Bartos László | Frissítve:

A SBOBET internetes bukméker objektív bemutatása

SBOBET oldalán nem játszhatnak magyar játékosok!

Javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

Az online szerencsejáték és sportfogadás szolgáltatást nyújtó SBOBET (2004-ben alapítva) idestova már több, mint tizenöt éve van jelen a világhálón is.

Mutass többet

Az elsősorban internetes fogadóirodaként tevékenykedő operátor napjainkban már nem csak Ázsia-szerte, hanem Európában is népszerű annak ellenére, hogy jó néhány EU-s tagállamból nem engedi a regisztrációt.

Sajnos ez hazánk esetében is így van. Emiatt manapság csupán azok a honfitársainak tudnak regisztrálni és számlát nyitni a Colton Manx égisze alatt működőt bukmékernél, akik a Benelux vagy a Skandináv országok egyikében, vagy például Ausztriában élnek.

Őszintén reméljük, hogy a SBOBET a közeli jövőben átesik majd némi „ráncfelvarráson”, aminek eredményeként lehetővé válik a Magyarország területéről történő regisztráció is. Ugyanis amíg ez nem történik meg, addig csupán az említett országokban élő sportfogadás rajongók élvezhetik a buki magas színvonalú szolgáltatásait.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
SBOBET
1

 • Virtuális sportok
 • Hasznos statisztikák tömkelege
 • Fogadás különböző e-sportokra
 • Engedélyezett
 • Isle of Man
 • GamCare

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • paypal
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • paypal
 • skrill
 • neteller

Hivatalos működési engedély és egyéb tudnivalók

A SBOBET sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató jelenleg kétféle, teljes mértékben legális működési engedéllyel bír. Ezen licencek közül az egyiket a Fülöp-szigeteki kormány által szabályozott PAGCOR vállalat, a másikat pedig a Man-szigeti Kormány állította ki. Az előbbi licenc birtokában a SBOBET Ázsia-szerte, míg az utóbbi licenc birtokában Európa-szerte nyújthat legális keretek között az interneten keresztül megvalósuló online sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltatásokat a regisztrált felhasználói számára.

A SBOBET egyéb külsős, ellenőrző feladatokat ellátó és a játékosoknak segítséget nyújtó szervezetekkel is szoros kapcsolatot ápol (RGA, Gambling Therapy, GamCare). Ennek köszönhetően az operátor webhelyén keresztül mindazok hozzájuthatnak a megfelelő szakértői segítséghez, akik például a szerencsejáték-függőség problémával küszködnek.

SBOBET elérése – Magyarországról nem megoldott

Bár az SBOBET magyar IP-címről elérhető ugyan, és ehhez még SBOBET alternatív link sem kell, mindez csekély vígasszal szolgál azoknak, akik hazánk földjéről szeretnénk regisztrálni a bukméker webhelyén. Ugyanis Magyarország is – jelenleg – azon EU-s országok közé tartozik, amelyek lakosai számára a fogadóiroda nem engedélyezi a felhasználói fiók nyitását.

Ez mondjuk annak tudatában, hogy Ausztriából – SBOBET alternatív link nélkül is – bárki regisztrálhat (aki betöltötte a 18. életévét) eléggé „bicskanyitogató”. VPN-t használva pedig nem érdemes próbálkozni a regisztrációval, mert, ha az operátornál rájönnek a turpisságra, akkor seperc alatt zárolják az ember számláját a rajta lévő pénzzel.

A SBOBET regisztráció lépései

Az alábbi információk egyelőre csupán azok számára szólnak, akik azon EU-s (vagy más) országok egyikében tartózkodnak, ahonnan a fogadóiroda engedélyezi a számlanyitást.

SBOBET regisztráció A-tól Z-ig:

Verifikációs procedúra

A SBOBET regisztrációt követően egy hónapod van arra, hogy végrehajtsd az első befizetésed. Ellenkező esetben a rendszer automatikus törli a felhasználói fiókodat. A tudomány mai állása szerint nem kell egyből igazolnod a személyazonosságod, valamint a lakcímed. Viszont ezt a kötelező mutatványt legkésőbb az első nyeremény kifizetési kérelmed leadásakor mindenképp meg kell majd ejtened.

