Bartos László | Frissítve:

Bet365 mobil alkalmazás - Útmutató az app telepítéséhez

Bet365 app alternatív

Ebben a cikkemben, a hazánkban az egyik legnépszerűbbnek számító online fogadóiroda, a bet365 mobile sportfogadás alkalmazásai kapcsán szerzett személyes, saját tapasztalataimat szeretném megosztani olvasóinkkal.

Mutass többet

De a bet365 app verziók bemutatása mellett a bukméker iroda mobilbarát oldalára is kitérek majd, és igyekszem néhány fontos, a bet365 alkalmazás változtatok kapcsán felmerülő kérdésre is válasszal szolgálni.

Viszont mielőtt belevágnék a cikk lényegi részébe, fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy az itt leírtak csakis és kizárólagosan az én saját tapasztalataimon alapulunk, és a személyes véleményemet tükrözik a bet365 mobil elérhetőség, és egyéb a bukmékerrel kapcsolatos témák esetében. Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy az ágazat egyik legjobb bukmékerénél nyiss számlát, akkor biztosíthatlak arról, hogy ezt a cikket garantáltan hasznosnak fogod találni!

Mutass kevesebbet

Prémium minőségű bet365 mobile oldal kiváló funkciókkal

Mivel eléggé régóta űzöm a sportfogadás online változatát is, ezért jó néhány bukmékernél rendelkezem aktív számlával. És túlzás nélkül állíthatom, hogy az összes neves, régebbi buki, valamint az új cégek mobilos megoldásait is ismerem, beleértve a mobile weboldalakat.

Ebből kifolyólag nem kevés releváns, saját tapasztalat van a birtokomban, és biztosíthatlak róla, hogy nem a levegőbe beszélek, amikor azt állítom, hogy az operátor mobil webszájtja jelenleg az ágazat egyik legjobbja. És amennyiben úgy szeretnél mobilkészülékkel fogadásokat tenni, hogy ehhez nem akarsz appokat telepíteni, akkor a bet365 mobile oldala szerintem minden téren tökéletesen megfelel erre a célra.

Ugyanis a perfekt magyarosítással rendelkező mobilos webszájt olyan jól optimalizált, hogy az embernek fel sem tűnik a használat közben a böngésző-alapú működés. A kiválóan felépített menürendszerrel ellátott címlapról (nyitóoldalról) a webhely összes terméke, szekciója, a különféle remek bónusz ajánlatok, sportfogadás promóciók, valamint a gigászi normál és élő fogadási ajánlat is pár koppintással elérhető.

Úgy vélem, hogy a bet365 mobil eszközökre „belőtt” weboldalának használata még a teljesen kezdők számára sem jelenthet gondot. Ezért, ha még csak ismerkedsz az online sportfogadás világával, és szívesen fogadnál mobilon is, akkor semmiképp ne hagyd ki a brit bukméker remekbe szabott mobilos webszájtját.

Az Android app letöltése & telepítése

A cikkem ezen részében azt fogom bemutatni, hogy miként töltöttem le és telepítettem az okostelefonomra, a bukméker iroda sport alkalmazásának a használatához szükséges bet365 Android app fájlt.

Mielőtt még rátérnék a bet365 app Android apk file letöltésével kapcsolatos információkra úgy vélem nem árt, ha tudod, hogy ilyen típusú appokat manapság már nem lehet beszerezni a Google Play áruházból. Ezért az internetes bukméker irodák – a bet365-öt is beleértve – a saját oldalaikon keresztül teszik lehetővé a felhasználóik számára az Androidos appok letöltését.

bet365 app regisztrációs menete

Hogyan töltse le a bet365 alkalmazást

Öt egyszerű lépésben
  • Szükséges idő: 00:03
  • Szükséges eszköz(ök): Tablet vagy okostelefon
bet365 app regisztráció menete

1. Nyisd meg a telefonodon levő app alkalmazást

A bet365 applikáció elérhető App Store-on és Google Play-en keresztül is. Nyisd meg az áruházat, amelyik a telefonodon található.

bet365 app regisztráció magyarul

2. Keresd a bet365 alkalmazást

A kereső segítségével találd meg a bet365 appot. Figyelj, hogy az eredeti, hivatalos verziót töltöd le, és nem egy harmadik féltől származó appot.

bet365 app letöltés

3. Töltsd le az alkalmazást

Miután megtaláltad az applikációt, nyomj rá a letöltés gombra, hogy a letöltés elkezdődjön. Ennek automatikusan kell megtörténnie, neked pedig van lehetőséged figyelni a letöltés állapotát.

bet365 alkalmazás telepítése

4. Telepítsd az applikációt

Miután a letöltés megtörtént, nyomj rá a telepítés gombra. A megfelelő működés érdekében néhány engedély beállítására szükség lehet.

bet365 app apk

5. Nyisd meg az appot és lépj be

Miután az applikációt feltelepítetted, lépj be a már korábban létrehozott bet365 fiókodba. Amennyiben még nincs fiókod, úgy az app segítségével regisztrálhatsz. Miután beléptél, máris kezdhetsz fogadni, láthatod a statisztikákat és még ezer másik dolgot.

bet365 mobil alkalmazás letöltés Androidos készülékekre

Vegyük akkor át szépen sorban, hogy jómagam miként töltöttem le, és telepítettem az angliai bukméker irodának a „robotos” appját! Első lépéseként felkeresetem az operátor mobilos webhelyét az Androidos okostelefonommal (természetesen erre a célra táblagépet is használhatsz).

