Bartos László | Frissítve:

ZulaBet sportfogadás – Dinamikusan fejlődő internetes bukméker

ZulaBet oldalán nem játszhatnak magyar játékosok!

Javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

A Zulabet azon online szerencsejáték és sportfogadás szolgáltatók közé sorolható, amelyek csak nemrégiben jelentek meg a piacon. A 2018-ban alapított internetes bukméker a Máltán bejegyzett Romix Limited tulajdonában van.

Mutass többet

Az MGA által kiadott működési engedéllyel rendelkező vállalat a Zulabet.com webhelyen a sportfogadás (hagyományos és élő) mellett egyéb szolgáltatásokat is nyújt: például legális online kaszinót és élő kaszinót.

A Zulabet oldalán való fogadás főként a kiemelkedően magas szorzók miatt ajánlható. De az is tény, hogy a netes bukméker a piaci átlagnál jóval nagyobb összegű bónuszokat és promóciókat nyújt, VIP rendszert működtet, valamint külső, független szabályozó hatáskört betöltő testületekkel is együttműködik, és a webhelye még magyar nyelvű felhasználó felülettel is rendelkezik.

Mindez pedig bőségesen elegendő ok ahhoz, hogy a hazai játékosokkal is megismertessük a máltai cég fogadóirodáját, amelynek – ahogy mondani szokás – „a tojáshéj még a fenekén van”.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
ZulaBet
1.0

 • Fogadás e-sportokra
 • 24/7 rendszerű élő cseten
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Engedélyezett
 • Malta

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill

Kezdjük a legfontosabb dologgal, azaz a működési engedéllyel

A Zulabet webhely tulajdonosa jelenleg a Romix Limited. A cég Máltán került bejegyzésre 2018-ban (licenc szám: MGA/B2C/486/2018, licence típusa: B2C - Gaming Service Licence). Természetesen a Romix Limited székhelye is az EU szerencsejáték fellegvárának számító szigetországban található a következő címen: 27/28, Triq Torri Wejter, Birkirkara., BKR 4730, Malta. A Zulabet.com webhelyén az eCOGRA logója is fent van, ami azt jelzi, hogy a Zulabet, korrekt, az eCOGRA által bevizsgált és jóváhagyott online szerencsejáték szolgáltató.

Emellett az index oldal láblécén a szerencsejáték-függőségben érintettek számára segítséget nyújtó GamCare, és a BeGambleAware szervezet logói is megtalálhatók. Mindez arra utal, hogy a Zulabet komolyan veszi felelősségteljes szerencsejáték-szervezést, és mindent megtesz annak érdekében, hogy hathatós segítséget nyújtson azon felhasználóinak, akik ilyen jellegű problémákkal küszködnek.

ZulaBet jellemzők

🏆 ZulaBet Nem verifikált
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 5,000Ft

A Zulabet sportfogadás szolgáltató webhelyének elérése – egyelőre problémamentes

Amikor a cikk megírását megelőzően célba vettük a bukméker iroda webhelyét, arra számítottunk, hogy az eléréséhez valószínűleg szükségünk lesz valamilyen Zulabet alternatív link bevetésére is. De őszinte meglepetéssel konstatáltuk, hogy a Zulabet sportfogadás szekciója, és a webhely egyéb részlegei is egy-két szekundum alatt betöltődtek a normál URL-ről (https://zulabet.com/hu/) bármiféle probléma nélkül. Ebből kifolyólag nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy neked sem lesz szükséged (egyelőre) Zulabet alternatív link használatára, hogyha végül úgy döntesz, hogy ennél az operátornál nyitsz számlát.

