Bartos László | Frissítve:

A SkyBet fogadóiroda teljes körű bemutatása

SkyBet nem működik már!

Azt javasoljuk, nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

A Sky Bet a 2001-ben alapított Sky Betting and Gaming vállalat sportfogadás ágát képviselő online bukméker iroda.

Mutass többet

A The Stars Group nagyvállalat birtokában lévő cég, a Sky Bet mellett több patinás márkát is magáénak mondhat (Sky Vegas, Sky Casino, Sky Poker, Sky Bingo, illetve Sky Lotto), és az Egyesült Királyságban piacvezetőek számít. Az internetes bukméker a teljes mértékben megbízható operátorok közé tartozik, és már a színrelépése óta magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
SkyBet
1

 • Cash back opciót
 • Lóverseny fogadások
 • Élő sportesemény közvetítés
 • Engedélyezett
 • Gambling Commission
 • GamCare

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • paypal
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • paypal
 • neteller

Viszont tény, hogy a Leeds városában található székhellyel rendelkező sportfogadás szolgáltató jelenleg nem fogad magyarországi ügyfeleket. Emiatt csupán azok a magyar anyanyelvű játékosok nyithatnak felhasználói fiókot (User Account) a buki webhelyén, akik Írországban, vagy az Egyesült Királyságban élnek.

Ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy milyen sokan tartózkodnak manapság hazánk szülöttei közül életvitelszerűen Nagy-Britanniában (több százezren). Ezért végül úgy határoztunk, hogy a Magyarországra vonatkozó számlanyitási-korlátozás ellenére ezt a fogadóirodát is bemutatjuk olvasóinknak egy hosszabb lélegzetvételű ismertető keretében.

Működési engedélyek & egyéb fontos tudnivalók

Mivel a Sky Bet sportfogadás szolgáltató fő piacát az Egyesült Királyság és Írország jelenti, ezért nem meglepő, hogy a bukméker elsődleges működési engedélyét az Egyesült Királyság Szerencsejáték-bizottsága (UK Gambling Commission) bocsátotta ki (működési engedély-szám: 38718). A második számú licencet az Alderney Gambling Control Commission-tól (AGCC) kapta meg a fogadóiroda. Már ezen két működési engedéllyel a tarsolyában is teljesen legálisan nyújthat a Sky Bet sportfogadás szolgáltatást a világhálón.

De emellett fontosnak tartjuk azt is megjegyezni, hogy a hivatalos szervek által kiadott licencek mellett az operátor egyéb, ellenőrző, illetve játékos-védelmi hatáskörrel bíró, független testületek tanúsítványait is magáénak mondhatja (pl. IBAS). És olyan non-profit szervezetekkel is szorosan együttműködik, melyek a szerencsejáték függőség súlyos problémájában érintettek számára nyújtanak közvetett és közvetlen segítséget (GamCare, BeGambleAware, GamStop).

Hasznos információk a Sky Bet elérése kapcsán

Az operátor webhelyét Sky Bet alternatív link / tükör oldal nélkül is el lehet érni kis hazánkból, viszont ez önmagában kábé annyit ér, mint halottnak a csók. Ugyanis, hiába töltődik be az oldal Sky Bet alternatív link nélkül, azaz a hivatalos URL-ről, magyarországi IP-címről nem lehet regisztrálni a webhelyen.

Proxy szerveres megoldással és egyéb „praktikák” bevetésével pedig nem érdemes próbálkozni. Mert, még ha sikerül is valamilyen csoda folytán (pl. egy írországi IP-címről) beregisztrálni, a szolgáltatónál előbb-utóbb úgyis rájönnek a turpisságra, mivel a lakcímet a regisztrációt követően, a későbbiek során mindenképp hitelesíteni kell.

Éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy csak azok nyissanak számlát a bukmékernél, akik ténylegesen Írországban, vagy az Egyesült Királyságban (esetleg Gibraltáron) élnek / tartózkodnak. Az operátor bármilyen jellegű trükközést rendkívül szigorúan megtorol, aminek eredményként alsó hangon is felfüggesztésre / törlésre kerül egy illegális úton / módon nyitott felhasználói fiók.