Az operátor szerencsére csupán arra kíváncsi, hogy valóban te nyitottál-e számlát nála (és nem valaki más a nevedben), valamint, hogy rendelkezel-e az adott országban hivatalos lakcímmel. A verifikációs procedúra egyébként elég könnyedén letudható.

Csupán annyit kell tenned, hogy a SBOBET belépés gombjára kattintva bejelentkezel a rendszerbe, és a megfelelő menüpontra való klikkelés után feltöltöd a kért dokumentumok lefényképezett „másolatát”: pl. a személyi igazolványod mindkét oldalát, illetve egy közüzemi-számlát (vagy bankszámla-kivonatot), amin látható a neved és a lakcímed is.

Jelenleg elérhető fizetési módok egyenlegfeltöltéshez és pénzkivételhez

Az SBOBET sportfogadás platformján mindössze néhány fizetési mód érhető el a online fogadóiroda regisztrált felhasználói számára. Az viszont mindenképp megsüvegelendő, hogy a webhely által támogatott fizetési metódusok egytől-egyig biztonságosak, így a SBOBET magyar anyanyelvű, illetve külföldi ügyfeleinek egy cseppet sem kell aggódniuk a befizetett pénzük miatt. No, de lássuk akkor a nem túl acélos választékot is!

Számlafeltöltéshez:

 • Népszerű e-pénztárcák: NETELLER, Skrill és Skrill 1-Tap
 • Hitelkártyák és bankkártyák: VISA, Mastercard
 • Rapid Transfer-es opció

Pénzkifizetésekhez:

 • Népszerű e-pénztárcák: NETELLER, Skrill és Skrill 1-Tap
 • Hitelkártyák és bankkártyák: VISA, Mastercard

Az operátor csakis abban az esetben hagyja jóvá az adott pénzügyi tranzakciót, ha a felhasználó legalább 40 eurónak megfelelő értékű pénzt kíván feltölteni a belső számla egyenlegére. A befizetések alkalmával a SBOBET sportfogadás szolgáltató nem számít fel kezelési költséget.

Abban az esetben, ha a felhasználó pénzt szeretne kiutalni a szolgáltatónál vezetett belső számlájáról e-pénztárcára vagy egyéb módon, akkor az adott összegnek el kell érnie a 20 eurót (vagy ezzel egyenértékű pénzösszeget egyéb, az oldalon támogatott valutanemben). Fontos megemlítenünk azt is, hogy a kifizetések összege limitálva van.

Ebből kifolyólag egy adott kifizetés alkalmával a Rapid Transfer esetében maximálisan 5000 eurót, a NETELLER e-wallet esetében maximálisan 35.000 eurót, a Skrill használata esetében pedig maximálisan 50.000 eurót engedélyezett kiutalnia a felhasználónak a belső számla egyenlegéről. Az operátor a kifizetések alkalmával sem számít fel járulékos költségeket, viszont havi szinten csak négy ingyenes pénzkivételt tesz lehetővé.

A SBOBET sportfogadás szolgáltató platformjának jellemzői

SBOBET regisztráció
SBOBET regisztráció

A SBOBET sportfogadás szekciója professzionális kivitelezésű. De az igazat megvallva ugyanez elmondható az operátor webhelyén található online kaszinó és élő kaszinó (Live Casino) kapcsán is. A nyitóoldal egyáltalán nincs túlbonyolítva, aminek köszönhetően az angolul legalább társalgási szinten tudók számára nem jelenthet gondot a klasszikus fogadási rendszer, az élő fogadás, valamint a webszájáton elérhető egyéb funkció és szolgáltatások rendeltetésszerű használata. További pozitívum, hogy a webhelyen szó szerint bárhol elérhető a „Live Chat”, amivel pár perc leforgása alatt fel lehet venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálaton dolgozó, kompetens szakemberekkel.

Emellett azt is érdemes megjegyezni, hogy a weblap bármelyik részlegéből el lehet indítani a SBOBET regisztráció (számlanyitás) procedúráját, valamint, hogy a nyitóoldalról a 100%-osan felhasználóbarát dizájnnak köszönhetően minden fontos infó pár kattintással közvetlenül elérhető. A SBOBET sportfogadás szekciója, amely a „Sport” menüpontra kattintva érhető el, a webhely egyéb részlegeitől teljes mértékben el van szeparálva, ami jelentős mértékben megkönnyít a sporteseményekre való fogadást, legyen szó akár Pre-Match fogadásról (egy adott sportesemény kezdési időpontja előtt kötött fogadás) vagy Live Betting-ről (élő fogadás).