Még egy „apróság”. Mivel biztosra akartunk menni, természetesen azt is kipróbáltuk, hogy a Zulabet regisztráció is megoldható-e Zulabet alternatív link nélkül, avagy sem. Nos, örömmel jelenthetjük, hogy a számlanyitás sem jelent jelenleg gondot, ha a hivatalos webcímről nyitod meg a Zulabet sportfogadás oldalát, vagy a webhely egyéb szekcióit (pl. kaszinó, élő kaszinó). Azaz a felhasználó fiók létrehozást követően, a Zulabet belépés gombja révén a platform szolgáltatásaink, funkcióinak mindegyike a rendelkezésedre fog állni.

Zulabet regisztráció – kétperces, pár kattintásos számlanyitás

Néhány évvel ezelőtt, ha az ember számlát akart nyitni egy bukmékernél vagy online kaszinónál, akkor jó sokáig el kellett bíbelődnie vele. Ugyanis egyrészt vércsoportján kívül szinte minden infót meg kellett adnia, másrészt a külföldön bejegyzett fogadóirodák csupán elenyésző hányada rendelkezett magyar felhasználói felülettel.

Odinnak, Thornak, vagy a jó ég tudja melyik istennek hála, a helyzet azóta gyökeresen megváltozott, így a felhasználói fiók nyitása manapság már csak perceket vesz igénybe. A Zulabet regisztráció esetében sincs ez másként, így számlanyitás procedúrája, szélsebesen lezavarható.

Íme a szükséges lépések A-tól Z-ig:

Zulabet kétperces számlanyitás
Zulabet: számlanyitás – kattints ide a lenyitáshoz

Az elektronikus levélben kapott linkre kattintva tudod megerősíteni a számlanyitási / regisztrációs szándékod. Amennyiben ez megtörtént, akkor az asztali gépes weboldalon (vagy a mobil oldalon) a Zulabet belépés gombjára kattintva már be tudsz lépni a frissen nyitott felhasználói fiókodba. Azon pedig ne lepődj meg, hogy pár percen belül egy olyan levelet is kapsz majd az operátortól, amiben a Zulabet bónusz ajánlataira hívja fel a figyelmed a szolgáltató. A Zulabet regisztráció esetében ennyi az annyi. És ha a fentiek alapján hajtottad végre, akkor biztos, hogy minden flottul ment!

A Zulabet magyar ügyfelei számára jelenleg biztosított fizetési módok

A Zulabet sportfogadás platformja, és úgy általában a webhely egésze meglehetősen alapszintű, egyszerű dizájnt mondhat magáénak. Ezért, amikor a Zulabet magyar felhasználói esetében elérhető fizetési módokat akartuk szemügyre venni, eltartott egy ideig mire rájöttünk, hogy a jobb felső sarokban, a felhasználói név mellett lévő fehér hátterű gombra kell ehhez rákattintani.

De végül is a lényeg, hogy az „erőfeszítéseinket” siker koronázta, és így górcső alá vehettük a befizetésekhez és kifizetésekhez rendelkezésre álló opciókat.

A fenti opciók mindegyike teljesen biztonságos, és a webszájtra való bejelentkezést követően bármikor használható (a mobil oldal esetében is) egyenleg felöltésre. Ami a kifizetéseket illeti ugyanezek az opciók használhatók a lebonyolításukhoz A Neosurf és Rapid Transfer kivételével. A pénzügyi tranzakciók lebonyolításakor az operátor nem számít fel külön költséget.

A befizetések és a kifizetések esetében a megengedett minimális összeg 10 €, vagy ezzel az összeggel egyenértékű egyéb valuta. A befizetések esetében egy tranzakcióval maximum 5000 €-ot tölthet fel a felhasználó a belső egyenlegére. A kifizetésekre jelenleg havi limit van megadva: 10 000 € / hónap. Az alternatív kifizetési opciók rendszerint 24 belül végrehajtásra kerülnek, viszont a kártyás opciókat választó ügyfeleknek akár 3-5 napot is kell várniuk a pénzük / nyereményük kifizetésére.