Sky Bet regisztráció – a számlanyitás lépései

Amennyiben azon szerencsés „kiválasztottak” közé tartozol, akik számára a Sky Bet regisztráció engedélyezett (Nagy-Britannia, Írország, illetve Gibraltár területén élők), akkor az alábbi infókat valószínűleg hasznosnak fogod találni.

Viszont mielőtt még belevágnál a felhasználó fiók nyitásának procedúrájába, nem árt tudnod, hogy a Sky Bet magyar nyelvű felhasználói felülettel nem rendelkezik. Ezért legalább alapszintű angol nyelvismert szükségeltetik ahhoz, hogy problémák nélkül tudd használni az online fogadási felületet, és a webhely különböző funkcióit.

A Sky Bet regisztráció menete:

Ha véget ért a móka, azaz letudtad a számlanyitást, akkor a felhasználói fiókodba a Sky Bet belépés (Log In) űrlapján keresztül tudsz bejelentkezni a felhasználói neved és a pin kódod megadásával.

Felhasználó fiók hitelesítése

Miután a Sky Bet regisztráció le lett tudva, igencsak ajánlott mielőtt megejteni a felhasználó fiókod (számlád) hitelesítését, azaz a verifikációt. Ehhez annyit kell tenned, hogy a honlapon a Sky Bet belépés mezőjét használva bejelentkezel a fiókodba, ahol kiválasztod a „User Account Verification” opciót (My Account -> Start Verification), majd ezt követően feltöltöd a kért dokumentumokat.

Nem kell megijedni, mert az operátor nem a DNS-szekvenciádra kíváncsi, hanem mindössze arra, hogy valóban te nyitottad-e a számlát, valamint, hogy rendelkezel-e a fentebb már többször is említett 3 ország egyikében bejelentett lakcímmel. Az előbbit egy érvényes arcképes igazolvány (a személyi igazolványod tökéletesen megfelel a célra), az utóbbit pedig egy, a lakcímedet igazoló okirat (pl. bankszámla kivonat, számla stb.) lefényképezett „másolatának” feltöltésével tudod letudni.

A Sky Bet-nél pénz be- és kifizetéshez használható opciók

Valamilyen különös oknál fogva a Sky Bet sportfogadás szolgáltató mindössze néhány opciót biztosít a regisztrált felhasználóinak úgy a számlafeltöltések, mind a pénzkivételek (kifizetések) lebonyolítása esetében. A jelenleg rendelkezésre álló metódusok ugyan egytől-egyig biztonságosak, viszont eléggé „vicces”, hogy az online sportfogadás világában alapnak számító Skrill és a NETELLER is hiányzik közülük.

Jelenleg ezek az opciók állnak az ügyfelek rendelkezésre a Sky Bet-nél pénz be- és kifizetésekhez:

 • E-pénztárcák: PayPal
 • Hitel- és bankkártyák: Visa, Mastercard
 • ApplePay

A be- és kifizetések lebonyolítása meglehetősen egyszerű, mivel ezeket a felhasználói fiókba történő bejelentkezést követően a megfelelő menüponta kattintva lehet seperc alatt elvégezni. A pénzügyi tranzakciók lebonyolítása kapcsán még annyit jegyeznénk meg, hogy az operátor kezelési költséget ugyan nem számít fel, viszont a 10 angol fontnál kisebb összegű tranzakciót nem tesz lehetővé az ügyfelei számára.

Webhely jellemzők a dizájn és a funkcionalitás alapján

Azt már korábban is szóvá tettük az ismertetőnkben, hogy a Sky Bet magyar nyelvű felhasználói felülettel nem rendelkezik. Ez még hagyján lenne, de első ránézésre olyan zavarba ejtő látványt nyújt az online bukmékerként vitézkedő szolgáltató nyitóoldala, mintha kábé 20 évet visszautaztunk volna az időben. Az, hogy internetes fogadóirodánál járunk – és nem egy hagyományos hírportálon – például csupán abból derül ki, hogy a bal oldali menüben sportágak vannak felsorolva.