SBOBET bónusz ajánlat sportfogadáshoz

Az SBOBET sportfogadás szolgáltató nyújt ugyan üdvözlő bónuszt az új ügyfeleinek, de az igazat megvallva ez az ajánlat a piaci átlaghoz képest eléggé „harmatosnak” mondható.

sbobet sportfogadás bónusz

Az új európai ügyfeleknek csupán egy 15%-os első befizetési bónusz biztosított, aminek a maximális összege 200 euró. Ha belegondolunk, akkor igencsak sokat kell az embernek első alkalommal feltölteni a belső számla egyenlegére ahhoz, hogy kimaxolhassa ezt a bónuszt, amire jelenleg 14-szeres megforgatási követelmény és 60 napos időlimit van érvényben.

A legjobb tudomásunk szerint a SBOBET egyéb bónuszt, promóciót manapság nem kínál az Európában élő sportfogadás rajongók számára.

Optimális fogadási piac kínálat

Az SBOBET sportfogadás részlegében a mai igényeknek megfelelő szintű kínálat található fogadási piacokból úgy a pre-match fogadások, mind az élő fogadások esetében. Persze ennél a szolgáltatónál is a legtöbb fogadási piac (pontos eredmény piacok, statisztikai-piacok, hendikepes piacok stb.) az olyan, fokozott népszerűséggel bíró sportoknál van, mint például a labdarúgás, a kosárlabda, a baseball, a kézilabda és a jéghoki. De ettől függetlenül többféle piacon fogadhatnak a webhelyen a tenisz, a kelta sportok, a golf, és a futsal rajongói is.

Jókora kínálat fogadható sportágakból

A SPOBET sportfogadás részlegében gyakorlatilag minden komolyabb sportág jelentősebb eseményeire lehet fogadásokat kötni. Ennek hála, szinte bármikor fogadhatnak a bukméker regisztrált felhasználói (akár élőben is) foci, kosárlabda, kézilabda, jéghoki meccsekre, valamint számos egyéb sportra is: pl. tenisz, golf, technikai sportok, e-sportok, darts, hurling, badminton stb. A kínálatban a virtuális sportok és jó néhány, hazánkban „egzotikusnak” számító sportág is található (pl. squash, krikett).

Élő Fogadás és Live Streaming funkció

A SBOBET sportfogadás platformján – mint azt már fentebb is jeleztük – élő, valós idejű fogadások kötésére is van mód. Ugyanakkor tény, hogy élőben rendszerint csak a legnépszerűbb csapatsportágak komolyabb eseményeire lehet fogadni (pl. Top ligák mérkőzéseire labdarúgás és kosárlabda esetében). A bukinál az ügyfelek a Live Streaming (Élő Közvetítés) funkciót is használhatják, melynek révén valós időben nézhetnek meg adott mérkőzéseket (pl. foci rangadókat, BL meccseket stb.).

SBOBET mobilos megoldások

A SBOBET ezen cikk megírásakor még nem biztosított natív mobil alkalmazást a felhasználói számára. Viszont az operátor rendszeréhez azért elérhető egy kiváló, mobil készülékekre optimalizált oldal, amellyel nem csupán a sportfogadás szekciót, hanem az egyéb részlegeket is könnyedén használhatjuk (casino, élő casino stb.). Emellett a mobil oldal tökéletesen megfelel élő fogadások kötéséhez, és a Live Stream funkció használatára is alkalmas.

A biztonság garantálása

A biztonság kapcsán mindössze annyit sikerült kiderítenünk, hogy az operátor – a saját bevallása alapján – a legfejlettebb SSL titkosítási megoldásokat alkalmazza, és többféle módon (szoftveres és hardveres megoldások révén) védi a rendszerét az illetéktelen behatolásokkal szemben.

