Bartos László | Frissítve:

Bwin Sportfogadás 2024 - Vélemények és Bejelentkezés Magyaroknak

A bwin - régebbi nevén betandwin - egy ausztriai „főhadiszállással” rendelkező online fogadóiroda, amely jelenleg a világ több, mint 25 országában van jelen, és mintegy 20 millió aktív felhasználót mondhat magáénak.

Mutass többet

Bár tény, hogy a bwin esetében is - a konkurens cégekhez hasonlóan - a fő hangsúly a sportfogadáson van, a vállalat webes platformján egyebek mellett kaszinó, és élő kaszinó szolgáltatás is elérhető. Ennek köszönhetően mind a sportfogadás rajongók, mind az online kaszinó játékok kedvelői számára optimális opciót nyújt a maximálisan biztonságos keretek között történő online szerencsejátékhoz.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
bwin
1.0

 • Aktuális és régebbi eredmények
 • Többféle statisztika sportfogadáshoz
 • Élő fogadás funkció minden sporthoz
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Gibraltar

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

Néhány gondolat a Bwin Magyar nyelvű oldalával kapcsolatban

Igaz ugyan, hogy jelen esetben a bwin ismertető legfőbb célja az, hogy a hazai online szerencsejáték rajongók minél relevánsabb információkat kaphassanak a „sógoréknál” - azaz Ausztriában - piacvezetőnek számító online bukmékerről, illetve az általa nyújtott szolgáltatásokról. Viszont néhány mondat erejéig, a teljesség igénye nélkül, azért a cégcsoport magyar nyelvű platformját is igyekszünk bemutatni.

Először is kezdjük azzal, hogy a bwin elérése innen, a Kárpát-medence szívéből, azaz kis hazánkból is teljesen problémamentes. Ennek hála, csupán egy megfelelő eszköz (asztali számítógép, laptop, mobil készülék) és stabil internet kapcsolat szükséges ahhoz, hogy cirka egy másodperc alatt a szolgáltató oldalán találhassuk magunkat.

Ebből adódóan nincs szükség bwin alternatív link, vagy egyéb „kiskapu” alkalmazására ahhoz, hogy igénybe vehessük a cég által nyújtott színvonalas szolgáltatásokat, és hódolhassunk a kedvenc időtöltésünknek, legyen szó akár sportfogadásról, vagy online kaszinó játékokról. Lényeg, ami a lényeg: a bwin elérése gyerekjáték, így még azok számára sem jelenthet gondot, akik csak mostanság ismerkednek az online szerencsejáték izgalmas világával.

bwin jellemzők

🏆 bwin Nem verifikált
🎁 Bónusz 20,000Ft
📱 Mobil verzió Android és iOS
☝ Minimális befizetés 3,000Ft

Bwin regisztráció - fiók létrehozása pár lépésben

A bwin magyar ismertető ezen részében a bwin regisztráció menetét mutatjuk be olvasóinknak, amit főként azoknak érdemes figyelmesen elolvasni, akik korábban még nem készítettek felhasználói fiókot online szerencsejáték szolgáltatónál.

Itt vannak a lépések:

Ha a fenti lépések mindegyikét a leírt módon elvégezted, akkor a bwin regisztráció le is van tudva, azaz a felhasználói fiókod készen áll a használatra. Innentől bármikor feltöltheted a belső számla egyenlegedet, és elkezdhetsz élesben fogadni a különböző sporteseményekre.

Hivatalos engedélyek és tanúsítványok

A bwin szabályos működését több hivatalos szerv is folyamatosan ellenőrizi. A vállalat egyebek mellett rendelkezik gibraltári kormány által kibocsájtott működési engedéllyel, és a működését - a 2005-ös Szerencsejáték-törvény értelmében - a Gibraltári Szerencsejáték-felügyelet szabályozza. A bwin platformját üzemeltető ElectraWorks Limited licenszét a Brit Szerencsejáték-biztonság adta ki 2014-ben, a 2014-es Szerencsejáték törvény értelmében; Az ElectraWorks Limited fix nyereményszorzójú szerencsejátékokra érvényes engedéllyel, és online kaszinó szolgáltatási engedéllyel is rendelkezik az internetes szerencsejáték-szolgáltatásokra vonatkozóan.

Emellett a bwin-t független szervezetek is ellenőrzik, és a többi közt eCOGRA, EGBA, essa, GAMCARE, és GAMSTOP tanúsítvánnyal is rendelkezik. A fentiek fényében kijelenthető, hogy a bwin esetében minden adott a regisztrált felhasználók számára a korrekt feltételek között történő, maximálisan biztonságos játékhoz.

Bwin bónusz opciók és elérhető promóciók

Mivel az időszakos promóciók, bwin bónuszok időről időre módosulhatnak, ezért érdemes rendszeresen átnézni az épen aktuális ajánlatot.

