Bartos László | Frissítve:

TonyBet ismertető – Az észtországi bukméker bemutatása

TonyBet oldalán nem játszhatnak magyar játékosok!

Javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

A TonyBet ismertető írásunkat már csak azért is érdemes elolvasnod, mert egy meglehetősen rendhagyó bukmékerről szól. Ez a sportfogadás szolgáltató kalandos múltat mondhat magáénak.

Mutass többet

A 2003-ban Omnibet néven napvilágot látott bukméker mögött álló céget ugyanis pár évvel később átvette egy profi pókerjátékos, Tony G., aki mellesleg a litvániai üzleti élet nagyágyúi közé is tartozik. A TonyBet sportfogadás, élő fogadás termékkel rendelkezik, és kaszinó, valamint élő casino szolgáltatást is nyújt. Emellett a bónuszai és promóciói sem rosszak, így érdemesnek találtuk rá, hogy bemutassuk olvasóinknak.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
TonyBet
1

 • Sok piac labdarúgáshoz
 • Széleskörű sportág kínálat
 • Jó dizájnnal rendelkező mobil oldal
 • Engedélyezett
 • MTR

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • NETELLER
 • bitcoin
 • skrill
 • bank transfer
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • NETELLER
 • bitcoin
 • skrill
 • bank transfer

TonyBet sportfogadás licenc és egyéb céges adatok

A TonyBet magyar működési engedéllyel nem rendelkezik ugyan, de ettől még számos EU-s tagállamban nyújthat szolgáltatásokat: például Ausztriába, Írországban, és a Skandináv országokban. A bukméker licencét az Észt Adó- és Vámhivatal adta ki (HKL000243, HKT000016, HKL000098, HKT000015.) a Tonybet OÜ számára (székhely: Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Punane tn 14a-4. korrus 419/4, 13619; regisztrációs szám: 12103082).

A sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatóról az égvilágon semmi egyéb konkrétumot nem sikerült kideríteni. De mivel a desktopos webhely „lábléce” árulkodó, arra mérget mernénk venni, hogy az operátor nem rendelkezik sem EGBA, sem IBIA tagsággal, emellett eCOGRA tanúsítványa sincs, és ha minden igaz akkor a játékszenvedélyben érintettek számára sem nyújt a honlapján keresztül közvetlen segítséget. Az viszont pozitívum, hogy a weblapon történő regisztrációt követően igénybe lehet venni különféle limitáció funkciót, önkorlátozó opciókat (játékidő limit, valóság érzékelés, veszteség limit stb,).

TonyBet magyar oldalának elérése

A TonyBet magyar régióban lévő oldalát könnyedén, bármiféle probléma nélkül el tudod érni hazánkban. A probléma ezzel csupán az, hogy a TonyBet sportfogadás oldalán, illetve kaszinó részlegében nem regisztrálhatnak magyarországi felhasználók. Hogy mi ennek a tiltásnak az oka, arról nincsenek információink. Viszont az online TonyBet vélemények alapján a cég Európa esetében mindössze pár piacra fókuszál jelenleg: a Skandináv régióra, Írországra, valamint Ausztriára.

Mindebből pedig egyértelműen az a következtetés vonható le, hogy elvileg csak azok tudnak felhasználói fiókot – legális módon – nyitni a TonyBet sportfogadás bukmékernél, akik a fentebb említett országok egyikében laknak – beleértve a külhonban életvitelszerűen élő magyarokat is.

TonyBet regisztráció – Számlanyitás lépései

A TonyBet ismertető írásunk ezen részében a számlanyitás lépéseit fogjuk átvenni. Így, ha „megfelelő” országban élsz, akkor nem fog akadályba ütközni, hogy elvégezd a TonyBetes regisztráció lépéseit.

Ezt követően a rendszer automatikusan be fog léptetni a felhasználói fiókodba, ahol megejtheted a szükséges beállításokat. Azaz kitölthetted teljesen a profilod megadva pár adatot.

