Bartos László | Frissítve:

Betfair Magyar - Vélemények, Elérése és Regisztrációs Utasítások

A Betfair online szerencsejáték szolgáltatató céget egy igencsak rendhagyónak mondható koncepció alapján alapította meg a tőzsdézéssel multimilliomossá vált Andrew Black, illetve a lóversenyezés fanatikus hívének számító Edward Wrayt a 2000-es év derekán.

Mutass többet

A cég a dinamikus fejlődésnek köszönhetően manapság világszerte óriási népszerűségnek örvend a sportfogadás rajongóinak körében.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 16,000Ft

 • Fogadási tőzsde & normál fogadás
 • Élő eredmények valós időben
 • Élő közvetítés (Live Stream) funkció
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Malta

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • maestro
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • maestro
 • skrill
 • neteller
Bónuszok: 3.5
3.5
Bónuszok: 3.5
3.5
Kifizetések: 3.0
3.0
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 3.0
3.0
Szoftver: 3.5
3.5
Felhasználóbarát: 3.5
3.5

Így működik a Betfair sportfogadás rendszere a gyakorlatban

Biztos, hogy vannak azért jó néhányan az olvasóink között, akik nem igazán tudják, hogy mi fán terem a Betfair sportfogadás tőzsdéje, ezért még mielőtt belemerülnénk a Betfair ismertető egyéb részeibe (regisztráció menete, bónuszok, promóciók, Betfair elérése, Betfair regisztráció menete, Betfair sportfogadás stb.), pár mondat erejéig be szeretnének mutatni ezt a speciális, a piacon egyedülállónak számító fogadási rendszert is.

A hagyományos módon működőt online szerencsejáték szolgáltatók (bukméker irodák) esetében a játékos mindig a „ház” ellen, azaz az adott cég ellen fogad, a szolgáltatók által kínálat odds-ok révén. A Betfair sportfogadás szekciója ezzel szemben egyfajta „fogadási tőzsdeként” is működik, ahol a játékosok egymás ellen is fogadhatnak (azaz nem csupán a cég által kínált odds-ok közül választhatnak), így tulajdonképpen egymást fizetik ki, és a cég minden érvényes fogadásnál mindössze egy minimális mértékű jutalékot számol fel.

Betfair jellemzők

🏆 Betfair Irány az oldal
🎁 Bónusz 16,000Ft
📱 Mobil verzió Android és iOS
☝ Minimális befizetés 3,000Ft

Betfair Alternatív Link és Elérése

Nem is olyan régen a weboldal még kizárólag csak Betfair alternatív link segítségével volt elérhető hazánkból, azaz a Kárpát-medence szívéből. Viszont tény, hogy az szolgáltató oldalának bannolását azóta feloldották a magyar hatóságok. Ennek hála a Betfair alternatív link nélkül, azaz a „hagyományos” módon is bármikor a magyar felhasználók rendelkezésre áll. Azaz nyugodtan elvégezhető a Betfair regisztráció, amit követően a Betfair elérése Magyarország határin belülről is teljesen problémamentes lesz.

Betfair Alternatív Link

Első benyomások a platformról

Mint azt már a cikk elején említettük a Betfair elérése bármiféle „ördöngösség” (VPN, Betfair alternatív link használata stb.) nélkül megoldható, ami szerencsére nem csak a főoldal, hanem a különböző szekciók esetében is így van (Betfair sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó, póker stb.). A leegyszerűsített dizájnhoz viszont felhasználóbarát oldalkialakítás társul, ami kimondottan könnyűvé teszi a webes felület használatát.

Ami negatívumként felróható a cég fejlesztőinek, hogy bár az oldal több nyelvi támogatással is rendelkezik (pl. angol, német, spanyol, portugál, orosz stb.) magyarul sajnos nem tud. Emiatt azoknak, akik nem rendelkeznek legalább alapszintű idegen nyelvtudással, némi problémát okozhat a használata.