A fogadószelvény – ami egyébként a weboldal jobb felső sarkában van elhelyezve – a lehető legegyszerűbb dizájnnal van felvértezve, ugyanakkor azt is igaz, hogy ez érdemben nem befolyásolja a használhatóságát. Ami a webhely működését illeti, a sebesség tekintetében jól teljesít az operátor platformja, mivel az oldalletöltések és az átirányítások villámsebesen lezajlanak.

Sky Bet bónusz és promóciós ajánlatok

Az angliai (Leeds) székhelyű operátor többféle bónuszt is biztosít a sportfogadás rajongók számára, amelyek között még az ágazatban ritkának számító befizetés nélküli bónusz és egy adott arányú cash back bónusz is megtalálható. Az alábbiakban a bukméker iroda aktuális, sportfogadáshoz kínált promóciós ajánlatait fogjuk tüzetesebben átvenni.

No-deposit Sky Bet bónusz sportfogadáshoz

No-deposit Sky Bet bónusz

Amennyiben ezt, az új tagoknak biztosított Sky Bet bónusz ajánlatot igénybe veszed, akkor 10 angol fontnak megfelelő értékű ingyenes fogadást – azaz free bet-et – kapsz. Ebben a promócióban az a legszebb, hogy a free bet-et pénzbefizetés nélkül is bezsebelheted, mivel ez egy speciális no-deposit welcome bónusz. Arra viszont nem árt ügyelned, hogy az ajánlat a számlanyitást követően csak egy hónapig (30 napig) érvényes. És csak azok az új ügyfelek igényelhetik, akik a Sky Bet sportfogadás platformján keresztül végzik el a regisztrációt.

Cash back 10%-os értékben élő tenisz fogadásokhoz

SkyBet cash back élő tenisz

Az ember szíve repes, amikor olyan promócióról értesül, amelynek keretében pénzvisszafizetést biztosít számára egy bukméker iroda. Nos, mindez ennél az operátornál nem csalás, nem ámítás, ugyanis a 10%-át (1000 angol fontos összeghatárig) visszakapod a cégtől a deficitednek abban az esetben, ha az tenisz fogadásokból keletkezett. Persze tény, hogy ez a promóció csak azok számára hangzik igazán jól, akik rendszeresen fogadnak tenisz meccsekre (in-play módon), és ilyen alkalmakkor hajlandók mélyebben a zsebükbe nyúlni.

5 £ értékű heti bónusz lojális ügyfeleknek

Skybet Club bónusz

Amennyiben rendszeresen kötsz fogadásokat az oldalon, azaz a bukméker lojális ügyfelének számítasz, akkor igényt tarthatsz minden héten egy alkalommal egy db ingyenes fogadásra 5 £ értékben. Persze ezt a promóciót azért nem az ember szép szeméért nyújtja a szolgáltató: az igénybe vételének feltétele, hogy az adott héten legalább 25 angol fontnak megfelelő összegben fogadj a webhelyen sporteseményekre.

Milyen sportokra lehet fogadni a Sky Bet-nél?

A Sky Bet sportfogadás platformján kifejezetten ütős fogadási piac kínálat várja a sportrajongókat. És szerencsére az operátor nem csupán a szigetországban populárisnak számító sportágakra fókuszál, aminek ékes példája, hogy még a kevésbé népszerű csapatsportok mérkőzéseire is számos, különböző típusú piacon lehet temérdek opció keretében in-play, valamint pre-match fogadásokat kötni (pl. fő statisztikai piacok, pontos végkimenetel piacok, részeredmény piacok, hendikepes piacok, gólok / pontok számára valamint gól és pontkülönbségre vonatkozó piacok, sportesemény adott játékszakaszára vonatkozó piacok stb.

