Bartos László | Frissítve:

Excitewin magyar – Bőkezű bónuszok és rengeteg sport online fogadáshoz

ExciteWin oldalán nem játszhatnak magyar játékosok!

Javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

Az Excitewin sportfogadás termékét ismerheted meg töviről-hegyire áttekintésünkben, amely olyan alapvető tudnivalókat tartalmaz, mint a regisztráció az Excitewin magyar webhelyén, valamint az Excitewin Magyarországon bukmékerként nyújtott online fogadás bónusz, piac és sportkínálata.

Mutass többet

Mindemellett egyéb témákat is felgöngyölítünk a webszájt mögött álló szerencsejáték-vállalat működés engedélyétől kezdve egészen az Excitewin app elérhetőségéig.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
ExciteWin
3.5

 • Könnyen megforgatható kezdőbónusz
 • Sokféle fizetési mód
 • Fogadáslehetőség virtuális sportokra
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

Az Excitewin Magyarországon elérhető licencadatai & más infók

Az elérhető információk alapján az Excite win weboldalának a tulajdonosa a Rabidi N.V., amelynek főhadiszállása a Karib-szigeteki Curacaon van a Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao címen. A Rabidi N.V. licencét a Government of Curacao bocsájtotta ki, amely a szerencsejáték vállalat eseténben a szabályozó és felügyeleti szerv szerepét is betölti. Ugyanakkor mindemellett az is szót érdemel, hogy az Excitewin sportfogadás és szerencsejáték tevékenységét érintő pénzügyi szolgáltatásokat nem a Rabidi N.V., hanem a cég egyik partnere a Tilaros Limited biztosítja, amely értesüléseink szerint Cipruson – azaz az EU területén – van bejegyezve.

Az Excitewin vélemények rámutatnak, hogy a bukméker támogatja a felelős szerencsejátékot, és ennek megfelelően is jár el: az Excitewin magyar felhasználói akár még az önkizárás lehetőségével is élhetnek, és emellett bármikor fel tudják venni a bukméker webhelyén / mobilos oldalán keresztül a kapcsolatot olyan szervezetekkel, amik szerencsejáték-függő játékosoknak nyújtanak valós segítséget (Gambling Therapy, GamCare, Gamblers Anonymous).

ExciteWin jellemzők

🏆 ExciteWin Nem verifikált
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 6 000Ft

Excitewin magyar elérés desktopos és mobilplatformon

Excitewin

Az Excite win webhelyének elérése alternatív linken keresztül történik (módosított URL), mint ahogyan a Rabidi N.V. más brandjei esetében is. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ez a fajta webhelyelérés ne felelne meg napjaink biztonsági követelményeinek.

Mivel az operátor ugyanazt a biztonsági szintet nyújtja és azokat a modern titkosítási eljárásokat alkalmazza az Excitewin Magyarországon online weboldala szolgáltatásinak és funkcióinak esetében – pl. online úton történő bankolás, Excitewin regisztráció, élő fogadás és pre-match fogadás, Excitewin kifizetés nyereményfelvételekhez stb. –, mint más államokban, amelyeknél nincs szükség alternatív linkre egy esetleges bannolás elkerülése végett.

Mindezek fényében szeretnénk aláhúzni, hogy az Excitewin magyar sportfogadás oldalát úgy desktopos, mint pedig mobilos platformon bármikor el tudod érni a jelenleg használatos „számozott” alternatív linken, ami csak minimális mértékben különbözik egy szokványos webcímtől.

Excitewin regisztráció menetének lépésenkénti bemutatása

A számlanyitás feltétlenül szükséges ahhoz, hogy valódi pénzes tétekben köthess fogadásokat az Excitewin sportfogadás szekciójában pre-match és / vagy in-play piacokon. Ebben a részben azt vesszük át, hogy tudható le egyszerűen és villámsebesen az Excitewin regisztráció a bukméker magyar platformját használva.

