Bartos László | Frissítve:

LVBet Vélemények - Sportfogadás Ismertető 20,000Ft-os Bónusszal

Az LV BET mindössze pár évvel ezelőtt, 2016-ban jelent meg a piacon internetes sportfogadást kínáló bukmékerirodaként. A szolgáltató webes platformján a sportfogadás szekció mellett online kaszinót is működtet.

Mutass többet

Az LV BET kínálja – elvileg a legjobb – sportfogadás kezdő bónuszt, és emellett ennél a fantasztikus szolgáltatásokat biztosító bukmékernél még magyar nyelvű kezelőfelület is a rendelkezésünkre áll. Arról már nem is beszélve, hogy az LV BET csúcsszuper mobil alkalmazásokat is biztosít a felhasználóinak. Ha szeretnél a fentebb leírtakat figyelembe véve minél több információhoz jutni a magyarországi piacon hatalmas sikereket elért LV BET-ről, akkor kérjük, tarts velünk, és olvass tovább.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 20,000Ft
LVBET
4.0

 • Élő közvetítések a hét minden napján
 • Megnövelt, versenyképes odds-ok
 • 24 órás kompetens ügyfélszolgálat
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Malta

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • skrill
 • neteller
Bónuszok: 4
4
Bónuszok: 4
4
Kifizetések: 3.5
3.5
Befizetések: 4.0
4.0
Pénznemek: 4.0
4.0
Szoftver: 3.5
3.5
Felhasználóbarát: 4.0
4.0

Hivatalos működési engedély & független ellenőrző testületek & tanúsítványok

A LVBET sportfogadás, kaszinójátékok és egyéb szerencsejáték céljára szolgáló platformja a Fairload Limited vállalat tulajdonában van. A cég az EU egyik tagállamában, Máltán van bejegyezve (C71200 regisztrációs számmal rendelkezik), és a székhelye is itt található (115B, Old Mint Street, Valletta, VLT1515, Málta). Az LV BET két működési engedéllyel rendelkezik. Az egyiket a Máltai Szerencsejáték Hatóság (Malta Gaming Authority / MGA: #MGA/B2C/282/2015) állította ki, amely hivatalos szervként az LV BET működését is ellenőrzi, illetve szabályozza.

A cég másik, online kaszinó üzemeltetéséhez szükséges működési engedélyét az Egyesült Királyságban található Brit Szerencsejáték Hivatal (UK Gambling Commission) állította ki. Ezen két engedély birtokában az LV BET bármelyik EU-s tagállamban (hazánkat is beleértve) teljesen legálisan nyújthat online szerencsejáték szolgáltatásokat. Mindezek fényében azt kell, hogy állítsuk, hogy az LV BET egy teljes mértékben megbízható operátor, amely Európa-szerte nyújthat teljesen legálisan szerencsejáték és sportfogadás szolgáltatást.

LVBET jellemzők

🏆 LVBET Irány az oldal
🎁 Bónusz 20,000Ft
📱 Mobil verzió Android és iOS
☝ Minimális befizetés 3,000Ft

Hasznos tudnivalók az LV BET elérése kapcsán

A LV BET magyar felhasználói esetében soha nem fordulhat elő olyan eset, hogy magát az oldalt, illetve annak egyes szekcióit csak egy megfelelő LV BET alternatív link segítségével tudták elérni. Ugyanis ennek a csodálatos sportfogadás bukmékernek a desktopos webhelyét és a mobil platformját is bármikor el lehet érni Magyarország régiójából az alapértelmezett (default) URL címről, amit ha begépelünk, akkor az elképesztő gyorsaságának köszönhetően az LV BET remek webszájtja / mobil webszájtja milliszekundumok alatt betöltődik.

