Bartos László | Frissítve:

Paddy Power ismertető - Utazz velünk az írországi sportfogadás világában

PaddyPower oldalán nem játszhatnak magyar játékosok!

Javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

A Paddy Power ismertető cikkünkben igyekszünk minden fontos témát érinteni az Egyesült Királyságban és Írországban igen népszerűnek számító bukméker kapcsán.

Mutass többet

Tény, hogy a Dublinban alapított fogadóiroda napjainkban a sportfogadás mellett egyéb termékeket és szolgáltatásokat is nyújt. De ebben az írásunkban kizárólag csak a Paddy Power sportfogadás részlegére fókuszálunk, bemutatva a webhely pre-match és in-play fogadási ajánlatát, sportág választékát, a különböző funkcióit.

Természetesen az objektív hangvételű Paddy Power vélemények terén sem maradunk adósok. Így pontos és részletes kép rajzolódhat ki benne az operátorról, és könnyedén el tudod dönteni, hogy nyiss-e számlát nála.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
PaddyPower
1

 • Hatalmas fogadási ajánlat
 • Live streaming funkció
 • Rengeteg megfogadható sport
 • Engedélyezett
 • Malta
 • UKGC

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • NETELLER
 • PayPal
 • skrill
 • bank transfer
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • NETELLER
 • PayPal
 • skrill
 • bank transfer

Paddy Power sportfogadás bukméker - Működési engedély & egyéb adatok

A Paddy Power magyar szabályozó szerv által kibocsájtott működési engedéllyel nem rendelkezik. Mondjuk ez nem meglepő, hiszen a „kárpát-medencei” licenc hiánya gyakorlatilag a magyarországi online piacon aktívan jelenlévő összes, külföldön bejegyzett bukméker esetében fennáll. Viszont egyéb, érvényes licencei természetesen vannak a webhelyet üzemeltető PPB Counterparty Services Limited cégnek. Ezek egyike UKGC licenc (az Egyesült Királyság piacárra vonatkozóan kerület kiadásra), a másik pedig az MGA által kiadott működési engedély (MGA/CRP/131/2006) Az utóbbinak köszönhetően globálisan végezhet online fogadásszervező tevékenységet a cég, amelynek székhelye jelenleg a következő címen van: Triq il-Kappillan Mifsud, St. Venera, SVR 1851, Málta.

A Paddy Power sportfogadás bukméker több, játékos-védelmi szerepkört betöltő organizációval kapcsolatban van: GamStop, BeGambleAware, GamCare, Gambling Therapy. Így akinek problémája akad a fogadással, szerencsejátékkal, az operátor webhelyén megadott elérhetőségeken kapcsolatba tud lépni a megfelelő segítségnyújtó szervezetekkel.

Paddy Power magyar régióban is elérhető?

A Paddy Power magyar ügyfeleket jelenleg nem fogad hazánkból. Ezért, ha számlát próbálnál nyitni, azzal a bosszantó üzenettel szembesülnél a bukméker webhelyének hivatalos webcímén, hogy Magyarország területén nem nyújt a cég semmilyen szolgáltatását. Persze abban az esetben, ha olyan országban élsz mostanság (pl. Egyesült Királyság, Finnország, Írország, stb.), amelyek nem szerepelnek a bukmékernek a „tiltott régiók” listáján, akkor semmi akadálya nem lesz a számlanyitásnak - és a Paddy Power magyar anyanyelvű felhasználóinak tábora ismét gyarapszik egy fővel.

Paddy Power regisztráció - Számlanyitás menete a bukmékernél

A Paddy Power ismertető irományunk ezen részét arra szánjuk, hogy bemutassuk miként tudsz gyorsan, zökkenőmentesen felhasználói fiókot - azaz számlát - nyitni a Paddy Power sportfogadás szekciójában. Az alábbiakban a desktopos Paddy Power regisztráció menetét mutatjuk be, de, ha neked jobban megfelel, akkor természetesen a Paddy Power mobile platformját is használhatod számlanyitáshoz. Azt viszont elöljáróban jó, ha észben tartod, hogy angol vagy egyéb idegen nyelvtudásra mindenképp szükséged lesz. Mivel a Paddy Power magyar nyelvi támogatással nincs felvértezve.

