Bartos László | Frissítve:

Marathonbet ismertető – Regisztráció és bónuszok 2024-ben

Marathonbet oldalán nem játszhatnak magyar játékosok!

Javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

A Marathonbet bukmékeriroda története egészen 1997-ig nyúlik vissza. A több, mint két évtizedes múlttal bíró szerencsejáték szolgáltató a világ számos országában nyújt a neten keresztül játéklehetőséget a sportfogadás és az online kaszinós játékok rajongóinak.

Mutass többet

A világhálón fellelhető információk alapján a cég 170-nél is több országban van jelen, és saját bevallása szerint az aktív ügyfelei száma meghaladja a másfél milliót, ami azért nem piskóta.

A Marathonbet sportfogadás részleggel, valamint „normál” online, és élő kaszinóval is rendelkezik. De emellett a webhelyen olyan szekciók is a regisztrált felhasználók rendelkezésre állnak, amelyekben lottóval, totóval, és egyéb népszerű szerencsejátékokkal hódolhatnak a kedvence időtöltésüknek.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
Marathonbet
1

 • Aktuális és régebbi eredmények
 • Többféle statisztika sportfogadáshoz
 • Élő fogadás funkció minden sporthoz
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

Milyen működési engedélyeket tud a Marathonbet felmutatni?

Egy internetes bukmékernek mindenféleképp rendelkezni kell legalább egy, az ágazatot szabályozó hivatalos szerv által kiadott működési engedéllyel (licenccel) ahhoz, hogy megbízhatónak lehessen tekinteni. A Marathonbet két olyan működési engedélyt is fel tud mutatni, amelyek birtokában legálisan nyújthat online szolgáltatásokat a világhálón. A szóban forgó működési engedélyek egyikét a Curacao e-Gaming Licensing Authority, míg a másikat a UK Gambling Commission állított ki.

A fentebb említettek mellett a Marathonbet további működési engedélyekkel / licencekkel is rendelkezik (például az Alderney Szerencsejáték-felügyelet, illetve a Spanyolország Szerencsejáték-szabályozási Főigazgatósága által kiadott licenccel, valamint a Vám- és Monópolium-ügynökség / AAMS által kiadott koncessziós engedéllyel). Azt a tényt viszont nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy a számos engedély dacára – tudomásunk szerint – a Marathonbet jelenleg nem működik együtt olyan független, ellenőrző szerepet betöltő testületekkel, mint például az eCOGRA.

Információk és „érdekességek” a Marathonbet elérése kapcsán

Mint azt már fentebb megjegyeztük, a Marathonbet Magyarország területéről elérhető ugyan, de új felhasználókat jelenleg nem fogad az operátor hazánkból. Ami viszont kissé „vicces”, maga a webhely egyáltalán nincs blokkolva. Azaz a Marathonbet alternatív link nélkül is egyből betöltődik a manapság népszerű webes böngészők bármelyikének segítségével.

Viszont, ha az ember elindítja a Marathonbet regisztráció folyamatát a „csatlakozás” gombra kattintva, akkor szeretett hazánkat már nem fogja meglelni azon a legördülő listán, amely az engedélyezett országokat tartalmazza. De a móka még itt nem ér véget, ugyanis mindezen „anomáliák” ellenére a Marathonbet magyar nyelvi támogatása még jelenleg is gőzerővel működik.

Ugyanakkor az is tény, hogy más EU-s országokból, a Marathonbet sportfogadás és egyéb szekcióján keresztül gond nélkül lehet regisztrálni az operátornál, ráadásul ehhez nincs szüksége még Marathonbet alternatív link igénybevételére sem.

Felhasználó fiók nyitásának lépései – Marathonbet regisztráció

Amennyiben egy olyan országban (pl. valamelyik EU-s tagállamban) tartózkodsz, ahonnan megoldható a Marathonbet regisztráció, akkor az operátor webhelyét is szinte biztos, hogy el fogod érni Marathonbet alternatív link nélkül, a hivatalos URL-t használva. Mivel a felhasználói fiók nyitása (számlanyitás) a Marathonbet magyar nyelvű kezelőfelülete miatt rémegyszerű, ezért csak nagy vonalakban fogjuk az alábbiakban bemutatni a szükséges teendőket.

Ezt követően a regisztrációs űrlapon megadott e-mail címre kapni fogsz egy levelet, ami egy megerősítő linket is tartalmaz. Erre a linkre kattintva tudod megerősíteni a regisztrációs szándékod. Ha mégsem kapnád meg a levelet kábé 5 percen belül, akkor ellenőrizd a Spam mappát. Amennyiben a levélnek se híre, se hamva, és minden kötél szakad, akkor vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálat munkatársaival.

