Bartos László | Frissítve:

Bwin mobil - Útmutató okoseszközökkel rendelkező fogadóknak

A bwin bukméker neve valószínűleg nem ismeretlen mindazok számára, akik már aktívan foglalkoznak egy ideje online sportfogadással.

Mutass többet

Ugyanis a húszmilliónál több felhasználóval büszkélkedő, ausztriai főhadiszállású operátor az 1997-es alapítása óta a kelet- és közép-európai piacra is kellő figyelmet fordít, beleértve Magyarországot is. A bwin mobile megoldásai olyannyira jók, hogy számos téren kenterbe verik a desktopos platformot.

Ezért vétek lenne, ha nem írnánk meg mindazon tapasztalatainkat, melyekre a bwin mobil weboldalának és alkalmazásainak tesztelése során szert tettünk. Ha azon filózol, hogy a „sógorék” kedvenc bukijánál nyiss számlát, és az okos kütyük használata sem áll távol tőled, akkor ennek a cikknek az elolvasása garantáltan a javadra válik. No, de akkor ne is szaporítsuk tovább a szót, hanem csapjunk inkább a lovak közé!

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
bwin
1.0

 • Aktuális és régebbi eredmények
 • Többféle statisztika sportfogadáshoz
 • Élő fogadás funkció minden sporthoz
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Gibraltar

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Gibraltar
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Gibraltar

bwin alkalmazás vs mobilbarát oldal – Melyiket válasszam?

Mivel az osztrák bukinak a mobilbarát weboldala mellett bwin app is van a tarsolyában, ezért az emberben joggal merülhet fel a kérdés, hogy a kétféle opció közül melyiket érdemesebb használni. A helyzet az, hogy mindkét lehetőség egyformán jó. Viszont tény, hogy nem mindenki szeret „külső forrásból származó” appokat telepítgetni az okos telójára / táblagépére (még akkor sem, ha a szóban forgó applikációk maximálisan biztonságosak), ezért az esetükben jobban megfelelhet a célra a bwin mobil elérhetőség opciói közül a böngészős mobiloldal.

Viszont azok esetében, akiket nem zavar, ha a kedvenc bukmékerük appjának ikonja is ott virít a készülékük kijelzőjén, optimálisabb lehet a bwin alkalmazás, ami csak kevés tárhelyet foglal, és valamivel gyorsabban működik, mint a bukmékernek a mobil-kompatibilis webszájtja.

bwin mobile webszájt – Egyedi jellemzők és érdekességek

A bwin app alapú megoldásaival ellentétben, a mobilweboldalnál nincs szükséged semmilyen szoftver letöltésére és telepítésére ahhoz, hogy használni tudd a korábban betandwin néven futó bukméker online sportfogadás rendszerét. A bwin mobil elérhetőség oszlopos tagjának számító webszájt igazi unikum a maga nemében. Ugyanis minden olyan spéci funkcióval, és prémium minőségű szolgáltatással fel van vértezve, amelyek láttán még a legszőrösebb szívű magyar sportfogadónak szeme is könnybe lábad (pl. live streaming).

Először is kezdjük azzal az „apró” ám csöppet sem elhanyagolható ténnyel, hogy a bwines mobilwebhely ékesszólón beszéli a magyar nyelvet, ami nem csak a regisztrációnál (számla nyitása), hanem a különböző szekciók, szolgáltatások igénybe vételénél is jól jön.

A weboldalas bwin mobil elérhetőség további érdekessége, hogy a főoldali navigáció menünek hála egy koppintással beléphetünk az osztrák operátor kaszinójába, leülhetünk egy rulett asztalhoz, blackjack-ezhetünk, vagy szemrevételezhetjük az éppen aktuális sportfogadás és egyéb promóciókat.

A bwin mobil webzájtjának kaszinós kereső szolgáltatása is multifunkcionális, és a mai modern „okos-funkciókhoz” hasonlóan elég elkezdeni begépelni valamit (pl. egy nyerőgép, vagy játéktípus kezdőbetűit), és azon nyomban megjeleníti a rendszer a leginkább releváns találatok tucatjait. A bwines fogadási felületre elég egy kósza pillantást vetni ahhoz, hogy megállapítható legyen: profi kezek munkája.