FreeBet

FreeBet bwin bónusz

A bwin bónusz rendszere többféle promóciót tartalmaz, amelyek között állandó jellegűek és időszakosak is találhatók. A sportfogadás szerelemesei számára például folyamatosan biztosított a FreeBet bwin bónusz - ingyenes fogadás(ok) - amivel napi szinten akár 15,000 Ft-értékben tehetnek szert ingyenes fogadásokra. Ehhez minél több kombinált fogadást kell megtenni (2 vagy több tippel; tippenként legalább 1.5x-ös odss-szal). Minél több ilyen típusú tétet tesz meg az adott napon a felhasználó, annál nagyobb értékű FreeBet bwin bónusz nyereményt szerezhet (maximálisan 15 ezer Ft értékben naponta). A FreeBet nyereményeket a rendszer minden nap végén jóvá írja a felhasználó fiókjában.

Football Expert

Football Expert egy bwin speciális promóció

A bwin bónusz kínálatában található egy Football Expert névre hallgató speciális promóció is, aminek a keretében heti szinten 4,5 millió forintos nyereményért játszhatnak a felhasználók. A játékban való részvételhez, a kínálatban szereplő 11 mérkőzés eredményeire kell tippelni. A 11 meccs közül legalább 7-et eltaláló felhasználók értékes jutalomban (pénznyereményben részesülnek). Viszont a játékban való részvétel feltétele, hogy a felhasználó legalább egy, valódi pénzes fogadással is rendelkezzen az adott napon. Emellett azt is érdemes észben tartani, hogy napi szinten csak egy alkalommal lehet részt venni ebben a bwin bónusz akcióban.

Happy Days

A Happy Days névre keresztelt bwin bónusz

A Happy Days névre keresztelt bwin bónusz az online kaszinós játékok kedvelőinek szól. A lényege, hogy amennyiben a felhasználó nyer, akkor a B Win kiegészíti a nyereményét egy adott összeggel; abban az esetben pedig, ha Fortuna nem fogadja kegyeibe aznap az illetőt, akkor némi készpénz visszatérítést kap a. A cég online kaszinójában természetesen számos egyéb bwin bónusz, promóció is elérhető (pl. ingyenes pörgetések egy adott nyerőgéppel történő játék esetén, 50%-os készpénz visszafizetési garancia, 25%-os BlackJack nyeremény kiegészítési promóció akár 6000 Ft-ig stb.).

Bwin sportfogadás szekció - Piacok és fogadási opciók

A bwin sportfogadások szekciója a nyitóoldal felső menüjéből a „Sport” hivatkozásra kattintva érhető el. Ami a rendelkezésre álló piacok választékát illeti, a bwin sportfogadás szekciójában történő néhány perces nézelődés utána megállapítható, hogy a pálmát a labdarúgás viszi. A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő csapatsport esetében a végeredmény, félidei eredmény mellett számos egyéb fogadási opció is biztosított (hendikep, dupla esély, mindkét csapat lő gólt, kétesély stb.). Az egyéb sportok esetében a felhozatal valamivel szerényebb, de panaszra azért így sem lesz okuk a sportfogadási rajongóknak.

Széleskörű sportág kínálat

Egy online szerencsejáték szolgáltató esetében, amely főként a sportfogadásra fókuszál, rendkívül fontos, hogy olyan sportfogadás kínálattal rendelkezzen, ami felveszi a versenyt a konkurens cégekével. Ezen a területen a bwin kifejezetten jól teljesít. A már említett labdarúgás mellett, számos egyéb sportág főbb eseményeire köthetnek különböző típusú fogadásokat a felhasználók. A bwin kínálatában egyebek mellett megtalálható a kosárlabda, a röplabda, a jégkorong, a kézilabda, az asztalitenisz, a darts, a snooker, a baseball, a Forma 1, az ökölvívás, a golf, és még a kerékpározás is.

Emellett számos egyéb sportágra is izgalmas fogadások köthetők: sakk, sífutás, síugrás, ügetőverseny, küzdősportok, rögbi stb.). És szerencsére azért a manapság egyre népszerűbbnek számító virtuális sportok sem maradtak le az „étlapról” (virtuális tenisz, foci, lóverseny, salakmotor stb.).

Bwin élő fogadások adrenalin függőeknek!

Napjainkban már minden magára valamit is adó online bukméker irodának „kutyakötelessége” az élőben történő fogadás lehetőséget is biztosítani a felhasználói számára. Ez természetesen a bwin esetében is adott, aminek köszönhetően többféle sportág legfontosabb eseményeit tekinthetik meg élőben az oldalon a felhasználók, és a mérkőzések/összecsapások ideje alatt is köthetnek különböző típusú fogadásokat. Jó hír, hogy a bwin sportfogadások részlegének Élő Fogadások szekciójában a labdarúgás mellett, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong, a kézilabda, a röplabda, sőt még a krikett is szerepel a kínálatban.

Ennek hála ki-ki vérmérséklettől függően többféle típusú élő fogadással is próbára teheti szerencséjét a mérkőzések megtekintése során, és ha Fortuna rámosolyog, akkor igen szép összegű nyereményekkel gazdagodhat.

B win fogadási szelvény - Egyszerű, de nagyszerű!

A bwin fogadási szelvénye abban a minutumban megjelenik a képernyő jobb oldalán, amint a felhasználó rákattint egy adott sportesemény valamilyen kimenetelére (pl. 1X2 esetén a „2”-esre. A Fogadási szelvény minden fontos információt tartalmaz, azaz a tétet (ezt bármikor módosíthatjuk rajta), illetve a várható nyereményt is. Természetesen köthetünk rajta egyszeri (egy adott eseményre vonatkozó), illetve kombinált fogadásokat (ezek esetében az odds-ok összeadódnak) is. A fogadási szelvény játékba küldéséhez mindössze annyit kell tenni, hogy ha mindennel megvagyunk, akkor ráklikkelünk a „Tegye meg fogadását” gombra.

