Bartos László | Frissítve:

Winmasters Magyar – Regisztráció & Bónusz Kód

winmasters oldalán nem játszhatnak magyar játékosok!

Javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

Az online sportfogadás piaca évek óta folyamatosan bővül, és dinamikusan fejlődik. Ebben a folyamatban az olyan új cégeknek is jelentős szerepük van, amelyek színvonalas szolgáltatásokat, és korrekt játékfeltételeket nyújtva mindent megtesznek annak érdekében, hogy meghódítsák a szerencsejáték rajongók szívét.

Mutass többet

Az internet globális szintű térhódításának köszönhetően manapság az online szerencsejáték csillaga emelkedőben van, és néhány olyan új fogadóiroda is megjelent a weben, amelyekre a magyarországi játékosoknak is érdemes fokozott figyelmet fordítani.

Ezen szolgáltatók egyike a Winmasters, amely 2014 óta van jelen a piacon; a cég túlzás nélkül gigászi sportfogadás kínálattal rendelkezik, de emellett online kaszinó, illetve élő kaszinó szolgáltatást is működtet.

Ennek fényében ezért úgy döntöttünk, hogy egy részletes, Winmasters ismertető keretében bemutatjuk ezt a fogadóirodát is a hazai játékosoknak, hisz mi magunk is jól tudjuk, hogy a bőség zavara miatt napjainkban igencsak embert próbáló feladat, egy minden szempontból megfelelő online bukméker iroda kiválasztása.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
winmasters
1

 • Speciális promóciók & bónuszok
 • 40+ sportot tartalmazó kínálat
 • Cashback funkció
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

A Winmasters magyar platformjának jellemzői

Mielőtt még rátérnénk a Winmasters ismertető további részeire, néhány mondat erejéig a cég webes felületéről is érdemes szót ejtenünk. Sajnos még manapság is több olyan online szerencsejáték szolgáltató van, amelynek honlapját nem lehet közvetlenül elérni Magyarországról. Szerencsére jelen esetben nem áll fenn ez a probléma. Ennek hála, az online fogadóiroda weboldala Winmasters alternatív link nélkül is bárhonnan elérhető hazánkból.

A Winmasters platformja magyar nyelven is „tud”, amit a nyitóoldal jobb felső sarkában lévő zászló ikonra kattintva, hazánk lobogóját kiválasztva tudunk aktiválni. A platform magyar nyelvű fordítása kimondottan jónak mondható. A hab a tortán, hogy más szolgáltatókkal ellentétben nem csupán a sportfogadás szekció és a nyitóoldal van magyarosítva, hanem az online kaszinó, az élő kaszinó, a nyerőgépes szekció, és az összes aloldal is. Ez azért, ha a szívünkre tesszük a kezünket kimondottan sokat dob a felhasználói élményen, és azok számára is problémamentesség teszi az oldal használatát, akik nincsenek birtokában idegen nyelvtudásának. .

A platform felépítése & működési jellemzői

A navigáció gyors, aminek köszönhetően a megtekinteni kívánt aloldalak, szekciók, és egyéb tartalmak cirka 1 mp alatt betöltődnek. Azt viszont itt mindenféleképpen fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a Winmasters belépés gomb tőszomszédságában lévő „regisztráljon most” gombra kattintva egy úgynevezett pop-up ablak nyílik meg. Ezért, ha a böngészőnkben tiltva van ez a funkció, akkor azt érdemes a platformon kikapcsolni (mellesleg a reklámblokkolót is, ha használunk ilyen típusú szoftvert). Máskülönben megeshet, hogy nem tudunk regisztrálni az oldalon.

Felhasználói Fiók Nyitása – a Winmasters elérése pár lépésben

A Winmasters ismertető nem lehetne teljes a regisztrációs procedúra részletes leírása nélkül. Ezért az alábbiakban lépésről-lépésre bemutatjuk, hogy hogyan oldható meg a lehető legegyszerűbben a Winmasters elérése – azaz a felhasználói fiók létrehozása - pár perc alatt.

A felhasználó fiók nyitásának menete:

Ezt követően (általában egy percen belül) az általad a regisztrációs űrlapon megadott e-mailcímre kapni fogsz egy üdvözlő levelet, ami a regisztrációd megerősítésére szolgáló linket is tartalmazza (piros színnel kiemelve). Erre a linkre (Számla megerősítés) klikkelve élesítheted a Winmasters felhasználói fiókodat/számládat, amit követően egyből elérhetővé válnak a különféle funkciók, feltöltheted a belső egyenleged, és természetesen elkezdhetsz játszani az oldalon.