A különböző sportágak események között rém egyszerűen el lehet igazodni, és bőven elegendő 1 koppintás a kinézett piac megfelelő kimeneteléhez ahhoz, hogy az adott fogadási opció egyetlen milliszekundum alatt felkerüljön a mobilos fogadási szelvényre.

bwin Android app – Letöltés & telepítés és egyéb nyalánkságok

A bwin esetében – más bukmékerekhez hasonlóan – a mobilos weboldalról oldható meg a legkönnyebben a bwin mobil alkalmazás letöltés. A feladat nem igényel különösebb „szakértelmet”, mivel csak el kell navigálni a mobilwebszájton belüli letöltési oldalra, ahonnan egy koppintással elindítható a bwin app letöltés.

Ez követően – rendszerint pár másodperces várakozás után – a bwin app android apk fájl telepítése megtörténik az adott készülékre. De amennyiben az okostelefonod / táblagéped olyan hibaüzenettel zaklatna a bwin mobile apk fáj kapcsán, hogy „a feladat / művelet nem végrehajtható”, akkor újból neki kell futnod a dolognak.

bwin
bwin Android app

Viszont előtte engedélyezned kell a beállításokban a „külsős forrásokból származó alkalmazások letöltését / telepítését). Ettől nem kell megijedni, mivel a bwin alkalmazás egy bevizsgált, hivatalos app, amely az égvilágon semmilyen kárt nem okozhat az adott készülékben. A bwines applikáció telepítését követően (miután elindítottad) egyből be tudsz vele jelentkezni a felhasználói fiókodba (pl. e-mail-cím & jelszó megadásával).

Ez a funkciót az első belépést követően át tudod állítani (Androidon is) Touch ID-alapú bejelentkezésre, így kilépés vagy a munkamenet lejárta esetén bármikor vissza tudsz lépni a sportfogadás platformra az ujjlenyomatodat használva.


bwin iOS app – Kissé macerás letöltés, de könnyű installáció

A címben olvashatók láttán nem kell azért komoly problémákra gondolnod, mert némi trükközés árán a bwin iOS app is beszerezhető – bár igaz, hogy ehhez időlegesen disszidálnod kell a magyarországi App Store-ból.

A lényeg, hogy olyan lokációt adj meg (pl. Ausztria valamilyen tetszésed szerinti címmel stb.), ahonnan gond nélkül le lehet tölteni az alkalmazást. Viszont, ha Ausztriát választod, ne lepődj meg azon, hogy az App Store nyelve átvált németre, ami némi kellemetlenséget okozhat.

bwin
bwin iOS app

De szerencsére az iOS applikáció a telepítést követően azért magyar nyelven jelentkezik be (ha be van kapcsolva a készülékeden pl. a mobilnet vagy a Wi-Fi), és a továbbiakban akár ujjlenyomat alapú belépést is használhatsz a hagyományos felhasználói név + jelszó kombó helyett.


Konklúzió

Minkét bwines applikáció ideális online sportfogadáshoz legyen szó annak pre-match vagy live formájáról. És más cégekkel ellentétben a bwinnek a felhasználó az appokkal is tudnak élőben sporteseményeket nézni (live streaming funkció). De emellett a cash out is működik velük, és a bankolás sem jelent problémát, az egyéb remek termékek használatáról már nem is beszélve.

Természetesen az appok mellett a bukméker mobilbarát oldala is bármikor bevethető mind sportfogadáshoz, mind kaszinózáshoz, sőt akár még az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel céljára is. Lényeg, ami a lényeg, ha mostanság akarod megejteni az első szárnypróbálgatásaidat a mobil sportfogadás világában, akkor a bwines mobil platformos megoldások ezer százalék, hogy ideálisak lesznek számodra.

GYIK

Elvileg a bwinnek van különálló póker és casino applikációja is. Viszont ezek esetében az elérhetőség attól függ (ha iOS-es felhasználó vagy), hogy épp melyik régió App Store-jába vagy bejelentkezve.
Amennyire mi tudjuk, jelenleg az operátor ezt a fizetési megoldást nem biztosítja a magyarországi felhasználóinak.
A bwint a legmegbízhatóbb bukmékerek közé lehet sorolni. Ha vetsz egy pillantás a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató normál / vagy mobilos webhelyének láblécére, akkor te magad is láthatod, hogy számos olyan tanúsítványa van, amelyeket az ágazatot ellenőrző szervek állítottak ki.

További fogadási appok áttekintése

UEFA Euro 2024
felső