Bartos László | Frissítve:

Unibet poker ismertető - Magyar játékosoktól magyar játékosoknak

Unibet poker regisztráció

Az Unibet már jó ideje saját, Unibet póker termékkel is rendelkezik - pontosabban olyan, saját fejlesztésű poker szoftvere van, ami a magyar profi játékosok tetszését is elnyerte.

Mutass többet

Tarts velünk egy pár perces virtuális utazás erejéig, amely során megismerheted az Unibet poker szekciójának funkcióit, szolgáltatásait, az elérhető játéktípusokat. Mindezek mellett arról is természetesen szót ejtünk, hogy milyen platformokon áll a rendelkezésedre a poker Unibet termék.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: €200

 • Saját szoftver
 • Módosítható profilok
 • Sok NL hold'em asztal
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • EGBA

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • paypal
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • paypal
 • skrill
 • neteller

Unibet póker játékkínálat & egyéb infók

Az Unibet póker termékének nem sok jövő jósoltak a szakmabeliek azt követően, hogy a máltai cég vezetősége 10+ éve egy drákói döntést hozott, aminek eredményeként leváltak a Microgaming Poker Network-ről (MPN). A helyzetet tovább árnyalta, hogy olyan saját termékkel rukkolt elő, ami annak idején meglehetősen egyedinek, sőt, mondhatni rendhagyónak számított: egy pókerterem, ahol a szórakozás van előtérbe helyezve, megspékelve olyan intézkedésekkel, amelyek anonimitást tesznek lehetővé.

Unibet póker vélemények - Banzai

Texas Hold’em

Az Unibet póker regisztráció után (az operátor más szekciójában is reggelhetsz: casino, Unibet sportfogadás stb.) a világszerte egyik legnépszerűbb pókerváltozat is a rendelkezésedre áll, amivel Unibet póker letöltés / kliens installáció nélkül - azaz böngésző alapon is tudsz játszani (persze csakis a rendszerrel kompatibilis asztali és mobil böngészőket használva).

A Hold’em asztalok egyik nagy előnye, hogy napszaktól függetlenül mindig elegendő a játékosok száma ahhoz, hogy bármelyik NL alapú Hold’em asztalhoz leülhess többedmagaddal. Rendszerint a kis beszállós 2-4€-os asztaloknál tolong leginkább a jónép, de meglepő módon a high rolleres asztalok is relatíve népszerűek a Unibetnél annak ellenére, hogy ezeknél a beszálló azért alsó hangon is 200€ körüli és akár a 400€-ot is elérheti. A tétek az asztalok típusától függenek: 0.02€-tól kezdődnek és a határ pedig szinte már-már a csillagos ég.

Omaha poker Unibet

A poker Unibet szekciójában túl nagy kockázatot nem vállaltak, ami abból is megállapítható, hogy az összes olyan variánst kirostálták a lehetséges opciók közül, amelyek iránt mérséklet, vagy csupán minimális érdeklődés nyilvánult meg az aktív játékosok részéről. Az Omaha poker változat értelemszerűen megúszta a szelektálást, ami nem meglepő, hiszen ez póker variáns Európa-szerte gyakorlatilag bármelyik pókerteremben a dobogós helyezettek között van.

Az Omaha NL cash asztalok között is található jó pár alacsony beszállós (2€ - 4€), közepes beszállóval rendelkező (12€ - 25€), illetve high rollereknek való (200€ - 400€). A tétek asztalfüggők, míg a rake esetében a cap 3€ (jelenleg) - ez a Texas Hold’em esetében is így van.

Néhány gondolat az Unibet póker versenyek kapcsán

Az online szerencsejáték-vállalat pókeres részlegében rendszeresen vannak különböző típusú versenyek, amiken, ha úgy tartja kedved - a legtöbbjük esetében különösebb feltételek nélkül is - részt tudsz venni.