Bwin Kaszinó & Élő Kaszinó & Póker

Mint azt már korábban megjegyeztük, a Bwin Magyar elsősorban a sportfogadásra fókuszál. De ettől függetlenül a platformon működő online casino is kimondottan jónak mondható. A nyerőgépes játékok terén a kínálat „hozza a kötelezőt”, aminek köszönhetően az egyszerű dizájnnal rendelkező 3 tárcsás 1 payline vonalas játékoktól kezdve egészen a legmodernebb 3D-s, 5 tárcsás online nyerőgépek is megtalálhatók ebben a szekcióban.

A cég természetesen azokra is gondolt, akik nem riadnak meg az átlagnál nagyobb mértékű kockázattal járó játéktól, aminek hála, meglepően sok nagy összegű jackpotot - és progresszív jackpotot - kínáló játékgép is megtalálható a felhozatalban. A nyerőgépek mellett a felhasználók a különböző asztalai játékokkal és kártyajátékokkal is próbára tehetik a szerencséjüket.

Élő kaszinó

bwin élő kaszinó szolgáltatását

Aki kedvet éret hozzá, hogy attraktív megjelenésű krupié hölgyek társaságában hódoljon a kedvenc szenvedélyének, annak mindenféleképpen érdemes kipróbálni a bwin élő kaszinó szolgáltatását. A kifejezetten erre a célra kialakított speciális szobákban ugyanis túlzás nélkül átélhetjük az igazi kaszinók nyújtotta izgalmakat, és a semmi máshoz nem hasonlítható magas szintű játékélmény. A tétek az élő kaszinó esetében ugyan valamivel nagyobbak, mint a normál online kaszinónál, viszont az élőben történő játék izgalmai (póker, blackjack, rulett, baccarat), és a folyamatos interakciók mindezért bőségesen kárpótolják az embert.

A póker különböző változatai világszerte - természetesen hazánkat is beleértve - évről-évre egyre népszerűbbek. A bwin-nél ezzel a ténnyel tökéletesen tisztában vannak, aminek eredményként egy különálló póker szekció is a felhasználók rendelkezésre áll az oldalon.

Rendelkezésre álló pénz be- és kifizetési opciók

A bwin-nél láthatóan arra is komoly hangsúlyt fektettek, hogy a felhasználók a lehető legegyszerűbben tudjanak pénz befizeti, illetve kiutalni a platformról. A belső számlaegyenleg feltöltésére jelenleg a banki átutalás mellett használhatók a különböző típusú bank- és hitelkártyák (VISA, Mastercard, Maestro), és a legnépszerűbb alternatív opciók is (PayPal, Neteller, Skrill, entropay). Jó hír, hogy ezeket az opciókat a kifizetések esetén is biztosítja a szolgáltató.

Azt viszont nem árt, ha észben tartjuk, hogy érdemes azt az opciót választani a későbbi pénzkivételekhez, mint amit a pénzbefizetéshez is használtunk. Az átfutási idő metódusonként változó (az alternatív fizetési módok esetén pár perces, míg a banki átutalásnál 3-5 napot is igénybe vehet).

HTML 5 kompatibilis mobil oldal, többféle mobilos alkalmazás

A bwin „mobilbarát” weboldala még a kisebb (5 col alatti) kijelzővel rendelkező okostelefonokon is jól használható, és természetesen minden olyan funkció is elérhető rajta, mint a klasszikus asztali gépekre/laptopokra optimalizált verziónál. Ami a mobilos alkalmazásokat illeti a bwin fejlesztői igencsak kitettek magukért, ugyanis három applikáció is rendelkezésre áll a szolgáltatónál. Ennek köszönhetően külön alkalmazás van a sportfogadáshoz, a kaszinóhoz és a pókerhez is. Mindhárom app-ot ingyenesen szerezhetjük be (iOS-es, illetve Androidos változatban). A segítségükkel bármikor, bárhonnan fogadhatunk, illetve belevethetjük magunkat a póker, vagy éppen a nyerőgépes játékok izgalmas világába.

Biztonság & felhasználó adatok kezelése

A bwin-nek megadott személyes adatok soha, semmilyen körülmények között nem kerülnek kiadásra egy arra jogosulatlan harmadik félnek. Erre a szolgáltató külön garanciát is vállal. A bwin platformja a felhasználó által használt böngészőprogrammal való kommunikáció folyamán a VeriSign® biztonságos és ellenőrzött titkosítási technológiáját alkalmazza. Emellett a legújabb SSL szabványnak megfelelő, maximális biztonságot nyújtó technológiák kerülnek alkalmazásra, amelyek garanciát nyújtanak arra nézve, hogy az online kommunikáció során arra jogosulatlan egyének nem férhessenek hozzá semmilyen nemű információhoz.