Rendhagyó kialakítású címlap, jól strukturált szekciók, bárhonnal elérhető élő chat funkció

A Zulabet sportfogadás szolgáltató asztali számítógépekre készült webhelyének nyitóoldala eléggé rendhagyó dizájnnal rendelkezik. Ugyanis címlap egészét egy hatalmas méretű képekből összeállított slider-szerű középső „menü” uralja, amivel elnavigálhatunk a Zulabet sportfogadás, kaszinó, illetve élő kaszinó részlegébe. A látvány lejjebb görgetve sem kellemesebb, és azt a gondolatot kelti az emberben, hogy az operátor dizájnereinek elgurulhatott a gyógyszere, amikor összeállítottak a főoldal elemeit. De, hogy ne csak a negatívumokat tegyük szóvá, azt is fontos megjegyeznünk, hogy az egyes szekciók (sport, élő fogadás, virtuális, kaszinó, élő kaszinó)) saját, különálló oldallal rendelkeznek.

Ezek ugyan magukon viselik a címlap bizonyos stílusjegyeit, de legalább jól áttekinthetők, megfelelően strukturáltak, és a funkcionalitás esetében sincs velük különösebb gond. A rendszer nagyon gyorsan működik, aminek köszönhetően az oldalbetöltések és az átirányítások villámgyorsak. Ami még „pluszként” megemlítendő, a Zulabet sportfogadás részlegében, és a webhely egyéb szekcióban is rendelkezésre áll az online chat funkció. Ennek a használatával néhány percen belül fel tudjuk venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálat szakembereivel (az oldalak jobb alsó sarkában lévő chat-ikonra kattintva lehet elérni ezt a funkciót).

A Zulabet bónusz és promóciós ajánlatok, VIP tagság és miegymás

100%-os első befizetési Zulabet bónusz sportfogadáshoz

Zulabet ingyenes fogadás
Zulabet sportfogadás bónusz

Ennek, a piaci átlaghoz képest bőkezűnek számító Zulabet bónusz ajánlatnak az igénybevételével akár 33 ezer Ft-nyi bónusz pénzhez juthatsz hozzá. Természetesen, a maximális bónusz összeget csak akkor kapod meg, hogyha fillérre pontosan ugyanennyit fizetsz be a belső egyenlegedre az első befizetésedkor. Ez a Zulabet bónusz akár már 6 ezer Ft befizetésével is igényelhető.
A megforgatásába csak az olyan fogadások számítanak bele, amelyek esetében a nyereményszorzó (odds) legalább 1.50x-os.

A bónuszra való jogosultság megszerzéséhez a felhasználónak az első befizetéskor befizetett pénz teljes összegét felhasználva kell fogadást / fogadásokat kötnie (legalább egy alkalommal és min. 1.50-ös odds-szal). Mindez kifejezetten jól hangzik, viszont sajnos azok a felhasználók, akik Skrill, vagy NETELLER használatával töltik fel első alkalommal az egyenlegüket, nem jogosultak a sportfogadás üdvözlő bónusz igénybevételére.

100%-os Zulabet bónusz a kaszinó játékok fanatikus rajongóinak

Zulabet kaszinó bónusz opciók
Zulabet kaszinó bónusz

A bónuszhoz az operátor 200 ingyenes pörgetést is ad, amit 20-asával ír jóvá a játékos felhasználói fiókjában 10 napon keresztül, azaz naponta 20 ingyenes pörgetéshez lehet hozzájutni. A kaszinós üdvöző bónuszra 30x-os megforgatási követelmények vannak érvényben.

A megforgatásakor (amikor bónusz pénzben játszol) a megengedett maximális tétösszeg fogadásonként 2000 Ft. A bónusz megforgatási feltételeit a játékosnak tíz napon belül kell teljesítenie, ami azért eléggé húzós (más szolgáltatóknál erre rendszerint egy egész hónapot biztosítanak). Emellett fontos azt is figyelembe venned, hogy számos játék egyáltalán nem számít bele a bónusz megforgatási feltételeinek teljesítésébe.

