Bartos László | Frissítve:

Bet365 virtuális sportfogadás - Fogadj te is a top kategóriás bukmékernél!

Engem a hagyományos sportfogadás mellett mindig is érdekeltek az egyéb lehetőségek. Ezért nem kellett túl sok hozzá, hogy kipróbáljam az RNG alapú fogadást is, amihez pont jól jött, hogy a kedvenc angol bukmékerem oldalán rátaláltam a bet365 virtuális sport termékre.

Mutass többet

A top kategóriás online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató meglátásom szerint jelenleg a piac legszélesebb választékát nyújtja a digitális sportok rajongóinak. Ennek köszönhetően a virtuális sport a bet365 oldalán módfelett izgalmas, és kellően változatos is. Az időközben szerzett saját, személyes tapasztalataimat csokorba szedtem, és megírtam ezt a cikket, ami remélhetőleg a hasznodra fog válni, és te is legalább olyan jól fogsz profitálni a bet365 virtuális fogadási játékok révén, mint jómagam!

Mutass kevesebbet

bet365 virtuális sport - A piac legjobb felhozatala

Ami engem illet, úgy vélem, hogy a bet365-nél jelenleg - és már jó ideje - nincs jobb online bukméker az internetes sportfogadás piacán. A brit székhelyű cég óriási választékot nyújt hagyományos sporteseményekből, fogadási piacokból, remek szorzói vannak, és egymást érik a jobbnál is jobb sport promóciók a webhelyén. Ahogy a mondás tartja az „alma nem esett messze a fájától”, ami fokozottan igaz a bet365 virtuális sportfogadás termékére, ami a színvonalát tekintve már-már vetekszik az igazi online sportfogadáséval. Az alábbiakban azokat a sportokat fogom bemutatni, amikre a cikkem megírásakor rendszeresen kötöttem fogadásokat a bet365 virtuális sport szekciójában.

Négyféle bet365 virtuális sport labdarúgáshoz

Én úgy gondolom, hogy a bet365 virtuális fogadási játékok közül az egyik legizgalmasabb a labdarúgás. Mivel ehhez a sporthoz a bukméker négyféle választás opció is biztosít: Euro Kupa, Világbajnokság, Premier Liga, Szuperliga. Az Euro Kupa esetében egy olyan eseményekre lehet fogadni online, amelyek leginkább a foci eb-re meccseire hasonlítanak. A Világbajnokságnál is kábé ugyanezt tapasztaltam, csak itt nemzeti 11-ek mérkőznek meg egymással. Az EB és a VB szerű rendszer is roppant mód elnyerte a tetszésesem, mivel a renderelését a meccseknek csúcsminőségűnek találtam, és az is szimpatikus volt, hogy piacok tucatjai közül tudtam kedvemre válogatni.

A Premier Liga sem okozott csalódást nekem, mivel az alapjául az angol első osztályú bajnokság szolgál, így izgalmakban bővelkedő virtuális meccsekben lehetett részem, amelyekre töméntelen mennyiségű fogadási opció keretében tehettem téteket a bet365 virtuális sport termékének köszönhetően. A Szuperliga néven futó részlegben olyan RNG-s meccsek zajlanak, amelyek leginkább a Bajnokok Ligájára hasonlítanak, és a csapatok elnevezése is ezt az érzetet kelti az emberben.

Darts a bet365 virtuális sport világában!

Őszintén meglepődtem, amikor felfedeztem, hogy még az egyik kedvenc sportomnak, azaz a dartsnak is van virtuális változata a bet365nél. Mivel igen sok esemény kerül ebből a sportágból megrendezése nap mint nap, ezért az ember bármikor belevetheti magát, és a sok piacnak hála könnyedén ki tudja választani a számára leginkább megfelelő fogadási opciót. Ha te is hozzám hasonlóan rajongsz a dartsért, akkor a bet365 virtuális sportfogadás termék ezen gyöngyszemét biztosan értékelni fogod!

Agárverseny minden mennyiségben!