Íme a szükséges teendők:

Ezt követen megjelenik egy pop-up ablak a képernyő közepén két checkbox-al, amiket, ha bepipálsz, akkor valamilyen formában értesíteni fog a bukméker a legújabb speciális ajánlatokról. Természetesen ez csak opcionális, és választhatod a „No thanks” opciót is. A Paddy Power regisztráció végeztével a rendszer azon nyomban felkínálja a befizetés (deposit) lehetőséget, amit nyugodtan skippelhetsz, ha később akarod feltölteni a számlád.

Paddy Power számlaverifikációs információk

Ahhoz, hogy a későbbiekben használhasd a Paddy Power kifizetés opcióit a nyereményfelvételekhez, verifikálnod kell a számládat. Ez első blikkre meglehet, hogy ijesztően hangzik. De igazából csak arról van szó, hogy igazolnod kell a sportfogadás szolgáltató felé a személyazonosságod és a lakcímed a megfelelő dokumentumok jó minőségű fényképe, vagy beszkennelt másolata révén. A szükséges dokumentum másolatokat / fényképeket csak fel kell töltened a felhasználói fiókodba történő belépést követően. A verifikáció ennél a bukmékernél nincs ugyan időhöz kötve, de ajánlott minél előbb elvégezni, hogy később bármikor hozzá tudj férni az elért nyereményeidhez.

A személyazonosságodat a Paddy Power sportfogadás oldalán például a személyi igazolványod mindkét oldalának a feltöltött, jó minőségű fényképével tudod igazolni. De erre a célra megfelel akár még a gépjármű vezetői engedélyed is (amennyiben van jogsid), vagy az útleveled. A lakcím már más kérdés, mivel ennek igazolása vagy bankszámla kivonattal (2 hetesnél lehetőleg ne legyen régebbi, mert akkor jön az ejnye-bejnye), vagy valamilyen, a nevedre kiállított közüzemi számlával lehetséges.

Paddy Power kifizetés & befizetés megoldások

Paddy Power kifizetés (nyereményfelvétel) - mint azt fentebb írtuk - csakis akkor lehetséges, ha előzetesen azonosítva lett a számlád. Amennyiben erre sort kerítettél időben, akkor az első kifizetési kérelmed leadásakor olyan rendszerint opciók közül választhatsz, mint a banki átutalás, Skrill, NETELLER, Visa, és a PayPal. A befizetésekhez is ezek az opciók biztosítottak, de a Mastercard hitel- és bankkártyákat, valamint a paysafecardot is elfogadja a rendszer a legtöbb olyan országban, ahol a Paddy Power sportfogadás bukméker jelen van.

Az ír gyökerekkel bíró buki a pénzügyi tranzakciók lebonyolítása kapcsán nem számít fel jutalékot, és már 5€-os be- illetve kifizetéseket is végre lehet hajtani a rendszerben.

Paddy Power bónusz & promóciós lehetőségek

A kezdő sportfogadás bónusz terén nem szerepel túl fényesen a cég, és amúgy is eléggé limitáltalak ehhez a termékhez a Paddy Power bónusz opciói. Természetesen tudjuk mi is jól, hogy vannak olyan online szolgáltatók, amelyek szintén hasonló úton járnak már egy ideje (pl. William Hill). Érdekességként itt megemlítenénk, hogy ezen szolgáltatók egyik közös vonása, hogy mindegyikük az Egyesült Királyságban és / vagy Írországban található gyökerekkel, központtal stb. rendelkezik. Nos, de térjünk át a Paddy Power ismertető cikkünk jelen fejezetének lényegi részére: mit nyújt „bónuszként” az újonnan regisztrált tagjainak a bukméker?

Paddy Power bónusz sportfogadás termékhez új ügyfeleknek

PaddyPower kezdő bónusz

Finoman szólva sem nevezhető búsás nagyságúnak, vagy átütő erejűnek az a Paddy Power bónusz, amit a számos egyéb termékkel bíró cég - pl. Paddy Power casino - a sportfogadás rajongóknak nyújt, mint „New Customer Offer-t”. Gyakorlatilag egy árva Free Bet-ről (ingyenes fogadás) szól az egész sztori, amit a regisztráció során megadott promóciós kód megadásával lehet megserezni (default beállításként automatikusan beteszi a rendszer, ha a fent is említett két ország egyikéből nyitsz számlát az ír bukinál).

Ráadásul ezt a bizonyos Free Bet-et sem osztják azért ingyen. Úgy tudod kérvényezni csak a jóvá írását, ha előtte, az első befizetésednél legalább 10€-nak megfelelő összeggel töltöd fel a számlád. És az is szükséges ehhez a Paddy Power sportfogadás kezdő bónuszhoz, hogy a számlafeltöltés bank- vagy hitelkártya, esetleg Apple Pay révén történjen meg.

