Bartos László | Frissítve:

Cashalot Magyarországon – Online magas szorzókkal sportfogadás

A Cashalot 2021-ben vett repülőrajtot az internetes fogadás és szerencsejáték világában. Jelen ismertetőnk célja, hogy mindent megtudhass a bukmékerként is egyre komolyabb nevet szerző Cashalot sportfogadás termékéről.

Mutass többet

Cikkünkben a többi között bemutatjuk a Cashalot magyar webszájtjának jellemzőit, az elérhető szolgáltatásokat, funkciókat, valamint a buki által kínált sportokat, bónuszokat és fogadási piacokat. Vágjunk is bele a mókába!

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 100€

 • Magas szorzók csapatsportokhoz
 • Jelentős összegű üdvözlő bónusz
 • Sokféle hagyományos és e-sport
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • mastercard
 • skrill
 • bitcoin
 • visa
 • Befizetési opciók:
 • mastercard
 • skrill
 • bitcoin
 • visa
Bónuszok: 3.0
3.0
Bónuszok: 3.0
3.0
Kifizetések: 3.0
3.0
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 3.0
3.0
Szoftver: 3.0
3.0
Felhasználóbarát: 3.0
3.0

Lássuk, milyen licenc alatt működik a Cashalot magyar weboldala

A Cashalot Magyarországon abszolút legális módon van jelen, mivel a webszájt mögött álló szerencsejáték-vállalat – az Indigo Soft N.V. – olyan nemzetközi működési engedéllyel bír, amit az iGaming ágazat egyik legismertebb szabályozó és felügyeleti szerve, a Government of Curacao állított ki (365/JAZ). Az Indigo Soft N.V.-nek, amely Curacaon van hivatalosan bejegyezve (reg. szám: 156344), a székhelye a Hollandiához kötődő szigetországban található, az Abraham de Veerstraat 9., (Willemstad / Curacao) címen.

A Cashalot sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató tevékenységét független felügyeleti szervek ugyan nem ellenőrzik, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy a webhelyet üzemeltető cég ne lenne megbízható. A neten elérhető Cashalot vélemények döntő többsége, valamint saját tesztjeink is azt támasztják alá, hogy a Cashalotnál biztonságos környezetben, korrekt feltételek mellett lehet fogadni.

Az is a Cashalot sportfogadás bukméker mellett szól, hogy az operátor felhasználójaként – amennyiben problémád adódik a szerencsejátékkal – olyan organizációkkal is fel tudod venni a Cashalot magyar webhelyén keresztül a kapcsolatot, amelyek segítséget nyújtanak a szerencsejáték-függőségben érintett egyéneknek. Ilyen például a Gamblers Anonymous, a GamCare, és a Gambling Therapy is.

Megjegyzés: az Indigo Soft N.V. bizonyos joghatóságok alatt és egyes régiókban a Cipruson bejegyzett TCS Tecnoset LTD. szolgáltatásait veszi igénybe – mint payment agent.

Cashalot jellemzők

🏆 Cashalot Irány az oldal
🎁 Bónusz 100€
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 5€

Hogyan érhető el a Cashalot Magyarországon?

Cashalot

Egy online sportfogadás és szerencsejáték szolgálató esetében rendkívül fontos, hogy desktopos és mobilbarát webszájtja folyamatosan, problémamentes elérhető legyen. Ugyanis, ha ezt nem sikerül megvalósítani, akkor az adott cég idővel búcsút inthet az ügyfeleinek. Ezzel a ténnyel egészen biztosan tisztában vannak a Cashalot magyar webszájtját üzemeltető Indigo Soft N.V. háza táján is, amit mi sem bizonyít jobban, mint annak ténye, hogy akárhány alkalommal csekkoltuk le a Cashalot Magyarországon online rendszerét, az minden esetben teljesen hibátlanul tette a dolgát.

Tesztjeink során a desktopos és a mobilbarát oldal elérése és rendeltetésszerű használata az alapértelmezés szerinti webcímen keresztül száz százalékosan problémamentesnek bizonyult. Ebből értelemszerűen az is következik, hogy például a Cashalot regisztráció, illetve minden egyéb funkció és szolgáltatás alternatív link / módosított URL alkalmazása nélkül áll a magyarországi ügyfelek rendelkezésre.