Ezt követően a főoldalról kiválasztottam a letölthető alkalmazások közül a Sport bet365 mobile apk fájlt, amit letöltöttem és telepítettem a telómra. Itt fontosnak vélem megemlíteni, hogy csakis abban az esetben fogod tudni telepíteni a fájlt, ha a készülékeden engedélyezve van a külső forrásból származó alkalmazások telepítésének lehetősége.

bet365 iOS app letöltési & telepítési útmutató

Mivel én azon szerencsések közé tartozom, akik iPhone-nal is rendelkeznek, ezért alkalmam nyílt arra is, hogy letöltsem az alkalmazás „almás” változatát (ezt már csak avégett is meg akartam tenni, hogy össze tudjam hasonlítani a bet365 iOS app változatot az Androidos applikációval).

Viszont, amikor körülnéztem a brit bukméker mobil webhelyén az iOS-es készülékemmel, azt vettem észre, hogy a telefonommal kompatibilis appot az operátor mobile oldaláról nem tudom közvetlenül beszerezni, csak az App Store-ból.

Így aztán más opció nem lévén az iPhone-omat használva megnyitottam az App Store-t, ahol csak rá kell keresnem a bet365 app „almás” változatára, amit követőn a „Get” gombra koppintva egyből le tudtam tölteni a bet365 alkalmazás ezen változatát az iPhone-omra (A bet365 app iPad-ra, és amennyire én tudom még a célra megfelelő okos órákra is letölthető / telepíthető).

Természetesen az alkalmazást csak az Apple ID-m segítségével tudtam beszerezni, és ehhez nekem a lokációt is át kellett állítanom Magyarországról az Egyesült Királyságra (persze meglehet, hogy a te esetedben erre nem lesz szükség).


bet365 alkalmazás – iOS vs Android

Miután a bet365 alkalmazás mindkét változata a birtokomban volt, úgy döntöttem, hogy azon nyomban összevetem egymással a két appot, hogy kiderüljön, van-e bármiféle komolyabb különbség közöttük. Mivel a dizájn mindkettő esetében ugyanolyan volt (felhasználóbarát kialakítás, ugyanazok a menüpontok, megegyező kinézet), ezért főként arra volt kíváncsi, hogy van-e sebességbeli eltérés, illetve, hogy az appok mennyire terhelik le a készülékeimet.

Azt követően, hogy alaposan leteszteltem minkét alkalmazást, arra a véleményre jutottam, hogy csak elenyésző az erőforrás igényük, és az Androidos verzió még egy régebbi okostelefonon is gond nélkül elfut, de az iOS-es használata sem jelent gondot, ha az ember birtokában van egy iPhone 6.

Ami pedig a sebességet illeti (mindkét appot ugyanazzal a mobilinternettel próbáltam ki), talán az iOS-es mintha egy leheletnyivel gyorsabb lenne, mint a „robotos” applikáció, de persze az is meglehet, hogy az általam használt Androidos készülék egyedi sajátosságai okozták a működés sebességbeli eltérést a kétféle bet365 app esetében.

Bet365 authenticator app

Az operátornál egy ideje bevezették – az esetleges visszaélések visszaszorítása érdekében – a bet365 authenticator app használatát. Ez az alkalmazás arra szolgál ugyanis, hogy a bet365 helymeghatározás funkcióját is igénybe véve előzetesen hitelesíteni tudd magad. A hitelesítés hiányában ugyanis a leadni kívánt fogadásod – olyan fogadást, amit desktopos platformon szeretnél leadni – a rendszer nem fogja elfogadni.

Az alkalmazást a letöltését követően csak telepítened kell azt az okostelefonodra, és engedélyezned kell számára az adott készülék kamerájához való hozzáférést. Azt követően, hogy a bet365 qr kód beolvasása megtörtént, és a bet365 qr code authenticator elfogadta a beolvasott kódot, már nem jelenthet semmilyen problémát a fogadás leadása.

Konklúzió

Úgy gondolom, hogy a bet365 oldalán mindenféleképpen érdemes számlát nyitni, hiszen az oddsok magasak, hatalmas a fogadási kínálat, és számos csúcsminőségű szolgáltatást is igénybe lehet venni.

De mindemellett az operátor mobile platformja is kiváló, mivel az appok és a mobilos oldal révén – a fogadás mellett – használható a Live Stream (bizonyos feltételek teljesülése esetében**), valamint az egyéb speciális funkciók is (pl. az appok esetében még a Touch ID-s belépés).

A brit bukméker alkalmazásiról csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni, mivel olyan sokoldalúak, hogy szerintem, szó szerint köröket vernek rá a konkurens cégek natív applikációira.

Amennyiben pedig sikerült a cikkemmel felkeltem az érdeklődésed, keresed fel a fogadó iroda mobilos webhelyét és / vagy szerezed be a mobilkészülékeddel kompatibilis appot, így saját magad is meggyőződhetsz arról, hogy az operátor mobilos platformja az összes tekintetben megfelel a mai kor kívánalmainak.

**Földrajzi korlátozások vannak érvényben. A fogadáshoz egy támogatott számlára van szükség 24 órával a kezdés előtt.

GYIK

Természetesen igen, mivel a mobilos platformon is ugyanazokra a sportokra tudsz fogadni, mint a bukméker iroda desktopos platformján.
Ennek semmi akadálya. Ezért, ha mobilkészülékkel regisztrálsz pl. a bukméker iroda mobilos weboldalán, akkor igényelheted az üdvözlő ajánlatot és / vagy részt vehetsz a cég által nyújtott egyéb sportfogadás promócióban is.
A fejlett, modern biztonság-technológiai megoldásoknak köszönhetően a bankolás is teljesen biztonságos, amennyiben az operátor eredeti alkalmazásait használod.

Még több fogadási app

Bajnokok Ligája
felső