A Betfair regisztráció legfontosabb lépései

Abban az esetben, ha korábban már regisztráltál valamilyen online sportfogadás irodánál, vagy egyéb netes szerencsejáték szolgáltatónál, akkor valószínű, hogy a Betfair ismertető ezen részét unalmasnak fogod találni, így, ha gondolod, akár át is ugorhatod. Viszont, ha hadilábon állsz az ilyen típusú regisztrációs procedúrákkal, akkor erősen ajánlott ezt a részt – szükség esetén akár egymás után több alkalommal is – végigolvasnod. Manapság már az online szerencsejáték szolgáltatók igyekszenek minél egyszerűbbé tenni a felhasználói fiók nyitásának folyamatát (főként azért, hogy ne menjenek vele a felhasználók idegeire), és szerencsékre legyen mondva nincs ez másként a Betfair regisztráció lebonyolításának esetében sem.

F. Feltételek érvényesek!

Utolsó regisztráció: perccel ezelőtt

A Betfair regisztráció lebonyolításának fő lépései:

Gyakorlatilag ennyi az egész, ugyanis innentől kezdve a Betfair regisztráció le van tudva. Ha gondolod, akkor akár a Betfair regisztráció után egyből fel is töltheted az egyenleged, és belevetheted magad a sportfogadás, vagy az online kaszinó játékok magával ragadó világába.

Hivatalos tanúsítványok és engedélyek

A Paddy Power égisze alatt működő cég számos hivatalos működési engedéllyel is rendelkezik, amelyeket különböző országok szerencsejáték felügyeletei állítottak ki (Egyesült Királyság, Málta, Dánia, Olaszország, Spanyolország, Bulgária, Románia), és a cég egyebek mellett birtokában van a Malta Gaming Authority (MGA), és UK Gambling Commission (Brit Szerencsejáték Bizottság) által kiadott hivatalos működési licensznek is. A vállalat többek között olyan neves, ellenőrző jogkört gyakorló szervezetekkel is szorosan együttműködik, mint például a GamCare és a GAMSTOP.

A Betfair bónusz rendszere

Más online szerencsejáték szolgáltatókhoz hasonlóan ez az online sportfogadási iroda is kínál különböző típusú és mértékű bónuszokat, illetve promóciókat az új belépők, valamint az oldalhoz lojális felhasználók számára. Viszont mielőtt bármilyen a cég által nyújtott bónuszt, vagy promóciót igénybe vennél, nagyon fontos, hogy előzetesen tisztában legyél a felhasználási feltételekkel, valamint egy adott bónusz esetén a megforgatási követelményekkel is. Ez az úgynevezett „apróbetűs rész”, ami mindenféleképpen érdemes elolvasnod a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Betfair bónusz

Betfair sportfogadás bónuszok és promóciók

Az új felhasználók számára, a regisztrációnál megadott megfelelő promóciós kód megadásával egy 20€-os bónuszt biztosított „Free Bet”, azaz ingyenes fogadás formájában. A bónusz igénybevételéhez egy legalább 5 fogadás megkötése szükséges, összességében legalább 60€ értékben; csak olyan események számítanak, amelyek esetében az odds legalább 1.5x-ös; ezt a Betfair sportfogadás bónuszt 30 napon belül kell felhasználnod, máskülönben elvész. Mivel ezt a bónuszt csak bizonyos országokból történő regisztráció, és adott fizetési metódusok használata esetén biztosítja a cég, és az országok listája bármikor megváltozhat, ezért érdemes megnézed az oldalon, hogy a tervezett regisztrációd alkalmával Magyarország szerepel-e ezen a listán.

Amennyiben már legalább 5 érvényes fogadást kötöttél a Betfair sportfogadás tőzsdéjén, akkor egy további ingyenes fogadást is biztosít számodra a cég 20€ értékben. Erre a Betfair sportfogadás bónuszra is azok a feltételek vonatkoznak, mint a fentebb említettre.