Ügyfélszolgálati elérhetőségekt

A SBOBET egy kiváló FAQ (GYIK) szekcióval szolgál az ügyfelei számára, amelyben szinte az összes szóba jöhető GYIK-re megtalálható a releváns válasz. Amennyiben ez nem lenne elegendő, akkor a cég ügyfelei online live chat-en, telefonon, e-mailen, és Skype-on is felvehetik a kapcsolatot az ügyfélszolgálat munkatársaival.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
SBOBET Celton
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
Elérhető + Skype, WhatsApp
Központ
Celton House, Isle of Man Business Park, Douglas
Titkosítási tanúsítvány
SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
+44 1624 721960
Anyavállalat
Celton Manx Limited
Engedély
(OGRA) 2001/2008.08.01.
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
Charli Wilson
RTP analízis
RGA, digicert
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
Személyazonosság ellenőrzés az első pénzkifizetés előtt
Szerencsejáték szervezetek
Gambling Therapy, GamCare
Egyebek
GYIK (FAQ) / Sport FAQ szekció elérhető

Konklúzió

A SBOBET a megbízható szolgáltatók közé tartozik, ezért nyugodt szívvel ajánlható a sportfogadás és casino rajongók számára. Az operátor fogadási felülete kiváló, és a mobil oldala is maximálisan felhasználóbarát. A fogadható sportesemények és a fogadási piacok száma is megfelel a mai kor igényeinek. Viszont tény, hogy hazánkból nem lehet regisztrálni a cég webhelyén, így honfitársaink közül egyelőre csak azon kevesek tudják használni a fogadóiroda szolgáltatásait, akik „megfelelő” országban élnek, dolgoznak stb.

GYIK

A SBOBET azon kevesek közé tartozik – értve ezalatt az online sportfogadás oldalakat – amelyek nem csupán e-mail, telefonos, és chates elérhetőséget biztosítanak a regisztrált ügyfeleik számára. Ennek köszönhetően a SBOBET munkatársaival fel tudod venni például a kapcsolatot a hazánkban is sokak által használt WhatsApp-on (+63 995 748 1208 / angolul), valamint az egyik legnépszerűbbnek számító Skype-on is (sbo-css / angolul). De emellett már jó ideje biztosított a Viber-es elérhetőség is.

A SBOBET oldalán történő regisztráció (felhasználói fiók nyitás), illetve a játék (fogadás) teljes mértékben legálisnak minősül, mivel a bukméker a Celton Max égisze alatt működik és birtokában van összes szükséges licenccel. Ebből kifolyólag semmilyen retorziótól nem kell tartanod, ha úgy döntesz, hogy pont ennél a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatónál nyitsz számlát, majd ezt követően fogdásokat teszel meg igazi pénzben.

A SBOBET már meglehetősen régi szereplője a sportfogadás és szerencsejáték ágazatnak, mivel 2004 óta jelen van a piacon. Kétféle működési engedéllyel is rendelkezik, amelyek közül az egyiket az EU vámuniójához tartozó Man szigeten állították ki számára. A SBOBET a felelősségteljes játékszervezők közé tartozik, amiről te magad is meggyőződhetsz, ha vetsz egy pillantást a webhely láblécére (Gambling Therapy, GamCare, illetve RGA logó). A SBOBET kétszer is megnyerte az Asian Operator of the Year díjat (2009, 2010)!

Sajnos a SBOBET Magyarország esetében nem engedélyezi – jelenleg – a számlanyitást, viszont tény, hogy számos EU-s tagállamból bármikor nyithatsz felhasználói fiókot. Például Romániából, a Skandináv országokból (Dánia, Finnország), Szlovákiából, Lengyelországból stb. Arra viszont ügyelj, hogy életvitelszerűen kell tartózkodnod az adott országban (azaz bejelentett lakcímmel is rendelkezned kell), mivel a felhasználói fiókodnak előbb vagy utóbb át kell majd esnie a verifikáció folyamatán.

Ezzel nem érdemes próbálkoznod abban az esetben, ha ugyanaz a lakcímetek, és ugyanazt az IP-címet használjátok. Ugyanis az ilyen esetekben a SBOBET részéről felmerülhet annak a gyanúja, hogy valamilyen módon vissza akarsz élni például az operátor által nyújtott bónuszokkal. Ezért azt javasoljuk, hogy ha te a SBOBET oldalán nyitottál számlát, akkor a veled egy háztartásban élő családtagod esetében válasszatok egy másik online sportfogadás szolgáltatót.

Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Bajnokok Ligája
felső