Bartos László | Frissítve:

Slotimo magyar – Jó online fogadási lehetőségek, sok élő sportesemény

Ezen cikkünkből Slotimo magyar online sportfogadás bukméker webhelyén elérhető bónuszokat, sportágkínálatot, fogadási lehetőségeket, piacokat ismerheted meg.

Mutass többet

Áttekintésünkben mindemellett olyan témákra is kitérünk, mint a Slotimo Magyarországon elérhető fizetési módja, az ügyféltámogatási rendszer minősége, valamint az operátort desktopos és mobilplatformon nyújtott szolgáltatásai, funkciói. Tarts velünk, és vértezd fel magad releváns, hasznos információkkal, amik kifejezetten jól jöhetnek például bukméker választás kapcsán!

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 40,000Ft

 • Sok élő esemény
 • 30+ megfogadható sport
 • Cashout lehetőség
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • neteller
 • skrill
 • bitcoin
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • neteller
 • skrill
 • bitcoin
Bónuszok: 4.0
4.0
Bónuszok: 4.0
4.0
Kifizetések: 4.0
4.0
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 4.0
4.0
Szoftver: 4.0
4.0
Felhasználóbarát: 4.0
4.0

Licenc & egyéb lényeges információk a Slotimo magyar oldaláról

A Slotimo magyar nyelvi támogatással elérhető weboldalának a birtokosa a Bellona N.V., amely cég, mint operátor a webszájt üzemeltetését is végzi. A Bellona N.V. szerencsejáték-vállalat hivatalos, érvényes működési engedéllyel rendelkezik (8048/JAZ), amelyet az Antillephone License Validation adatai alapján a Government of Curaçao iGaming szabályozó és felügyeleti szerv állított ki. A Bellona N.V. székhelye a következő címen található: Heelsumstraat 51, E-Commerce Park, Willemstad, Curaçao.

A Slotimo magyar webhelyén a külön szekció található a felelőségteljes szerencsejátékról. Az ebben a részlegben található információk alapján kijelenthető, hogy a Slotimo magyar sportfogadás bukméker felelős játékszervezőnek minősül. Ugyanis az operátor egyrészt biztosítja mindazon eszközöket a felhasználóinak, amelyekkel kordában tarthatják a szerencsejáték tevékenységüket (befizetési limit, veszteség limit beállítása, önkizárás), másrészt pedig a Slotimo magyar webhelyén lévő hivatkozások révén közvetlenül fel lehet venni a kapcsolatot olyan organizációkkal, amelyek kifejezetten a játékfüggőknek nyújtanak segítséget: BeGambleAware, Gambling Therapy.

Slotimo jellemzők

🏆 Slotimo Irány az oldal
🎁 Bónusz 40,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 1500Ft

Hogy érhető el a Slotimo Magyarországon?

Slotimo

A Bellona N.V. a Slotimo Magyarországon online webhelyének eléréséhez – egyelőre – nem használ még alternatív linket, módosított URL-t vagy tükör oldalt. Ugyanakkor, ha csak a közelmúltban történeket vesszük alapul, nagyon is reális esélye van annak, hogy az operátor bármikor rákényszerülhet az alternatív linkes elérhetőség alkalmazására. Mivel könnyen meglehet, hogy bannolás esetén csakis így tudja fennakadások nélkül tudja biztosítani a sportfogadáshoz és szerencsejátékhoz szükséges funkciókat, illetve szolgáltatásokat a Slotimo Magyarországon.

Abban az esetben, ha úgy alakul majd, hogy csak alternatív linken / címen – tükör oldalon – oldható csak meg a Slotimo Magyarországon történő elérése, az URL-t leszámítva minden marad a régiben. Ez a csekély változás sem a webhelybiztonságot, sem az adatvédelmet, sem pedig a fogadási funkciók használhatóságát nem érint, így aggodalomra semmi ok: alternatív linken is ugyanazt fogja tudni nyújtani a Slotimo Magyarországon, mint egy default (alapértelmezett) URL-en keresztül.