LVBET Belépés

Számlanyitás – LVBET regisztráció

Az LVBET regisztráció lebonyolítása kétféle módon is lehetséges: az LVBET sportfogadás szekciójában, illetve a webszájt online casino oldalán. Mivel valamilyen oknál fogva, az LVBET sportfogadás részlege nincs magyarosítva, ezért inkább az utóbbi opciót ajánljuk. Az alábbi módon nyithatsz számlát / felhasználói fiókot az LVBET magyar nyelvi támogatással rendelkező online kaszinó szekcióját használva:

Ezt követően a korábban megadott e-mailcímre kapni fogsz egy levelet, amely egy speciális hivatkozást is tartalmaz. Erre rákattintva tudod megerősíteni a regisztrációs szándékod. Ahhoz, hogy a későbbiek során rendeltetésszerűn tudd használni az LVBET sportfogadás szekcióját, a kaszinót, és platform különböző funkcióit, a LVBET regisztráció után verifikálnod kell a számlád. Mivel ellenkező esetben még pénzkivételeket sem fogsz tudni lebonyolítani. A verifikációhoz a következőket kell tenned:

LVBET Regisztráció

Pénzbefizetéshez és pénzkivételhez biztosított opciók

Az LV BET magyar felhasználói a következő fizetési módok révén tölthetik fel a bukmékerirodánál vezetett számlájukat: bank- és hitelkártyák (Visa, Mastercard); NETELLER, Skrill, ecoPayz, paysafecard, MuchBetter, Trustly.

A befizetések esetében az összes fizetési módnál a minimális összeg 2000 Ft-ban van meghatározva; az egy tranzakcióval befizethető maximális összeg 1.6 M Ft. A fogadóiroda nem számít fel plusz költséget a befizetések alkalmával.

Az LV BET napjainkban számos, teljesen biztonságos megoldást biztosít a magyar ügyfelei számára a kifizetések elintézéséhez. Ennek köszönhetően nagyon könnyen, zökkenőmentesen meg tudod oldani, hogy villámgyorsan hozzájuthass a pénzedhez, megérdemelt nyereményeidhez, amelyeket ennél a fantasztikus kezdő bónuszt, és elképesztően remek promóciókat nyújtó bukmékernél szereztél. De lássuk milyen kifizetési módok közül válogathatunk mi magyarok.

Jelenleg a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató a következő metódusokat biztosítja a magyar ügyfeleinek: VISA, Mastercard, Trustly, Rapid Transfer, MuchBetter, Skrill, NETELLER, Jeton Wallet, Banki átutalás. Napi szinten egy tranzakcióval 1 millió 700 ezer HUF összegben lehet pénzt kiutalni az LV BET-es belső számlaegyenlegedről. Itt fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy az adott hét első kifizetése teljesen ingyenes, és mindössze az ugyanazon a héten indított további kifizetésekért kell egy nagyon alacsony összeget (5€ / transzfer) kifizetned.

A pénz be- és kifizetések lebonyolításához természetesen először mindig be kell jelentkezned az oldalra: ráklikkelsz az LV BET belépés gombjára, beírod az azonosítód és a jelszavad (ezeket egyébként a böngésződbe is elmentheted). Ezt követően rá kell kattintanod a „számlám” menüpontra, ahol a „Pénzügyek” menüből tudod kiválasztani, hogy milyen jellegű tranzakciót kívánsz elindítani (befizetés, vagy kifizetés). A már leadott kifizetési kérelmek aktuális állapotát (státuszát) a „Kifizetés kérelmek menüpontra” klikkelve tudod megtekinteni.

Az LV BET platformjának jellemzői - oldaldizájn és funkcionalitás

A bukmékeriroda online platformja a felépítést tekintve jónak mondható, ami különösen igaz az LV BET sportfogadás szekciója esetében. Ugyanis a legfontosabb menüpontok elhelyezése optimális, és a három fő hasábra felosztott oldalon minden szükséges információ szem előtt van.

Ráadásul az is dicséretes, hogy az LV BET-nek a webhelyén, mobil weboldalán nincs semmilyen zavaró hatású elem, aminek köszönhetően az égvilágon nem vonja el az ember figyelmét semmi a lényeges dolgokról: pl. az élő szorzók alakulása, az in-play bettingben megtett meccsek / sportesemények történéseinek figyelemmel követése stb.

A webszájton belüli navigáció relatíve gyors, ezért a megtekinteni kívánt tartalmak betöltése csupán igen csekély időt vesz igénybe. A hab a tortán pedig az, hogy az LV BET-nél módfelett körültekintően jártak el, és olyan jól sikerült az oldal magyarosítása, hogy még azok a felhasználók is könnyen tudják használni, akik az életükben most járnak első alkalommal bukméker weboldalán.