Illetve azok a felhasználók nem vehetik igénybe a kaszinós üdvözlő bónuszt, akik az első befizetésüket Skrill, vagy NETTELER használata révén hajtották végre. Az említettek mellett még számos felhasználási feltétel vonatkozik erre a speciális ajánlatra, ezért, ha ránk hallgatsz, akkor alaposan átolvasod a vele kapcsolatos összes infót az operátor weboldalán.

Zulabet VIP tagság

Zulabet VIP
Zulabet VIP

Azok a felhasználók, aki lojálisak az oldalhoz, és folyamatosan, aktívan játszanak rajta előbb vagy utóbb a VIP tagság előnyeit is élvezhetik. A Zulabet esetben a VIP tagság egy 5-szintű jutalmazási rendszert takar.

Minél magasabb szintet érsz el a VIP tagságon belül (Kezdő, Amatőr, Profi stb.), annál kedvezőbb speckó ajánlatokat kapsz, és különleges szolgáltatásokat is biztosítanak számodra (pl. saját személyi számlamenedzsert, magasabb havi kifizetési limiteket, kedvezőbb cash-back opciókat, és kiemelt ügyszolgálati támogatást).

Néhány gondolat az egyéb Zulabet promóciók kapcsán

A máltai székhelyű szerencsejáték szolgáltató webhelyén temérdek egyéb, kifejezetten jónak mondható promóció is elérhető mind a sportfogadás, mind az online casino játékok kedvelői számára. Ezért kifejezetten érdemes bizonyos időnként megtekinteni, hogy mi is pontosan a fogadóiroda aktuális promóciós ajánlata a már meglévő ügyfelei számára.

Fogadási piackínálat mérkőzés előtti és élő fogadásokhoz

A Zulabet esetében a Labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong, és a röplabda számít igazán kiemelt sportnak. Ebből adódóan ezekhez a sportágakhoz áll rendelkezésre a legtöbb fogadási piac (pl. a focinál 1X2, dupla esélye, alatta / felett piacok, félidőre vonatkozó piacok, hendikepes piacok, melyik csapat szerzi az első gólt, gólok pontos száma stb.).

A fogadási ajánlatban szereplő, viszont kisebb mértékű népszerűséggel bíró sportokhoz természetesen valamivel kevesebb fogadási opció közül lehet választani. És legyen szó akár meccs előtti, vagy élő fogadásokról, pl. a floorball, a krikett vagy a darts meccseknél rendszerint csak az alapnak számító végső győztes, és vagy az 1X2 piacon lehet fogadni. De ugyanez mondható el a bandy, és a biathlon esetében.

A Zulabet sportfogadás részlegének sportág kínálata

Az online bukméker egyik fő erőségei közé tartozik, hogy meglepően széleskörű választékot nyújt az ügyfeleinek a fogadható sportok / sportágak tekintetében. Ezért a buki netes platformján, a fentebb már említettek mellet olyan sportokra is fogadhatsz pre-match jelleggel vagy akár élőben is, mint például a strandröplabda, a női biatlon, az ökölvívás, az ausztráli foci, a futsal, az MMA, a rögbi, a snooker, a síugrás, a squash, az asztalai tenisz, illetve a mostanság egyre népszerűbb e-sportok.

Ráadásul, hogyha már unod az igazi sportágakra való fogdásokat, akkor próbára teheted a szerencséd a Virtuális Sport részlegben, ahogy egyebek mellett virtuális focimeccsekre, lóverseny futamokra, agárversenyekre, teniszmeccsekre, és kosárlabda meccsekre tehetsz fogadásokat. De mivel ezek mindegyike szoftveralapú, ezért ne feledd, hogy az, hogy nyersz-e éppen, vagy sem, csakis Fortunán múlik.