Slotimo Belépés

Slotimo regisztráció – Számlanyitás lépésről lépésre

Az igazi pénzes online sportfogadás egyik alapfeltétele, hogy rendelkezz az adott szolgáltatónál felhasználói fiókkal. Szerencsére a Slotimo regisztráció egy cseppet sem komplikált, és percek alatt le lehet tudni az alábbi útmutatót követve:

Slotimo Regisztráció

A számlanyitást követően idővel majd sor kell kerítened a KYC-s verifikáció elvégzésére is. Amikor az Slotimonak az azonosítási részlegétől felkérését kapsz, hogy igazold a felhasználói fiókod, el kell küldened az operátor számára a verifikációhoz szükséges dokumentumok fotóit (pl. személyi igazolvány / jogosítvány, bankszámla kivonat / közüzemi számla, online bankoláshoz használt fizetési mód).

Hazánkban elérhető online fizetési megoldások

A Slotimo fizetési módok tekintetében teljes mértékben megfelel a mai elvárásoknak, mivel a hagyományosnak tekinthető online bankolási megoldások mellett többfél e-tárcával, valamint még kripto pénzekkel is lehet intézni a Slotimo kifizetés és befizetés tranzakciókat az operátor magyarországi webhelyén.

Magyarországon problémamentesen használható fizetési módok:

 • Visa, Mastercard bank- és hitelkártyák, valamint Revolut kártyák;
 • Kriptopénzek (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, DAI, XRP stb.);
 • E-tárcák – MiFinity, eZeeWallet, Jeton;
 • Egyéb megoldások – PayRedeem, Binance Pay.
Slotimo fizetési módok

A befizetések összegének el kell érnie a 10€-nak megfelelőt ahhoz, hogy az adott tranzakció létrejöhessen. Maximálisan 500 és 5000 euró közötti összeget lehet egy pénzügyi művelettel feltölteni az egyenlegedre. Az összeg nagysága attól függ minden esetben, hogy melyiket használod az elérhető Slotimo fizetési módok közül. A Slotimo kifizetés tranzakciók lebonyolításához is használhatók hagyományos módszerek, valamint e-pénztárcák, és kripto tárcák is. A minimális kifizetés 20€ / tranzakció. Hetente pedig maximálisan 5000€-nak megfelelő összeget lehet felvenni a játékos egyenlegedről.

A Slotimo desktopos webhelyének fő jellemzői

A Slotimo sportfogadás és casino terméknek is otthont adó webhelye jól áttekinthető, letisztult. A regisztráció és a bejelentkezés pont szem előtt van, ami elmondható az online fogadási szelvény kapcsán is, amit az operátor fejlesztői a desktopos webhely esetében a jobb felső sarokba pozícionáltak. A főmenüs felső navigációval villámsebesen el lehet jutni a webszájt bármelyik részlegébe, aloldalára. Az oldalsó menük révén pedig nagyon egyszerűen ki lehet választani a megfogadni kívánt sportokat és / vagy azok aktuális eseményeit.

A Slotimo sportfogadás szekciója teljesen elkülönített a webhely egyéb részeitől (a „SPORT” menüpontra kattintva érhető el), ami kifejezetten egyszerű oldalhasználatot tesz lehetővé. Az viszont mindenképp negatívumként róható fel az operátor felé, hogy a fontos dolgokat tartalmazó dokumentumok (ÁSZF, Adatvédelmi Irányelvek) egyelőre csak angol nyelven érhetők el.

Slotimo sportfogadás bónuszok és promóciók

A Slotimo sportfogadás bónuszok és promóciók terén elég tisztességes felhozatalt nyújt a magyarországi ügyfelei részére. A Slotimo bónusz kínálatában található többféle sport akció, valamint üdvözlő Slotimo bonus is, amely a mai piaci viszonyokat figyelembe véve igen korrekt ajánlatnak mondható.