A Marathonbet oldalán elérhető metódusok pénzügyi tranzakciók lebonyolításához

Ami a kifizetéseket illeti, csak annyit tudunk biztosan, hogy erre is többféle opció biztosított: egyebek mellett kártyás megoldások, és például banki átutalás, illetve bizonyos e-pénztárcák. De mivel az elérhető kifizetési módok a tartózkodás helye szerinti országtól függők, ezért arra kérünk, hogy biztos, ami biztos alapon, az oldalon nézd meg, hogy az adott régióban jelenleg milyen kifizetési lehetőségeket nyújt számodra a Marathonbet. Ehhez pusztán annyi kell tenned, hogy kiválasztod a „Fizetés” szekcióban lévő legördül menüből az aktuális tartózkodási helyed szerint országot (pl. Norvégia, Horvátország stb.).

Pénzbefizetési opciók számlafeltöltéshez:

Egyéb tudnivalók a be- és kifizetések kapcsán

A Marathonbet sportfogadás oldalán rendelkezésre álló információk alapján a fogadóiroda a pénzügyi tranzakciók (betétek / kivétek) esetében nem számít fel feldolgozási költséget. Ez persze nem jelenti azt, hogy az általad használt fizetési rendszer, bank stb. nem terheli meg némi extra költséggel a számládat, ha például pénzt fizetsz be a bukmékeriroda oldalára.

Az átfutási idő a kivétek esetében rendszerint csak az ügyfél által használt metódustól függ (e-pénztárcák esetében pár órát, míg banki átutalások alkalmával több napot is igénybe vehet). Ami a befizetések és kifizetések minimális összegét illeti, a rendelkezésre álló opciók legtöbbje esetében 5 €-ban megadva az Marathonbet magyar nyelvű weboldalán.

Webszájt jellemezők – funkcionalitás és dizájn

A hivatalos URL-t asztali gépes böngészőből megnyitva, alapesetben mindig a Marathonbet sportfogadás platformját tölti be a rendszer. A dizájn terén semmi „extrával” nem szolgál az operátor: fejlécen kialakított főmenü-rendszer, három hasábra osztott tartalmi rész stb. Az oldal használatakor, a lábléc eléréséhez eléggé sokat kell lefelé scrollozni. Ráadásul ez a fontos dokumentumok és egyéb információk hivatkozásait (pl. Adatvédelmi Szabályzat, Súgó stb.) tartalmazó honlaprész olyan jól el van rejtve, hogy még Sherlock Holmes-nak és Watson doktornak is minden tudását latba kéne vetnie ahhoz, hogy egyből ráleljen.

Viszont, ha eltekintünk ettől a hiányosságtól, túl sok mindenbe nem lehet „belekötni” a Marathonbet sportfogadás oldala, és a webhely egyéb szekció kapcsán. Az aloldalak mindegyik kiválóan strukturált, és a logikus tartalom elrendezés miatt jól áttekinthető. De emellett a navigációra, és az átirányítások sebességére se lehet egy rossz szavunk sem. Ezért a tapasztalatainkat összegezve azt kell mondjuk, hogy a Marathonbet fejlesztői nemcsak mutatós, hanem kitűnően is működő rendszert hoztak össze.

Marathonbet bónusz felhozatal – nulla a köbön

Az online sportfogadás és szerencsejáték világában teljesen megszokott dolognak számít, hogy az internetes bukmékerek, kaszinók stb. kedvező feltételű üdvözlő bónuszokkal, speciális ajánlatokkal, promóciókkal „bombázzák” a potenciális új ügyfeleket. Természetesen ezt nem jótékonykodás céljából teszik, hanem azért, hogy a jókora összegű (esetenként akár a 100 ezer Ft-ot is meghaladó) üdvözlő bónusz láttán, mi – azaz a felhasználók – azon nyomban rákattintsunk a regisztráció gombra, és mielőbb végrehajtsuk az első befizetésünket.

A Marathonbet-nél viszont meglehet, úgy vélik, hogy a jó bornak nem kell cégér, ezért semmilyen üdvözlő bónusz nem nyújt mostanság az operátor az új tagok számára. Bónuszok és promóciók helyett ezért be kell érnünk a webhelyen elérhető hűségprogrammal. Ennek keretében a fogadásaink után hűségpontokat kapunk (de csak 10 €-os tétek felett, és csakis akkor, ha legalább 1.30-os szorzóval fogadtunk). A pontokat később állítólag be lehet váltani a „bónuszkatalógusban”, de hogy pontosan mire, azt sajnos nem sikerült kiderítenünk.