Sportág kínálat normál és élő fogadásokhoz

A fentiekből – remélhetőleg – világosan kiderült, hogy a Sky Bet sportfogadás platformján szinte az összes létező fogadási piac elérhető a cég regisztrált felhasználói számára, legyen szó akár mérkőzés előtti (pre-match), vagy élő (in-play) típusú fogadások megkötéséről. Viszont az is igaz, hogy vajmi keveset ér a széleskörű fogadási piac kínálat, ha nem társul hozzá megfelelő választék fogadható sportágakból, illetve azok eseményeiből.

Szerencsére a Sky Bet-nél pontosan tudják, hogy „mitől döglik a légy”, aminek hála olyan kínálattal szembesülhetünk az operátor webszájtján, aminek láttán még a sportfogadás rajongó „ínyencek” is elismeréssel csettintenek. A webhelyen fogadható sportok és ligák / bajnokságok felsorolásának nem sok értelme lenne, ezért a következőkben csak néhányat ragadnánk ki közülük a teljesség igény nélkül.

A Sky Bet-nek az ügyfeleként napi szinten lehet fogadni például az összes ismert és kevésbé ismert labdarúgó liga mérkőzéseire, kosárlabda és kézilabda meccsekre, krikett és jégkorong összecsapásokra, e-sportokra, lóverseny futamokra, küzdősportok (ökölvívás, MMA, birkózás) különböző eseményeire, agárversenyekre, golfra, teniszre stb. – és még sorolhatnánk napestig.

Fogadás menete & fogadószelvény használata

Ahhoz, hogy élesben – igazi pénzben – fogadhass, először be kell jelentkezned az operátor webhelyén. Ezt követőn a fogadási ajánlatból csak ki kell választanod az egereddel az általad megfogadni kívánt sportesemény kimeneteleket, amelyek a rájuk történő kattintást követően egyből felkerülnek a jobb oldalon lévő fogadószelvényre. A szelvénnyel természetesen az összes népszerű, összetett fogadási típust is használhatod, emellett fogadhatsz vele egyetlen sporteseményre, és többre is kötésben.

A várható nyeremény kiszámítása a megfogadott sportesemény kimenetelek és a hozzájuk kapcsolódós szorzók (odds), és a téted alapján történik. A fogadó irodánál a Cash Out funkció is biztosított az ügyfeleknek, így, ha úgy látod jónak, akkor bármikor lezárhatod az éppen aktuális fogadásod / fogadásaid (amennyiben a korábban kiválasztott mérkőzésnél / mérkőzéseknél elérhető a Cash Out).

Élő fogadás és élő mérkőzés közvetítés

SkyBet élő mérkőzés közvetítés

Az online bukméker iroda a hét minden napján temérdek megfogadható sporteseményt biztosít az ügyfeleinek az élő fogadások (in-play betting) megkötéséhez. A kínálat a legkényesebb ízlésnek is megfelelő, mivel nem csak népszerűnek számító csapatsportokra, hanem kevésbé populáris sportok különböző eseményeinek kimeneteleire is lehet az oldalon többféle módon fogadni. A Sky Bet-nél a tudomány mai állása szerint a Live Streaming (Élő Közvetítés) is a felhasználók rendelkezésére áll.

Viszont csak abban az esetben lehet ezt a funkciót használni (asztali gépen vagy mobil készüléken), ha az ember a megtekinteni kívánt sporteseményre legalább 1 font összegben fogadást kötött korábban. A Live Stream kapcsán még azt sem árt észben tartani, hogy manapság főként csak lóverseny és agárverseny futamokat adnak le élőben az oldalon, ami eléggé bosszantó annak tudatában, hogy a labdarúgás fellegvárának számító Angliában van a főhadiszállása a bukméker irodának.

Mobil oldal és mobil alkalmazá

Az operátor mobil oldala ugyanolyan jól használható klasszikus és élő fogadások megkötésére, mint a desktop-os verzió. Emellett az olyan funkciók is tökéletesen működnek vele, mint a Cash Out, illetve a Live Streaming. A mobil webszájt mellett a bukméker mobil app-ot is biztosít a sportfogadás rendszeréhez, ami Android-os és iOS-es változatban érhető el. Az alkalmazások szépnek ugyan nem mondhatók, viszont a célra pont megfelelnek, és a mobil oldalhoz képest valamivel gyorsabban lehet velük élő fogadásokat kötni.