Élő fogadás funkció, odds-ok, és élő videó közvetítés funkció

A Zulabet sportfogadás oldalán lévő élő fogadás szekcióban szó szerint az összes népszerű sportág eseményire lehet fogadásokat tenni. A piackínálat az esetükben eléggé jónak mondható, és az kimondottan magas szorzóknak köszönhetően, a megfelelő tudás / tapasztalat birtokán korrekt, rentábilis profithoz is juthatunk. Az élő fogadás szekcióban a populáris sportokhoz kötődő top sportligák összes fontos eseménye szerepel, legyen szó akár labdarúgásról, kosárlabdáról, kézilabdáról vagy jégkorongról.

Az élő fogadás szekcióban a soron következő sportesemények időrendi sorrendben vannak megjelenítve, a legnépszerűbb piacok, és a különböző piacokhoz kínálat (aktuális) szorzók társaságában. A jobb oldali menüben, a listán található összes olyan sportnál fel van tűntetve az „ÉLŐ ADÁS” gomb is, amelyhez élő, szoftveralapú virtuális videószerű mérkőzés „kommentár” érhető el. Ez sajnos egyáltalán nem pótolja a Live Stream, azaz az élő mérkőzés közvetítés funkció hiányát. Emellett azt vettük észre a webhely tesztelése során, hogy egyelőre a cash-out funkció sem áll a felhasználók rendelkezésre.

A Zulabet mobil platformja – mobilbarát funkcionális oldal

A Zulabet mobil készülékekkel baráti viszonyt ápoló weboldala meglehetősen hasonlít a fő, asztali gépekre optimalizált webszájthoz. Az előnyei közé sorolható, hogy jól áttekinthető, minden fontos funkcióval rendelkezik, és a szerencsejáték szolgáltató kínálatában lévő egyéb termékek (casino, élő casino) is gond nélkül használhatók vele. Emellett az sem mellékes, hogy a mobil oldalt használva is felvehető a kapcsolatot a cég ügyfélszolgálatával (pl. a 24/7 rendszerű élő cseten).

A baloldalon lévő slider-szerű menü révén pedig bármikor és bárhonnan tud az ember hagyományos, valamint élő fogadásokat kötni a buki által biztosított piacok bármelyikén. Ami viszont komoly negatívum a Zulabet rendszeréhez jelenleg semmilyen mobil applikáció nem érhető el a népszerű platformokhoz (Andorid, iOS). És ezek hiányában az okostelefonokkal, táblagépekkel rendszeresen fogadó honfitársaink egyelőre kénytelenek beérni a mobil weboldallal.

Néhány szóban a rendszerhez használt biztonságtechnikai megoldásokról és a felhasználók adatainak védelméről

A Zulabet maximálisan bizalmasan kezel miden, az oldalon regisztráló felhasználók által megadott információt és adatot. Azaz a cég az ügyfeleinek személyes adatait szigorúan bizalmasan kezeli, így azok semmilyen körülmények esetén nem kerülhetnek egy harmadik fél birtokába.

Emellett azt is fontos megemlíteni, hogy a Zulabet a legújabb biztonságtechnológiai megoldásokat alkalmazza úgy hardveres, mind szoftveres (TLS 1.2 internetes biztonság kommunikációs protokoll & SSL) téren. Az utóbbi technológia megoldás pedig teljes körű védelmet nyújt a személyes adatok online továbbítása esetében.

Ügyfélszolgálat elérhetőségei és minősége

A fogadóiroda ügyfélszolgálatával többféle módon is fel lehet venni a kapcsolatot: az oldalon megadott ügyfélszolgálat telefonszámon és e-mail címen, valamint a 24/7 rendszerben működő valós idejű online chat révén. A cég munkatársai viszonylag gyorsan negálnak a megkeresésekre (főként az online csetes opció használata esetén), és az ügyintézés sorén szakszerűen, valamint rendkívül udvariasan teszik a dolgukat.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
ZulaBet
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Triq Torri Wejter, Birkirkara
Titkosítási tanúsítvány
Sectigo SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
+3680088233
Anyavállalat
Romix Limited
Engedély
MGA/B2C/486/2019
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
eCOGRA
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GemCare, GambleAware
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Zulabet csupán nemrégiben jelent meg az online szerencsejáték piacon. Viszont más, újonnan alapított fogadóirodákkal ellentétben EU-s (máltai) működési engedéllyel, és eCOGRA tanúsítvánnyal is rendelkezik. Emellett a szolgáltató elkötelezett a felelősségteljes-szerencsejáték biztosításának tekintetében is. És azok számára többféle opciót kínál (session limit, befizetési limit, önkizárás), akiket érint ez az igen komoly probléma.

