Bartos László | Frissítve:

22Bet virtuális sportfogadás - Játssz az egyik legjobb magyar bukmékernél

Ez az írásunk amolyan 22Bet virtuális fogadási útmutató, ezért kifejezetten csak egy témára fókuszálunk benne, ami nem más, mint a Magyarországon roppant népszerű 22Bet V-sport termékének teljeskörű bemutatása.

Mutass többet

Ha komolyan érdeklődsz a virtuális sportfogadás iránt, és / vagy szeretnéd a már meglévő tudásod, tapasztalataid egy olyan bukmékernél kamatoztatni, amely nem csak megbízható, hanem még a 22Bet virtuális fogadási app megoldását is biztosítja, akkor mindenképp érdemes tovább olvasnod.

De abban az esetben is kár lenne kihagyod ezt a cikket, ha korábban még soha nem volt dolgod egyik bukméker V-sport termékével sem. Mivel könnyen meglehet, hogy az irományunk végére érve megjön a kedved ahhoz, hogy próbára tedd a szerencséd az online fogadás egyik legújabb ágában is!

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 45,000Ft
22bet
4.5

 • Élő sportesemény közvetítés
 • Fogadás különböző e-sportokra
 • Népszerű kriptovaluták használata
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • egba

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • bitcoin
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • egba
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • bitcoin
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • egba

22Bet virtuális sport ajánlata magyar online játékosoknak

A 22Bet fogadóirodájáról elmondható, hogy Magyarországon ugyanolyan magas színvonalú online fogadás és szerencsejáték szolgáltatásokat nyújt, mint a világ bármely egyéb pontján. A bukmékerként és casino üzemeltetőként is tevékenykedő operátornak a virtuális sportok terméke is jelenleg az egyik legjobb a piacon. Hogy mire alapozzuk ezt a véleményünket?

Virtuális sportok minden mennyiségben, több providertől a 22Betnek a magyar nyelvű oldalán

Íme a válaszunk: a bukmékerek, szerencsejáték és online fogadás oldalak legtöbbjénél rendszerint csak egyetlen szoftverfejlesztő cég virtuális játékai találhatók meg. Viszont a 22Betnél nyolc fejlesztő kínálatából lehet válogatni: Golden Race, Leap Gaming VS, Global Bet, NSOFT, Kiron Interactive, Virtual Generation, Komplex Bet, 1X2 VIRTUALS.

Ha az ember belegondol, ez már-már zavarba ejtően sok játékot jelent. Viszont a minden képzeletet felülmúló felhozatalnak megvan a maga „varázsa” is, hiszen, ha egy adott fejlesztő játékai nem tetszenek, akkor egy elég kattintás, hogy tovább lapozz.

A következő fejezetekben az vesszük át, hogy a 22Bet V-sport termékéhez a szolgáltatók, szoftverfejlesztő cégek / „beszállítók” egészen pontosan milyen játékokat biztosítanak.

A Golden Race kínálata - Több tucatnyi 22Bet virtuális sport

Több, mint 30 virtuális játék a Golden Race kínálatában

A 22Bet V-sportfogadás részlegének egyik „ékköve” a Golden Race szoftverfejlesztő vállalat által nyújtott virtuális játékokból álló termékpaletta, amely nem kevesebb, mint 40, teljesen egyedi játékot foglal magába. A kínálatban egyebek mellett labdarúgásra, lovas sportokra (ügetőverseny, sprint, díjugratás), motorsportokra (superbike motorkerékpár, motocross verseny), valamint labdarúgásra lehet fogadni.

A foci esetében többféle eseménysorozat is van: nemzetközi versenyek és adott országok top ligáinak nemzeti bajnokságai: pl. olasz, német, angol, spanyol. A fogadásokhoz természetesen tengernyi piac, és fogadási opció érhető el folyamatosan. A megtehető sportesemények egymást követik, így izgalomban tényleg nincs hiány, az online közvetítések minősége pedig kiváló, így aztán nem túlzás azt állítani, hogy a Golden Bet-nek hála a V-sport a 22Bet-nél már-már vetekszik a valódi sportfogadással.

Leap Gaming VS - 22Bet virtuális fogadási játékok csúcsminőségben

Az innovatív megoldásairól ismert Leap Gaming VS is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a 22Bet virtuális fogadási játékok kínálata kellően széleskörű legyen. A virtuális játékfejlesztés egyik élharcosaként - is - ismert cég olyan sportokat tett le a 22Bet „asztalára”, amelyek egytől egyig kiválók a grafikai megvalósítás terén. A virtuális-es focimeccsek kifejezetten izgalmasak, amihez nagyon hozzájárulnak a különféle hangeffektek, és a mérkőzéseket végig kísérő audio kommentár.

Innovatív megoldások RNG-s sportfogadáshoz magyar nyelven

De természetesen a labdarúgás mellett azért sok más egyéb olyan sport is van a 22Bet V-sportfogadás részlegében, amihez a szürkeállományt a Leap Gaming fejlesztőgárdája biztosította. Egyebek mellett agárverseny, lóverseny (ebből többféle változat is van) futamok várnak az ide betérő magyar sportfogadókra. De azok számára sem fog csalódást okozni ez 22Bet V-sport részleg, akik teniszre, gyorsasági kerékpár versenyre, salakmotorozásra, vagy virtuális fogathajtásra tennék a voksukat.