A Winmasters legális működését alátámasztó hivatalos engedélyek & a Winmasters partnerei

A Winmasters márkanevet birtokló céget, a WM Interactive Limited-et, 2014-ben a C-65151 cégjegyzékszámon jegyezték be Máltán. A WM Interactive Limited a Máltai Szerencsejáték-felügyelet (MGA) által 2018.08.01-én kiadott MGA/B2C/275/2014 számú hivatalos működési engedéllyel rendelkezik. A Winmasters a Sportsbook és a Microgaming kaszinó szolgáltatásait veszi igénybe. A Winmasters többek között a következő neves szoftverfejlesztő cégekkel működik együtt: SBTech, NetEnt, iSoftbet, Microgaming, Quickspin, Play’n Go, Betsoft.

A Winmasters bónusz rendszer

A Winmasters bónusz kínálata és promóciós ajánlatai kifejezetten jónak mondhatók, és ugyanez mondható el a Winmasters bónusz rendszeréről is. Az alábbiakban – a teljesség igénye nélkül – igyekszünk bemutattatni olvasóinaknak a Winmasters ismertető ezen részében a jelenleg rendelkezésre álló legjobb Winmasters bónusz ajánlatokat, illetve a platformon elérhető különféle promóciókat.

Winmasters bónusz – üdvözlő bónusz sportfogadáshoz

winmasters ingyenes fogadás

Manapság az online szerencsejáték szolgáltatók döntő többsége már csak a free bet (ingyenes fogadás) opciót kínálja fel az újonnan regisztrált tagoknak, ami miatt az embernek olyan érzése támad, mintha a Welcome Bónuszok kezdenének kimenni a „divatból”. Szerencsére ez a cég nem követi a trendet, aminek köszönhetően egy 100%-os Winmasters bónusz eleve biztosított a sportfogadáshoz. Ez a bónusz már akár 3000 Ft befizetésével is igénybe vehető (a maximális értéke 15000 Ft lehet).

Az üdvözlő bónusz mellett néhány egyéb, izgalmas promóció is elérhető az oldalon a sportfogadáshoz. Az ilyen típusú promóciók általában időszakosak, így egy adott periódusra vonatkoznak. Az aktuális ajánlat, és a révételi feltételek a „Promóciók” menüpontra kattintva tekinthető meg a platform sportfogadás szekciójában.

Winmasters bónusz az online kaszinóhoz akár 100 ezer Ft-ig!

Winmasters kaszinó bónusz opciók

Ez a Winmasters bónusz – más szolgáltatók ajánlataival összehasonlítva – igencsak bőkezűnek mondható. Ugyanis nem kevesebb, mint 100000 Ft-os bónusz landolhat a számlaegyenlegeden, ha ennek megfelelő összeget fizetsz be az első befizetésed alkalmával. Természetesen jóval kisebb összegű pénzbefizetés esetén is igénybe vehető, így akár 3000 Ft befizetésével is élhetsz vele.

Az online kaszinóhoz és az Élő Kaszinó szolgáltatáshoz egyéb Winmasters bónusz opciók, promóciók is elérhetők, amelyekkel például ingyenes pörgetéseket szerezhetsz nyerőgépes játékokhoz.

Mielőtt még bármilyen bónusz igénybe vennél fontos, hogy elolvasd – ha szükséges, akkor akár többször is – az adott Winmasters bónusz megforgatási követelményeit.

Lássuk akkor most a Winmasters sportfogadás szekcióját!

A Winmasters sportfogadás szekciója a nyitóoldalról a főmenüben lévő „Sportfogadás” gombra kattintva érhető el. A platform ezen része is teljesen logikusan van felépítve, és minden téren a felhasználóbarát kialakítás jellemzi.

A sportfogadási oldal három, egymástól jól elkülönülő hasábra van felosztva, ami jelentős mértékben megkönnyíti az eligazodást. A fogadható sportágak a bal oldali hasábban találhatók; középen jeleníti meg a platform a legfontosabb információkat (piacok, odds-ok stb.); jobb oldalt pedig a fogadó szelvény, és egyéb hasznos infók kaptak helyet. A dizájnnak és a szövegek megjelenítésére alkalmazott betűtípusoknak hála, minden jól olvasható még akkor is, ha egy régebbi, csak alacsonyabb felbontásra képes monitort használ az ember.