Ráadásul a LV BET minden aloldalán is el lehet érni a chat funkciót magyar nyelven is, ami rendkívül hasznos, mert, ha az embernek valamilyen kérdése merül fel, vagy, ha problémája támad, akkor az LV BET magasan képzett szakemberei szinte azonnal a rendelkezésére állnak, megoldják szakszerűen a gondokat, és ennek hála az ember egyből visszatérhet a sportfogadáshoz, hogy kiválassza a számára legjobb meccseket az LV BET minden képzeletet felülmúló fogadási ajánlatából.

Welcome bónuszok & egyéb promóciók

A következőkben az LV BET bónusz kínálatában található speciális ajánlatokat fogjuk részletekbe menően kielemezni, rávilágítva úgy az előnyeikre, mind a hátrányaikra is. Mindezt annak érdekében tesszük, hogy eldönthesd, megéri-e egyáltalán bármiféle LV BET bónusz „bevetése” révén játszanod az oldalon. Ha ránk hallgatsz, akkor mindenképp igénybe veszed az LV BET sportfogadás kezdő bónuszát, mivel rendkívül kedvező, nagy összegű, és új tagként minden magyar felhasználó rendelkezésre áll.

Vegyük szemügyre először a sportfogadáshoz kínált, elképesztő mértékű 200%-os üdvöző bónuszt!

LVBET sportfogadás üdvözlő bónuszt
LVBET sportfogadás bónusz

Ez egy 200%-os, maximálisan 20 000 HUF értékű bónusz, amit már 3000 HUF-nak megfelelő befizetéssel is igénybe lehet venni. A bónuszra ugyan 1-2 apró megkötés vonatkozik, ámde ezeket nagyon egyszerűen lehet teljesíteni. A bónusz megforgatási feltételeinek teljesítésére nem kevesebb, mint 14 napot ad a bukméker, ami bőven több, mint elegendő.

Ugyanis szinte bármilyen sporton és piacon (1-2 kivételével) meg lehet forgatni a bónuszt. A lényeg meg mindössze csak annyi, hogy az eredő odds legalább 2.00 legyen (választásonként kombi fogadásnál 1.25 is lehet, de az összesített szorzónak el kell érnie a 2.00). A bónuszra mindössze 8x megforgatás vonatkozik, így kétség sem fér hozzá, hogy ez a piac egyik legjobb – sőt talán legnagyszerűbb – sportfogadás kezdő bónusza Magyarországon.

Kaszinós LVBET bónusz csomag új tagoknak 300 ezer Ft-os maximális értékben

LVBET kaszinó üdvözlő bónuszt
LVBET kaszinó bónusz

Ez egy úgynevezett 4 lépcsős, befizetésekhez kötött bónusz csomag, amit az új ügyfelek számára biztosít a bőkezűségéről, és az ügyfelei iránti elkötelezettségéről is ismert operátor. Az első befizetéshez 100%-os bónusz szerezhetsz maximálisan 60 ezer Ft értékben; a másodikhoz 50%-osat szintén 60 ezer Ft-os összeghatárig; a harmadik befizetésedhez egy 25%-os bónuszt igényelhetsz, aminek a maximális összege 150 ezer Ft; végül a negyedik befizetésedhez egy 25%-os bónuszt szerezhetsz 30 ezer Ft-os összeghatárig.

Mindez elképesztően jól hangzik, de azért érdemes elolvasod a felhasználási feltételeket is, mert meglehet, hogy neked jobban megfelel – főleg, ha inkább sportokra szeretsz fogadni – a 200%-os sportfogadás kezdő bónusza Magyarország piacvezető bukmékerének.

Ha a tényeket vesszük alapul, teljesen világos, hogy az első négy befizetés esetében biztosítja a fent említett kaszinó bónuszokat az operátor. Az általad befizetett és a bónusz összeget a kifizetés előtt minimum 30 alkalommal meg kell játszanod nyerőgépes játékokon (a 200%-os bónusz esetében 35 alkalommal). Emellett azt sem árt számításba venned, hogy a nyerőgépes játékoknál maximum 5 €-os pörgetésenkénti tétben játszhatsz.