TonyBet számlaverifikáció

És bár eleinte nem kötelező, de az account verifikációt (számlaazonosítást) is elvégezheted, amihez a bal oldali menüből (My Account) ki kell választanod a megfelelő menüpontot. Ekkor egy új oldalon nyílik meg, ahol lehetőséged van feltölteni a szükséges dokumentumok fényképes másolatait (az elfogadott formátumok JPG, JPG, PNG).

Arra ügyelj, hogy mindegyik dokumentum jó minőségű legyen, és a mérete ne lépje túl az 5 MB-ot. A személyazonosságod jogosítvány és személyi igazolvány fotójával, a lakcímed pedig bankszámla kivonattal vagy közüzemi számlával tudod igazolni a bukméker verifikációs központja felé (feltöltésenként 10 fájlt enged a rendszer).

TonyBet kifizetés & befizetés opciók

A TonyBet kifizetés és befizetés megoldásai között – némi nézelődést követően – garantáltan találunk olyanokat, amelyek Európa-szerte használatosak. Ilyen például a Skrill, a NETELLER, az ecoPayz, vagy a Jeton Wallet. Az e-walletes megoldások mellett a TonyBet kifizetés opciói kriptopénzeket is tartalmaznak: Bitcoin, ETR, Litecoin.

Mindezeken kívül még a Visa és a Mastercard révén történő bankolást, valamint a banki átutalás hagyományos módját is felkínálja a rendszer. Azok számára pedig, akik csak befizetni szeretnének maximálisan biztonságos módon, az AstroPay virtuális pre-paid kártyának használatát is engedélyezi a platform.

Az operátor – elvileg – a tranzakciós illetéket nem számol fel sem a be- sem a kifizetéseknél. Viszont a limitek fizetési módoktól függően eléggé eltérők lehetnek (a változtatás jogát az üzemeltető ezen a téren is fenntartja magának). Ha csak egy példát ragadunk ki, a Visa esetében a minimum összeg per tranzakció 10€, míg a maximum 1500€ - ha pénzt akarunk elhelyezni a belső számlánkon. Viszont Skrill-t használva akár 100 000€-ot is el lehet helyezni a TonyBet bukmékernél lévő belső egyenlegen.

TonyBet bónusz opciók 2024

A TonyBet bónusz opciói között elég jó üdvözlő ajánlat található és egyéb sport promóciók is akadnak a felhozatalban. Ezek közül az előbbit az új ügyelek, míg az utóbbit bárki igénybe tudja venni, akinek verifikált számlája van a bukmékernél. A TonyBet ismertető cikkünk ezen részét főként a kezdő spotfogadás bónusz bemutatására szánjuk, de az egyéb ajánlatokról is ejtünk pár szót. Ugyanis olyanok is vannak közöttük, amelyek kimondottan jól jöhetnek a skandináv országokban, esetleg Írország vagy Ausztria területén élő honfitársainak.

100%-os TonyBet bónusz új tagoknak

2kBet kezdő bónusz

A számlanyitás ajánlat alapfeltétele a TonyBet regisztráció, valamint, hogy az adott ügyfél a sortfogadás termékhez igényelje a kezdő bónuszt. A kvalifikációs befizetésnek legalább 10€ értékűnek kell lennie. A kezdeti befizetés 5 alkalommal kell tétként feltenni a bukméker sportfogadás ajánlatában szereplő sportesemény piacokra, amelyeknél single bet esetében a min. szorzó 1.50, míg multiknál az eredő 1.70 (vagy magasabb).

A kvalifikáció feltételek teljesítését követően a felhasználó az első befizetése mértékével megegyező Free Bet bónuszt kap, aminek a maximális összeg nem haladhatja meg a 100€-t. A kapott Free Bet-et olyan multi fogadásra kell feltenni, amely legalább 3 választást tartalmaz, viszont a szorzók terén nincs megkötés. A Free Bet bónusz összegére nem, csak a vele szerzett nyereményekre tarthat a felhasználó igényt.