Relatíve jó fogadási piac kínálat magas szorzókkal felturbózva

Ha főként a legnépszerűbb sportágak mérkőzéseire szoktál fogadásokat kötni, akkor Marathonbet sportfogadás részlegében tuti, hogy nem fogsz csalódni. Mivel meglepően sokféle fogadási piac érhető el az olyan sportokhoz, mint például a labdarúgás, vagy a kosárlabda. Az operátor fogadási ajánlatában napi rendszerességgel akadnak olyan sportesemények is, amelyekre több, mint száz piac piacon lehet fogadásokat kötni (pl. egy focirangadó esetében 15-20 hendikepes piac, 50-60 gólpiac, temérdek statisztikai piac stb. érhető el).

Ellenben az is tény, hogy a nem igazán népszerű sportoknál már korántsem ilyen rózsás a helyzet, és példának okáért egy Oroszország-Svédország curling meccsnél csupán 1 piac és két fogadási opció közül választhatsz. Ugyanakkor a szorzók (odds) igen sok sporteseménynél lényegesen magasabbak (bizonyos kimenetelek esetében), mint más fogadóirodáknál. Ezért könnyen előfordulhat, hogy a Marathonbet sportfogadás részlegében, a piaci átlaghoz képest 10-20%-kal magasabb szorzóval tehetsz meg fogadásokat legyen szó akár focimeccsekről, vagy kézilabda mérkőzésekről.

Széleskörű, igényes sportágválaszték

A fogadóiroda sportág kínálata eléggé jónak mondható. Mivel a klasszikus csapatsportok mellett sok más egyéb sport mérkőzéseire is fogadhatunk az oldalon. A bukméker kínálatában megtalálható például a krikett, az ökölvívás, a bandy, a darts, a floorbal, és még a sakk is, amit csak az online sportfogadás szolgáltatók elenyésző hányada mondhat el magáról.

De emellett természetesen az e-sportok, a különböző motorsportok, és a küzdősportok (pl. MMA) is helyet kaptak a felhozatalban, amit az olyan, hazánkban is népszerű sportágak, mint a lóverseny vagy a tenisz tesz teljessé.

Élő fogadás funkció & Live Stream pótló animációs meccsközvetítés

Az élő fogadás a Marathonbet webhelyén egy saját, különálló részleggel rendelkezik, amely az „Élő” menüpontra kattintva varázsolható elő. Az élő fogadáshoz biztosított sportesemény kínálat nem mondható éppen a legjobbnak, de azért nem is olyan vészes. Viszont tény, hogy élő fogadásokat rendszerint csak a legnépszerűbb sportágak, ligák eseményeire, mérkőzéseire köthetünk. Ráadásul az élő fogadásokhoz rendkívül fontos élő közvetítést sem biztosítja az operátor, így be kell érnünk a Live Stream animációs verziójával, ami az általunk kiválasztott, élőben zajló meccs legfontosabb eseményeinek, történéseinek megjelenítésére szolgál.

Mobil oldal és mobil alkalmazások

A Marathonbet egy kifejezetten könnyen használható, többfél funkcióval felvértezett sportfogadás mobil app-ot nyújt a felhasználóinak, ami nem csak Androidos, hanem iOS-es változatban is elérhető. Az alkalmazással könnyedén lehet pre-match, és élő fogadásokat kötni, és aránylag kevés helyet foglal csak el telepítését követően az adott okostelefonon, vagy táblagépen.

Emellett természetesen az oldal mobil változata is a cég ügyfeleinek rendelkezésre áll, amivel a sportfogadás szekció mellett az online kaszinó is használható, pillanatok alatt le lehet zavarni vele a regisztrációt, és az ügyfélszolgálattal való gyors kapcsolatfelvételre is tökéletesen alkalmas.

Biztonság & adatvédelem – SSL titkosítás

A biztonság garantálása tekintetében mindössze annyit sikerült megtudnunk, hogy az Marathonbet SSL titkosítást használ, illetve, hogy a legmodernebb szoftveres és hardveres védelemmel van ellátva a rendszere (legalább is az operátor saját bevállalása szerint).

Marathonbet-es ügyfélszolgálat – többféle elérhetőség

A bukmékeriroda ügyfélszolgálatának munkatársaival – elvileg – szinte bármikor fel tudjuk venni a kapcsolatot a webszájt bármelyik oldalán elérhető online chat funkciót használva.

