Bartos László | Frissítve:

bet365 poker áttekintő magyar felhasználóknak

Bet365 poker alternatív

A bet365 webhelye, amióta csak az eszemet tudom, mindig is az egyik nagy kedvencem volt úgy az online sportfogadás, mint a netes szerencsejáték terén.

Mutass többet

Az egyéb termékek mellett az angliai székhelyű cégnek saját bet365 póker terméke is van, amit igyekszem minél részletesebben bemutatni ebben a cikkemben. Viszont elöljáróban még annyit kötelességem leszögezni, hogy ezért a cikkért anyagi javadalmazást, vagy egyéb nem anyagi juttatást nem kaptam a bet365-től, és minden, ami ebben a cikkben olvasható csakis az én véleményemet, saját álláspontomat tükrözi.

Mutass kevesebbet

Saját bet365 póker vélemények az elérhető játékokról

Azt tapasztaltam, hogy a bet365 poker részlegében leginkább a Hold’em típusú cash game játékokon van a fő hangsúly, illetve a Hold’em olyan „hibrid” módosított változatain, mint a Six Plus Hold’em, aminek az egyik érdekessége, hogy a drill (3 of a Kind) erősebb, mint a sor (straight).

NL Hold’em poker játék

Az NL Hold’em poker gyakorlatilag minden létező változatát ki tudtam próbálni a szerencsejáték szolgáltatónál a 2 személyes heads up-tól egészen a Full Ring-ig. Az NL Hold’em asztalok esetében úgy vettem észre, hogy a bet365nél arra is komoly figyelmet fordítottak, hogy a kisebb bankrolla-al rendelkező kezdő játékosok is beszállhassanak a mókába, aminek köszönhetően tövv tucatnyi olyan asztal érhető el a nap egész során, ahol már 1€ - 5€-val le lehet ülni, és a limitek 0.02€ - 0.2€ közöttiek.

A legtöbb - amennyire én tapasztaltam - azokból az asztalokból van a bet365nél, amik úgynevezett exkluzív cash game asztalok - ezek esetében bet365-ös ügyfelek ellen lehet pókerezni. De természetesen nagy számban vannak igen húzós beülővel rendelkező asztalok is, ahol 100€ - 1000€ közötti is lehet a Buy in a limitek pedig az 5€ - 10€ között sávba esnek. Ami a maximális rake-t illeti 1€-4€ közötti asztaltól és limitektől függően, de elvileg - én legalább is úgy tudom - olyankor nincs jutaléka a háznak (rake), ha nem volt flop egy adott partiban. Azaz a bet365-nél érvényben van a „no drop if no flop” szabály.

Six Plus Hold’em & Speed Hold’em póker játék

Six Plus egy szerintem rendkívüli módon érdekes változata a hagyományos hold’em típusú online pokernek. Ugyanis ennél a verziónál a legalacsonyabb lap a 6-os (azaz a pakli némileg karcsúbb, mivel 2-5-ig hiányoznak belőle a kártyalapok). A Six Plus amiatt is meglehetősen rendhagyó, egyedi poker bet365 változat, mert a kezek erőssége esetében a straight (sor) gyengébbnek számít, mint a 3 of a kind (3 egyforma lap / drill).

Ami az asztalok számát és a játékosok mennyiségét illeti Six Plus Hold’em pókerrel is „all around a clock” tudsz játszani a bet365nél - azaz a nap egésze során elérhető a játéktípus, ami kifejezetten népszerű a véleményem szerint. A rake-ek itt is hasonlók, mint a normál NL Hold’em cash game asztaloknál. Ami a limiteket illeti 0.02€ - 2€ közé esnek. A Buy in-ek esetében eléggé nagy a szórás a cash game asztaloknál: van, ahol már 1.4€-val helyet foglalhatsz, de megesik, hogy bizonyos asztalokhoz csak 400€-os buy in révén tudsz leülni.