Slotimo bónusz új tagoknak – 100%-os ajánlat

A Sport termékhez elérhető kezdő / üdvözló bónusz 100%-os arányú, és igényelni lehet már akár 4000 HUF-os első befizetéssel is. Új ügyféként legfeljebb 40 000 HUF összegig szerezhető welcome Slotimo bónusz. A bónuszt a feljogosító befizetéskor a promóció leírásában megadott bónuszkód megadásával lehet lehívni. A kapott bónuszt 21 nap alatt kell 16x visszaforgatni. Fontos tudnivaló a kezdő Slotimo bonus kapcsán, hogy a bónusz visszaforgatásakor nem lehet 1.80-as szorzósnál alacsonyabb odds-szal rendelkező sportesemény kimenetelre fogadni. Emellett kerülni kell bizonyos fogadási piacokat is (NHL, NBA piacok).

50%-os egyenleg újrafeltöltés bónusz

A Slotimo sportfogadás bonus ajánlatai között található egyenleg újrafeltöltésre szolgáló reload bónusz is, amit már úgy is aktiválhatsz, ha megadva a megfelelő bonus code-ot, feltöltesz 4000 HUF-ot a számla-egyenlegedre. Az 50%-os bonus akcióban maximálisan 20 000 HUF összeghatárig szerezhető pénzbónusz. A reload Slotimo bónusz akcióra 10x-es megjátszási követelmény vonatkozik a kapott bónuszösszegre. A bónusz visszaforgatási határideje 21 nap. 1.8-as szorzó alá nem lehet menni fogadásonként, ha bonusra játszol, és nem tehetsz alatta / felette, valamint hendikepes fogadásokat sem a visszaforgatás ideje alatt.

További online sportfogadás promóciók és akciók

Slotimo sport bónuszok

A fenti bónuszok mellett a Slotimo sportfogadás online ajánlatai között olyan akció is van, amelynek keretében havonta 20 000 HUF értékben lehet tokent szerezni (befizetések révén), ami ingyenes fogadások megtételére jogosítja fel a szerencsés felhasználókat.

Amennyiben sikertelen egy adott pre-match fogadásod, akkor a Slotimo sportfogadás részlegében élhetsz a maximálisan 10 000 HUF összeghatárú ingyenes fogadás ajánlat, amelynek az esetében a vesztes fogadásként elkönyvelt tétednek a 20%-át írja jóvá a bukméker a számládon Free Bet-ként.

Természetesen a Slotimo sportfogadás online bukmékernél egyéb akciók is vannak. Ezek rendszerint időszakosak (pár hétig vagy 1-2 hónapig tartanak), és az esetek döntő többségében valamilyen jelentős sporteseménnyel, sportligával, bajnoksággal kapcsolatosak pl. Labdarúgó BL, NBA rájátszás, NHL, tenisz ATP döntő stb.

Széleskörű kínálat onlinesportfogadás piacokból

A Slotimonak az online sportfogadás ajánlatában napi szinten több, mint ezer megtehető sporteseménnyel lehet számolni, amelyek esetén – sporttól függően – akár 100-nál is több fogadási piacot kínál fel a bukméker egy-egy jelentősebb mérkőzéshez. A labdarúgásnál a hagyományosnak számító kimenetel (1X2, gólok száma szerinti) piacok, valamint az alatta / felette típusúak mellett az ázsiai hendikepes piacok is elérhetők a normális hendikepesek társaságban.

Az összes csapatsportnál rendelkezésre áll többféle részeredmény fogadási piac, valamin olyanok is, amelyek speciálisak, és kifejezetten az adott sportágra vonatkoznak: pl. tenisz esetében a „melyik játékos üti az első ászt”, vagy Darts esetébenaz „első 180” piac. A Slotimo magyar oldalán lehetőség van hosszú távú fogadások megtételére is (például kiemelt sportesemények, világversenyek kapcsán).