Többféle módon elérhető kompetens ügyfélszolgálat

A bwin ügyfélszolgálatának munkatársainak eléréséhez (amennyiben bármilyen jellegű probléma adódnak, vagy olyan kérdésünk merülne fel, amire nem találjuk a választ a weboldal súgó részében), többféle opció közül választhatunk. Használhatjuk erre a célra a „Kapcsolat” menüpontban megadott levelezési címet, az ugyanezen az oldalon található magyar nyelvű űrlapot, és az élő chat funkciót is (ez utóbbi a leggyorsabb). A cég munkatársai - az éppen aktuális napszaktól és az ügyfélszolgálat leterheltségétől függően - aránylag gyorsan reagálnak a megkeresésekre, és udvariasan, hatékonyan teszik a dolgukat. Így túlzás nélkül állítható, hogy a bwin az ügyfélszolgálat terén is átlagon felüli teljesítményt nyújt.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Bwin Interactive Entertainment AG
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar
Titkosítási tanúsítvány
DigiCert
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
00350 200 77761
Anyavállalat
GVC Holdings PLC
Engedély
39011
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
Nem elérhető
Vezérigazgató
Kenneth Alexander
RTP analízis
eCogra, EGBA, IBIA
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
20 millió+
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Néhány záró gondolat

Minden fontos szempontot figyelembe véve kijelenthető, hogy bwin a teljes mértékben megbízható online szerencsejáték szolgáltatók közé tartozik. A cég sportfogadási platformja kimondottan versenyképes mind a sportágak, mind a piacok és fogadási opciók tekintetében. Az online kaszinó és az élő kaszinó szekció is jó, a rendelkezésre áll alkalmazások terén pedig három különféle is a felhasználók rendelkezésére áll. A bwin platformja szinte teljes egészében magyar nyelvű, az oldal fordítása tökéletes, pontos, és a cég ügyfélszolgálata is abszolút megfelelően működik.

GYIK

Ahhoz képest, hogy a bwin alapvetően egy sportfogadás szolgáltató (bukméker), egy kifejezetten jónak számító pókeresz szekcióval, és külön letölthető póker szoftverrel is rendelkezik. A kártyajátékok „királyának” mondott póker esetében többféle változattal is játszhatsz más játékosok ellen. Ilyen a többi között a Texas Hold’em (No Limit, Fixed Limit, Pot Limit), az Omaha, és az Omaha Hi/Lo. Amennyiben még kezdő vagy a játékban, akkor érdemes az éles játék előtt igénybe venned a póker-suli szolgáltatást.

Ha a webhely címlapjának aljára görgetsz, látni fogod, hogy a bwin oldalán számos, a sportfogadást és a szerencsejátékot szabályozó hatóság és egyéb organizáció logója is megtalálható (pl. EGBA, eCOGRA, UK Gambling Commision). Mindez azt jelzi, hogy a b win amellett, hogy hivatalos licenccel rendelkezik, aláveti magát más, független szervezetek ellenőrzésének is, így biztosítva a maximális „átláthatóságot”. Az operátor számos díjat is nyert (pl. Casino of the Year 2018), és az online bwin vélemények is egyöntetűen pozitívak.

Tény, hogy az oldalon (default beállítás esetén) csak a legnépszerűbb sportok eseményi kerülnek megjelenítésre. És a baloldali sportágak menüben is csak 14 sport látható, pedig ennél jóval több sport eseményeire lehet pre-match, illetve élő formában fogadni az oldalon. Amennyiben az összes, a bukmékeriroda ajánlatában szereplő sportágat meg akarod tekinteni, akkor annyi a teendőd, hogy a sportágak menü alatti linkre kattintasz (A-Z Sportok), ami betölt mindent - a tollaslabdától egészen az Unihoki-ig.

Első körben érdemes ellenőrizned, hogy az adott fizetés mód esetében rendelkezel-e az egyenlegeden legalább akkora összeggel, amennyit be szeretnél fizetni. Amennyiben bank- vagy hitelkártya révén próbáltál meg pénzt befizetni, és a pozitív számlaegyenleged ellenére a rendszer elutasította a befizetésed, akkor meglehet, hogy az adott kártyát kibocsátó bank nem engedélyezi a kártya használatát bizonyos ágazatoknál (pl. sportfogadáshoz, kaszinózáshoz, egyéb szerencsejátékhoz). Ilyen esetekben érdemes valamilyen neked megfelelő e-pénztárcát (e-wallet) használnod a befizetésekés a kifizetések lebonyolításához.

A bwin esetében többféle befizetési limit beállításra van lehetőséged. Azaz például beállíthatsz napi limitet, heti limitet, illetve havit is. Ahhoz, hogy ezt megtehesd, első körben be kell lépned az oldalra a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Majd ezt követően el kell navigálnod a „Befizetési Limitek” szekcióba, ahol be tudod állítani a kívánt opciókat (napi, heti, vagy havi limit összege). A beállított limitek csak némi várakozási idő után állíthatok át újra.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői

Oszd meg a véleményed:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


bwin vélemények

Sándor Szilvia szerint:

A Bwinről már hosszú évekkel ezelőtt is hallottam, az egyik legrégebb óta létező sportfogadási oldal, úgyhogy a megbízhatóság nekem nem volt kérdéses, amikor csatlakoztam. Nem annyira bőséges a bónuszok ajánlata, mint más oldalakon, de ez nem is nagyon érdekel, mert nekem a megbízhatóság mindennél fontosabb. A kifizetéseimet gyorsan és tisztességesen lebonyolította az oldal, és külön kedveltem a fogadás menetét, hiszen még nekem, egy technikai analfabétának is elég volt néhány perc ahhoz, hogy megkössek egy rendszer típusú fogadást.

