Bartos László | Frissítve:

Sportuna Magyarországon - Korrekt online bukméker sok piaccal

A Rabidi N.V. 2022-ben indított útjára a Sportuna sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltatót, amely a kezdeti szárnypróbálgatásokat követően elérte, hogy folyamatosan gyarapodjon az aktív felhasználóinak száma. A mi érdeklődésünket is felcsigázta, hogy mégis mit tudhat a Sportuna magyar felülettel rendelkező webhelye.

Mutass többet

Ezért alaposan utánajártunk, mit nyújt online fogadási szolgáltatások és funkciók tekintetében a Sportuna Magyarországon. Majd úgy döntöttünk, hogy teljesen objektív, párttalan Sportuna vélemények formájában megosztjuk oldalunkon személyes tapasztalatainkat.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • Fogadáskészítő funkció
 • Megbízható neves operátor
 • Kiváló kosárlabda oddsok
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • Skrill
 • Bitcoin
 • Visa
 • Mastercard
 • Befizetési opciók:
 • Skrill
 • Bitcoin
 • Visa
 • Mastercard
Bónuszok: 4.5
4.5
Bónuszok: 4.5
4.5
Kifizetések: 4.5
4.5
Befizetések: 4.0
4.0
Pénznemek: 4.5
4.5
Szoftver: 4.5
4.5
Felhasználóbarát: 4.5
4.5

Licenc és egyéb infók a Sportuna magyar oldalán

A Sportuna vélemények annak tekintetében megegyeznek, hogy az operátor a felelősségteljes szerencsejátékot a saját lehetőségeihez mérten támogatja. Regisztráció után minden ügyfélnek többféle olyan eszköz áll a rendelkezésére, amik révén korlátozni, limitálni lehet a befizetéseket, a játékkal eltöltött időt, és ha a szükség úgy kívánja, még az önkizárás is ott van, mint végső megoldás (ehhez az ügyfékszolgálat közbenjárása is kell).

Az önkontroll fenntartása kapcsán a Sportuna magyar webhelyén egy olyan speciális dokumentum is olvasható, amit mindenképp ajánlott elolvasni akkor is, ha új játékos vagy, de abban az esetben is, ha a régi motorosnak számítasz az online sportfogadás világában. Amennyiben pedig, úgy véled nagy a baj, mindenképp vedd fel a kapcsolatot a Sportuna Magyarországon online weboldalán keresztül a játékos—segélyszervezetekkel, amelyek célja, hogy mindenkinek segítsenek, akit érint a szerencsejáték-függőség. Ilyen organizáció a GamCare, Gambling Therapy, és a Gamblers Anonymous is.

A Sportuna sportfogadás webhelyének operátora a Rabidi N.V. szerencsejáték-nagyvállalat. A cég teljesen legális, érvényes működési engedélynek van birtokában, amit Hollandia társult tagállamában (Curacao) állított ki a Government of Curacao iGaming szabályozó és felügyeleti szerv. Licenc típusa: E-gaming licenc – 8048/JAZ. A cég székhelye is Curacaon van (Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao). A webhely működtetéséhez szükséges online fizetési szolgáltatásokat– mint Payment Agent – a Cipruson bejegyzett Tilaros Limited biztosítja az üzemeltető számára.

Sportuna jellemzők

🏆 Sportuna Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 6 000Ft

A Sportuna Magyarországon milyen úton-módon érhető el?

Sportuna

A Sportuna sportfogadás online szekciójának és a webhelyen található kaszinónak az eléréséhez az operátor által megadott alternatív linket kell használni. Ez a fajta megoldás teljesen biztonságos elérhetőséget garantál a Sportuna magyar és más nemzetiségű ügyfeleinek olyan régiókban, amelyek esetében a Sportuna regisztráció, online fogadás, Sportuna fizetési módok használata nem oldható meg az alapértelmezett „.com” domain révén.