A befizetésed összegében (legalább 10€) kvalifikációs fogadást kell tenned valamilyen sportesemény kimenetelre - ez lehet pre-match vagy in-play fogadás is. Fontos, hogy az első fogadásod számít csak, ezért annak tétje mindenképp el kell, hogy érje a 10€-os minimum határt! Ha az első fogadásod vesztes, a bukméker 10€-os összeghatárig készpénzben visszatéríti a fogadásra feltett téted. Azaz magyarra lefordítva ez a Paddy Power sportfogadás Free Bet igazából egy kockázatmentes (Risk Free Bet). Túl sok egyéb megkötés nem vonatkozik a welcome offer-re, viszont a kvalifikációs fogadásnál nem használhatsz pl. system beteket (Lucky, Heinz, Patent stb.).

Paddy Power vélemények a fogadási piacok kapcsán

Az Paddy Power sportfogadás ajánlatára egy rossz szavunk sem lehet. Ugyanis nem csupán a sportesemények mennyisége terén bőséges a felhozatal, hanem a fogadási piacok esetében is. De, hogy jobban megvilágítsuk ezt a témát a Paddy Power ismertető cikkünk keretében kitérünk pontosan most arra is, hogy melyek a legnépszerűbb fogadási piacok az írek egyik nagy kedvencének számító bukmékernél.

A labdarúgás Írországban is igen népszerű. Így nem csoda, ha komolyabb meccsek, rangadók esetében akár 200-nál is több fogadási lehetőség közül választhat az ember: nagyon sok felette / alatta piac, normál hendikepes piacok, pontos végeredmény piacok, szögletek száma, mindekét csapat szerez-e gól, és a többi. A bukmékernél az olyan, „arrafelé” nagyon kedvelt sportokhoz is sok fogadási piac van, mint a kelta sportok, vagy a rögbi.

De például még a krikett esetében is akár 30-nál több lehet a fogadási piacok száma: a „First Over Runs” piactól kezdve a „First Ball of Match-en” át, egészen a „Mand of the Match” piacig. A Paddy Power magyar anyanyelvű - külhonban élő - ügyfelei mindemellett meglepően sokféle piacon fogadhatnak még az olyan sportokra is, mint például a lóverseny (időeredmény piacok, 3-as befutó piacok, legjobb kör, speciális fogadási piacok). Ami a szorzókat illeti, a piaci átlagnak megfelelők, és nagyjából azt tudják, azaz azon a margin szinten mozognak, mint a cég kinti versenytársaié.

Paddy Power - Széleskörű, igényes sportválaszték

A Paddy Power sportfogadás ajánlatában a teljes sportágválasztékot úgy lehet teljes egészében megnézni, és alaposan szemügyre venni, ha az ember rákattint a „Sports A-Z” menüelemre. Tény, hogy a bukméker felhozatala megfogadható sportok terén átlagon felüli. Mivel a világszerte népszerű csapatsportok mellett, többféle harcművészetre, motorsportokra, e-sportok tömkelegére, dartsra, kerékpározásra, és akár még netballra vagy szörfre is lehet fogadni az oldalon. A sportok mellett ráadásul a Paddy Powernél még politikai események kimeneteleire, és virtuális sportokra is tehetnek fogadásokat a játszani kívánók.

Így fogadhatsz a Paddy Power sportfogadás oldalán

A Paddy Power ismertető írásunk jelen részében pár mondatban azt „ecsetelnénk”, hogy miként tudsz fogadni a Paddy Power mobil vagy asztali gépes platformján gyorsan és egyszerűen a menürendszerben rejlő lehetőségeket kiaknázva.

A pre-match (mérkőzési előtti) fogadások és az in-play (olyan fogadások, amelyek az adott sportesemények már elkezdődtek, de még nem értek véget) külön részlegben vannak, amit egyebek mellett a főmenüből is elérhetsz. Ha már tudod, hogy milyen sportág / sportágak mely meccsére / meccseire akarsz fogadni. Akkor az aktuális pre-match vagy in-play ajánlatból tudod kiválasztani az adott sportesemények piacai közül a neked szimpatikus kimeneteleket.