Azt követően, hogy számlát nyitottál, idővel majd be kell bizonyítanod, hogy az általad megadott adatok megfelelnek a valóságnak. Az úgynevezett KYC verifikáció kapcsán a személyazonosságod, az általad használt bankolási módot, valamint a lakcímed kell igazolni az Excitewin sportfogadás webhely-szekciójában. A verifikáció nem komplikált, mivel minden műveletet aránylag gyorsan le lehet tudni a megfelelő fotók benyújtásával (pl. fénykép a személyi igazolványod mindkét oldaláról).

Excitewin fizetési módok – Hagyományos & új megoldások

A Rabidi N.V. sportfogadás és szerencsejáték webszájtjaink közös jellemzője, hogy relatíve tág mozgásteret biztosítanak a regisztrált felhasználóknak a bankolás megoldások tekintetében, köszönhetően annak, hogy a legkülönfélébb módokon lehet intézni online a pénzügyeket. Ez a megállapítás az Excitewin fizetési módok esetében is helytálló, ugyanis jó pár Excitewin kifizetés és befizetés opció érhető el Magyarországon is az bukmékernél számlát nyitottak részére.

A befizetésekhez nyújtott bankolási megoldások az alábbiak:

 • Kártyák (bank- és hitelkártyák): Mastercard, Revolut Mastercard;
 • paysafecard;
 • E-wallets: Skrill / Skrill 1-Tap, MiFinity, Jeton, NETELLER, MuchBetter;
 • Apple Pay (jelenleg csak Mastercard csatolással);
 • Pay via Bank és kriptok: Litecoin, Tether, DAI, USD Coin, Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash;

Kifizetésekhez használható a fenti megoldások mellett (Apple Pay és paysafecard kivételével) a hagyományos banki transzferes nyeremény kiutalás, valamint a Visa kártyára történő is. Fontos tudnivaló, hogy az 5000 HUF összeg alatti tranzakciók nem fogadja el a rendszer befizetésekhez; a maximális összeg, amit feltölthetsz egy befizetés alkalmával 1 000 000 HUF.

A befizetés és a Excitewin kifizetés is nagyon egyszerűen intézhető mind asztali számítógépes mind pedig mobilos felületen. A lényeg, hogy a bankoláshoz be legyél jelentkezve. Ezután kiválasztod, hogy mit akarsz a BEFIZETÉS vagy a KIFIZETÉS menüpontok révén, majd a neked megfelelőt az Excitewin fizetés módok közül.

A desktopos webszájt egyedi jellemzői, sajátosságai

A Excite win magyar nyelven remekül tudó desktopos webszájtja már első blikkre is jó benyomást keltett bennünk annak köszönhetően, hogy villámgyorsan betöltődött, amit követően a szekciók közötti váltások alkalmával azt tapasztaltuk, hogy késlekedés nélküli a webhelyen belüli navigáció.

A weboldal szemléjekor a kimondottan felhasználóbarát dizájn is sokat nyomott a latban, ami pedig a sportfogadás szekció kialakítását illeti, láthatóan a Rabidi N.V. dizájnerei kellően magasra tették azt a bizonyos lécet. Mivel meglátásunk szerint minden tartalmi elem abszolút optimális helyen van, és a magas fokú áttekinthetőség jelentős mértékben hozzájárul a rendszer zökkenőmentes, kényelmes használatához – legyen szó mondjuk akár az online bankolásról vagy az Excitewin élő fogadás funkciójának használatáról.

Excitewin üdvözlő bónusz és egyéb sport promóciók

Excitewin üdvözlő bónusz

A webhelyen ugyanaz a sokoldalú promóciós kínálat érhető el az Excitewin sportfogadás termékéhez, amit az operátor más brandjai esetében is biztosít: jókora, kedvező feltételekkel igénybe vehető kezdő Excitewin bónusz új ügyfeleknek, valamint egyéb sport promóciók.

A 100%-os üdvözlő Excitewin bonus megszerzéséhez legalább 6000 HUF első befizetés szükséges. Kezdő bónusz formájában maximálisan 35 ezer HUF összeg vágható zsebre, viszont alapfeltétel, hogy a felhasználó az 1. befizetés telje összegét feltegye 1.50-ös odds-os fogadásra / fogadásokra. Fontos, hogy a legelső befizetésnél ne használj Skrill vagy NETELLER e-walletet, mert, ha ezekkel töltöd fel az egyenleged, akkor nem kaphatsz welcome bónuszt az Excitewin magyar oldalán. A megjátszási követelmény 6x-os; single beteknél a min. odds 2.00, kombi beteknél 1.50; max. tét / fogadás 16 000 HUF; Excite win bónusz érvényessége 30 nap.