Hazánkban ugyan nincsenek túlzottan régre nyúló komoly tradíciói a kutyaversenyeknek - lévén a magyar „lovasnemzet” - viszont manapság már egyre többen fogadnak a brit szigeteken nagy népszerűséggel bíró agárfutamokra. Ráadásul tapasztalatim alapján napjainkban már az agárverseny is felkerült a populáris bet365 virtuális fogadási játékok képzeletbeli listájára, mivel egyre többen tesznek igazi pénzes fogadásokat a RNG-s négylábúak egymással való futamaira. Az agárverseny futamok három virtuális pályán zajlanak. Ennek köszönhetően mindig van mire fogadni, és a helyszínek változatosság nagyban hozzájárul az egyébként is igen magas felhasználói élmény növeléséhez.

Lóversenyfogadás többféle módon a bet365 virtuális sport kínálatában

A lósportok közül a legtöbben - magamat is beleértve - úgy vélem a hagyományos futamokra szeretnek fogadni, ahol a végső nyertesre vagy hármas befutóra téve lehet igazán nagyot kaszálni. Szerencsére a bet365 virtuális sportfogadás terméke mindezt megadja nekünk, és még ennél sokkal többet is. Ugyanis észrevételeim alapján a bukmékernél rendszeresen lehet VR galopp versenyekre, ugratóversenyekre, ügetőversenyekere és még villámversenyekre is fogadásokat tenni. Ezért, ha teljesen odáig vagy a lóverseny fogadásért, akkor mindenképp ki kell próbálnod a virtuálisan megoldott változatát is ennek a remek sportnak, amihez a brit bukméker elképesztően részletesen kidolgozott környezetet biztosít.

Amerikai foci - Ha valami igazán ütősre vágysz a bet365 virtuális fogadási játékok világában!

Az amerikai focit én személy szerint más bukmékernél nem találtam meg a VR sportok között, így úgy is fogalmazhatnék, hogy ez a sport üde színfoltja a bet365 virtuális sportfogadás részlegének. Ehhez a sporthoz is több remekbe szabott dizájnnal bíró helyszín biztosít a bukméker, és olyan sok fogadási piacot, hogy az már a bőség zavarát okozza az emberben.

Kosárlabda - Kiváló megvalósítás valósághű helyszíneken

Úgy vélem komoly dicséret illeti a sortfogadás és szerencsejáték szolgáltató cég munkatársait, hogy ilyen komoly platformot tudtak létrehozni a bet365 virtuális sportfogadás termékéhez. Az, hogy kicsit sem túlzok már abból is leszűrhető, hogy milyen professzionális módon van megtervezve a VR kosárlabda mérkőzések lebonyolítására szolgáló részleg. A piacok száma itt is parádés, és az egymást követő meccsek (amerikai városok nevei szerepelnek a fikciónális kosárlabda csapatok nevei gyanánt) garantált, adrenalin szintnövelő izgalmakat okoznak még a sportág iránt kevésbé fogékony nézőknek is.

Motorsportok és salakmotor - Nyerj aszfalton és földúton is

Tapasztalataim alapján a bukmékernél motorsportok alatt jelen esetben főként, a Forma 1-hez hasonló szimulált autóversenyek értendők. Ezeket én kimondottan jónak találtam, mivel a többféle kameraszögből közvetített futamoknál az olyan izgalmas részeket, mint például az előzések, is rendszeresen leadják - azaz nem csak a rajt cél győzelem streamingelésére korlátozódik ez a funkció. Ezért aki szereti a Formula 1 világát, annak ez a bet365 virtuális sport is 100%, hogy elnyeri a tetszését.

A salak motorozás kapcsán is csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni, mivel látványos versenyeket izgulhattam végig minden egyes alkalommal, amikor valódi pénzben fogadtam a bet365 virtuális sportfogadás termék ezen „sportjára”. A stremaing funkció a salakmotornál is hozta a bukmékertől magas szintet, és piacok terén is minden alkalommal bőven akadt miből szemezgetnem.