Cashalot Belépés

Cashalot regisztráció menete & KYC

Ha nem csak körülnézni szeretnél a Cashalotnál, hanem igazi pénzes tétekben pre-match és / vagy élő fogadásokat megtenni, akkor ehhez először is szükséged lesz egy felhasználói fiókra, amit a Cashalot regisztráció lépésein végigmenve hozhatsz létre:

Cashalot Regisztráció

Amennyiben a rendszer rendben talál mindent, akkor egyből automatikusan beléptet az oldalra, ahol akár meg is ejtheted az első befizetésed a felkínált Cashalot fizetés módok egyikével.

A KYC-t (Know Your Customer) letudni cseppet sem nehéz az Cashalot magyar oldalán. Amikor eléred a 2000 USD értéket depozitok esetén, az operátor azonosítási eljárásért felelős munkatársai felkérnek, hogy igazold a személyazonosságod, a lakcímed, a fizetési módot, amit használsz bankoláshoz, és az is megeshet, hogy a pénzeszközeid forrását is verifikálnod kell (bár ez a Cashalot vélemények alapján oly ritka kábé, mint a fehér holló, hiszen nem sokan helyeznek el több ezer dollár egy depozit-tal a belső egyenlegükön).

A különböző ellenőrzéseket mindig úgy kell elvégezni, ahogyan arra a cég munkatársai felkérnek: pl. személyazonosság igazolása esetén a megfelelő arcképes igazolványodról készült jó minőségi fényképeket benyújtva.

Hazánkban használható Cashalot fizetési módok online bankoláshoz

Más régiókban az operátor rendkívül sokféle bankolási megoldást kínál az ügyfelei számára a Cashalot sportfogadás részlegében, amelyek között olyan népszerű, be- és kifizetések lebonyolításához is használhatók is akadnak, mint például a Skrill, NETELLER, ecoPayz, Rapid Transfer, MiFinity. Viszont sajnálatos módon a Cashalot Magyarországon lényeges kevesebb letét elhelyezési és nyeremény felvételi opciót nyújt. Persze emiatt azért nem kell az embernek a kardjába dőlni, mivel a bankolás – ha kicsit nyögvenyelősen is – de azért megoldható egyebek mellett az alábbi Cashalot fizetési módok valamelyikét bevetve:

A kifizetésekhez – ha az adott kártya ezt nem teszi lehetővé – használható bankszámlára történő pénzkivétel / nyereményfelvétel, valamint kriptos tárcák, valamint AstroPay is (az ügyfélszolgálat szerint). A bankolás „befelé” és „kifelé” is ingyenes, mivel járulék, jutalék, vagy bármely egyéb díj nem kerül felszámításra. A minimális összeg letétek elhelyezése esetén 10-15€ közötti. A maximális 2-5 ezer € közötti / tranzakció.

A bankolás menete sok mindennek nevezhető, csak épp nehéznek nem. Ugyanis befizetés és kifizetés esetén is mindössze a megfelelő menüpontot kell kiválasztani, és kitölteni az általad használni kívánt fizetési megoldásnak az űrlapját (esetlegesen további lépések is lehetnek, de ez az alkalmazott fizetési módtól függő).

A Cashalot sportfogadás részlegének dizájn jellemzői

A Cashalot sportfogadás online szekciójának felépítése a régi, jól bevált receptet követi: háromhasábos alapelrendezés, amit fejléc és lábléc foglal keretbe. A navigáció kifejezetten egyszerű, és az optimalizált rendszer gyorsaságnak köszönhetően villámsebes oldal letöltéseket tesz lehetővé.

A különféle webhely funkciók könnyen elérhetők akár a címlapról is, és a felhasználóbarát megoldások alkalmazásának köszönhetően az ember zöldfülűként sem vesz el a tartalmai elemek „erdejében”. A szekciók közötti váltások – pre-match és Cashalot élő fogadás – is gyorsak, és mind a saját tesztjeink, mind pedig a Cashalot vélemények alátámasztják, hogy a magyar nyelven is jól „beszélő” webszájt még csúcsidőben sem fagy ki – sőt még lassulásokat, kisebb laggolásokat, „akadozásokat” sem produkál.

Cashalotos üdvözlő bónusz és egyéb promóciók

A Cashalot Magyarországon az új ügyfeleknek 100%-os kezdő bónuszt kínál fel a legelső befizetés kapcsán a sportfogadás termékéhez. Amennyiben úgy határozol, hogy élni akarsz ezzel a remek lehetőséggel, akkor fontos, hogy a befizetésednek az alkalmával megadd a webszájt bónuszkódját: CASH 10.