Desktopos és Unibet poker mobil platform

Ha semmiképp nem akarsz kliens szoftver telepíteni a számítógépedre vagy az okostelefonodra / táblagépedre, akkor az Unibet poker termékét böngészős változatan is használhatod. Viszont, ha így teszel, vedd figyelembe, hogy előfordulhatnak olyan böngészőműködésre visszavezethető „anomáliák”, amik esetlegesen némi lassulást okozhatnak - és ez kifejezetten idegőrlő lehet igazi pénzes cash gameknél.

Poker Unibet desktopos app

Amennyiben nem akarsz amiatt aggódni, hogy mikor mondja be a böngésződ az unalmast, és asztali számítógépen vagy laptopon akarsz főként játszani a poker Unibet termékkel, akkor a legkézenfekvőbb megoldás, ha beszerzed a PC / MAC kompatibilis klienst, ami pár perces Unibet poker letöltés / telepítés után egyből szélesre tárja előtted a virtuális kaput, am a Texas Holde’m, az Omaha és a Banzai izgalmas világába vezet.

Az asztali számítógépekre és laptopokra belőtt póker alkalmazás simán elfut a háttérben, mivel a memória és erőforrás igénye a tudásához képest minimális. A böngészős változathoz képest gyorsabb a működése, de ezt leszámítva a dizájn és egyéb jellemzők terén (menürendszer, játéktípus választási opciók, bankolási szekció stb.) teljesen megegyezik vele.

Unibet poker mobil app - iOS & Android

Unibet poker mobil app

A póker app, az Unibet póker vélemények és a saját véleményeink alapján is ajánlható mindazok számára, akik szívesen hódolnak a kedvenc kártyajátékuknak akár még fürdőkádban ejtőzés, vagy munkába menet közben. Az alkalmazásnak kétféle platform változata van: Androidos és iOS-es.

Az előbbit simán le lehet tölteni az Unibet poker webszájt részlegéből, az oldal okos kütyüvel megnyitva. Az utóbbi app esetében az Unibet poker letöltés úgy oldható meg, ha az iOS-es készülékeddel egy olyan ország App Store-ját keresed fel (ehhez a lokációt módosítanod kell), ahol fenn van az igazi pénzes szerencsejáték applikációk között - pl. Málta.

Ami az Unibet poker mobil app változatok használhatóságát illeti, 6 colos képernyőméret alatt nem érdemes próbálkozni velük, mert annak a felhasználói élmény látja kárát. De ezt leszámítva bármilyen középkategóriás okostelefon, táblagép simán megbirkózik a poker Unibet appok akadásmentes futtatásával.

Konklúzió

Az Unibet poker meglépte azt, amit sokan nem mertek - vagy a mai napig nem mernek - megtenni, és némi Relax Gaming-es hátszéllel saját termékkel sokkolta a piac többi résztvevőjét. Az évek alatt azóta bebizonyosodott, hogy az Unibet poker életképes, és még ha játékkínálat vagy forgalom tekintetében nem ér fel az ágazat nagyjaihoz, az innovációknak köszönhetően remek terepet nyújt a hobbi pókeresek, és a kezdők számára. És mindezek mellett az Unibet szatellit és az egyéb, fix díjazású versenyek a profiknak is csábítók lehetnek. A máltai székhelyű cég hírneve, megbízhatósága makulátlan, így ne aggódja, mert biztos, hogy nem lesz gondod a nyeremény kifizetések kapcsán sem - persze ehhez mindenképp el kell végezned a poker Unibet KYC-t.

GYIK

Az Unibet poker freeroll versenyeken ingyenesen lehet részt venni. Viszont bizonyos versenyek meghívásos alapon működnek, de olyanok is vannak, amelyek csak akkor érhetők el, ha például adott küldetéseket sikeresen teljesített korábban a felhasználó.

Ha ilyen jelszavakat sikerül szerezned, akkor részt tudsz venni speciális feltételekhez freeroll versenyeken.

Az Unibet poker jelszavak visszaállításárra az „elfelejtette a jelszavát” link szolgál, aminek segítségével vissza tudod állítani a jelszavad / vagy új jelszót tudsz beállítani. A szükséges teendőket az operátor küldi ki e-mailben.

UEFA Euro 2024
felső