Az a fajta alternatív link, amit az operátor Rabidi N.V. a Sportuna Magyarországon online webszájtjának folyamatos elérhetősége miatt alkalmaz csak nagyon kise mértékben különbözik egy „sima” webcímtől. És ami a lényeg: biztonság, adatvédelem, titkosítási protokollok stb. terén egy az egyben ugyanazt képes nyújtani. Mindebből pedig az következik, hogy a Sportuna élő fogadás és pre-match fogadás funkciója, a webhelyen keresztül történő online bankolás, és bármely egyéb procedúra zökkenőmentesen működik a módosított webcímmel.

Sportuna Belépés

Sportuna regisztráció lépései & KYC-azonosítási információk

A Sportuna regisztráció a mai trendeknek megfelelően egy nagyon egyszerű, percek alatt letudható kötelező mutatvány, ami ahhoz szükséges, hogy valódi pénzben tudj fogadni a későbbiekben (és remélhetőleg nyereményeket is elérni a sportfogadás platformján). A Sportuna regisztráció lebonyolításához kövesd az alábbi lépéseket:

Sportuna Regisztráció

Ha a Sportuna regisztráció sikerrel zárult, a rendszer azon nyomban felajánlja, hogy használd egyenleg feltöltésre az elérhető Sportuna fizetési módok egyikét. Természetesen erre később is sort keríthetsz.

A KYC-azonosítást a felhasználói fiókodban az „ELLENŐRZÉS” menüpont alatt tudod megejteni. A Sportuna sportfogadás bukméker kezdetben ennek elvégzésére nem kötelez. De persze idővel mindenképp túl kell esni a KYC-n, aminek keretében a személyazonosságod, a lakcímed, a használt fizetési mód, valamint – opcionális – a letétek elhelyezése kapcsán a pénzeszközök forrását kell igazolni. A kért dokumentumok benyújtására az operátor 30 napos határidőt szabott meg. Az elbírálás 10 napot vesz általában igénybe a Sportuna magyar felhasználóinak esetében. Amennyiben hiánypótlásra szólítanak fel, akkor a határidők módosulnak némileg.

Sportuna fizetési módok befizetéshez & nyereménykivételekhez

A Sportuna magyar felhasználóinak többféle fizetési megoldás áll a rendelkezésére ahhoz, hogy bármikor könnyedén elintézhessék a bukmékernél a szükséges pénzügyeiket. A be- és kifizetések a felhasználóbarát kivitelű fizetési rendszerben gyerekjáték: a belépést követően a megfelelő menüt kiválasztva (BEFIZETÉS), kétféle opciót kínál fel a rendszer: BEFIZETÉS és KIFIZETÉS. Mindkét tranzakció fajtánál az összes elérhető megoldás szerepel a Sportuna fizetési módok közül. Így neked csak annyit kell tenned, hogy a leginkább megfelelő fizetési megoldást kijelölöd, majd kitöltöd az online űrlapját (Megjegyzés: további lépések is lehetnek).

Sportuna fizetési módok letét elhelyezéséhez Magyarországon:

 • Mastercard;
 • paysafecard;
 • E-pénztárcák – Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, Jeton, MiFinity, MuchBetter;
 • Pay via Bank;
 • Kriptok – Bitcoin Cash, Tether, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, USD Coin, Ripple, DAI.

A befizetések minimális összege 5000 Ft / tranzakció, a maximális összeg – fizetési megoldástól függően – 350 000 és 1 000 000 Ft közötti.

A nyeremények felvételéhez, kifizetésekhez Visa típusú kártyák, valamint hagyományos banki átutalás is használható. A Sportuna kifizetés minimuma 5000 Ft, a maximális összeg 350 000 és 1 000 000 Ft között van megadva a Sportuna magyar oldalán. Az átfutási idő 1-3 nap között van (banki transzfer esetében is), díj / extra költség semmilyen jogcímen nem kerül felszámításra a felhasználók részére a Sportuna sportfogadás webhelyén.