A Zulabet által kínálat bónuszok jónak mondhatók, a szorzók igen magasak, a fogadási kínálatban temérdek izgalmas sporteseményre lehet napi szinten, többféle piacon fogadást kötni, és az élő fogadás funkció is elérhető. Ugyanakkor az is igaz, hogy a cég jelenleg nem rendelkezik natív mobil alkalmazással, és egyelőre nem nyújt Live Stream funkciót az ügyfeleinek.

GYIK

Annak érdekében, hogy igazi pénzes fogadásokat tudj kötni a Zulabet oldalán mindenféleképpen szükséged lesz egy felhasználói névre és egy jelszóra, amelyek révén be tudsz lépni a webhelyre. Ezekre pedig csakis oly módon tudsz szert tenni, hogyha számlát nyitsz az online sportfogadás szolgáltató oldalán. A számlanyitást a desktopos (PC, Laptop) és a mobil készülékes platformon is lerendezheted mindössze néhány perc alatt. Ezután pedig csak igazolnod kell a személyazonosságod és a lakcímed.

Amennyiben nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail az általad megadott e-mail címre, akkor első körben annak kell utána nézned, hogy a regisztrációs űrlapon jó e-mail címet adtál-e meg, vagy sem. Ha az általad megadott e-mail cím stimmel, akkor érdemes alaposan körülnézned az e-mail fiókodba, mert szolgáltatótól függően előfordulhat, hogy a visszaigazoló e-mail a Spam mappádban kötött ki. Ha sehol nem találod, akkor vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálat munkatársaival.

Bármilyen pénzügyi tranzakcióról is legyen szó, legelőször is be kell jelentkezned az Zulabet weboldalára a felhasználói neveddel és a jelszavaddal. Ezt követően – ha pénz szeretnék befizetni a játék számládra – válaszd ki a „Befizetés” aloldalt, majd ezután pedig azt a fizetési módot, amelyet használni kívánsz a pénzbefizetésez. Amennyiben reklámblokkolót is használsz a böngésződben, kapcsold ki a Zulabet webszájtján, mivel előfordulhat, hogy akadályozni fogja az oldal funkcióinak működését.

Elöljáróban annyit, hogy érdemes a probléma „elébe menni”, és a regisztrációt követően egy biztonságos helyre feljegyezni a jelszavadat (pl. elmentheted kép formájában is egy egyszerű screenshot-tal).

Abban az esetben, ha elfelejtetted a Zulabetes jelszavadat, akkor használd a „Jelszó emlékeztető” funkcióját a weboldalnak: kattints rá a „Elfelejtett jelszó?” linkre; írd be a regisztrációnál korábban megadott e-mail címed; kattints a „Küldés” gombra. Ekkor kapni fogsz egy e-mailt, amely révén helyre tudod majd állítani a jelszavadat.

Tény, hogy a Zulabet GYIK részlegében csupán néhány alapvető kérdésére van megadva a válasz. Ezért bizony könnyen megeshet, hogy olyan kérdésed adódik (vagy problémád akad), amely esetében csak az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel révén kaphatsz választ. Ilyenkor az a legcélszerűbb, hogy ha a webszájton található valós idejű online chatet használod. Mivel ezen keresztül perecek alatt eléred a Zulabet egyik szakemberét, aki készségesen áll a rendelkezésedre.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Bajnokok Ligája
felső