Pár gondolat a biztonság kapcsán

A Sky Bet esetében mindössze annyit sikerült kiderítenünk, hogy a webhelyen az operátor Verisign SSL titkosítási technológiai megoldásokat alkalmaz, és teljes körű garanciát vállal az ügyfelek adatainak védelme tekintetében.

Lássuk akkor, hogy mit tud az ügyfélszolgálat!

Manapság kardinális fontosságú, hogy egy sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató kiváló minőségű ügyfél-támogatási rendszert biztosítson a felhasználóinak. A Sky Bet-nél ezen a területen sincs probléma, mivel az ügyfélszolgálattal többféle módon is fel lehet venni a kapcsolatot (pl. online chat, telefon, Facebook Messengeren, e-mailen). És persze az sem mellékes, hogy az operátor kizárólag szakképzett személyeket alkalmaz ügyfélszolgálatos pozícióba, ami garanciát jelent arra nézve, hogy problémák esetén az ember jók kezekbe kerül.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Sky Bet
Titkosítás
128-bit
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
Elérhető
Központ
2 Wellington Place, Leeds, UK
Titkosítási tanúsítvány
SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
+44 330 024 4777
Anyavállalat
Sky UK Limited
Engedély
UKGC/38718
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
-
Vezérigazgató
Ian Proctor
RTP analízis
ESSA, IBAS
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
Személyazonosság ellenőrzés az első pénzkifizetés előtt
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, BeGambleAware
Egyebek
GYIK (FAQ) szekció elérhető

Konklúzió

A Sky Bet színvonalas szolgáltatásokat nyújtó online bukméker. Az operátor fogadási piac és sportág kínálata is kiváló, és olyan, no-deposit bónuszt is nyújt az új ügyfeleinek, ami manapság már igen ritkának számít. A cég kétféle működési engedéllyel is rendelkezik, és emellett független ellenőrző szervekkel is együttműködik, ami így már garanciát jelent a maximális korrektségére nézve. Viszont a korlátozott elérhetősége miatt egyelőre csak a cikkben több ízben is említett országokban élők vehetik igénybe a fogadóiroda szolgáltatásait.

GYIK

Szerencsére ezt rendkívül könnyedén ki tudod deríteni. Ugyanis mindössze annyi a teendőd, hogy a regisztrációnál megadott SkyBet-es felhasználói neveddel és a jelszavaddal belépsz a webszájt címlapján a fiókodba, és a fogadószelvényeden (Bet Slip) megnézed, hogy látható-e a Free Bet sárga színű ikonja. Amennyiben igen, akkor van felhasználható Ingyenes Fogadási lehetőséged.

A felhasználói fiók felfüggesztésének hátterében rendszerint biztonsági okok / problémák (security reasons) állnak. Abban az esetben, ha bejelentkezési kísérletkor azt az üzenetet jeleníti meg a rendszer, hogy „Your Account is Suspended” (A felhasználói fiókod fel lett függesztve), akkor nem tudsz bejelentkezni a SkyBet weboldalára. Ilyenkor annyi a teendőd, hogy felveszed a kapcsolatot a SkyBet ügyfélszolgálatával, és rákérdezel náluk (lehetőleg angol nyelven), hogy miért függesztették fel a fiókod.

Amennyiben a SkyBet oldalon nyitottál felhasználói fiókot (számlát), akkor a tudomány mai állása szerint a SkyBetting and Gaming vállalat mindegyik termékét használhatod. Azaz a jelszavaddal is a felhasználói neveddel be tudsz lépni a Sky Casino, illetve a Sky Live Casino oldalra is, ahol igazi pénzben játszhatsz nyerőgépekkel, asztali és kártya játékokkal, valamint élvezheted az élő kaszinózást. És a Sky Poker, Bingo, Lotto webszájtokra is „szabad bejárásod” lesz.

Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Bajnokok Ligája
felső