Az új tagoknak kínált Betfair sportfogadás bónuszok mellett néhány egyéb promóció is elérhető a cég platformján. Ilyen például a kockázatmentes 5€-os fogadás is, amelynél legalább 5€ értékben kell fogadást kötnöd az oldalon, és abban az esetben, ha a fogadásod vesztes, a cég visszatéríti a feltett téted 5€-ig (nem bónusz, hanem készpénz formájában). A cikk megírásakor egy meglehetősen hasonló típusú promóció érvényes a kosárlabda fogadásokra is. Az említettek mellett egyéb, időszakos promóciók is találhatók a Betfair sportfogadás kínálatában. Viszont mivel ezek rendszeresen frissülnek, ezért érdemes a sportfogadási szekció promóciós aloldalát legalább heti szinten felkeresned.

Betfair kaszinó bónusz ajánlat

Betfair kaszinó bónusz

Az online kaszinóban jelenleg egy 100%-os első befizetési üdvözlő bónusz áll az új tagok rendelkezésre 100€-os maximális összeghatárig. Ezt a bónusz már akár 10€-os befizetéssel is igénybe veheted, bár tény, hogy akkor csak 10€-t fogsz kapni bónusz formájában. Amennyiben élsz-halsz az online nyerőgépekért, vagy az egyéb kaszinós játékokért, akkor érdemes maximálisan kihasználnod ezt a bónusz típust.

Betfair kaszinó nyerőgép bónusz

25 ingyenes pörgetés befizetés nélkül

Mint ahogyan a bónusz neve is utal rá, ahhoz, hogy igénybe vehesd nincs szükség pénzbefizetésre. A hab a tortán, hogy amit nyersz a 25 db ingyenes pörgetéssel, azt ropogós készpénz formájában megkapod, és semmiféle megforgatási követelménynek nem kell eleget tenned!

Betfair élő kaszinó bónusz ajánlat

Speciális bónusz az élő kaszinóhoz

Ezzel a háromlépcsős bónusz típussal összességében akár 400£-nak megfelelő bónusz is szerezhetsz, amit élő blackjack-en, és élő rulett-en használhatsz fel. A rossz hír, hogy a tudomány jelenlegi állás szerint csak az Egyesül Királyságban regisztráló felhasználók számára érhető el. Ugyanakkor mivel több tízezer honfitársunk él és dolgozik a szigetországban, ezért úgy gondoltuk, hogy nem maradhat ki a Betfair ismertető bónuszos részéből.

Betfair póker bónusz ajánlat

Póker bónusz

A cég bónuszai közül, a póker rajongóinak nyújtott póker bónusz a legnagyobb összegű. Igaz ugyan, hogy ez is befizetéshez kötött, viszont ez egy olyan 200%-os első befizetési bónusz, amivel akár 1000€-ot is szerezhetsz! Az új póker játékosoknak nyújtott bónusz csomag egyéb speciális kedvezményeket is tartalmaz (100 wild twister token, Multi Table Tournament token 5€ értékben, illetve nyerőgépes bónusz 10€ értékben).

Fogadási típusok, piacok és odds-ok a Betfair sportfogadás platformján

Betfair fogadási tőzsde
Betfair fogadási tőzsde

A cég a fogadási piacok (fogadható opciók) területén hozza a „kötelezőt”, így az összes népszerű fogadási forma megtalálható a cég kínálatában, viszont tény, hogy a labdarúgás fogadások esetében a legváltozatosabb a felhozatal. Itt ugyanis a lehetséges végkimenetelek és részeredmények mellett – adott mérkőzéstől függően - fogadhatsz pl. gólok számára (pl. 2.5 gólnál több vagy kevesebb), lesz-e piros lap a mérkőzésen, ki rúgja az első gólt, sárga lapok száma, lesz-e 11-es a meccsen, melyik csapat szerzi meg a vezetést, mindkét csapat szerez-e gólt stb. Emellett a népszerű csapatsportok (pl. kosárlabda) esetében is meglepően sok fogadási piac érhető el, és természetesen az „étlapon” megtalálhatók a hendikep típusú fogadások is.

