Bartos László | Frissítve:

Betfair poker Magyarország – Átfogó ismertető

Betfair poker regisztráció

A Betfair póker terme az egyik legrégebbeinek számít az online szerencsejáték világában: már 2001 környékén elérhető volt az operátor poker termékének „első generációs” változata.

Mutass többet

A Betfairnek mára több, mint egymillió aktív felhasználója van. Az operátor a hagyományos sportfogadás / live fogadás mellett egyedülálló módon online fogadás tőzsdét is működtet, és a Betfair póker terméke az ágazat legjobbjai közé tartozik.

Ugyanakkor az is igaz, hogy Magyarországon egyelőre csak kevesen választják online pókerhez ezt a szerencsejáték szolgáltatót. Hogy miért írtunk mindezek ellenére Betfair poker ismertetőt? Nos, a többi között azért, mert a Betfairnél olyan spéci tornákon vehetsz részt, mint a jackpotos Twister SNG versenyek, speed pókeres megmérettetések, és egyéb nagy díjazású.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: €40

 • Rangos versenyek
 • Egész nap sok játékos
 • Izgalmas SNG tornák
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Malta

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • maestro
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • maestro
 • skrill
 • neteller

Betfair póker játékkínálat – Általános tudnivalók & egyéb információk

Az iPoker Network hálózat részeként működő Betfair poker egy ideig nehézségekkel küszködött pár évvel ezelőtt. Viszont azóta sikerült az operátornak kihúzni a slamasztikából a terméket – izgalmas versenyek, tornák, valamint busás & bőkezű bónuszok, promóciók free roll ticketek és egyéb nyalánkságok biztosítása révén.

Mindezt megfejelte a cég azzal is, hogy többféle játékváltozatot / játékmódot tett elérhetővé a cash game mellett (Twister, Speed, 6+ Hold’em, Sit&Go, Tourney) és olyan promóciós kampányt indított, aminek eredményeként ma már csúcsidőn kívül is gyakran több ezren pókereznek az oldalon. A következőkben azt vesszük át, milyen játéktípusok & játékmódok érhetők el a Betfair póker szekciójában. Kezdjük is a pókerterem húzóágával a cash game asztalok szekcióval.

Betfair póker vélemények – Hold’em Cash game asztalok

A cash game részlegben többféle opció közül választhatsz, attól függően, hogy épp mihez van kedved, no meg megfelelő mértékű bankroll-od.

Az viszont tény, hogy az operátor pókeres részlegében a hold’em cash game asztalok hasítanak a legjobban, és általában a legtöbb játékos is itt teszi próbára a szerencséjét.

Az asztal / játékvariáns választék parádés, mivel van itt egyebek mellett:

 • No Limit Hold’em
 • Pot Limit Hold’em
 • Fixed Limit Hold’em
 • No Limit 6+ Hold’em
 • Pot Limit 6+ Hold’em
 • Fixed Limit 6+ Hold’em

A hold’em jellegű játéktípusok szinte bármelyikéhez gyakorlatilag a nap egésze során mindig akad bőségesen ellenfél, így a Betfair poker letöltés és bejelentkezés után egyből elkezdhetsz játszani igazi pénzben.

NL Hold’em, FLH és PLH

A 0.01€ / 0.02€ tétes NL Hold’em asztalokhoz már 0.80 – 2€ közötti buy-in révén le lehet ülni, de az igazi pörgés a 4€ - 20€ buy-in asztaloknál van, ahol a nyitó tétek 0.1€ - 0.2€ közöttiek. Természetes a lovak közé is csaphatsz, ha „nagyban gondolkodsz”, és olyan NL Hold’em asztalok tucatjai is a rendelkezésedre állnak, amelyeknél a nyitó tét nem kevesebb, mint 20€ / 40€, a buy in pedig akár a 4000€-ot is elérheti.

Az FLH (Fixed Limit Hold’em) cash game asztalokból is elég szép a kínálat. A beszállók (buy in) termén eléggé nagy a szórás: 0.40€-tól egészen 400€ - 4000€-ig, és ugyanez elmondható a kezdő tétekről is: 0.02€ / 0.04€ az alja, míg a jéghegy csúcs már a 20€ / 40€-os határnál van. A PLH (Pot Limit Hold’em) esetében már korántsem olyan széles a paletta, és gyakran csak 1-2 asztal közül lehet választani (Short Stack van csak rendszerint).

Omaha póker – Pot Limit, Fixed Limit

Ha a szíved inkább a Omaha felé húzz, akkor sem fog csalódást okozni neked a Betfair poker. A Omaha Pot Limit asztalok száma megközelíti a hold’em NL asztalokét, és legalább olyan széles az esetükben a választék mind nyitó tétek, mind buy in-ek terén, mint a hold’em cash game játékoknál.

Omaha asztalhoz már 1.60€ – 4€ közötti buy in-el le tudsz ülni 0.02€ / 0.04€ nyitó tétek mellett. De természetesen játszhatsz komolyabb tétalapon, magasabb buy-in mellett, és abban sem gátol semmi, hogy 5€ / 10€ kezdő tétes asztaloknál próbálj szerencsét, melyeknél a buy in 1000€.