Egyéb sportfogadás ajánlatok az Excitewin Magyarországon élő ügyfeleinek:

 • Heti Reload Bónusz – 50%-os akár 150 000 HUF-ig;
 • Bore Draw akció – 100%-os visszatérítés;
 • Sportfogadás Online Jackpotok 4.2 millió HUF-ig;
 • Accumulator Boost nyereménynövelő akció;
 • 10%-os Cashback promóció egészen 150 000 HU-ig;
 • Egyéb időszakos típusú promóciók, amelyek adott időszakra vagy adott sporteseményre vonatkoznak.

Excitewin sportfogadás online piacok

Az elérhető Excitewin online fogadás piacok száma és a hozzájuk kapcsolódó fogadási opciók mennyisége az olyan sportoknál, amikre a legtöbb fogadás érkezik be, a legnagyobb. Ebből kifolyólag például egy népszerű csapatsport mérkőzése esetében gyakran megesik, hogy összességében ezernél is több, a bukméker által felkínálat fogadási lehetőségek száma olyan populáris piacokhoz, mint a hendikepes, duplaesély, pontos eredmény és részeredmények, felette / alatta.

Azon Excitewin sportfogadás piacok mellett, amelyek a legtöbb közkedvelt sport meccseinél megtalálhatók, az operátor olyan fogadási piacokból is széles választékot kínál, amik minden esetben egy-egy adott sporthoz kötődnek: pl. baseball meccs esetén „hazafutások / home runs száma”, kosárlabda meccsnél „melyik játékos szerzi az első 3-pontost”, Formula 1-nél „Lesz-e kettős győzelem amikor az adott forma 1-es csapat két versenyzője az első és a második helyen ér célba”.

Teljes körű áttekintés az elérhető sportok kapcsán

Az Excitewin magyar weboldalán elég jónak számító felhozatalt vonultat fel az operátor online fogadás (pre-match / in-play) révén megtehető sportágakból. Az „élvonalban” olyan sportok vannak, mint a Magyarországon rendkívül népszerű labdarúgás, vízilabda, kézilabda és kosárlabda. Az egyéb csapatsportok között megtalálható a futsal, baseball, amerikai és ausztrál futball, krikett és az rögbi, valamint a strandröplabda, és még a kabaddi is.

A bukméker az esport rajongók igényeire is gondolt, ami már csak abból is leszűrhető, hogy az Excitewin Magyarországon nem csupán 2-3 top esport meccseihez biztosít online fogadás lehetőségeket. Ennek hála szinte a hét bármelyik napján adott a lehetőség, hogy League of Legends, Rainbow Six Siege, StarCraft 2, Kings of Glory, Valorant, Wild Rift, Mobile Legends, Dota 2, Arena of Valor, StarCraft 1, CS: GO, Warcraft 3, és Overmatch összecsapásokra helyez el téteket igazi pénzes fogadások keretében.

Excite win sportfogadás

Az Excite win sportfogadás szekciójának sportkínálata egyéb meglepetéseket is tartogat. Mivel a bukinál olyan sportokra is lehet fogadni, amelyek nem szokványosak. A többi között ilyen, megfogadható sport a Gaelci football, a lakrossz, valamint a padel is. Ezeken kívül alkalmanként sakkra (komoly pénzdíjazású tornákra), valamint golf, hurling, badminton, floorball, darts, snooker meccsekre is lehet fogadni.

A kínálat a sportok terén természetesen nem lenne teljes, ha a manapság egyre népszerű virtuális sportok, valamint a többféle motorsport (Formula-1, NASCAR, Rally, MotoGP), illetve küzdősport nem szerepelne benne. A felsoroltak mellett időszakos jelleggel téli sportokra is lehet fogadni a bukinál, mint a síugrás, óriás műlesiklás, valamint „vizes” sportokra (kajak-kenu, különböző úszásnemek).