A bónusz jóváírását követően a kezdeti befizetésed duplájával vetheted bele a sportfogadás világába. A bónuszt ugyanakkor – mint ahogyan máshol is – meg kell forgatni, ami jelen esetben 10x-es megjátszási követelményt takar a befizetésed plusz a kapott bónusz teljes összegére vonatkozóan.

Cashalotos üdvözlő bónusz

Fontos kitétel, hogy nem mehetsz 1.80-as szorzó alá, és bizonyos piacok (pl. hendikepes, Under / Over) esetében a megengedett legalacsonyabb odds 2.20-es. A bónusz csak a következő sportokon forgatható meg: labdarúgás, tenisz, jéghoki, kosárlabda. Amennyiben nem kívánod a teljes összegét igénybe venni a welcome Cashalot bónusz promóciónak, akkor akár már 5€-nak megfelelő első letét elhelyezésével is bónuszhoz juthatsz!

A kezdő Cashalot bonus mellett más promóciót nem találtunk a bukméker magyar nyelvű webhelyén. De természetesen ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem lesznek vonzó akciók. Ezért érdemes időnként lecsekkolnod a Sport Promóciók fülre kattintva a kínálatot.

Cashalot vélemények a bukméker piackínálatáról

A Cashalot sportfogadás részlegének piackínálatáról némi nézelődést követően megállapítható, hogy minden tekintetben megfelel napjaink igényeinek. A piacok legtöbbje – mint ahogyan más online fogadás oldalak esetében – a Cashalot magyar webhelyén is a globális szinten nagy népszerűséggel bíró sportokhoz biztosított. Ilyen sport a többi között például a kosárlabda, jéghoki, amerikai foci, baseball, kézi- és röplabda, valamint a hazánk egyik első számú kedvencének számító labdarúgás is. Ez utóbbi sportág esetében nem túlzás azt állítani, hogy a fogadás piacok és opciók száma még a kisebb ligák meccseinél is egészen rendkívüli.

Mivel igen gyakran megesik, hogy egy-egy meccs kapcsán temérdek alatta / felette, hendikepes, ázsiai hendikepes, valamint sok más egyéb piacon tehetsz valódi pénzes téteket: gól piacok, pontos- és részeredmény piacok, a meccsek legkülönfélébb eseményeire vonatkozó speciális piacok.

Természetesen azért a bukmékernél a kisebb sportokhoz – vagy legalább is a legtöbbjükhöz – is kellő számú online fogadás lehetőség érhető el a végeredmény / végkimenetel piacon kívül. Ennek köszönhetően a Cashalot Magyarországon elérhető webszájtján akár még snooker összecsapások esetében is számos piac áll a bukméker felhasználójaként a rendelkezésedre: pl. hendikep frame piacok, százas brake piacok, 50+ brake-ek stb.

Milyen sportok érhetők el a Cashalot online sportfogadás részlegében

Manapság már egyetlenegy online bukméker sem engedheti meg azt a luxust magának, hogy kizárólag csak a legnépszerűbb / legismertebb sportokat vonultassa fel a sportág kínálatában. Ugyanis egyre több azon online sportfogadás rajongók száma, akik szívesen tesznek éles / valódi pénzes fogadásokat kisebb és kevésbé ismertebb sportok eseményeire, összecsapásair.

Ha a Cashalot sportfogadás részlegének sport kínálatát közelebbről szemügyre vesszük, az egyből szembe tűnik, hogy a bukinál ugyan a csapatsportok és egyéb populáris sportok dominálnak – pl. labdarúgás, tenisz, jéghoki, kosárlabda, krikett, baseball, amerikai foci, röplabda, kézilabda, vízilabda, rögbi – de ezek mellett számos egyéb sportnak a mérkőzéseire is lehet fogadni pre-match módon, valamint live módon is a Cashalot élő fogadás részlegében.

Ennek köszönhetően az év folyamán szinte bármikor tudsz fogadni asztalitenisz, snooker, darts versenyek / kupák meccseire. Valamint lóversenyre és agárversenyre is! Mindezeken kívül a Cashalotnál többféle motorsportra, valamint küzdősportokra, és hazánkban egzotikumnak számító sportoknak a piacain is igazi pénzes fogadásokat tehetsz: pl. kelta foci, ausztrál futball, kabaddi, badminton (tollaslabda). A bukméker tudománya itt még nem áll meg, mivel a Cashalot magyar ügyfeleként élvezetes e-sportok / esport ligák és események összecsapásaira is tudsz fogadni online: pl. CS: GO, Dota 2, StarCraft 2, King of Glory, League of Legends, Rainbow Six, Call of Duty, Valorant.