Sportuna fizetési módok

Webszájt dizájn Sportuna vélemények tükrében

A Sportuna magyar nyelven érhető el, és ez nem csupán a weboldal menüire és a Sportuna sportfogadás szekciójára értendő. Ugyanis minden fontos dokumentum – mint például az ÁSZF, Adatvédelmi Irányelvek – hazánk anyanyelvén olvasható. A dizájn jóféle „iparosmunka” – nincsenek zavaró hatású elemek, a promóciókat is csak visszafogottam reklámozza a webhelyen az operátor, és a logikus menürendszer-kialakítás jelentősen hozzájárul a könnyű kezelhetőséghez.

Az olyan funkciók, mint az online chat, a regisztráció, illetve a különféle keresőmezők mind szem előtt vannak, ami további pluszpont. És az sem mellékes, hogy az aktuális élő fogadás ajánlatok egy teljesen elkülönített webhelyrészen kerülnek megjelenítésre – azaz nincsenek „összemixelve” a pre-match fogadási lehetőségekkel és piacokkal.

Bónusz és promóciós ajánlat sportfogadáshoz

Sportuna bónus

Mivel a Sportuna sportfogadás és távszerencsejáték webhelyének tulajdonosa és egyében operátora a Rabidi N.V., ezért nem meglepő, hogy a bukmékernél ugyanolyan választékos online sportfogadás promóciók vannak, mint a cég más brandjeinek platformjain.

Új magyar ügyfélként – amennyiben a sport welcome offer mellett döntesz – akkor olyan 100%-os kezdő bonus ütheti a markod, aminek a maximális összege 35 000 Ft, a minimális 6000 Ft. Ezt az ajánlatot úgy tudod igényelni, hogy a legelső befizetésed teljes összegében fogadsz legalább 1.50-ös odds-on. A feljogosító fogadást követően a kapott bónuszt a Sportuna sportfogadás termékén tudod megjátszani. A megforgatási követelménye 6-szoros, amit 30 nap alatt kell teljesítened.

A bónuszra való játék során elfogadott legkisebb szorzó 2.00, illetve 1.50 – single bet, illetve kombi bet típusú fogadások esetében, a tétek összege pedig legfeljebb 16 000 Ft lehet. Kérjük, vedd figyelembe, ha NETELLER vagy Skrill első befizetést hajtasz végre, akkor a welcome bónusz ajánlatot nem veheted igénybe.

Az operátornál többféle sport promóció is van (állandó jellegű). Íme egy lista az állandó jellegű online sportfogadás akciókról:

 • 10%-os Cashback Sportuna bonus akár 150 000 Ft-ig;
 • Sport Jackpotok akció – 5.2 millió Ft-os összdíjazással;
 • Akár 100%-os arányú Accumulator Bet akció;
 • 50%-is Heti Reload Bonus ajánlat akár 150 000 Ft-ig;
 • 10%-os Bónusz Akció Virtuális Sportfogadáshoz akár 150 000 Ft-ig.

Elérhető Sportuna sportfogadás piacok

A piacok száma és változatosság kapcsán tutira nem érheti szó a ház elejét. A bukméker ugyanis olyan kínálattal rukkol elő napi szinten, ami barokkos túlzás nélkül bárki számára megfelelő kell, hogy legyen. Az eredmény piacokból rendkívül sokféle adott – főként csapatsportágak esetében. Ennek köszönhetően a legkülönfélébb normál, hendikepes, rendes játékidős, hosszabbítás eredmény-piacokon fogadhatsz sok száz kimenetel közül kiválasztva a neked leginkább szimpatikusakat.