Észrevételeink az online fogadás & fogadószelvény kialakítása kapcsán

Ma már az online játékosok olyan szempontokat is komolyan figyelembe vesznek bukméker választáskor, hogy mennyire lehet könnyen fogadni egy adott online sportfogadás portálon / mobilos oldalon, vagy natív appal. Ez persze nem meglepő annak fényében, hogy egy több sebből vérző fogadási rendszer, amin nehéz kiigazodni és / vagy lassú, nem igazán felel meg például olyan in-play fogadások megkötéséhez, amelyeknél másodperceken múlik, hogy sikerül-e megtenni az adott piacon a tétet kedveső odds-sal vagy sem.

Az Excitewin sportfogadás online rendszere szerencsére azok közé tartozik, amelyek fejlesztésébe elég sokat belefeccölt anno a webhely tulajdonosa (Rabidi N.V.), és azóta sem „hagyta magára” az oldalt. Ugyanis azt vettük észre, hogy folyamatosan nő mind a megfogadható sportok, mind pedig a fogadási lehetőségek száma az Excite win magyar webszájtján.

Az online fogadás menete rémegyszerű: belépsz az oldalra, kiválasztasz egy meccset valamelyik tetszőleges menüvel, majd a meccsnek a saját aloldalán a fogadási piacot, illetve a kimenetelt: pl. jéghoki meccsnél az 1X2 piacon a hazai csapat sikerére teszel tétet az „1”-es kimenetelt megjelölve. Értelemszerűen több sportesemény kimenetelt is meg tudsz tenni egy szelvényen kötésben (kombi bet), és arra is van lehetőséged, hogy rendszer fogadásokaz használj (system bets), amelyeknél belefér az is, ha nem jön be az összes tipped – szerencse esetén még így is profitot lehet realizálni. A fogadószelvényen a „MEGTENNI A TÉTET” gomb szolgál a fogadásos beélesítésére.

Excitewin vélemények az élő fogadás funkcióról

Excitewin élő fogadás

Az Excitewin élő fogadás ajánlatainak döntő többsége a lenagyobb sportok eseményeit fedik le főként – azaz napi szinten lehet élő piacokon fogadni foci, kosárlabda, röplabda, tenisz, krikett, rögbi meccsekre. De ezeken kívül elég sok az in-play piacos e-sport fogadási opció is, és bizonyos alkalmakkor még az olyan kisebb sportok eseményeit is megtalálhatod az élő / live betting ajánlatok között, mint a darts, vagy éppen a futsal. Az in-play piacok szorzói jók, és olyan alkalmakkor kifejezetten magasak is akadnak közöttük, ha egy adott meccs váratlan fordulatot vesz (pl. kiállítanak egy játékosot egy labdarúgó mérkőzésen).

Az Excitewin élő fogadás VR-Field alapokon nyugvó animációs streaming funkcióval támogatott, amely révén majdnem valós időben (kábé 0.5-1 mp-es késéssel) lehet követni az épp zajló – és a VR-Field funkció által lefedett – sportesemény fontosabb mozzanatait online.

A VR-Field funkció minden e-sporthoz elérhető, és a hagyományos sportok esetében is elég jó lefedettséget ad például teniszhez, kosárlabdához vagy más népszerű sportághoz. Ennek a funkciónak az előnyei közé tartozik, hogy nem csupán magát a meccset jeleníti meg az Excitewin sportfogadás rendszere, hanem minden olyan statisztikai adatot is, ami fontos lehet a felhasználóknak élő fogadások megtételénél: pl. teniszmeccsnél a sportolók egymás elleni korábbi eredményei, a pálya típusa (pl. salak, fű stb.), adott sportolók aktuális formája több korábbi meccset figyelembe véve.

Mobilplatform jellemzők & Excitewin app kérdése

A bukméker rendszeréhez egyelőre az operátor nem adott még nem iOS-es nem pedig Androidos mobile alkalmazást, és az ügyfélszolgálat szerint nem sok esélye van annak, hogy valamikor a közeli jövőben lesz majd Excitewin app.

