Bartos László | Frissítve:

Zulabet mobile app – A bukméker mobil platformjának áttekintése

A Zulabetnek neve kifejezetten ismerős lehet mindazon hazai játékosoknak, akiknek a „retrós”, papír-alapú sportfogadás helyett inkább az online változat felé húz a szívük.

Mutass többet

A Romix Ltd érdekszférájába tartozó máltai bukméker több szempontból is érdekes lehet a magyar sportfogadóknak. Ugyanis az MGA-s működési engedéllyel bíró fogadóiroda portfóliója kimondottan széleskörű.

Mivel temérdek piacon fogadhatunk az összes népszerű és kisebb sportág mérkőzéseire (akár élőben is), és a magas szorzóknak köszönhetően a fogadási stratégiák alkalmazói esetében is ideális feltételeket kínál a buki. Viszont ezen cikkünknek nem az a célja, hogy ódákat zengjünk az operátorról, hanem az, hogy a Zulabet mobile platformját célkeresztbe véve, töviről hegyire bemutassuk azt.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
ZulaBet
1.0

 • Fogadás e-sportokra
 • 24/7 rendszerű élő cseten
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Engedélyezett
 • Malta

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Malta
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Malta

Zulabet mobil elérhetőség – Mit nyújt ezen a területen az operátor?

Először is fontosnak tartjuk felhívni rá a figyelmet – az esetlegesen felmerülő kételyek eloszlatása végett –, hogy az operátor mobil platformját használva is ugyanolyan szintű biztonságot élvezhetsz, mint amikor a desktoposat használod, a Zulabet mobil elérhetőség megoldásai helyett. Emellett az is szót érdemel, hogy a maximális szintű biztonság garantálása mellett, a Zulabet mobile platformon is ugyanazokat a prémium minőségű szolgáltatásokat nyújtja a magyar ügyfeleinek, mint a hazánk határain túl élőknek.

Azaz semmilyen hátrányos megkülönböztetés nem érhet csak amiatt, hogy a bukméker kelet-közép-európai ügyfele vagy. A fogadóiroda számára a felhasználói egyformán fontosak – függetlenül a lakóhelyük / tartózkodási helyük szerinti országtól – és a hab a tortán, hogy a Zulabetnek a mobile platformjához a magyar nyelvi támogatás is biztosított.

Ennek köszönhetően pedig anélkül tudsz fogadni az okos telefonoddal vagy a tableteddel online, hogy mindehhez be kéne vetned az idegen nyelvtudásod (már amennyiben rendelkezel angol vagy egyéb idegen nyelvismerettel).


Zulabet alkalmazás – Már feltűnt a látóhatáron!

Ha őszinték akarunk lenni, akkor egyvalamit felróhatunk azért a kiváló fogadási ajánlatokat, hatalmas bónuszokat és remek promóciókat kínáló bukmékernek, ami nem más, mint a Zulabet alkalmazás hiánya. Ugyanis bármennyire is furcsán hangzik, de a szakmailag széles körben elismert, prominens Romix Ltd. cégnek a vezető brandjéhez egyelőre a vállalat még nem adott ki natív Zulabet app verziókat. Ebből adódón egyelőre sem Zulabet iOS app, sem pedig „robotos” – azaz Zulabet Android app – nem lelhető fel a sportfogadás bukméker mobilos megoldásai között.

Nemrégiben kapcsolatba léptünk az operátor ügyfélszolgálatának szakembereivel azon okból kifolyólag, hogy ugyan árulják már el, lesz-e egyáltalán Zulabet mobil alkalmazás letöltés lehetőség vagy sem a közeljövőben? Kérdésünkre azt a választ kaptuk, hogy a cég informatikai részlegénél már dolgoznak az applikáción.

ZulaBet
ZulaBet Android app

És ha minden igaz, akkor belátható időn belül napvilágot fog látni egy Zulabet app Android apk (ezt a webhelyről letöltve lehet majd telepíteni), valamint egy iOS-es natív alkalmazás is, amit pedig az „almás” készülékek tulajdonosai az App Store-ból tudnak majd megszerezni. Természetesen a jövőbelátás mágikus adottságával mi sem rendelkezünk, ezért hajszálpontosan nem tudjuk megmondani, hogy ténylegesen mikorra válnak a bukméker ügyfelei számára elérhetővé a Zulabet mobile fájlok.


Zulabet app letöltés – Mennyire biztonságos ez a megoldás?

Többekben él az a tévhit – főként az Androidos sportfogadás appok kapcsán –, hogy ezek letöltési biztonsági kockázatot rejt magában. Ugyanis az appokat nem a Google Play áruházból, hanem egyéb forrásból – az adott bukméker mobil webhelyéről lehet az esetek túlnyomó többségében beszerezni. És ugyebár, ha az ember egy „nem Google Play-es” appot akar telepíteni, akkor előzetesen az adott készüléken engedélyezni kell a külső forrásból származó applikációk letöltését / telepítését, amiből adódóan egyesekben felmerül, hogy az ilyen megoldás biztonságos-e vagy sem.