A Speed póker variáns esetében azt tapasztaltam, hogy csak pár asztal áll ehhez a játéktípushoz rendelkezésre, aminek a hátterében szerintem az állhat, hogy a klasszikus poker játékokhoz képest egy aránylag új változatról van szó.

bet365 póker versenyek magyar felhasználóknak

bet365 póker versenyek

Többféle Sit and Go és szatellit versenyen lehet részt venni nap mint nap, amelyeken a pénznyeremények mellett free roll ticketet, és hűségpontokat lehet szeretni - bet365 poker merit points / lojalitás pontok. Ezeket pedig be lehet váltani különböző kedvezményekre.

A Sit and Go és a szatellit versenyek mellett a Twister poker versenyek is nagyon népszerűek, mivel ezeknél a rendkívüli izgalmak mellett elképesztően magad nyereményalapok adottak - akár 20 - 100 ezer Euró is lehet egy-egy adott Twister versenyek a teljes nyereményalapja.

Az említettek mellett szintén népszerűek az oldalon a GTD garantált nyereményalapú versenyek, valamint a KO (Knock Out) pókeres partik, amikben az ellenfelek teljes „kiütése” a cél, és így lehet értékes nyereményekre, jutalmakra szert tenni. Minkét versenytípus esetében eléggé változók a beugrók, és a díjalapok.

Természetesen nap mint nap elég sokk Free Roll verseny is helyet kap a bet365nek a pókeres felhozatalában. Ha ezeken részt veszel és sikerül jó teljesítményt nyújtanod, komolyabb versenyekre szerezhetsz indulási jogot, és egyéb kedvezményeket is kaphatsz - a pénznyeremények mellett.

Poker bet365 platformok - Milyen felületeken játszhatsz

Jómagam egyáltalán nem ódzkodom a böngésző alapú pókerezéstől, és az igazat megvallva a bet365 poker szekcióját is leteszteltem több mai, modern böngészővel is, és semmi problémát nem vettem észre a játékmenet során.

Viszont az is tény, hogy a letölthető desktopos kliens (PC-re és MAC-re is van), azért egy fokkal kényelmesebb megoldást nyújt, és valahogy nekem a beállítások, bankolás is könnyebben, gyorsabban ment / megy vele, mint a böngésző-alapon üzemelő játékrendszer-változattal.

A bet365 mobil poker appjaitt is volt alkalmam kipróbálni. Ehhez az Android app esetében a bet365 poker letöltés alkalmazás opciót kellett használnom, míg az iOS-es appot az Apple Store-ból tudatam telepíteni. Mindkét bet365 poker app tökéletesen működött nálam, és oldalra fordított képernyővel még a versenyeken való részvétel esetén is könnyen tudtam kontrollálni a game-eket. Persze azt azért muszáj elmondanom, hogy 6-6.5 colos képernyő méret azért nem árt, hogy megfelelő legyen a felhasználói élmény. És én úgy gondolom, hogy egy fokkal - már a kijelző méret miatt is - jobb tábalgépen pókerezni a bet365nél, mint okostelefonon (de persze ez is ízlés dolga).

Konklúzió

Őszintén szólva én magam teljes mértékben meg voltam elégedve – és most is elégedett vagyok – a poker bet365 termékkel. Az asztali gépes verzió is jó, a desktopos úgyszintén, és a bet365 poker mobile appok is kiválóan használhatók megfelelő kijelző méret esetén. A játékválaszték számomra abszolút megfelelő, és azt is remek dolognak találtam, hogy a sima sit and go és szatellit versenyek mellett egyéb spéci, házon belüli póker tornákon, free roll versenyeken vehetek részt, amiken komoly pénzdíjazású versenyekre szerezhetek részvételi lehetőséget.

GYIK

Én a magam részéről nem tudok ilyen lehetőségről.

A póker részlegben járva - utolsó alkalommal - én nem találkoztam a játék ezen változatával.

Igen, többféle pókeres promóció is elérhető az oldalon.

Bajnokok Ligája
felső