Ínyencek számára is megfelelő sportág kínálat

A Winmasters csapatánál biztos, hogy tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy manapság már a felhasználók lojalitásának elnyeréséhez nem elég, ha csak a legnépszerűbb sportágakra lehet fogadni az oldalon. Ennek megfelelően olyan sportág választék várja az idelátogatókat, aminek láttán még a sportfogadás világát jól ismerő „öreg rókák” is elismeréssel csettintenek.

A főszerep a sportfogadás szekcióban természetesen a labdarúgásé, aminek esetében a felhozatal tényleg átlagon felüli! Az európai topligák, a nemzetközi tornák, és főbb futball események (pl. BL) mellett temérdek „egzotikus” bajnokság mérkőzéseire is fogadhatunk, legyen szó akár a Bahrain-i bajnokságról, vagy mondjuk a katari Star ligáról.

A Winmasters odds-ai meglehetősen tág skálán mozognak, de alapjába véve kimondottan jónak mondhatók, és a fogadási piacok tekintetében sem érheti szó a ház elejét. Ez különösen igaz labdarúgás esetében, ahol például egy BL meccs esetén akár 80-nál is több piac áll a játékosok rendelkezésére (gólok száma, mindkét csapat szerez gólt, hendikepek, dupla esély, pontos eredmény stb.).

A Winmasters az egyéb sportok terén is kiválóan teljesít, aminek eredményeként a foci mellett az „étlapon” például kosárlabda, tenisz, tollaslabda, baseball, ökölvívás, krikett, darts, floorball, futsal, golf, kézilabda, jégkorong, motorverseny, MMA, rögbi is található. A kínálatot tovább színesítik a világszerte egyre népszerűbbé váló E-sportok, illetve a virtuális sportok, valamint az olyan egzotikus sportok, mint például az Indiából származó Kabbadi.

Temérdek élő fogadási opció

Manapság már minden komolyabb online fogadóiroda esetében alapkövetelmény, hogy a felhasználók számára biztosított legyen az élő fogadás (adott mérkőzés/mérkőzések ideje alatt kötött fogadás/fogadások) biztosítása. A Winmasters ezen a területen is kitett megáért, így szó szerint temérdek sporteseményére fogadhatunk élőben is a platformon. A mérkőzések állását a sportfogadási szekcióban lévő Match Tracker alkalmazással kísérhetjük figyelemmel. Ami hiányosságként felróható, hogy jelenleg nincs a platformon Live Stream (Élő Mérkőzésközvetítés) funkció.

Winmasters fogadási szelvény – mindent tud, amit kell

A Winmasters fogadási szelvénye profin van kialakítva: jól áttekinthető és minden fontos infót tartalmaz. Amint a felhasználó rákattint egy fogadási opcióra (pl. egy focimeccs esetén az 1X2 piacon végkimenetelként „X”-et jelöl be), az azonnal felkerül a fogadási szelvényre. Természetesen egyszerű és kombinált fogadásokat is köthetünk a rendszerben. Érdekességként megjegyzendő, hogy olyan esetben, ha a rendszer által engedélyezett maximális tétnél többet kívánunk feltenni egy adott fogadási opcióra, akkor azt a rendszer továbbítja a bukmékernek, így akár a megengedett összegnél nagyobb tétben is fogadhatunk (amennyiben a bukméker elfogadja a fogadásunkat).

A fogadási szelvényt természetesen bármikor módosíthatjuk a kitöltés során; a fogadásunkat pedig a „Tegye meg a fogadását” gombra kattintva küldhetjük el a rendszernek.

Winmasters online kaszinó & élő kaszinó szekció

Valószínűleg nem árunk el nagy titok azzal, amikor kijelentjük, hogy az online kaszinó játékok az elmúlt években világszerte legalább olyan népszerűségre tettek szert, mint a sportfogadás. Mondjuk ebben nincs is semmi meglepő, hiszen ki ne szeretne mondjuk egy sikerült nyerőgépes pörgetéssel több tízezer eurót bezsebelni?! Mindezek tudatában egyáltalán nem meglepő, hogy manapság már az online sportfogadásra specializálódott cégek is igen komoly kaszinó szekció üzemeltetnek a webes platformjaikon. Nincs ez másként a Winmasters esetében sem.