A Free Bet bónuszra feljogosító kvalifikációs feltételeket az első befizetést követően 14 napon belül kell teljesíteni. Kriptovaluták révén végrehajtott első befizetések esetében ez a bónusz nem áll rendelkezésre.

TonyBet sportfogadás – Egyéb promóciók

A sportfogadás termékhez a TonyBet magyar anyanyelvű, de angolul jól beszélő ügyfelei egyéb promóciókat is igénybe tudnak venni. Ilyen a többi között a „Forecast”. Ennek az esetében a lényeg az, hogy egy 20€ befizetést követően el kell találni 10 sportesemény kimenetelét. Amennyiben ez sikerül a felhasználó 1000€ kap (9 jó tippnél 100€-t, míg 8-nál 50€-t).

TonyBet vélemények a fogadási piacok kapcsán

Az észtországi székhelyű bukméker a labdarúgáshoz nyújtja a legtöbb piacot, és fogadási opciót. A fő piacok mellett gyakran megesik, hogy ennek a csapatsportnak a kiemelt eseményeihez több, mint 500 fogadási opció érhető el. De a TonyBet magyar ügyfelei az olyan sportokhoz is, mint a kosárlabda, jéghoki, baseball, amerikai foci, kézilabda stb. igen sok alatta / felette piacot, játékszakasz piacot, speciális piacot, pontos eredmény és hendikepes piacot használhatnak fel a fogadásaikhoz.

A kisebb sportoknál, mint például az asztalitenisz, vagy a Squash már jóval csekélyebb a piackínálat. Viszont az e-sportok esetében -. főként a népszerűbbeknél – meglehetősen sok fogadási lehetőség várja a játékosokat (pályák nyertese, játékszakaszok nyertese, végkimenetel piacok, pontszám szerinti végeredmény piacok stb.).

TonyBet – Átlagos sportkínálat egy-két „csemegével”

A TonyBet sportfogadás oldalán a népszerű sportoknak külön kiemelt helyük van. Ebben a blokkban található meg a foci, a tenisz, a kosárlabda, a jéghoki, a röplabda, a baseball, az amerikai foci, és a kézilabda is. Azért egyéb sportok is találhatók a bukméker kínálatában: kelta sportok, futsal, krikett, többféle e-sport, küzdősportok (ökölvívás és MMA). Mindemellett adott időszakokban még gyeplabda meccsekre, és snooker, valamint rögbi összecsapásokra is lehet fogadásokat tenni a sportfogadás részlegben.

Így fogadhatsz a TonyBet sportfogadás oldalán

Ahogy a mondás tartja nem kell hozzá atomfizikusnak lenned, hogy némi angoltudás birtokában fogadásokat tudj tenni ennél a bukmékernél, De azért az új játékosokra gondolva, a TonyBet ismertető írásunk keretében ezt a témát sem mellőzzük:

 • Lépj be az operátor weboldalára
 • A sports betting vagy a live betting menüből válaszd ki a megtenni kívánt sportesemények kimeneteleit
 • Kattints rá a fogadás opciókra (ezeknél az aktuális szorzók is láthatók)
 • Majd ezután a jobb oldalán lévő fogadószelvényen állítsd be a tétet (single és multi fogadásokara használható, így system fogadásokat ennél a bukmékernél nem tudsz tenni)
 • A fogadásod a „Place the bet” gombra kattintva tudod játékba küldeni

TonyBet - Élő fogadás live streaming nélkül

A TonyBet sportfogadás bukméker élő fogadás szekciója elég jónak mondható, ha attól eltekintünk, hogy nincs benne élő mérkőzés közvetítési funkció. Ennek pótlására hivatott a videó alapú kommentár, amivel a „rangosabb” találkozóknak az eseményeit lehet valós időben figyelemmel kísérni, Viszont ez a funkció sem érhető el minden egyes sporteseményhez, így némi szerencse is kell ahhoz, hogy azt meg tudd nézni rajta, amire élőben akarsz fogadni valamelyik live betting piacon.