Ami pedig az online szerencsejáték szolgáltató által kínált odds-okat illet, lényegesen jobbak a piaci átlaghoz képest, ami annak köszönhető, hogy a játékosok legtöbbször nem a szolgáltató ellen fogadnak, hanem gyakorlatilag csak egymás ellen (a cég sportfogadási tőzsde rendszerén), így a kimenetel szempontjából ellentétes fogadások esetében egymást is fizetik ki. Ennek következtében pedig lehetősége nyílik a cégnek jóval előnyösebb, „ütősebb” odds-okat kínálni, mint a piacai versenytársai.

Jókora sportág kínálat

Egy olyan cég esetében, ami elsődlegesen a sportfogadásra fókuszál elvárható, hogy minél szélesebb sportág választékot is nyújtson a felhasználóinak. Ugyanis ez létfontosságú ahhoz, hogy a tagok idővel ne pártoljanak át egy másik, szélesebb palettát felvonultatót online szerencsejáték szolgáltatóhoz. Nos, ha széleskörű, minden igényt lefedő sportág kínálatra vágysz, akkor itt azt is megtalálod. A hazánkban legnépszerűbb csapatsportok mindegyike szerepel az „étlapon”, így kedvedre csemegézhetsz a legizgalmasabb foci, kosárlabda, kézilabda, jéghoki stb. mérkőzések között.

Ugyanakkor, ha inkább a küzdősportok érdekelnek, vagy a technikai sportok, esetleg a téli sportok, akkor sem fogsz unatkozni. Természetesen a cég sportág felhozatalában számos egyéb is helyett kapott (amerikai foci, snooker, golf, tenisz, asztalitenisz, sakk, futsal, lóverseny, kosárlabda, agárverseny, virtuális sportok, stb.). Ráadásul az e-sportokból sincs hiány, és ha kedvet érzel hozzá, akkor a Betfair sportfogadás rendszerén keresztül még politikai eseményekre is köthetsz fogadásokat.

Egyszerűen használható fogadási szelvény

A fogadási szelvényt az egyszerű dizájn jellemzi. A fogadásod azonnal megjelenik a szelvényen, és olyan fogadásokat köthetsz különböző kombinációkban, amilyeneket csak akarsz. A fogadásánál az úgynevezett „ACCA EDGE” funkció is a rendelkezésedre áll, és a cash out funkciót is felkínálja a felhasználóknak a szolgáltató.

Betfair élő fogadás funkció és élő mérkőzés közvetítések

Az élő fogadás (in-play betting, live betting) egy olyan fogadási típus, ami rendkívüli népszerűségnek örvend már jó pár éve az online sportfogadás kedvelőinek körében. A sportfogadás szolgáltató számos sportág (foci, tenisz, kosárlabda, golf, jéghoki, röpladba, snooker, kézilabda, e-sportok stb.) különböző sporteseményihez kínál élő fogadásokat).

A Betfair sportfogadás platformján az élő mérkőzés közvetítési funkció (Live Stream) is a felhasználók rendelkezésére áll.

Casino élő casino & póker a Betfair-nél

Tény, hogy napjaikban az online szerencsejáték piac egy jelentős hányadát sportfogadás teszi ki. Viszont az is igaz, hogy az online kaszinó játékok iránt is igen nagy kereslet mutatkozik meg a felhasználók részéről. A vállalat főhadiszállásán is teljes mértékben tisztában vannak a piaci igényekkel, amit mi sem példáz jobban, mint az, hogy kifejezetten színvonalas kaszinó szolgáltatásokat is működtet a cég a platformján. A kínálatában természetesen a póker is helyet kapott, és mivel ez a kártyajáték mostanság mondhatni reneszánszát éli, egy külön szekciót szenteltek neki, valamint egy letölthető póker klienst is.

Betfair kaszinó

Betfair kaszinó

A kaszinó játékkínálatában az online nyerőgépek viszik a pálmát. A jó hír az, hogy a cég felhozatalában található összes játékot neves, elismert cégek jegyzik (pl. a Playtech), és mindegyiket kivétel nélkül kipróbálhatod ingyenes, demó módban is.