Fogadj online villámgyorsan a desktopos vagy mobil platformon

Cashalot fogadószelvény

A fenti fejezetcím akár a szlogenje is lehetne a Cashalotnak, amelynek fejlesztő gárdája olyan remek online sportfogadás felületet hozott össze, amin szó szerint élményszámba megy úgy a pre-match, mint az élő fogdás. A valódi pénzes tétek megtétele – a Cashalot vélemények alapján is – mondhatni gyerekjáték. A dolgod ugyanis gyakorlatilag csak annyi (pozitív egyenleg esetén), hogy kiválasztod mindazokat a sportesemény kimeneteleket, amikre fogadást / fogadásokat kívánsz megtenni, és a betslipen elvégzed a szükséges beállításokat.

A felhasználóbarát dizájnnal felvértezett fogadási szelvényen egyebek mellett olyan beállításokat eszközölhetsz, mint a tét megadása, és fogadás fajtájának kiválasztása, ami lehet: 1-es kötés, többszörös kötéses fogadás, „If Bet”, rendszer fogadás. A fogadást a TÉT ELHELYEZÉS gombra kattintva tudod élessé tenni. A fogadási rendszer gyorsaságának hála a pre-match és az in-play fogadások is viharsebesen regisztrálásra kerülnek, így tutira veheted, hogy amennyiben egy neked szimpatikus fogadási opció az éppen adott minutumban elérhető, akkor a rendszer miatt egészen biztosan nem maradsz le róla.

Mindezek mellett – amennyiben élni kívánsz a lehetőséggel – a fogadásaidhoz használhatod bármikor a Cashalot Magyarországon is elérhető Bet Builder funkcióját is, ami kifejezetten jól tud jönni, ha a komplex, összetettebb fogadások híve vagy.

A Cashalot élő fogadás megoldásainak ismertetése

A Cashalot élő fogadás szekciójában egészen biztosan örömöd fogod lelni, hogyha az egyszerű, könnyen áttekinthető dizájnt preferálod, és a mutatós látványelemek helyett előnyben részesíted, ha az in-play fogadásaid a lehető legrövidebb időn belül kerülnek megtételre – gyakorlatilag a fogadás elhelyezését követően a másodperc törtrésze alatt. Természetesen folyamatos, stabil netkapcsolatra mindenképp szükséged lesz, és egy megfelelő eszközre is a Cashalot élő fogadás funkciójának optimális használatához. De, ha mindez adott, akkor kedvre „szörfözhtesz” a legkülönfélébb sportok épp megtehető live sporteseményeinek piacai és a fogadási kimenetelei között.

A Cashalot élő fogadás részlege kellően tág mozgásteret biztosít számodra. Így nem csak az Európa ezen részén közkedvelt sportoknak a live eseményeit teheted meg in-play fogadások keretében, hanem több egyéb sportot is, melyek között megtalálható az ökölvívás, többféle téli sport (szezonális jelleggel), a kerékpározás, és a netball is – meccsenként 4-5 main élő piaccal és több tucat megtehető opcióval.

Az élő fogadáshoz a buki klasszikus video streaminget nem nyújt ugyan, viszont azért a meccsek legtöbbje esetében a VR Field-es (Virtuális Pálya) funkció révén azok legfontosabb eseményei folyamatosan követhetők. A VR Field ráadásul nem csupán a sportesemények történéseit jeleníti meg valós időben, hanem live statisztikai adatokat is biztosít, amelyek élő fogadásoknál számos in-play piac esetében a hasznodra lehetnek.

Mobil platformos sportfogadás & Cashalot app

A bukméker reszponzív / mobilbarát weboldala kifejezetten pofásra sikerült. A navigációt az operátor a mobilos webszájton a régóta alkalmazott hamburger menürendszerrel oldotta meg, aminek a kiegészítéseként egészen pöpec kereső funkciót is kézhez kapunk. A tartalmi elemek elrendezése az optimális közelít, így egyáltalán nem nehéz egyebek mellett a pre-match is az in-play fogadások megtétele, a korábbi eredmények mobilon történő megtekintés vagy például a GYIK szekció (FAQ) témaköreinek átnézése.