Értékelés:
Tomasovics Zénó szerint:

A sportfogadási lehetőségek a Bwinen korlátlanok, ezt mondanom sem kell. De nem csak fogadni lehet a portálon, hanem kaszinózni is, amelyekhez szintén érhetőek el promóciók és akciók. Akik szeretik az élő nyerőgépes kaszinókat, azok itt találni fognak néhány igazán egyedi lehetőséget. A Bwin sportfogadásról pedig nem is nagyon tudom, hogy mit lehetne írni, hiszen minden megvan itt, amire csak gondolhatunk. Számtalan egyedi sportfogadási ajánlat mellett dedikált bukméker appot is használhatunk, amelyen keresztül pedig akár még élő közvetítéseket is nézhetünk.

Értékelés:
Széphegyi Marcell szerint:

bevallom, én még akkor fogadtam náluk, amikor még legálisak voltak Magyarországon. azóta valahogy náluk ragadtam. engem a foci érdekelt, abban mindig találok valami érdekeset, a legsokrétűbb piacokat itt találni és kimondottan ebben a sportágban szakosodtak. ajánlatok terén is sokkal komolyabbak. ha belegondolok, hogy egy Tippmix még mindig képtelen volt egy normális oldalt lefejleszteni, még mindig ég és föld a különbség a két oldal között, annyira nevetségesen gyenge oddsokat kínálnak ott. élő fogadásban is sokkal több opció van, mint a nagy magyar mammutnál, ahol még azt sem képesek megoldani, hogy ne fagyjon le időről-időre az egész oldal. úgyhogy marad a bwin, időnként a kaszinót is kipróbálom, de maradok a focinál, mert ott ismertem ki magam és mert a kezelőfelület bevált és ügyfélszolgálat is rendben van. lehet tanulni tőlük, kedves lóherék, hiába a csilivili oldal, itt még mindig tudják, hogy a fogadókat elsősorban a jó ajánlatok érdeklik.

Értékelés:
Havas Imre szerint:

Aki hatalmas bónuszokat akar, annak én nem javaslom a bwint. Mert ez a sportfogadás osztrák cég nem arról híres, hogy hozzád dobálja a bónuszokat. Viszont a fogadási ajánlata az jó, mert mondjuk csapatsport fő piacokon alacsony a margin, és ha van merszed, akkor a legkomolyabb rendszer fogadást is meg tudod a bwin-nél játszani magas téttel. Miért? Mert a buki nem fog lekorlátozni, mint sok angliai cég. A bwin osztrák, és én nem csalódtam bennük, de kaszinót, pókert soha nem játszom náluk, csakis sportfogadást és azt is meccs előttit, néha csak az élőbenit.

Értékelés:
Csizmadia Réka Vanda szerint:

Nem rossz oldal, én egy időben gyakran fogadtam rajta. Emlékszem, hogy a regisztrációban egy bemutató videó is segített, amit a Súgóban találtam meg. A párom nagy sportrajongó, tőle kaptam én is kedvet a játékhoz. Emellett én is szeretem a sportot, magam is kosárlabdázok, így engem elsősorban a kosármeccsek érdekelnek, de a teniszt is szeretem. Nagyon sokféle sportágat lehet választani a fogadáshoz, ahogy láttam. A kaszinó kérdések-válaszok oldala nagyon sokat segített az elején, sok hasznos információ van benne kezdőknek.

Értékelés:
Kovács Árpád szerint:

Sziasztok, épp nemrég nyertem a bwinnél egy nagyobb összeget, úgyhogy arra gondoltam, most írok. Régóta játszom a bukinál, és máshol is, de talán a legjobban itt, a bwinen tudom összeszedni a fogadáshoz tartozó infókat. Nem tudom konkrétumokat mondani, egyszerűen csak, úgy érzem, itt minden annyira kéz alatt van az oldalon, jól össze van állítva. A menüpontok logikus helyen vannak, nem kell semmit sem keresgélnem, ha valamire kíváncsi vagyok. Szerintem a jó oldalfelépítés, nagyon fontos egy fogadónak, úgyhogy gratulálok.

Értékelés:
Pintér Richárd szerint:

Üdv, ha megengeditek, élnék egy kis kritikával az oldalt illetően. Belépve a főoldalra, először arra gondoltam, hogy nem túl nagy a kínálat a sportfogadási részen, aztán jobban körbenéztem, és rá kellett jönnöm, hogy az első benyomásom nem volt helyes. És éppen ez a baj. Mivel én már egy ideje online fogadó vagyok, megvan az a rutinom, hogy mindig jobban körbenézek egy oldalon, és nem hiszek az első benyomásoknak. Azonban lehet, hogy más ezt nem teszi meg, és így elképzelhető, hogy ügyfeleket veszítenek. Igazából ez nem is inkább kritika, hanem egy jó tanács. Én tudom, hogy jó az oldal, de lehet, hogy mások tovább mennek, mielőtt erről meggyőződnének.