Befair élő kaszinó

Befair élő kaszinó

Ha kedves szottyan némi élő játékra, akkor érdemes belesned a Live Casino (Élő Kaszinó) szekcióba, ahol olyan játékokkal ütheted el az időt, mint a blackjack, a rulett, a sic-bo, és a különböző póker változatok.

Betfair póker

Betfair póker

A cég online szerencsejáték platformjának egyik ékköve a póker szekció, ahol a világ különböző pontjain élő más játékosok ellen játszhatsz, és izgalmas pókerversenyeken, illetve speciális eseményeken vehetsz részt.

Maximálisan biztonságos pénz be- és kifizetési módok

A Betfair-nél a hagyományos és az alternatív pénz be- és kifizetési módok is támogatva vannak. Pénzbefizetéshez a cég a „klasszikus” fizetési módok közül a hitel- és bankkártyásat, valamint a banki átutalást fogadja el. Ami az egyéb metódusokat illeti, a PayPal a Neteller, a Skrill, és a Paysafecard is a rendelkezésedre áll. A befizetések esetében az átfutási idő eléggé változó. A banki átutalás esetében kb. 2-5 munkanap, a kártyák és az e-pénztárcák esetében azonnali. A kifizetésekhez is ugyanezek az opciók használhatók. Pénzkivételnél viszont a kártyás és a banki átutalás esetében 1-5 nap közötti az átfutási idő, az e-pénztárcáknál pedig általában 24 órát vesz igénybe.

Betfair mobil alkalmazások & mobil kompatibilis oldal

A sportfogadás szekcióhoz kétféle mobil alkalmazás is elérhető. Az egyik a cég által kínált odds-okkal operál (Betfair Sportsbook app). A másik pedig a sportfogadási tőzsde alkalmazás (Betfair Exchange app), amivel más játékos ellen lehet fogadni. Minkét alkalmazás kiválóan működik már egy közepesen erős hardverrel rendelkező mobil készüléken is, és számos funkció, így például az élő fogadás, élő közvetítés (Live Stream) is elérhető velük (mindkét applikáció iOS & Androidos változatban szerezhető be).

Az online kaszinóhoz is biztosított egy igen ütős, multifunkciós alkalmazást, amivel a kaszinó szekcióban lévő összes játékkal bármikor és bárhonnan játszhatsz stabil netkapcsolat, és egy középkategóriás mobil eszköz birtokában (A Betfair casino app iOS & Androidos változatban érhető el).

Jó hír a póker rajongóinak, hogy az online szerencsejáték szolgáltató póker applikációjával a tartózkodási helyüktől függetlenül hódolhatnak kedvenc szenvedélyüknek. Ez az alkalmazás is kiválóan teszi a dolgát, és Androidos, valamint iOS-es verzióban is elérhető.

A cég mobil eszközökre belőtt platformja a manapság már alapnak számító HTML-5 technológiára épül. Gyakorlatilag minden téren ugyanazt tudja, mint a desktop változat, viszont azért legalább egy 5.5 colos kijelzővel rendelkező készülék kell ahhoz, hogy jól olvashatók legyenek a képernyőn a különböző szövegek. A mobilos oldal egyébként teljesen akadásmentesen fut, és csak minimális erőforrás igénye van.

Biztonság garantálása

A Betfair azon kevés szerencsejáték szolgáltatók közé tartozik, amelyek ISO27001-es minőség tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A cég a legújabb SSL technológiát használja, és 256-bites titkosítás alkalmaz. A felhasználói adatokat többszörösen titkosított maximális biztonsági fokú szervereken őrzik, így azok semmilyen módon nem kerülhetnek egy arra jogosulatlan harmadik fél birtokába.