Az over / under (felette / alata) piacokból sincs hiány, és sportágtól függően akár 20-30 ilyen jellegű piac is van, amelyeken megtippelhető – „több lesz vagy kevesebb” fogadási opciók révén például egy baseball meccsen a hazafutások (home run) száma, teniszmeccsen az adogatások elnyerésének száma, focimeccseknek a szabálytalanságok mennyiség, kosárlabda meccsen a személyi hibák száma stb.

A Sportuna a fő fogadási piacok mellett sok más egyéb lehetőséget is felkínál – pl. olyan piacokat, amelyeken adott bajnokság / sportliga kezdete előtt már meg lehet tenni valódi pénzes tétben fogadva, hogy melyik csapat nyeri meg a versenysorozatot, vagy akár azt is, hogy melyik végez a legutolsó helyen.

Sportok – Elérhető sportágkínálat ízelítő

Egyáltalán nem túlzók a Sportuna vélemények annak tekintetében sem, hogy a bukméker sportág választéka is impozáns. Az olyan sportok mellett, mint a labdarúgás, jéghoki, amerikai futball, baseball, röplabda, asztalitenisz, kézilabda, vízilabda, tenisz, népszerű motorsportok (Formula-1, MotoGP, NASCAR, rally), küzdősportok sok más egyéb sportra is lehet a bukinál fogadni online.

Ilyenek a manapság csúcsnépszerűségű e-sportok (Wild Rift, CS: GO, Valorant, League of Legends, Rainbow Six Siege, Dota 2, Age of Empires, StarCraft 2, Call of Duty, Overwatch), valamint az olyan „egyéb”, hazánkban jelenleg még egzotikusnak mondott sportok, mint a kabaddi, padel, Gaelic futball, hurling, squash, pesapallo, squash. Ezeken kívül rendszeresen biztosított a Sportuna sportfogadás platformján a lóverseny-fogadás, az agárverseny-fogadás, valamint a virtuális sportokra történő fogadás is.

 • Labdarúgás
 • Tenisz
 • Kosárlabda
 • e-Sports
 • Jégkorong
 • Röplabda
 • Motorsportok
 • Amerikai futball
 • Snooker
 • Baseball

Online fogadás menete a bukméker magyar oldalán

Ma már egyáltalán nem kihívás online sportfogadás webhelyen fogadást megtenni köszönhetően annak, hogy a bukmékerek kivétel nélkül a lehető legegyszerűbb módját biztosítják ügyfeleiknek az igazi pénzes fogadási tétek elhelyezésére. Hogy ez mennyire igaz, elég egy kósza pillantást vetni a Sportuna sportfogadás ajánlatára, ahol többféle szűrési mód révén egy-két kattintással ki tudod választani azokat a sportesemény kimeneteleket, amikre fogadni kívánsz.

De erre a célra a sportfogadás szekcióban lévő bal oldali sportág menüt is használhatod, vagy a fejléc alatt található „slideres” sportág-görgető menürendszert is. Az összes választásod (sportesemény kimenetelek) a fogadószelvényen landol, ahol a tétek kell mindössze megadni, valamint a fogadási fajtát, ami az Egyedülálló (1-es kötéses) és a Többszörös (Kombi) mellett lehet akár Rendszer fogadás (system bet) is. A fogadások a Sportuna magyar oldalán a MEGTENNI A TÉTET gombra klikkelve élesíthetők be.

Sportuna élő fogadás lehetőségek & live streaming

A Sportuna élő fogadás szekcióját legkönnyebben a „hamburger menüt” használva tudod elérni. Ebben a részlegben olyan sportesemények különféle kimeneteleire tehetsz valódi pénzes téteket, amelyek éppen folyamatban vannak. Az in-play / live piacok száma sportágtól függ, és általánosságban elmondható, hogy a legtöbb élő piac a Sportuna Magyarországon online webhelyén a legnépszerűbb csapatsportokhoz érhető el.