Elérhető sportok – A focitól a tollaslabdáig minden egy helyen

A Slotimo Magyarországon online webhelyén található több, mint 30 sportot felölelő kínálatban az olyan csapatsportok dominálnak, mint a rögbi, amerikai futball, labdarúgás, jégkorong, vízilabda, kosárlabda, kézilabda, röplabda. Arányleg sok fogadási lehetőséget kínál a bukméker rögbi, teremlabdarúgás, floorball, valamint ausztrál foci meccsekre.

Természetesen a sportág kínálatban megtalálható a golf, a tenisz, valamint többféle motorsport (Formula-1, NASCAR, rally, MotoGP) és küzdősport is (MMA, ökölvívás). Mindezeken kívül lehetőséged van igazi pénzes fogadások megtételére squash, bandy, pool, bowling, darts, tollaslabda, valamint akár még kabaddi meccsekre is az olyan szezonális fogadási alkalmak mellett, amelyeket a téli sportok (síugrás, óriás műlesiklás, alpesi síelés, biatlon) kínálnak. Amennyiben pedig szívesen tennél pénzes fogadásokat politikai eseményekre, vagy TV műsorokra (pl. valóságshow-k), a Slotimonál ez sem jelent problémát.

 • Amerikai futball
 • Labdarúgás
 • Jégkorong
 • Kosárlabda
 • Röplabda
 • Tenisz
 • Snooker
 • Motorsportok

Online fogadás lebonyolítása gyorsan, zökkenőmentesen

A Slotimo magyar nyelvű felületén roppant egyszerűen megy a fogadások megtétele. Természetesen be kell jelentkezni az oldalra, és persze az sem árt, ha az egyenlegeden van azért némi pénz is. A megtenni kívánt sporteseményt / eseményeket például az oldalsó menüvel könnyen ki lehet jelölni, amit követően az adott meccs / mérkőzés saját aloldalán a piackínálatból is kiválaszthatod azokat a sportesemény kimeneteleket, amelyekre fogadni kívánsz.

A bukmékernek a fogadási szelvénye – a Slotimo vélemények és a saját álláspontunk szerint is – kimondottan felhasználóbarát kialakítású. A kijelölt meccsek és a megtenni kívánt kimenetelek a kiválasztásukat követően egyből megjelennek rajta, ami után csak a fogadási módot kell beállítani (egyes kötés, kombinált, rendszer, „Ha fogadás”, illetve a megfelelő mezőbe megadni a valódi pénzes tétet).

Slotimo élő fogadás & live streaming szolgáltatás

A Slotimo élő fogadás részlegében – időszaktól függően – akár több száz live fogadási ajánlat közül is lehet választani. A valós időben megtehető sportesemények közötti eligazodást jelentősen segíti a Slotimo élő fogadás szekciójában található felső slider-menü, valamint a különféle néztek használatának lehetősége (naptár, esemény, áttekintés). Az élő piacokból sincs hiány, bár tény, hogy bizonyos sportok esetében – mint például az asztalitenisz – azért 3-4 piacnál több közül nemigen lehet választani. Ugyanakkor az is igaz, hogy a populárisabb csapatsportoknál már piac-dömping van: egy foci rangadó esetében akár 300-nál is több lehet az élő fogadási lehetőségek száma.

A Slotimo élő fogadás részlegében a live streaminget Virtuális Pálya (VR Field) funkció révén biztosítja az operátor. Ennek a szolgáltatásnak a segítségével valós időben lehet figyelemmel követni egy általad kiválasztott sporteseménynek a fontosabb történéseit, mozzanatait. Emellett az animációs alapú VR Field valós idejű statisztikai adatokat nyújt.

Mobilon innen és túl – Van Slotimo app?

Natív Slotimo app egyelőre nincs az online sportfogadás szolgáltató rendszeréhez. Viszont olyan hibrid megoldás azért elérhető, ami Slotimo alkalmazás néven van fent az oldalon, és a telepítést követően kitesz egy ikont az adott mobilkészülék kijelzőjére. Ily módon egy képernyőkoppintással elérhetővé válik a bukméker mobilbarát webhelye.