Krikett virtuális sport a bet365 oldalán

Az ember nem is gondolná, hogy még egy ilyen, hazánkban csak igen kevesek körében ismert sport is fellelhető a bet365 virtuális sportfogadás szekciójában! Amikor először megláttam, hogy RNG-s krikettre is fogadhatok online, méghozzá számtalan opció keretében - nem hittem elsőre a saját szememnek. De lényeg, ami a lényeg: még frissiben leteszteltem ezt a VR sportot (is), aminek az igazi változata elsősorban a Brit nemzetközösség országaiban igazán népszerű. Az igazat megvallva nem csalódtam - ezúttal sem az angol bukiban - mivel olyan csúcs minőségű prezentációban történik meg a virtuális krikett megjelenítése a sportfogadás oldalon, hogy az embernek tátva marad a szája, és esetenként azt is nehéz eldöntenie, hogy igazi, vagy számítógép által renderelt játékosokat lát a pályán.

Tenisz és kerékpározás egy szekción belül

A bet365 virtuális fogadási útmutató írásban a tenisz természetesen szerepel, hsizte negy olyan VR sportról van szó, ami már a kezdetek kezdete óta az egyik „főszereplője” a műfajnak. A bet365 virtuális sportfogadás termékének egy húzóága lehet - véleményem szerint - a tenisz, mivel globálisan népszerű, és a világversenyeket rajongók milliói követik nyomon. Úgy vélem a bukméker ennél a sportnál is sikeresen feltett a pontot az „i”-re, és újfent sikerült felülmúlnia önmagát. A közvetítésesek kiválók, a játékosok reakciói, az interakciók rendben vannak, így az ember óhatatlanul is úgy érzi, hogy igazi teniszmeccseken vesz részt - még, ha azok csak igen rövid ideig is tartanak.

A VR kerékpársport lehet, hogy nem sorolható - legalább is az én véleményem szerint - a legnépszerűbb bet365 virtuális fogadási játékok közé, viszont egy misét ezért ez a sport is megér. Ugyanis a látvánnyal ezúttal sincs semmi gond, és még ha a piacok száma kicsit limitált is, azért a fogadási opciókból nincs hiány.

Fogadási piacok bet365 virtuális sport termékhez

A fogadási piacokból úgy vettem észre nincs hiány az olyan VR sportok esetében, mint a tenisz, a krikett, és a labdarúgás. Ugyanis ezeknél esetenként több mint száz fogadási lehetőség is adott: hendikepes piacok, pontos eredmény piacok, ázsiai piacok, alatta / felette piacok, speciális fogadási online piacok. Ugyanakkor a kisebb hazai népszerűséggel bíró VR sportoknál már valamivel halványabb a fogadási piac felhozatal. De ennek ellenére is relatíve sok piacon lehet a bukmékernél lóverseny, agárverseny futamokra, illetve még kerékpárra, és dartsra is fogadni.

Tippek a bet365 virtuális sportfogadás termékének használatához

Amennyiben beleveted magadat a vr sportok világába, akkor érdemes szerintem egy adott sportot kiválasztanod, és megfigyelned, hogy hogyan, miként zajlanak az eseményei (pl. Krikett). Addig pedig nem ajánlom, hogy elkezdj igazi pénzben fogadásokat tenni, amíg teljesen tisztában nem vagy az adott sport eseményeinek lebonyolításával. Viszont, ha már kellő tapasztalatra és önbizalomra tettélt szert, akkor nyugodtan belevághatsz a VR fogadásba is, hiszen, ha szerencséd van, akkor ezzel a termékkel is megtérülhetnek az anyagi befektetéseid.

GYIK

Amennyire én tudom, a bet365 alkalmazásával is tudod használni ezt a terméket, ezért nem sok értelme lenne, ha a bukméker kizárólag a VR sportfogadás miatt kifejlesztene egy külön appot.
Tudomásom szerint nincs külön sportfogadás üdvözlő bónusz ehhez a termékhez.
Igen, mielőtt kifizetéseket kezdeményezhetnél, mindenképp azonosítanod kell magad.
Bajnokok Ligája
felső