Sportuna élő fogadás

Az Sportuna élő fogadás részlegében Virtuális Mező / Pálya funkció is elérhető, aminek a rendeltetési célja a klasszikus élő video streaming helyettesítése, illetve az élő fogadás támogatása. Ugyanis ezzel, a video-animációkon alapuló funkcióval folyamatosan nyomon lehet követni egy adott sportesemény mozzanatait, és emellett valós időben statisztikai adatokat is szolgáltat az adott meccsről.

A mobile platform nyújtotta megoldások – iOS & Android

A Sportuna app alapú megoldásokat – iOS & Android – egylőre még nem biztosít a mobilos platformjához, amiből kifolyólag, ha okostelefonon vagy tableten akarsz fogadni online, akkor muszáj lesz megbarátkoznod a gondolattal, hogy Sportuna alkalmazás nélkül, csak a reszponzív webszájton tudsz megtenni az igazi pénzes téteket. A mobilos oldal egyébiránt kifejezetten jól sikerült alkotás, és a mi tetszésünket is elnyerte.

Mivel minimális az erőforrásigény, használt közben nem igazán tapasztalható, hogy a böngészővel való együttműködés során belassulna, és ami igazán fontos: teljesen biztonságosan intézhető rajta minden – legyen szó regisztráció letudásáról, KYC-ról, vagy akár bankolásról online a Sportuna fizetési módok valamelyikét használva. Ami kissé elszontyolító, hogy a hamburger menü ikonja a balalsó sarokban van annak ellenére, hogy a logika azt diktálná, hogy felül legyen elhelyezve.

Teljes körű adatvédelem & 100%-os rendszerbiztonság

A Rabidi N.V. operátor a Sportuna magyar webhelyén – is – a legmodernebbnek számító SSL-alapú titkosítást alkalmazza minden olyan műveletnél, ahol ez szükséges: pl. online bankolás esetében be- és kifizetések alkalmával, adatátvitelkor ügyfél-kliens és az operátor szerverei között stb. Az adatévelem tekintetében a cég azon irányelvek szerint jár el, amelyek az Adatvédelmi Dokumentuman szerepelnek. Ennek alapján kijelenthető, hogy az operátor számára megadott személyes információk és adatok tárolása és kezelése maximálisan diszkrét, biztonságos módon zajlik.

Ügyféltámogatás

A Sportuna Magyarországon online chates és e-mail-címes ügyféltámogatást biztosít. Az előbb opció esetében a várakozási idő tapasztalataink alapján 1-3 perc szokott lenni, amit követően általában kapcsol a rendszer egy hozzáértő, kompetens tudással rendelkező helpdeskes agentet. Az e-mail-címes opciót ([email protected]) azoknak tudjuk javasolni, akinek az ügye nem igazán sürgős, mert problémától függően – ha többszöri levélváltásra kerül sor – megeshet, hogy napokig is eltart, mire egy adott ügy rendeződik. A sportfogadás részlegében GYIK szekció is található, ami egyelőre csak pár alapkérdésre szolgál válasszal.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Sportuna
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezernyi
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Sportuna Magyarországon nyújtott szolgáltatásit és funkcióit csapatunk sportfogadás online szakértői megfelelőnek találták. Részünkről úgy gondoljuk, hogy a bukméker megfelelő számú online fogadási lehetőséget, sokféle pre-match és in-play piacot nyújt. Emellett az is mellette szól, hogy biztosítja a Rendszer Fogadások használatát, az élő fogadásokhoz elérhető a live streaming (VR-Field), és relatíve sok sportnak az eseményei érhetők el folyamatosan a webhelyen fogadás céljára. A bónusz és promóciós ajánlatok kimondottan jónak számítanak az ágazatban, és a mobile kompatibilis megoldások is megütik a manapság elvárt szintet.

GYIK

Amennyire tudjuk, és ebben az ügyfélszolgálat is megerősített, nem lesz jó ideig Sportuna applikáció.
Igen, elérhető VIP-rendszer is a webhelyen.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Sportuna
UEFA Euro 2024
felső