Értékelés:
Varga Barbara szerint:

Sziasztok, mindig is imádtuk a csajokkal a kaszinójátékokat, rengeteg oldalon játszunk, de azt hiszem ide térünk vissza a legszívesebben. Amikor először kattintottam, kicsit kuszának tűnt az oldal, de szerintem a kaszinós felület sokkal jobban meg van csinálva, engem pedig csak az érdekel. Megmondom őszintén bevonzott a bónusz, utána pedig már mindent ment a maga útján, ahogy ez lenni szokott. Mindannyian kellemes perceket, sőt órákat töltöttünk már itt, egy-egy blackjack vagy póker asztalnál. Csak így tovább.

Értékelés:
Kiss Krisztián szerint:

Sziasztok, eddig nem fordítottam nagy figyelmet a sportfogadásra, de a haverok rábeszéltek, hogy tegyek egy próbát. Odatévedtem az oldalra, és megtetszettek az itt nyújtott bónuszok. Még nem igazán ismerem ki magam a szorzók, és a fogadási piacok világában, de szerencsére sok segítséget kapok az oldalon lévő fórumokból, illetve az ügyfélszolgálat is mindig a segítségemre van. Nem is gondoltam volna egyébként, hogy ennyi meccsre lehet egy ilyen online irodánál fogadni. Szép a kínálat. Hálás vagyok, hogy megkönnyítik az első lépéseket.

Értékelés:
Beő Szilárd szerint:

Sziasztok, régen nem jártam az oldalon, nem igazán volt időm mostanában, de most újra megnéztem milyen bónuszokat kínálnak nekünk, játékosoknak. Úgy látom, azért megint kitettek magukért. Rálépve a menüre csak kapkodtam a fejem a sok-sok lehetőséget látva. Ezzel megint csak kedvet csináltak a játékhoz. Ahogy megfigyeltem, szinte minden fogadási területet megtámogatnak valamilyen bónusszal. Nemzetek Ligája, póker kezdőbónusz, kaszinóbónusz, egyszerűen tökéletes. Azért soroltam fel csak ezeket, mert ezek érdekelnek engem a legjobban. Igazából meg újra meg is jött a kedvem a sportfogadáshoz, és egy kis pókerhez is. Megnéztem az oldal használatát, és nem leszek elveszve, még ennyi idő után sem, a felület még mindig könnyen kezelhető. Korábban nem szerettem az élő fogadást, de szerintem most belevágok, sokkal több a lehetőség, és látom, hogy nagyon informatív a felület. Szerintem jó szórakozás lesz ebből is.

Értékelés:
Németh Nikolett szerint:

Régóta nagyon szeretem a blackjacket, és nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy mennyi élő asztal elérhető itt. Azt gondoltam, ez az, ami nekem kell, itt aztán kedvemre válogathatok. Tetszik a grafikai megvalósítás, láthatom a téteket, és hogy éppen melyik asztal szabad, anélkül, hogy rákattintanék, és elmenne egy csomó időm feleslegesen. Ha mindehhez hozzávesszük a mostani kaszinóbónuszt is, akkor azt kell mondjam, ennél nem is kell több. Ha éppen nincs kedvem élőben játszani, akkor is találok magamnak valamilyen játékot, nem kell attól tartanom, hogy unatkoznék, amikor van egy kis szabadidőm. Számomra ez az oldal nyújtja a tökéletes kikapcsolódást. A másik nagy kedvenceim a nyerőgépek, ráadásul a régieket imádtam, ezért külön öröm számomra, a kaszinón belül, a „classics” rész, itt megtalálom ugyanis a jól bevált, régi játékaimat.

Értékelés:
Király Tamás szerint:

Sziasztok. Nagyon szeretem az élő fogadást, mind náluk, mind pedig a többi online felületen. Egyszerűen ez az a fogadási típus, ami eléggé izgalmas, és változékony az én ízlésemnek. Nem vagyok az a tippmixes típus, hogy megrakok egy szelvényt, és várom az eredményt. Szeretek bent lenni a sűrűjében. Eléggé igyekszem követni a népszerű sportágakat, nagyjából képben is vagyok, főleg a focival, éppen ezért ez a felület nekem maga a kánaán. A felső sorban látom, hogy milyen sportágban, hány meccs folyik éppen élőben, és kedvemre kattinthatok bármelyikre, és fogadhatok. A fogadási szelvény nagyon informatív, mindent láthatok egy képernyőn, és egy kattintással elérem a vonatkozó statisztikákat is. Tényleg minden igényt kielégítő felület, látszik, hogy aki összeállította, tudta, hogy mit csinál. Végezetül azt kívánom, maradjanak ilyen profik, és vigyázzanak a minőségre. Köszönöm.