A Fixed Limit Omaha asztalok is kábé ugyanazt tudják, int a PLO-k. Bár tény, hogy ezek esetében a maximális nyitó tét 20€ / 40€, és a buy in akár 4000€ is lehet. Ami a cash games asztalok esetében a rake-et illeti, az operátor elvileg nem számítja fel, ha nem volt flop. És a T&C alapján a rake soha nem lehet magasabb, mint a buy in 10%-a. Az átlagos rake per Pot 0.025€/$-ként 0.01€/$, de asztaltól és játéktípustól függően elérheti a 4€/$-t is.

A Speed Poker részleg finoman szólva sem nevezhető ütősnek sem az asztal kínálat, sem az egyéb opciók változatossága tekintetében. Ennek ellenére azért a játék változat kedvelőinek itt is akadhat némi keresnivalójuk: a nyitó tétek 0.02€ / 0.05€-nál kezdődnek a min. és a max buy in pedig 2€ illetve 5€. Az operátor a nagyobb bankroll-al bíró SNG fanatikus ügyfeleire is gondolt, amire kiváló példa, hogy 50 sőt 100€-os buy in Sit&Go partik is folyamatosan vannak ebben a szekcióban.

Betfair póker SNG, Twister és egyéb versenyek

A SNG szekció mindenképp az online póker részleg erősségei közé tartozik. az asztalok száma megfelelő, és akár már 0.10€-os buy in révén is játékba lehet szállni. A játék Hyper Turbo változata is elérhető, így akik nem szeretnek lacafacázni, itt biztos, hogy elemükben lesznek.

Akik pedig a 3 személyes Twister SNG iránt rajonganak, azok sem maradnak hoppon, mivel a Betfair póker oldalán külön részlege van a játék ezen rendhagyó változatának is, ahol akár több 10 ezer €-os nyereményeket lehet elérni.

Ha ellátogatsz a Tourney részlegbe, akkor biztos, hogy tátva marad a szád, mivel temérdek verseny van szinte mindig folyamatban, és ezek legtöbbjébe be is tudsz akár azonnal kapcsolódni. A „Warm-up” és egyéb – pl. Satelit tornák – révén nem csak nyereményeket, hanem fő eseményekre, nagy volumenű, magas díjazású versenyekre szerezhetsz beszállókat igencsak kedvezményesen.

Poker Betfair desktopos app

A Betfair poker regisztráció után, mindenképpen le kell töltened a befair poker letöltés opció révén az asztali gépes alkalmazást, ha a személyi számítógépeden, vagy a laptopodon szeretnél pókerezni. Ugyanis poker kliens nélkül egyelőre – böngésző alapon – ne megy a móka. Természetesen a regisztrációt követően a Betfair poker bónusz lehetőséget is igénybe tudod venni – amennyiben úgy látod jónak.

A kliens szoftvert egyes rendszervédelmi eszközök trójaiként azonosíthatják (tévesen). Ettől nem kell berosálni, mivel a gyári / eredeti telepítő fájl teljességgel vírus / kártevő stb. mentes. A desktopos app egyetlen hátránya az, hogy a magyar nyelvi támogatás nincs meg benne, ezért angolul, németül vagy a felkínált nyelvek egyikén legalább alapszinten kell lenned ahhoz, hogy használni tudd. Az applikáció rendkívül gyorsan működik, felhasználóbarát dizájnnal bír, és a jól felépített menürendszernek köszönhetően, még egy kezdő sem „téved el” benne.

Betfair poker mobil app – iOS & Android

Betfair poker mobil app

Az iOS-es Betfair poker mobil app az Apple Store-ból tölthető le, míg a robotos, Androidos az operátor mobil kompatibilis webszájtjáról. Mindkét Betfair póker alkalmazás teljesen megfelelő játék céljára: könnyen lehet navigálni bennük, a játék sebességében nem tapasztaltunk számottevő lassulást még csúcsidőben sem, és ami további pozitívum, csak alig-alig terhelik le az adott okostelefont vagy tábalgépet.

A mobil appokkal természetesen ugyanolyan funkciók, szolgáltatások vehetők igénybe, mint a Betfaires asztali gépes applikációval – versenyeken vehetsz részt, SNG tornákon, minden cash game asztal a rendelkezésedre áll, és élvezheted a promóciók, bónuszok, valamint egyéb jutalmak nyújtotta előnyöket.

Konklúzió

A Betfair póker úgy véljük, nagyobb figyelmet érdemelne a hazai felhasználók részéről, mivel ugyanazt a kiváló minőséget nyújtja a bukmékerként, valamint kaszinó operátoroként is tevékenykedő cég poker terméke, mint a versenytársaké – sőt esetenként még többet is tud: például SNG / Twister tornák és Speed Poker terén.

Természetesen senkit nem akarunk rádumálni, hogy így meg úgy reggeljen az egyébként makulátlan hírnevű 20+ éves múlttal bíró cégnél. De azért, ha a dolgok mélyére nézünk, a magyar nyelvű felület hiányán kívül túl sok mindenbe nem tud az ember belekötni, ha a Betfair póker terméke kerül célkeresztbe.

GYIK

Az aktuális bónusz ajánlatokat a webhely pókeres promóciók részben találod.

Kifejezetten jók, mivel az operátor megbízható, a rake-ek reálisak, és a játékosok, valamint a kihívások / versenyek száma is megfelelő.

Igen, de érdemesebb azért újabb mobilt használnod – sőt még jobb, ha táblagépet használsz, már csak a nagyobb képernyő méret miatt is.

UEFA Euro 2024
felső