Emiatt egyelőre mindenkinek, aki a bukmékernél számlát nyit Excitewin regisztráció révén, be kell érnie a cross-platformos reszponzív weboldal nyújtott szolgáltatásokkal és funkciókkal. Meglehet, hogy sebesség terén a böngészős mobilbarát webszájt nem lenni pariban egy végletekig optimalizált applikációval, viszont a tapasztalatink és az Excitewin vélemények alapján is megfelel a rendeltetési céljára: könnyen köthetők vele élő és mérkőzés előtti fogadások, alkalmas az ügyfélszolgálattal történő kapcsolatfelvételre / kapcsolattartásra, és az olyan funkciók terén sem mond csütörtököt, mint a VR-Field, vagy a biztonságos online bankolás.

100%-os megbízhatóság és biztonság

Az Excitewin fizetési módok bármelyikének használatakor, valamint minden olyan esetben, amikor szükséges, a rendszer 128-bites, banki-szintű titkosítást alkalmaz. Ennek köszönhetően illetéktelenek nem képesek megfejteni a küldött / fogadott adatokat még abban az esetben sem, ha valamilyen módon utat találnának a rendszerhez, ami szintén kizárt, ugyanis olyan komoly védelmi megoldásokat alkalmaz a Rabidi N.V. minden egyes webhelyén, ami napjainkban a netes biztonság-technológiai csúcsát jelenti.

A személyes adatok védelme is maximális mértékben biztosított. Az operátor teljes körű garanciát vállal, hogy bármely a felhasználók által a részére rendelkezésre bocsájtott adatot, információt bizalmasan kezel, és azokat az Adatvédelmi Irányelveknek megfelelően tárolja és kezeli.

A ügyfélszolgálattal kapcsolatos tapasztalataink

Az Excitewin magyar webhelyén található GYIK szekció eléggé harmatos, mivel cirka 10 kérdésre van csak benne relevánsnak tekinthető válasz. Ezért arra akár mérget is vehet az ember, hogy előbb-utóbbi valamilyen elérhetőségen keresztül fel kell majd vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálat munkatársaival. A leginkább kézenfekvő megoldásnak az online chat kínálkozik, hiszen ezen keresztül – legalább is elméletben – mindössze percek kérdése, hogy válasz érkezzen egy adott kérdésre.

Az már más lapra tartozik, hogy az Excitewin vélemények szerint az ügyféltámogatás chaten nem mindig megy zökkenőmentes. Ezt mi magunk is alá tudjuk támasztani, mivel olyan kérdések esetén, amire nem tud az adott agent egyből válaszolni, megesik, hogy 10-20 percig is eltart, mire találnak „odaát” olyan kompetens illetőt, aki 100%-ban képben van az adott téma / probléma kapcsán.

E-mailes elérhetőség is adott, mint ügyfélszolgálati elérhetőség, és azt vettük észre, hogy e-mailen keresztül egy fokkal jobb az ügyféltámogatás minősége. Viszont ennek az opciónak a hátránya, hogy az 1 órás válaszidő esetenként akár fél napos is lehet, ezért komolyabb gond esetén az oda-vissza levelezgetés napokig is eltarthat.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Excitewin
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
-
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több tízezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

Sportfogadás bónuszok és promóciók terén nálunk az Excitewin csillagos 5-ösre vizsgázott. Ami a sportkínálatot illeti, arról is csak jót tudunk mondani, mivel a tollaslabdától kezdve a futsalon át egészen a Gaelic Futballig bármire lehet fogadni a bukinál. A piacok és fogadási kimenetelek mennyiség, valamint az élő fogadás minősége és az elérhető Excite win fizetési módok száma is megfelelő. Az ügyféltámogatás viszont lehetne jobb is (pl. egy telefonszám nem ártana), és az sem lenne hátrány, ha az operátor belefeccölne egy Excitewin app piacra dobásába.

GYIK

Az Excitewin vélemények és tapasztalataink szerint a bukméker megbízható.
Az elérhető élő piacok szám minden esetben az adott e-sport egyedi sajátosságaitól függ, valamint attól, hogy épp az adott milyen a meccs / összecsapás állása.
A bukméker mögött álló cég licencét kiadó hatóság, a Government of Curacao, amely szabályozó és felügyeleti szerve is az Excitewin-nek.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
UEFA Euro 2024
felső