Viszont jó hír, hogy a cég olyan online kaszinó játékszoftver-gyártó nagyágyúkkal tart fenn partneri kapcsolatot, mint például a Microgaming, a Play’n Go, vagy a NetEnt. Ennek hála csak prémium minőségű nyerőgépes játékok találhatók meg a Winmasters kínálatában, amelyek között olyanok is akadnak, amelyek progresszív jackpotját megütve szó szerint csillagászati mértékű nyeremények szerezhetők meg.

A nyerőgépek mellett természetesen azért számos egyéb online kaszinó játék is található a Winmasters tarsolyában: különféle kártyajátékok, táblajátékok, video póker, rulett stb. Így minden adott ahhoz, hogy úgy tegyünk szert ropogós zöldhasúakra, hogy eközben kimondottan kellemes kikapcsolódásban van részünk.

Winmasters élő kaszinó szolgáltatás

Az, hogy Winmasters-nél magasra tették a lécet abból is észrevehető, hogy a csupán pár éve működő cég platformján élő kaszinó szolgáltatás is elérhető. Igaz, itt a kínálat jóval karcsúbb, mint az „sima” online kaszinóban. Viszont a baccarat, a rulett, a blackjack és a póker kedvelőinek azért mindenféleképpen érdemes itt is próbára tenni a szerencséjüket, hiszen azért az élőben, csinos krupié hölgyek társaságában játszani mégiscsak más, mint egy játékszoftver ellen.

Népszerű pénz be- és kifizetési módok a Winmastersnél

A Winmasters esetében az egyenleg feltöltésre többféle opció is a felhasználók rendelkezésre áll. A cég erre a célra elfogadja az összes Visa és Mastercard bankkártyát/hitelkártyát, valamint a Skrill-t, a Netteler-t és a Paysafecard-ot is. A kifizetésekhez is főként a fenti opciók vehetők igénybe. Némi örömködésre adhat okot, hogy a Winmasters nem számít fel külön díjat a tranzakciók lebonyolításához.

Ami az átfutási időt illeti, az a kártyák esetében (banktól függően) 3-5nap közötti lehet, az alternatív opciók esetében viszont csupán pár órát vesz igénybe. A minimális befizetés 2000-2500 Ft közötti (fizetési módtól függően), az egy tranzakcióval befizethető maximum összeg pedig 600 ezer Ft-ra van limitálva.

Winmasters mobil oldal

A Winmasters platformjának mobil készülékkel baráti viszonyt ápoló, HTML 5 kompatibilis változata nagyjából ugyanaz tudja, mint a klasszikus asztalig gépes verzió. Ahhoz viszont, hogy megfelelő felhasználói élményben legyen részünk, nem árt, ha öt colosnál nagyobb képernyőjű okostelefonnal – vagy például táblagéppel – használjuk. A mobil kompatibilis oldal egy fokkal nehezebben kezelhető, mint a hagyományos, és az sem hátrány, ha bivalyerős WiFi kapcsolattal, és/vagy 3G/4G kapcsolattal felvértezve használjuk.

A Winmasters a sportfogadás szekcióhoz mobil alkalmazást is biztosít (Android és iOS készülékekkel kompatibilis). Mindkettő a hivatalos weboldalról tölthető le QR-kód beolvasása révén.

Biztonság & adatkezelés

A Winmasters rendkívül szigorú adatvédelmi politikát követ. Ennek köszönhetően a felhasználók által megadott információk tökéletes biztonságában vannak. Erre a célra a cég ISO27001:2013 szabványnak megfelelő internet-biztonsági rendszert üzemeltet az összes szerverén. Minden a Winmasters rendszerén keresztül történő pénzügyi tranzakció biztonságos és védett, mivel a vállalat a legmagasabb szintű Secure Sockets Layer (SSL) technológiát alkalmazza.

Színvonalas ügyfélszolgálat

Amikor az embernek valamilyen ügyes-bajos dolga akad, akkor egy cseppet sem mindegy, hogy milyen gyorsan tudja elérni az adott szolgáltató ügyfélszolgálatát. A Winmasters esetében erre többféle lehetőség is biztosított, de az igazán jó hír az, hogy az ügyfélszolgálat magyar nyelven is elérhető hétfőtől péntekig (09:00-17:00 óra között). A nemzetközi ügyfélszolgálat angol nyelven, a hét mindennapján elérhető (hétfőtől vasárnapig) 09:00-22:00 óra között.