Ha már a mobilos oldalánál tartunk nyugodt szívvel kijelenthető róla, hogy minden téren pariban van a rendszernek a desktopos változatával. Mobilon a fogadás, bankolás, ügyféltámogatási rendszer használat és minden más egyéb dolog is rendkívül egyszerű a jól strukturált reszponzív oldalnak hála, ami a mai igényeknek megfelelően cross-platformos, vagyis iOS-es és Androidos készülékekkel is flottul megy.

Az élő fogadás funkció is remekül használható a mobile kompatibilis webszájton, és egy 5-6 colos okostelefonon már a VR Field-es live streaming is élvezhető minőségben (méretben) megy. Mindent egybevetve a buki mobile megoldásait jónak találtuk, és őszintén szólva cseppet sem vettük észre a Slotimo applikáció hiányát.

Megfelelő biztonsági szint, garantált adatvédelem

A Slotimo sportfogadás és online szerencsejáték szolgáltató webhelyén keresztül történő kommunikáció minden olyan esetben, amikor ez szükséges 128 bites SSL-titkosítással történik, ami szó szerint lehetetlenné teszi, hogy bárki hozzá tudjon férni például az online bankolás során küldött és fogadott érzékeny adatokhoz. Az operátor az ügyfelek által megadott információkat az Adatvédelmi Irányelv dokumentumban foglalt kritériumoknak megfelelően nagy gonddal kezeli, fokozott óvintézkedések foganatosítása mellett tárolja, és semmilyen esetben nem adja át őket marketing vagy egyéb célból harmadik félnek.

Slotimo vélemények az ügyféltámogatási rendszerről

A Slotimo Magyarországon online webhelyén GYIK (FAQ) szekció található ugyan, és relatíve elég sok kérdésre szolgál válasszal: például a Slotimo regisztráció, problémák megoldása, és általános dolgok kapcsán. Viszont sajnálatos módon a GYIK csak angol nyelven érhető el, ezért a használata némi idegen nyelvtudást igényel. Ugyanez a helyzet az online chat esetében is, amely révén 1-2 percen belül kapcsolatba lehet lépni az ügyfélszolgálatos agentekkel. A GYIK és a chat mellett van e-mailes opció is: az adott kérdés, probléma megoldása kapcsán a [email protected] e-mail-címre lehet írni (ide is angolul).

Az ügyféltámogatás kapcsán vegyesek a tapasztalataink, mivel volt, hogy olyan agenttel hozott össze minket a sors, aki seperc alatt képes volt válaszolni az adott kérdésre, de olyan is előfordult, hogy az illető azt se nagyon tudta merre van arccal. Úgyhogy mi a részünkről úgy véljük, ezen a területen még bőven van hova fejlődnie a 2021-ben indult online sportfogadás szolgáltatónak.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Slotimo
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Heelsumstraat 51, E-Commerce Park, Willemstad, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
Tanúsítvány
Tevékenység limit
-
Telefon
-
Anyavállalat
Bellona N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Slotimo magyar régióban nyújtott online sportfogadás szolgáltatása jónak mondható: a piacok és a megtehető sportok, valamint sportesemények száma megfelelő, az élő fogadáshoz biztosított a VR Field-alapú live streaming, és a kezdő bónusz mellett jó pár egyéb sport promóció közül is választhatnak az operátor magyar ügyfelei. A fizetési módok mennyisége is megfelel napjaink elvárásainak, az pedig külön dicséretes, hogy a bankolást kripto pénzes tárcákkal is le lehet bonyolítani úgy a desktopos, mint a felhasználóbarát dizájnnal bíró mobilos oldalon.

GYIK

Igen van lehetőség virtuális sportokra történő fogadásra is.
Természetesen, igen. A bukinál folyamatosan vannak magyarországi sportesemények is, amikre pre-match és élő módon is tehetsz online fogadásokat.
A brand tulajdonosa (Bellona N.V. szerencsejáték-vállalat) 2021-ben indított el a webhelyet.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Slotimo
UEFA Euro 2024
felső