TonyBet mobil platformon nyújtott megoldásai

A TonyBet mobile megoldásai nem mondhatók rossznak, de kétségtelen, hogy a natív Tonybet mobil app azért hiányzik a repertoárból. A bukméker mobilos webszájtja egyenértékű a desktopossal, aminek köszönhetően még a TonyBet casino és az élő kaszinó is használható vele – böngésző alapon természetesen. Az élő fogadáshoz a live videó kommentár funkció is megtalálható a TonyBet mobile weboldalán, és az egyéb fogadást segítő tartalmak – statisztikák stb. – is elérhetők, valamint az ügyfélszolgálat is a rendelkezésünkre áll a mobilplatformon.

Mit várhatunk a TonyBet bukmékertől biztonság terén?

Elvileg a webszájt GoDaddy SSL titkosítással rendelkezik (256 bites), ami több, mint megfelelő ahhoz, hogy a játékmenetek, pénzügyi műveletek, és egyéb ügyfél-kliens kommunikációs procedúrák rendben menjenek végbe. A TonyBetnél az ügyfelek pénzét külön számlákon tárolják, és a személyes adatokat többszörösen biztosított szervereken tartják. Ennek köszönhetően a bukméker ügyfeleinek nem kell adatszivárgástól, adatvesztéstől tartaniuk.

Ügyfélszolgálat minősége és elérhetőségek

A TonyBetes ügyfélszolgálattal többféleképp is kapcsolatba lehet lépni. De előtte érdemes átnézni a FAQ részleget, ahol témák szerint vannak csoportosítva a különböző típusú kérdések. Amennyiben nem találsz választ / megoldást a problémádra, chaten (24/7) angol nyelven bármikor beszélhetsz az éppen ráérő agentek egyikével. De emellett az :[email protected] e-mail-címen, és még egy online kapcsolatfelvételi űrlapon is lehet írni az ügyfélszolgálatosoknak. Itt megjegyeznénk, hogy az utóbbi két lehetőség csak akkor volt elérhető, ha észt nyelvre állítottuk be a felhasználói felületet.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
TonyBet
Titkosítás
256-bit
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Punane tn 14a-4. korrus 419/4, 13619.
Titkosítási tanúsítvány
GoDaddy
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
TonyBet OÜ
Engedély
HKL000243, HKT000016, HKL000098, HKT000015.
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
-
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
-
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A TonyBetes bónusz – már ami a sportfogadás terméket illeti – megfelelőnek mondható, és ugyanez érvényes a bukméker fogadási piac és sportág választékára is. Az észt buki szorzói átlagosak, viszont a mobil platformja (még, ha nincs is app hozzá) relatíve funkcionális, jól használható. Ugyanakkor az is tény, hogy az operátor magyar honban nem nyújt szolgáltatásokat, nincs live streaming funkciója, és system fogadásokat sem lehet tenni nála. Az ügyfélszolgálatának a munkatársai sem mindig állnak a helyzet magaslatán (főként, ha chaten fordulunk hozzájuk), és a magyar nyelvi támogatás teljes hiánya is negatívum.

GYIK

Bár ezt a rendszer engedélyezi – ha például Ausztriát jelölöd be – semmi érteleme a számlanyitásnak, mivel a verifikációnál úgyis kiderülne, hogy nem a megadott országban laksz életvitelszerűen.
Nem, jelenleg a bukmékernek a legjobb tudomásunk szerint csak Észtországban kiadott működési engedélye van.
Jelenleg a TonyBetnek a póker szolgáltatása csak az élő kaszinón keresztül érhető el, A TonyBetnél olyan különálló pókerrészleg itt nem található, amivel egyes szerencsejáték szolgáltatók rendelkeznek.
Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
UEFA Euro 2024
felső