Az ügyfélszolgálat elérhetőségi opciói a nyitóoldalon lévő „Segítség” ikonra (fülhallgató kinézetű) kattintva tekinthetők meg. Az ügyfélszolgálat munkatársai aránylag gyorsan reagálnak a „ticketekre”, és minden tőlük telhetőt megtesznek az adott probléma mielőbbi rendezésére.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Winmasters
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
Nem elérhető
Központ
Pater House, Level 1 (Suite A174), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077, Malta
Titkosítási tanúsítvány
GoDaddy SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
Nem elérhető
Anyavállalat
WM Interactive Limited
Engedély
MGA/B2C/275/2014
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
Gambling Therapy, GamCare, Gamblers Anonymous
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Winmasters csapata az elmúlt néhány év során egy igazán remek sportfogadási platformot hozott létre, ami a sportág kínálat és a fogadási opciók tekintetében még a piac legnagyobb szereplőivel is felveszi a versenyt. A Winmasters online kaszinója kifejezetten jó, és az élő kaszinó szolgáltatás is megüti azt a bizonyos mércét. Emellett az üdvözlő bónuszok terén is remekel a cég. Ami negatívumként felróható az az élő közvetítés funkció hiánya, valamint az, hogy a mobil alkalmazások kissé körülményesen tölthetők le a platformról.

GYIK

Nagyon fontos, hogy a számlanyitás alkalmával – azaz a winmasters regisztráció során – odafigyelj arra, hogy pontosan add meg az adataidat. Ugyanis bizonyos adatok módosításra (biztonsági okokból kifolyólag) nincs lehetőséged a későbbiekben. Ilyen például a vezetékneved, a keresztneved, a születési dátumod, illetve az adott számlához hozzárendelt pénznem- és ország beállítás. Ugyanakkor bizonyos adatokat a későbbiekben is módosíthatsz (pl. nyelv beállítása, e-mail cím, stb.). Amennyiben véletlenül tévesen adtál meg egy fontos adatot, akkor mielőbb fordulj az ügyfélszolgálathoz.

Rendkívül fontos, hogy a regisztrációt követően elvégezed a verifikációs procedúrát, azaz a winmasters számlád azonosítását. Ez a procedúra magába foglalja a személyazonosságod és a lakcímed igazolását is. Mindkettő esetében fel kell töltened a megfelelő dokumentumokat, máskülönben a számlád nem kerül hitelesítésére, aminek folytán nem fogsz tudni kifizetéseket (nyeremény felvételt) indítani. Amennyiben valamilyen aktív bónusszal rendelkezel, nincs lehetőséged kifizetést indítani (amíg az adott bónusz kijátszásra nem került). Viszont kérheted a bónusz törlését.

A winmasters-nél minden megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül jóváírásra kerüljenek a felhasználók által elért nyeremények. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy egy adott sportesemény végét követően erre azon nyomban sor kerül. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a winmasters-nél napi szinten temérdek fogadást kötnek a felhasználók a sporteseményekre, ezért némi időt vesz igénybe, amíg a bukmékeriroda munkatársai lezárják a fogadásokat. Viszont tény, hogy ez rendszerint 1 órát vesz igénybe.

Az ember feje nem káptalan, ezért bárkivel megeshet (különösen akkor, ha sok jelszót használ és / vagy, ha már egy jó ideje nem használta az adott jelszót), hogy elfelejti azt. Ilyen esetekben szerencsére nem kell azon nyomban a winmasters ügyfélszolgálatához fordulnod, mert egy funkció segítségével új jelszót kérhetsz. Mindehhez csupán annyit kell tenned, hogy rákattintasz a winmasters belépés gombra, majd a felugró bejelentkezési ablakban az „Elfelejtette a jelszavát?” linkre (hivatkozásra).

Ez rendszerint akkor történik meg, ha a bejelentkezés során egymás után több alkalommal nem megfelelő jelszót adtál meg. Ilyenkor csak annyi a teendőd, hogy küldesz egy e-mailt a winmasters ügyfélszolgálatának arról az e-mailcímről, amit korábban megadtál a regisztráció során. Az e-mailnek tartalmaznia kell a felhasználói nevedet, a teljes nevedet, illetve a születési dátumodat is. Ezt követően a cég munkatársai feloldják a számlablokkolást. Ha más okból kifolyólag blokkoltak, akkor is mielőbb fordulj az ügyfélszolgálathoz.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Bajnokok Ligája
felső