Az LV BET bónusz kínálatában egyéb remekbe szabott promóciók is találhatók. Például, ha próbára teszed a szerencséd az élő kaszinóban, és elveszíted a legelső téted (élő BlackJack, Baccarat, Rulett, vagy Póker esetében), akkor azt a szolgáltató maximálisan 6 ezer Ft-ig visszatéríti neked.

A LV BET-nél nagyszerű VIP program is működik (meghívásos alapú), amivel a szolgáltató az oldalhoz leginkább lojális felhasználóit jutalmazza különféle módokon (pl. személyes számlamenedzser, személyre szabott speciális promóciók, felgyorsított kifizetések, VIP eseményeken való részvétel lehetősége).

Fogadási piac kínálat

A LVBET sportfogadás piac kínálatában – más bukmékerekhez hasonlóan – a focimeccsekhez biztosított a legtöbb piac (klasszikus piacok, mint például végkimenetel, félidei eredmény, gólok száma, gól szerinti pontos végeredmény, alatta/felette piacok, ázsiai hendikepes piacok, szögletek száma, lapok – sárgalap, piroslap – száma stb.).Az egyéb népszerű csapatsportok (pl. kosárlabda, jégkorong, amerikai foci) esetében is elég jó a fogadási piac kínálat.

És például az olyan sportok esetében, mint a tenisz is megfelelő számú fogadási opció közül választhatnak a userek, és ez a pre-match (mérkőzés előtti), illetve az élő fogadások tekintetében is így van. Mindent összegezve azt kell, hogy mondjuk, hogy az LV BET fogadási piac kínálata jelenleg az egyik legjobb az ágazatban, ha azokat a bukmékereket vesszük alapul, amelyek aktívan jelen vannak Magyarországon.

Sportág kínálat

Az LV BET pre-match fogadási ajánlatában napi szinten több, mint 1500 sporteseményből lehet szemezgetni. A sportág kínálat is megfelelőnek mondható, mivel a legnépszerűbb sportok mellett, például a snooker, az ökölvívás, a futsal, a golf, a krikett, és még a sakk is megtalálható benne számos technikai sport, és egyéb (pl. e-sportok) kíséretében.

Így nem túlzás azt állítani, hogy az LV BET-nél minden olyan sportot meg fogsz majd találni, amire nálunk Magyarországon szívesen fogadnak a játékosok!

Élő fogadás

Az LV BET élő fogadáshoz biztosított felhozatal is kiváló. És még a kevésbé népszerűnek számító, kis sportokhoz is nagyon sok élő sporteseményen és több tucatnyi piacon tudsz fogadásokat tenni online. A csapatsportokhoz – főként értve ez alatt azokat, amik hazánkban a leginkább populárisak – még több élő piac és élő fogadási opció érhető el, és akkor még arról nem is tettünk említést, hogy az LV BET live fogadásokhoz kínált szorzói is kifejezetten versenyképesek!

Mobil platform & mobil applikáció

Az LV BET mobil készülékekre fejlesztett platformja szépnek mondható, és egyaránt megfelelő sportfogadáshoz, illetve az online kaszinó használatához. Emellett az élő kaszinó funkció is tökéletesen működik vele. A tesztelése során azt tapasztaltuk, hogy gyakorlatilag mindig, rendkívül gyorsan töltötte be a sportfogadás ajánlatot, valamint az egyéb tartalmakat is. Az LV BET mobil weboldalának használata a felhasználóbarát dizájn mintapéldája: gyors navigáció, maximális funkcionalitással ötvözve.

Az LV BET a mobil platformjához natív alkalmazásokat is biztosít. Az appok közül az Androidos változatot közvetlenül a bukméker magyar nyelvű mobilos oldaláról tudod as legegyszerűbben és a leggyorsabban letölteni. Az iOS-es app az Apple Store áruházból szerezhető be. Mindkét app remekül teszi a dolgát, ezért csupa-csupa jót tudunk csak velük kapcsolatban elmondani: gyorsak, kicsi az erőforrás igényük, és csúcsszuper felhasználói élményt nyújtanak.