Nos, a „tudomány” jelen állása szerint, ha egy adott sportfogadás applikációt (Androidosat) az azt kiadó bukméker hivatalos oldaláról szerezed be (töltöd le, illetve telepíted), akkor a „gyári” apphoz jutsz hozzá, amit a cég fejlesztő készítettek, és ebből kifolyólag semmiféle biztonsági kockázatot nem rejt magában a használata.

ZulaBet
ZulaBet iOS app

Természetesen ez az összes általunk ajánlatott fogadóiroda mobil appja esetében igaz, és amennyiben az Android Zulabet app letöltés elérhető lesz, akkor nem kell amiatt aggódnod, hogy a cég gyári alkalmazása bármiféle kárt tesz a mobiladban, tábla gépedben. Ami pedig a Zulabet iOS app változatát illeti, azt eleve csak az App Store-ból tudod majd biztonságosan beszerezni, amihez értelemszerűen az Apple ID-ra is szükséged lesz.


A Zulabet mobile webhelyének egyedi sajátosságai

Amennyiben nem ennél a fejezetnél kezdted el a cikk olvasását, akkor nyilván tisztában vagy azzal, hogy egyelőre nem áll a cég ügyfelei rendelkezésére Zulabet alkalmazás (remélhetőleg már nem sokáig leszünk kénytelenek nélkülözni). Viszont a mobil sportfogadás kedvelőinek addig sem kell az asztali gépes / laptopos megoldásokra szorítózniuk, köszönhetően a remekbe szabott Zulabet mobile webszájtnak.

Természetes tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a mobilos sportfogadás hazánkban még nem olyan népszerű, mint Magyarország határaitól nyugatra. Viszont az is igaz, hogy az egyre fejletettebb (és nagyobb kijelzője) okos kütyük térnyerésével már „itthon” is egyre többen vannak (főként a fiatalabb generáció képviselői közül), akik a desktopos fogadások kötéséről átnyergelnek a mobil sportfogadásra legyen szó pre-match vagy élő fogadások mobilon történő megtételéről.

A Zulabet mobile webszájtja pedig pontosan azt tudja, amit manapság az ember elvár egy komoly bukméker mobilos platformjától: könnyű navigáció, gyors működés, felhasználóbarát dizájn, és a többi. Értelemszerűen minden fontos funkciót is beépítettek a mobil-barát weboldalba, így a számlanyitás, bankolás, bónusz igénylés, valamint az operátor olyan egyéb termékei, mint a casino is használható vele.


Konklúzió

Remélhetőleg ebből a cikkből sikerült annyi új ismeretet magadba szívnod, ami megadja a kezdő löketet ahhoz, hogy belevágj a mobil sportfogadásba. Ugyanis, ha belegondolsz a mobileszközöké a jövő (a neves gyártók manapság már évente több okostelefon szériával is kijönnek, és akár már az újabb típusú okos órákkal is lehet fogadni online).

Ezzel a ténnyel bukmékerek is tisztában vannak, aminek valamikor a nem is oly távoli jövőben könnyen meglehet, hogy az lesz az eredményi, hogy a desktopos sportfogadás háttérbe szorul, mivel a cég nagyobb hangsúlyt fektetnek majd az egyre fejlettebb, „mindent tudó” mobil megoldások életre keltésébe.

Ha most tippelnünk kéne, úgy véljük, hogy biztos, hogy ez az operátor is azon bukik közé fog tartozni, amelyek nem vésznek majd el a múlt ködében. És arra is mérget mernénk venni, hogy a mobil webhely kiegészítéseként az appok kiadása sem sokat vártat már magára. Mindent egybevetve biztos lehetsz benne, hogy nem teszel rossz lóra, ha a Zulabetnek a mobile platformjára teszed a voksod, mivel gyakorlatilag nincs olyan sport, vagy sportesemény, amire ne tudnál ennél a bukmékernél mobillal is fogadást tenni.

GYIK

Természetesen igen. De nem érdemes 4.5 colos kijelzősnél kisebb képernyőjű mobilt használnod, mivel a felhasználói élmény ez esetben nem lesz az igazi.
A Zulabetnek a sportfogadás kezdő bónuszát mobilon regisztrálva is igényelheted. Viszont kifejezetten olyan bónusz, ami csak mobilos ügyfelek részére érhető el, jelenleg nem szerepel a bukméker „repertoárjában”.
Amikor elérhető lesz a Zulabetnek a mobil appja, akkor a letöltés előtt ellenőrizd (Androidos készülék esetében) a telefonod / táblagéped beállításait. Ugyanis előfordulhat, hogy azért nem tudod letölteni az appot, mert a külső forrásból származó applikációkat nem engedélyezi a készülék (ilyenkor módosítani kell a beállításokon).

Még több fogadási app

UEFA Euro 2024
felső