Global Bet - Ahol még teve futamokra is fogadhatsz

Ha másért nem is, a kreativitásáért mindképp meg kell dicsérni a Global Bet szoftver beszállítót. Ugyanis ennek a cégnek az virtuális aloldalán az agárverseny és a lóversenyek futamok, no meg a „kötelező” focimeccsek mellett még teve futamokra is fogadásokat tehetsz, amihez a 22Bet kellő számú, „egzotikus” fogadási piacot is biztosít.

NSOFT - Fogadási lehetőség még játékautó versenyekre is

Sokunkban kellemes emlékeket idéz fel az NSOFT egyik virtuális játéka, ami igencsak rendhagyónak számít a 22Bet virtuális sportfogadás termékében. Ugyanis jelen esetben szó szerint RNG-s játékautók futamaira lehet fogadásokat tenni a bukinál, amihez igen szép számban állnak rendelkezésére úgy piacok, mind fogadási opciók. De ezzel még nem durrogtatta el az összes puskaporát a cég, mivel a többi között V-motocross futamokra, túraautó versenyekre, valamint agár- és lóversenyre (sprint) is lehet ebben az alszekcióban fogadásokat tenni.

22bet
3.0
Üdvözlő bónusz: 45,000Ft
Virtual Sports:
 • Klubfutball
 • Agárverseny
 • Motorsportok
 • Lóverseny

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Kiron Interactive - Minőség & izgalmak a legfelső fokon

Ez a cég elsősorban a V-foci játékaival járul hozzá a 22Bet virtuális sport termékéhez. A labdarúgáshoz többféle liga, kupa, sportesemény áll a fogadni vágyok rendelkezésére, és ami a piacok számát illeti, ezek tekintetében igen magasra tette a lécet a bukméker. Szerencsére a focival nem merült ki a szoftverfejlesztő kínálata, és olyan sportokat is felvonultat a palettáján, amelyek máshol nem lelhetők fel. Ilyen egyebek mellett a V-jéghoki is, az asztalitenisz speciális változata, valamint a Max Car autóverseny, amiben a végletekig feltuningolt sportverdák versenyeire lehet fogadásokat tenni online.

Virtual Generation - Átlagos felhozatal rendhagyó játékokkal

Úgy tűnik, hogy a Virtual Genеration fejlesztői valamit félreérhetek, amikor a 22Bet virtuális fogadási játékok fejlesztésére kérte fel őket. Tény, hogy a provider kínálatában megtalálható a labdarúgás (kétféle is), valamint a lóverseny (sprint) és az agárverseny. Viszont, hogy mi a csudát keres a virtuális sportok között a KENO és egy másik, számsorsolás alapú játék, azt csak Fortuna istenasszony tudná valószínűleg megmondani.

Foci, ló- és agárverseny, valamint 1-2 „eltévedt” játék

Complex Bet - Ha képzeletben tevegelni támadna kedved

Úgy tűnik a virtuális tevehajcsárokra egyre nagyobb igény mutatkozik meg az RNG-s sportfogadás világában. Erre tökéletes példaként szolgál, hogy az 22Bet virtuális sportfogadás termékében két olyan provider is van, aminek a játékkínálata a „teve sportot” is tartalmazza. Az viszont tény, hogy a Complex Bet esetében a technikai megvalósítás példaétékű, a streamek nem laggolnak, és így az elejétől a végéig lehet figyelemmel követni a futamokat (még akkor is, ha nem helyeztünk el valódi pénzes tétet). Ugyanakkor, ha már unod az egy-két púpú jószágokra történő virtuális-es fogadásokat, ebben az alrészlegben egyebek mellett kutyaversenyekre, és lóverseny futamokra is köthetsz fogadásokat: a piackínálat bőséges, és a szorzók is elég jók.

1X2 Virtuals - 100% foci a labdarúgás rajongóinak

Az 1X2-nél nem vitték túlzásba a virtuális játékválasztékot - vagy csak a 22Bet virtuális fogadási játékok közé nem került be a fejlesztő több alkotása. Mindenesetre tény, hogy a focihoz többféle virtuális-es fogadás módot is biztosít a bukméker. Így a kupa, EB, VB szinten zajló összecsapásokra is bármikor tudunk fogadni online a 22Bet virtuális sport szekciójában.

Aktuális 22Bet V-sport fogadási piacok

Az olyan játékoknál, mint az RNG-s Labdarúgás nagyon sokféle piac áll a fogadni kívánók rendelkezésére: alatta / felette, statisztikai, hendikepes, pontos eredmény, végeredmény, melyik csap szerez először gólt stb. piacok. Viszont az egyéb játékoknál, mint mondjuk a lóverseny vagy az agárverseny rendszerint csak 3-4 fő piac van - győztesre, hármas befutóra lehet fogadni, esetleg a legyorsabb kört teljesítő versenyzőre. A tenisz és az asztalitenisz egy fokkal jobb a fogadási piacok tekintetében, mivel ezeknél, ha másra nem is, de a fő és részeredmény piacok mellett a szettek győztesére, pontkülönbségre, és egyéb opciókra is lehet fogadásokat tenni.

GYIK

Természetesen igen, mobil platformon is fogadhatsz, és ehhez használhatod a webszájt mellett a 22Betes mobil alkalmazásokat is.
Pillanatnyilag nincs ilyen jellegű ajánlata a bukmékernek.
Igen, több sportnak az eseményeire is fogadhatsz egy szelvényen, kötésben.
22bet
UEFA Euro 2024
felső