Ekkor elég rájuk egy kattintás / koppintás (mobilon) és egyből felteszi őket a bukméker sportfogadás rendszere az online betslip-re, amin nem csak single és kombi fogadásokat tudsz kötni, hanem rendszer fogadásokat is (system bets). Ezután már csak a tétet / téteket kell belőnöd a neked megfelelőre, majd akár azon nyomban játékba is tudod küldeni a fogadási szelvényed.

Paddy Power - Élő fogadás & live streaming

A Paddy Power sportfogadás bukméker az élő fogadás lehetőségét (in-play betting) természetesen az összes olyan régióban biztosítja az ügyfeleinek, amelyek nincsenek rajta a bukméker „tiltott országok” listáján. Az élő fogadásokhoz is parádés a sportesemény és a piackínálat, amit azzal is megfejel a bukméker, hogy nagyon sok sportesemény - pl. lóverseny futamokat, focimeccseket - élőben meg lehet nézni a Paddy Power mobil, vagy desktopos platformján.

Paddy Power mobil platformon nyújtott megoldásai

A Paddy Power mobile platformja nem csupán mobilbarát weboldalából áll, mivel bukméker kétféle (iOS-es és Androidos) natív mobile appot is biztosít az ügyfeleinek. Az alkalmazások kiválóan kiegészítik a mobil platformot, hiszen manapság már relatíve nagy azok száma, akik a mobilos böngészőtől függő megoldások helyett szívesebben használnak telepített alkalmazásokat sportfogadáshoz. A mobil oldalon és az appokon is elérhetők a sportfogadás rendszer funkciói, így akár még natív appon is nézhetsz például élőben lóverseny futamokat, vagy intézheted a fogadás kapcsán felmerülő bankolási teendőidet.

Mit várhatunk a Paddy Power bukmékertől biztonság terén?

Az ír bukmékernél nem veszik félvállról a biztonság kérdését sem. A sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató ezen a területen is igyekszik maximálisan megfelelni a mai kor elvárásainak és igényeinek. A rendszert többféle hardveres és szoftveres megoldással is védik. A pénzügyi tranzakcióknál pedig ultramodern 128 bites SSL titkosítást alkalmaznak. A bukméker természetesen a KYC programban is részt vesz, és emellett abban is biztosak lehetünk, hogy az általunk megadott adatokat soha nem adja ki jogosulatlan 3. félnek.

Ügyfélszolgálat minősége és elérhetőségek

A Paddy Power sportfogadás oldalán egy gigászi méretű FAQ (GYIK) szekció található, amiben teljesen logikusan vannak főbb témák szerint rendszerezve a gyakori, sőt még a kevésbé gyakori kérdések is. Ezért kifejezetten érdemes itt körülnézned első körben, azt megelőzően, hogy a kérdéseddel az ügyfélszolgálathoz fordulnál.

Amennyiben mégis úgy döntenél, hogy igénybe veszed ezt a bukméker ügyfél támogatási rendszerét, akkor telefonszámon (1800 238 888 - írországi), vagy online chaten (angolul a hét egészében 24/7 rendszerben) tudod igénybe venni ezt a szolgáltatást.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Paddy Power
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
56 Southwark Street, London, United Kingdom
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
1800 238 888
Anyavállalat
Paddy Power OÜ
Engedély
MGA és UKGC
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
-
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több millió
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
-
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Paddy Powerről elmondható folyamatos kiváló sportfogadás ajánlatot nyújt, és minőségiek a szolgáltatásai (élő streaming, ügyfél támogatási rendszer, többféle platform). Emellett a bukméker szorzói is elég jók, és a fogadási rendszerben az összes system bet jelen van. Viszont a sportfogadás termékhez nyújtott bónuszok és promóciók eléggé csekélyek. És a bukmékerrel kapcsolatos legnagyobb problémáról sem szabad megfeledkezni: a Paddy Power magyar területen nem nyújt szolgáltatásokat.

GYIK

Igen. Az operátor ehhez a termékéhez többféle kiváló bónusz és promóciót is nyújt.
Ennek nem sok értelme, mert nem fogod tudni később - amennyiben hazánkból nyitsz számlát - igazolni a lakcímed, és emiatt nem tudod felvenni majd az elért nyereményeidet.
Igen, az operátor a fantasy sportok kedvelőinek is színvonalas szolgáltatásokat nyújt. Így, ha kedvet érzel hozzá, akár ennél a bukmékernél is bele tudod vetni magad a fantasy sportok izgalmas világába.
Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
UEFA Euro 2024
felső