A mobilon történő fogadáshoz szükséges online bankolás tesztjeink alapján – illetve a Cashalot vélemények szerint – egyszerű mind az egyszegy, emellett pedig – ami még fontosabb – teljes mértékben biztonságos. Ami viszont a Cashalot alkalmazás kérését illeti, sajna rossz hírrel kell szolgálnunk, mivel egyelőre – és nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben sem – a mobile platformhoz nem nincs és nem lesz Cashalot applikáció. De ugyanakkor az is igaz, hogy a cross-platformos mobilbarát weboldal a mai appokat kenterbe verő sebességgel teszi a dolgát, ami pedig akárhogy is csűrjük-csavarjuk a dolgokat, gyakorlatilag teljesen szükségtelenné teszi jelenleg a Cashalot app meglétét.

Biztonságos a Cashalotnak a rendszere?

A Cashalotnál a biztonságra igen-igen kínosan ügyelnek, amire jó példa, hogy a webhely tulajdonosa és üzemeltetője, az Indigo Soft N.V. a banki szinttel pariban levő SSL-titkosítást alkalmaz (az információink alapján 128-biteset). Emellett azt is sikerült kiderítenünk, hogy az az adatvédelmet sem veszi félvállról a Hollandia társult államában (Curacao) bejegyzett operátor. Ennek köszönhetően mindazon adataidat és személyes információidat, amelyeket megadtál a Cashalot regisztráció, KYC, valamint a felhasználói profilod teljes kitöltése / módosítása során a cég abszolút bizalmasan kezeli.

Ügyféltámogatási rendszer elérhetőségei és jellemzői

Az ügyfélszolgálat a tesztjeink soráén jól szuperált. Az agentek legtöbbjével egyáltalán nem akadt problémának, mivel teljesen releváns válaszokkal szolgáltak az általunk feltett kérdésekre, és ezen kívül még udvarisak is voltak. Akikkel pedig „összeakasztottuk a bajuszunkat”, ott is inkább csak a chates válaszadás sebessége okozta a gondot, ami – feltehetőleg a szolgáltatás csúcsidős leterheltsége miatt – kissé elhúzódott. Ami az elérhetőségeket illeti, a chat mellett – ami 24/7 rendszerben működik – adott e-mail-címes elérhetőség is: [email protected]. Viszont jó tudnod, hogy ha a bukméker e-mailjére írsz, akkor megeshet, hogy a válaszra több órát is kell várnod.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Cashalot
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Abraham de Veerstraat 9, Willemstad, Curacao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Indigo Soft N.V.
Engedély
365/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több tízezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

Véleményünk szerint a Cashalot Magyarországon is sikeresen megvetette a lábát az online sportfogadás piacán. És amennyiben a bukméker a jövőben is versenyképes szorzókat tud nyújtani, akkor már csak emiatt is érdemes lesz regisztrálni a webhelyén.

Az is a buki mellett szól, hogy busás a kezdő bónusz, sok az olyan sportesemény, amelyekre élőben is lehet fogadni, valamint a sportágak és a piacok terén is széles a felhozatal. Ami negatívum: nincs Cashalot app, és a Cashalot fizetés módok közül csak néhány érhető el Magyarországon. Viszont ezek a dolgok eltörpülnek a bukméker által nyújtott szolgáltatások és funkciók előnyei mellett, amiből fakadóan a Cashalotot nyugodt szívvel tudjuk úgy kezdő, mint profi fogadóknak is ajánlani.

GYIK

Ehhez be kell lépned a Cashalot magyar oldalán a felhasználói fiókodba, és ott a beállítások részben tudsz jelszót változtatni.
Igen, és ehhez nem kell külön regisztrálnod. Ha nyitottál felhasználói fiókot, és fel van töltve az egyenleged, bármikor tudod használni a Cashalotnak a kaszinó és élő kaszinó részlegét.
Amennyiben a virtuális sportokra is szívesen fogadsz, akkor a Cashalotnál olyan V-sportok állnak a rendelkezésedre, mint a labdarúgás, asztalitenisz, lóverseny, agárverseny, jéghoki (az ügyfélszolgálat szerint a kínálat a jövőben folyamatosan bővülni fog olyan egyéb sportokkal, mint például a V-kosárlabda).
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Cashalot
UEFA Euro 2024
felső