Értékelés:
Reményi István szerint:

Üdvözletem. Régen nagyon szerettem a nyerőgépeket, de sajnos ez a lehetőségem megszűnt, a közelben kaszinó sincs, egyébként azzal sem vagyok tisztába, hogy egyáltalán ott találnék-e ilyen gépeket. Szerencsére nem is kell ezen gondolkodnom, hiszen rátaláltam az online nyerőgépekre, és a bwin-re, ahol szerintem a legjobb kínálat van ezekből. Nem csak a régi típusú nyerőgépeket találtam meg itt, hanem teljesen újakat is, sőt a kínálat – ahogy megfigyeltem – folyamatosan bővül. Nagyon jók az ide vonatkozó kaszinóbónuszok is, mindig kihasználom őket, természetesen csak akkor, ha a feltételek adottak, de mint régi felhasználót, engem sem hagynak soha bónuszok nélkül. Ez is tetszik egyébként, hogy nekik nem csak az új ügyfél az ügyfél, hanem megbecsülik a régieket is. Sok helyen találkoztam ennek az ellenkezőjével sajnos. Folytassák csak így tovább, minden játékos nevében mondhatom, szeretjük az új játékokat, és az új akciókat is.

Értékelés:
Szilvás Tamás szerint:

Sziasztok. Nagyon sok funkcióját szoktam használni az oldalnak, de legtöbbször az élő fogadást használom. Nagyon jók a szorzók, és meccs közben nagyon jól változtatják őket, együtt élnek a játékkal, ha lehet ezt így mondani. Örülök neki, hogy a kis piros, és sárga nyilakkal jelölik az odds mozgásokat, ezzel nagyon sokszor megkönnyítitek nem csak az én, de szerintem minden élőben fogadó dolgát. Ez tényleg egy nagy segítség. Egyébként rendkívül átlátható ez a felület, nem kell keresgélnem a piacokat, minden ott van közvetlenül a szemem előtt. Máshol is fogadok élőben, de még sehol nem éreztem ezt a kényelmet, és magabiztosságot, melyet a könnyen átlátható menünek köszönhetek. Nagyon jó cucc. Tényleg. Külön köszönet a statisztikákért, és a könnyen elérhető tabelláért, így ugyanis egy kattintással megtudhatok mindent az adott meccsről, az erőviszonyokról, és a szemben álló csapatokról is. Elégedett vagyok a sportág választékkal is, én ezeken kívül nem szoktam másra fogadni.

Értékelés:
Hajnal Géza szerint:

Üdvözletem. Régóta az ügyfelüknek mondhatom magam, és mindig elégedett is voltam a szolgáltatásokkal. Annak ellenére, hogy a hűség hozzájuk köt, körülnéztem az online fogadási piacon, és meg kellett állapítanom, hogy ha nem is funkcióiban, de az oldal átláthatóságában egy kicsit el vannak maradva. Igazából más online irodák sportágkínálatain akadt meg a szemem először. Sokkal több elérhető sportágat, és bajnokságot találtam máshol. Terveznek ezen változtatni? Üdvözlőbónuszokban és promóciókban egyébként nagyon jók. Ezek nagyon dinamikusan változnak, követik az éppen zajló világversenyeket, úgyhogy ezzel semmi gond nincs. A fogadási szelvények használata nagyon egyszerű, még a kezdők is simán elboldogulnak vele. Higgyétek el ez nem minden online iroda esetében van így. Meg kell dicsérnem az oddsokat is, kellőképpen kedvcsinálók, és izgalmasak. Igazából csak így tovább, én maradok itt.

Értékelés:
Váczi Jenő szerint:

Már régóta elkötelezett vagyok az oldal iránt, hiszen megbízható és tapasztalt felületnek tartom. Eddig nem volt problémám a fogadásokkal és a kifizetésekkel sem. Egyedül a megjelenés, ami néha nekem gondot szokott okozni, mert nem mindig tudok eligazodni, hogy hol mit keressek. Ettől függetlenül a kínálat lehengerlő és mindig találok számomra izgalmas eseményeket. A tenisz fogadások az egyik kedvencem, mert itt remek piacokat találni, és a Grand Slamek alkalmával rengeteg fogadást lehet napi szinten megtenni, akár egy meccs keretein belül is.

Értékelés:
Takács Ciprián szerint:

Régen 40K-ig volt a kezdő befizetési bónusz, most már csak 20. Ajándék lónak ne nézd a fogát, de azért szebben mutatott az a negyvenezer. Az oldal kifogástalanul működik, mióta használom, az ázsiai hendikepet azért hiányolom, de nem fogok a kardomba dőlni, amiért nem elérhető. A kínálat bő, az oddsok közepesen jók, nekem egyelőre bevált a bwin.

Értékelés:
Hetyey Vilmos szerint:

Azért az elég bosszantó – főleg egy ekkora irodánál -, hogy még mindig nem elérhető az élő chat. Ez manapság azért a kicsiknél is megvan, szóval ez nálam egy rohadt nagy fekete pont. Teszem hozzá, a kinézete az oldalnak tényleg szép, engem viszont ez hidegen hagy.
A promóciók tényleg izgalmasak, ha nem is vagyok regisztrálva, azért mindig figyelem az aktuális bónuszokat, hátha meg tudnak győzni. Egyre inkább hajlok rá, hogy emiatt regisztráljak, de valamiért nálam fontos sarokkő az élő, magyar chat. Mert bármikor beüthet valami, és akkor csak e-mailben tudok velük kommunikálni…

Értékelés:
Bangó Imre szerint:

Nem hiszem hogy a bwin a legjobb manapság, de valahogy még mindig piacvezetőként tartják őket számon, azt meg nem a szél fújta össze. Szóval én ugyan még nem regisztráltam náluk, de most megadom az esélyt nekik. Az oddsokat több helyen is olvastam, hogy nem a legjobbak de cserébe olyan kombikat ígérnek, amilyeneket még sosem láttam. Hát, én bízom bennük, de a bónuszokat mindenhol ki szoktam használni, jól fog jönni az itteni is…

Értékelés:
Röjtey Sándor szerint:

Az oddsok a középmezőnybe tartoznak, ha valakit csak ez érdekel, akkor már most hagyja is a bwint. De ha más is számít, akkor adhat neki egy esélyt. Engem például nem csak a sportfogadási rész érdekel, hanem a kaszinó is, és itt van az egyik legjobb live szekció, pedig jó pár oldalt megnéztem már.
A kinézet tényleg baró, az egyik legszebb, emellett modern a dizájn, az egész oldal olyan egyszerű, mint az egyszeregy. A regisztrációnál sokat nyomott latba az egyszerű kifizetési metódus, meg hát nem mindegy, Skrillre, Netellerre, sőt még PayPalra is utalnak.

Értékelés:
Szabó Attila szerint:

Nekem is a bwin volt az első iroda, ahova regisztráltam, és ez az account a mai napig él. Nem tudok tőlük elszakadni, de nem is akarok. Nekem a legnagyobb előnye az oldalnak a mobil app, amiből lassan már mindegyik bukinak van, de szerintem egyik sem olyan egyszerű, szép és újító, mint a bwiné. Külön bírom az értesítéseket, amiket az alkalmazás küld, szerintem mindenkivel előfordult már, hogy kiment a fejéből, mikor kezdődik a meccs, amit meg akar fogadni.
Szerintem is vannak oldalak, ahol jobbak az oddsok, de az csak egy kis szelete a tortának. Szerintem.

Értékelés:
Wágner János szerint:

Valakinek pozitív, valakinek negatív, de a bwin azon kevés irodák közé tartozik, akik PayPalra is vállalják a kifizetést. Ez speciel nekem elég jól jött, ezzel tudtak magukhoz láncolni. Az egyik legkönnyebben kezelhető oldal, szép az oldal felülete, mellette széles a választék sportok és piacok terén egyaránt.
A nem túl népszerű sportokra is ugyanúgy fogadhatunk, mint a mainstream sportágakra, ez külön jó pont. Helyet kapott náluk az E-sport is, ez szintén. Összességében, nekem bejön, amit a bwin csinál, még tudnám sorolni a pozitívumokat, negatívum nálam – most – nincs is…

Értékelés:
Fazekas András szerint:

Sokat pókereztem anno náluk, de párhuzamosan azért a sportfogadást is űztem. Elképesztő, milyen részletességgel lehet megtervezni a szelvényed, szerintem az oddsaikkal sincsen semmi gond az égvilágon, és ahogy azt már többen is írták, tényleg nagyon sok király bónuszuk van. A húsvéti tojástörős játékot nagyon szerettem, gondolom, a jövőben is lesznek hasonlók.
Apró negatív kritikát is muszáj megfogalmaznom, ugyanis néha találok vicces fordításokat az oldalon, erre azért jó lenne jobban odafigyelni. Nálam 10*.

Értékelés:
Füzessy Gergő szerint:

Nem teljesen értem, hogy miért csak 20K a sport befizetési bónusz, amikor a kaszinó meg 50K. Ez az egy dolog, amit most negatívumként tudok felhozni velük kapcsolatban. Mellettük szól, hogy a meglévő ügyfeleiket is megbecsülik, és láthatóan az újakat is be akarják vonzani.
A kínálat tekintetében nincs különbség a többi nagyhoz képest, itt már elég nehéz újat mutatni. Az oddsaiknál vannak jobbak, azonban kárpótol az a tény, hogy egy régóta a szakmában levő irodáról beszélünk, tehát meg lehet bízni bennük.

Értékelés:
Kopcsándi Máté szerint:

Folyamatosan olvasni arról, hogy összehasonlítják a bwint a bet365-tel, pedig szerintem ez egy marhaság. Méghozzá jó nagy marhaság. Mindkét bukmékernek megvannak a maga előnyei (meg a hátrányai), én kifejezetten bírom mindkét bukit. A kaszinó részleg itt jobb, mint más fogadóirodáknál, persze meg lehet győzni az ellenkezőjéről. A fogadási lehetőségek széleskörűek, azonban az ügyfélszolgálat minőségén lenne mit javítani.
Lehet, hogy vannak hibái, de azok számomra olyan dolgokból fakadtak, amik amúgy sem érdekelnének túlzottan. 😊

Értékelés:
Hajdu Tibor szerint:

A sógorok fogadóirodája volt az első, amelyre regisztráltam, én velük találkoztam először. És annak is van már jó pár éve. Európa talán legismertebb irodája, vagy ha nincs igazam, hát a legjobb háromban biztos benne vannak.
Korábban csak a póker miatt regisztráltam, a fogadásokra később kaptam rá. Átlátható az egész oldal, még kezdőként is simán tudtam navigálni. A befizetés egyszerű, a kifizetések szintén simán mennek. A promócióikkal igazán betalálnak, és látszik, hogy a magyar felhasználókat a szívükön viselik.

Értékelés:
Bajnokok Ligája
felső