Emellett a telefonos elérhetőség (+44 1273 964706), és az e-mailes elérhetőség ([email protected] / [email protected]) is biztosított. Az ügyfélszolgálaton dolgozók kivétel nélkül profi szakemberek, így bármilyen jellegű problémád is adódik, biztos, hogy gyors és hatékony ügyintézésben lesz részed.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Marathonbet.com
Titkosítás
256-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
Elérhető
Központ
Abraham de Veerstraat 9, Curacao, Netherlands Antilles
Titkosítási tanúsítvány
Rapid SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
+44 1273 964706
Anyavállalat
Panbet Curacao N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
-
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
Személyazonosság ellenőrzés az első pénzkifizetés előtt
Szerencsejáték szervezetek
-
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

Sajnos jelenleg a Marathonbet igen komoly versenyhátrányban van jelenleg a magyarországi piacot illetően. Mivel, mint azt már többször is megjegyeztük, hazánkból jelenleg nem fogad az operátor új ügyfeleket, és egyelőre semmi jele nincs annak, hogy ez a közeljövőben megváltozna.

Ugyanakkor az is igaz, hogy a bukmékeriroda igen magas szorzókkal operál, széleskörű a sportág és fogadási piac választéka, és kitűnő fogadási felületet, valamint okostelefonos app-okat is kínál az ügyfeleinek. Az is mellette szól, hogy már régóta jelen van az online szerencsejáték világában, és több működési engedélyt is fel tud mutatni.

Hogy megéri-e külföldről magyarként számlát nyitni pont ennél a cégnél? Nos, azok számára biztos, hogy nem, akik rá vannak kattanva az nagy összegű üdvözlő bónuszokra, és fontos számukra a Live Stream funkció. Viszont azoknak azért érdemes fontolóra venniük a számlanyitást, akik szívesen fogadnak pre-match jelleggel is magas szorzókon népszerű sportok, top ligák mérkőzéseire.

GYIK

Természetesen bármikor igénybe tudod venni a Marathonbet sportfogadás szolgáltató élő chat funkcióját. Viszont ahhoz, hogy kérdést tudj feltenni az operátor ügyfélszolgálatán dolgozó munkatársaknak, először be kell lépned az weboldalra (vagy a Marathonbet mobil weboldalára) a felhasználói azonosító adataid megadásával (bejelentkezési név, valamint jelszó).

Ha legalább 12 hónapon keresztül egyetlen alkalommal sem lépsz be a felhasználói fiókodba, akkor az adott fiókot az operátor „alvónak” fogja tekinteni. És fontos azt is tudnod, hogy ilyen esetekben a nullás egyenlegű számlákat – azaz azokat, amelyeken nincs pénz – a sportfogdás szolgáltató lezárja. Abban az esetben viszont, ha van pénz a számládon (ennek összeghatára nincs megadva), akkor az operátor az „alvó” számla-állapot előtt 28 nappal értesítés küld neked.

Elöljáróban annyit jegyeznénk meg, hogy a Marathonbet regisztrált felhasználójaként nem kell attól tartanod, hogy idővel a fogadási előzményeid törlődnek a rendszerből. A korábbi fogadásaidat – fogadási előzményeidet – pedig bármikor, amikor csak a kedved tartja ellenőrizheted. De ehhez is természetesen először be kell lépned a webszájra a bejelentkezési azonosítóiddal. Majd ezt követően meg kell nyitnod a „Számlám” menüpontot, és azon belül a „Fogadási előzményeket”, amiket egyebek mellett dátum alapján is szűrhetsz.

Elvileg a webszájt minden mai modern böngésző programmal tökéletesen működik. Viszont ennek ellenére azt tanácsoljuk, hogy az esetleges problémák elkerülése érdekében a hazánkban leginkább elterjedt böngész szoftverek egyikét használd. Ez példának okáért, lehet a Google Chrome, vagy a Mozilla Firefox is. A lényeg, hogy az adott böngésző esetében a legújabb verzióval rendelkezz. Amennyiben a támogatott böngészők egyikének régebbi verzióját használod, akkor azt javasoljuk, hogy frissítsd az a legújabbra verzióra.

A felhasználói fiókodba való bejelentkezést követően, a „Számlám” részben meg tudod tekinteni a korábbi bejelentkezéseket is. Ezek esetében azt is megjeleníti a rendszer, hogy milyen IP-címekről történtek meg a bejelentkezések a felhasználói fiókodba. Abban az esetben, ha csak a legkisebb gyanúd is felmerült, hogy egy illetéktelen egyén használta a fiókod, akkor azonnal hatállyal tedd meg a szükséges lépéseket: változtasd meg mielőbb a jelszavadat, és jelentsd az esetet az ügyfélszolgálatnak.

Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
UEFA Euro 2024
felső