzdősportok teszik fel, valamint azok a fogadási lehetőségek, amelyek révén még politikára, tv-műsorokra, és díjkiosztókra is lehet igazi pénzes téteket tenni a Crown Play sportfogadás részlegében.

 • e-Sports
 • Motorsportok
 • Golf
 • Tenisz
 • Baseball
 • Labdarúgás
 • Amerikai futball
 • Kosárlabda
 • Röplabda
 • Jégkorong

Hogy fogadjunk online – Rövid útmutató

Az online sportfogadáshoz mindenképp be kell lépned a CrownPlay sportfogadás platformjára, ahol többféle módon is ki tudod választani azokat az eseményeket, amikre valódi pénzes tétekben fogadni szeretnél. A mérkőzések kiválasztása érdekében használhatod a rendelkezésedre álló menürendszerek bármelyikét, a kereső funkciót, vagy az aktuális ajánlatot, ami a webszájt közepén helyezkedik el.

A kijelölt meccseknél a rendszer minden esetben megjeleníti a piackínálatot, valamint azokat a fogadási opciókat / sportesemény kimeneteleket, amelyek a piacokhoz tartoznak. A választásaid mindegyike felkerül az online fogadószelvényre, ahol be tudod állítani, hogy milyen fogadást kívánsz megtenni: egyszeri, többszörös, vagy rendszer, valamint a fogadásra szánt tétnek a nagyságát is. Ha az adatok rendben vannak, akkor a megfelelő gombbal tudod játékba küldeni a fogadásodat.

CrownPlay élő fogadás & video közvetítés funkció

A CrownPlay élő fogadás szekciója arra szolgál, hogy olyan sporteseményekre is tudja fogadásokat tennivalód pénzes tétekben, amelyek épp folyamatban vannak. Az aktuális kínálatot a CrownPlay Élő Fogadás menüpontjára kattintva tudod megtekinteni.

CrownPlay élő fogadás

A meccsek kiválasztását, valamint a sportokét, mint ahogyan a pre-match fogadás részlegben, itt is többféle menü segíti, és egy olyan sportág slider is a segítségedre van, amin az összes olyan sport megtalálható, melyekre az adott időpontban élőben fogadhatsz a CrownPlay élő fogadás részlegében. Az élő /live fogadásokhoz a CrownPlaynél van sportesemény közvetítés funkció is, aminek a segítségével a felhasználók hozzá tudnak jutni valós statisztikai adatokhoz, és követni tudják azokat a sporteseményeket, amelyeket előzetesen kiválasztottak.

CrownPlay vélemények a mobile platformról

Ha úgy alapból szeretsz telefonnal és / vagy tablettel fogadni, akkor szinte biztosan elnyeri tetszésed a CrownPlayes mobilos oldal, amelyen a fogadás online módja – az in-play piacosat is beleértve – csak pár képernyő koppintásnyira van. A cross-platformos reszponzív oldal vígan elvan akár még a régebbi Android és iOS-es készülékekkel, de azért a CrownPlay vélemények azt kiemelik, hogy a live streaming funkció miatt nem árt, ha legalább középkategóriás telót használ az ember- főleg, ha úgy akarsz mobilon fogadni, hogy mindeközben még meccseket is néznél.

Sajnos viszont az is igaz, hogy sem itt, sem pedig az Óperenciás-tengeren túl nincs CrownPlay alkalmazás a mobile platformhoz. Ez pedig azt jelenti, hogy nem érhető el se robotos se pedig almás CrownPlay app. Így ha CrownPlay applikáció révén akarnál mindenképp játszani, akkor vagy vársz a megjelenéséig (mondjuk féllábon állva, vívóállásban), vagy hajlasz inkább ama kompromisszum felé, hogy mobilos fogadáshoz az okoskütyükre belőtt oldalt használod.

Abszolút biztonságos védelmi megoldásokkal felvértezett rendszer

Mivel a bukméker webhelye a Rabidi N.V.-hez tartozik, ezért kétség sem fér hozzá, hogy az operátor mindent megtesz a rendszer védelme érdekében. A cég a legjobb tudomásunk szerint TLS 1.2-es titkosítást alkalmaz, aminek a kiegészítéseként – például az pénzügyi műveletek alkalmával – 128 bites SSL-t is használ. Az adatvédelem tekintetlében a webhelyen található Adatvédelmi Irányelvek, illetve Adatvédelmi Politika a mérvadó. Ezen dokumentumoknak alapján csakis jogosult harmadik félnek, illetve – szükség – eseté megfelelő hatóságnak köteles az operátor kiadni ügyfél adatokat.

Tudnivalók az hazai ügyfelek támogatása kapcsán

Az ügyféltámogatás terén nem mondható rossznak, az, amit produkál a Crown Play. Ugyanis a bukméker magyar nyelven online webhelyén elérhető egy Súgóközpont névre keresztelt szekció, ahol aránylag sok kérdésre lehet némi keresgélés után választ kapni. Persze a GYIK soha nem „mindenható”, ezért kimondottan jól jön, hogy az cég online ügyfélszolgálatát chaten és e-mail-en is el lehet érni.

Az ügyféltámogatás szakszerűségét illetően vegyesek a tapasztalataink: van olyan agent, aki mindennel képben van, de olyanba is sikerült belefutni, aki azt sem tudta merrefele van arccal, és kifogtunk olyat is, aki még az operátor licencét sem volt hajlandó chaten elárulni. Az udvariassággal viszont nincs gond, hacsak az nem, hogy az ember full udvariasan is el lehet küldeni Kukutyinba zabot hegyezni.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
CrownPlay
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több tízezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
Gamblers Anonymous, Gambling Therapy, GamCare
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Crown Play mai szemmel nézve megfelel a kívánalmaknak. A sportág kínálata a bukmékernek jónak mondható, hiszen spéci sportoktól kezdve a kevésbé népszerűeken át egészen az élsportokig mindenre lehet nála fogadni. A CrownPlaynél bőséges a felhozatal piacokból és fogadási kimenetelekből is, és az operátor élő fogadás szekciója is hozza a manapság elvárható minőéget. A bónuszok és promóciók terén sem rossz a buki, amely még lojalitás pontrendszert is működtet, valamint a VIP tagság lehetőségét is biztosítja.

GYIK

Nem tudunk ilyen jellegű problémákról.
Igen, mivel minden kommunikáció titkosított.
VR-Field alapú live streaming funkcióval.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
CrownPlay
UEFA Euro 2024
felső