Profi ügyfélszolgálat

Az online bukméker iroda ügyfélszolgálatának munkatársaival telefonon és a weboldaon keresztül, űrlap révén is fel lehet venni a kapcsolatot. Ez utóbbi opció választása esetén az ügyfélszolgálat munkatársai viszonylag gyorsan reagálnak a megkeresésére, bár ez a leterheltségük mértékétől is függ. Viszont pozitívumként megemlítendő, hogy minden egyes felmerülő problémát, panaszt igyekeznek a lehető legrövidebb időn belül megoldani.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Betfair Group Plc
Titkosítás
256-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Waterfront, Chancellors Road, London, W6 9HP
Titkosítási tanúsítvány
HydrantID SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
00 44 20 3059 8888
Anyavállalat
PPB Counterparty Services Limited
Engedély
39561
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
web link
Vezérigazgató
Breon Corcoran
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
4 millió+
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, GAMSTOP, GambleAware, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Rövid összegzés

A Paddy Power „leányállataként” működő cég az elmúlt évek során komoly hírnevet vívott ki magának az európai játékosok körében a megbízhatóságának, és az által nyújtott magas színvonalú szolgáltatásoknak köszönhetően. Az oldalon online kaszinó, élő kaszinó és külön póker szekció is elérhető, de emellett az élő fogadás, és a Live Stream funkció is biztosított. A Betfair az alkalmazások tekintetében is megüti a mércét, és az ügyfélszolgálata is a jobbak közé sorolható.

GYIK

A sportfogadás szolgáltató többféle sportesemény élőben történő megtekintését is biztosítja a regisztrált ügyfelei számára. És ezek között jelentős mennyiségben találhatók lóverseny futamok is – főként olyanok, amelyek az Egyesült Királyságban kerülnek megrendezésre. A Betfair esetében (a weboldalon található információk alapján) bizonyos lóverseny futamok megtekintése még minimális tét nélkül is lehetséges, hogyha rendelkezel számlával a fogadóirodánál. A félreértések és az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett az erre vonatkozó pontos információkat mindenképp olvasd el a Betfair honlapján.

A Betfair nem csupán klasszikus értelembe vett online bukmékerként, hanem sportfogadás tőzsdeként is működik. Ha vetsz egy pillantást a webszájt főoldalára, akkor láthatod az Exchange (sportfogadás tőzsde), illetve a Sportsbook („normál” sportfogadás) szekciót, amelyek teljesen különállók, és egymástól elkülönítetten működnek. Emiatt is volt szükség a kétféle app-ra, amely közül az egyikkel (Sports App) a „normál” sportfogadás terméket, míg a másikkal (Exchange App) a tőzsdét tudod használni.

A Betfair a legjobb sportfogadás oldalak közé tartozik, és kiváló a megítélése a játékosok körében, amit az operátor hosszú évek kemény munkájával, és a maximális korrektségével ért el. A Betfair két működési engedéllyel rendelkezik (MGA, UK Gambling Commission), és emellett igen komolyan veszi a felelősségteljes játékszervezést is, amit az is jelez, hogy a honlapon megtalálható a Gambling Therapy, és a GamCare logója. És az is a cég megbízhatóságát jelzi, hogy fokozottan ügyel a felhasználói-adatok védelmére.

Az In-Play betting tulajdonképpen nem más, mint a live betting, azaz a sporteseményekre való élő fogadás, ami a pre-match (mérkőzés előtti) fogadással ellentétben, ténylegesen valós időben zajlik. A Betfair oldalán egy különálló részlegben találhatók azok az éppen zajló sportesemények (pl. focimeccsek, kosárlabda mérkőzések stb.), amelyekre különböző piacokon tudsz élőben fogadásokat kötni. Az In-Play sportesemények között könnyű eligazodni, mivel sportág szerint vannak kategorizálva, viszont az odds-ok (szorzók) az adott meccsek, sportesemények történéseinek függvényében igen gyorsan változnak.

Jelenleg a fogadóiroda felhasználói felülete 5 nyelven érhető el: az angol mellett németül, spanyolul, portugálul és oroszul. Ezért ahhoz, hogy használni tudd (rendeltetésszerűen és problémamentesen) a sportfogadást, vagy a sportfogadási tőzsde szekciót legalább alapszintű idegen nyelvtudással kell rendelkezned az említett nyelvek egyik esetében. Ugyanis nem valószínű, hogy a Betfair a közeljövőben magyar nyelvi támogatást is kiadna a rendszere felhasználói felületéhez.

Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Betfair
UEFA Euro 2024
felső