Biztonság és adatkezelés

Az ügyfelek által befizetett pénzösszegek minden esetben egy elkülönített bankszámlán kerülnek elhelyezésre. Az LV BET (saját bevallása szerint) a legmodernebb SSL adattitkosítási technikákat alkalmazza, és a bankok által is alkalmazott, nemzetközileg elfogadott titkosítási algoritmusnak megfelelő szabványokat használ. Az ügyfelek adatait a cég bizalmasan kezeli, és csakis a saját munkatársainak egy adott csoportja férhet ezekhez hozzá (pl. olyan esetben, ha valamilyen probléma merül fel, és emiatt ez szükségessé válik).

Ügyfélszolgálat – elérhetőségek

A cég ügyfélszolgálatát a honlapon megadott telefonszámon (reggel 10 óra és este 8 óra (CET) között), e-mailen, és online chat-en még magyarul is el lehet érni. A chates és az e-mailes opció angol, német és lengyel nyelven: minden nap reggel 8-tól, este 11:00-ig (CET) áll a felhasználók rendelkezésre. Emellett a platformon az üzenetküldő űrlap funkció is biztosított, amit a „Segítség” menüponton keresztül lehet elérni.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
LV BET
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
115B, Old Mint Street, Valletta, VLT1515, Malta
Titkosítási tanúsítvány
Sectigo SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
+356 77 041 568
Anyavállalat
Fairload Ltd.
Engedély
46794
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
Adrian Sidowsk
RTP analízis
eCOGRA
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
1.9 millió
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GemCare, Gordon Moody, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A LV BET sportág és fogadási kínálata kimondottan jónak mondható, de ugyanez elmondható a bukméker szorzóiról is. Emellett az is az LV BET mellett szól, hogy magyar nyelven elérhető a webhelye és a mobil webszájtja, valamint chaten még az ügyfélszolgálat is. A remek bónuszok közül kiemelkedik a 200%-os sportfogadás kezdő bónusz, aminek a megforgatási követelményeit gyerekjáték teljesíteni.

Az LV BET kétféle működési engedéllyel is rendelkezik, teljesen legálisan lehet a cégnél Magyarországról is számlát nyitni, illetve játszani. És azt sem szabad elfeledni, hogy a már-már művészalkotás szintű asztali gépes webhely és mobil oldal mellett az LV BET olyan mobil appokat is biztosít a magyar ügyfeleinek, amelyek révén igazi élményszámba megy mind a pre-match, mind az élő online sportfogadás!

GYIK

Az LV BET online bukméker iroda platformján többféle fogadási típus közül tudsz választani. Mint ahogyan a klasszikus papíralapú Tippmix esetében, úgy itt is fogadhatsz egyetlen sportesemény egy kimenetelére (pl. egy focimeccsre az 1X2 piacon a hazai gárda győzelmére), valamint köthetsz „kötéses” kombinált fogadásokat is, amelyek esetében több sportesemény kimenetelt megtéve a kimenetelek odds-ai egymással összeszorzásra kerülve képezik az eredő összesített odds-ot. Emellett „System” fogadásokat is köthetsz (Golitah, Heinz stb).

Ha belegondolsz, akkor bármilyen sporteseményről is legyen szó (pl. foci mérkőzésről, kosárlabda rangadóról, vagy hoki meccsről), egy adott mérkőzés időtartama alatt akár percről percre is változhatnak a különböző fogadási piacokat befolyásoló tényezők. Hiszen példának okáért egy kulcsjátékos kiesése alapjaiban rengetheti meg a korábban esélyesebbnek ítélt csapat taktikáját, előnyösebb helyzetbe hozva a gyengébbnek ítélt gárdát. Ezért van, hogy a mérkőzések történéseinek függvényében a szorzók folyamatosan változnak élő fogadásnál.

Az LV BET sportfogadás szolgáltató munkatársai nap mint nap kiválogatják azokat a sporteseményeket, amelyek megítélésük szerint a legizgalmasabbnak, legérdekesebbnek ígérkezek. Ezek lehetnek angol Premier League rangadók, de akár még UFC összecsapások is. Természetesen csakis rajtad áll, hogy kötsz-e fogadásokat az online bukméker iroda által „ajánlottnak” minősített sporteseményekre. Viszont érdemes ezek kapcsán azt is figyelembe venned, hogy az odds-ok igen gyakran kifejezetten magasak ezeknél a sporteseményeknél.

Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Bajnokok Ligája
felső