Bartos László | Frissítve:

Betfair virtuális fogadás - A népszerű termék leírása

Ebben az ismertetőben a sportfogadás tőzsdéjéről közismert Betfair virtuális sportfogadás termékét vesszük össztűz alá.

Mutass többet

Cikkünk keretében ezúttal olyan főbb témákat érintünk, amelyek révén világos képet kaphatsz arról, hogy miként használható a virtuális sport a Betfair oldalán (milyen VR-sportok vannak, melyek a legnépszerűbb fogadási piacok / opciók, hogyan érdemes fogadásokat tenned stb.). Mindemellett néhány olyan gyakran ismételt kérdését is átveszünk, amik segítenek benne, hogy jobb rálátásod legyen a Betfair virtuális fogadási játékok szekcióját érintő dolgokra.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 16,000Ft

 • Fogadási tőzsde & normál fogadás
 • Élő eredmények valós időben
 • Élő közvetítés (Live Stream) funkció
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Malta

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • maestro
 • skrill
 • neteller
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Malta
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • maestro
 • skrill
 • neteller
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Malta

Betfair virtuális sport választék - Magyarország

Barokkos túlzás lenne azt állítani, hogy a Betfair virtuális sport termékének népszerűsége vetekszik az igazi online sportfogadással, amiben valós csapatokra, sportolókra lehet pre-match, valamint élő fogadásokat tenni. Viszont tény, hogy napjaikban a magyar sportfogadók közül (is) egyre többen tesznek próbát a Betfair virtuális fogadási játékok „világában”. Úgy véljük, hogy megér egy misét a téma, és az alábbiakban átvesszük A-tól Z-ig, hogy pontosan milyen VR-sportokra fogadhatsz online a bukmékernél.

Betfair virtuális fogadási játékok - Nyeregbe fel, és irány az RNG-s lovi!

Betfair virtuális lóverseny

Az Betfair virtuális fogadási játékok közül elsőként a számítógépes szoftvervezérlet lóversenyt emelnénk ki. Ugyanis más bukmékerekkel ellentétben ennél az operátornál nem csak egyfajta, hanem háromféle lovas sportágra lehet fogadni: sík terepen történő klasszikus lóverseny, akadályverseny, valamint sprint. Kezdjük az utóbbival.

A lovas sprint versenyre úgy is tekinthetsz, mint a sportautókkal történő gyorsulási versenyre, ahol egyenes pályán jó rajtot elkapva a szerencsések maguk mögé tudják utasítani a mezőny többi tagját. A VR lovas sprintnél persze a „járművek” csak 1 LE teljesítménnyel bírnak, de ennek ellenére a remek megvalósításnak hála a folyamatosan zajló versenyek kellően izgalmasak, változatosak. Ami viszont a fogadási piacok számát illeti, nos, azok terén azért még van bőven hova fejlődnie a bukmékernek.

A bukméker fejlesztői az egyéb típusú lovas spotok kedvelőire is gondoltak, aminek hála található két másik lovas virtuális sport a Betfair oldalán. Az akadályversenyen a lovaknak a díjugratáshoz hasonló akadályokkal kell megbirkózniuk, viszont ebben a változatban az a slussz poén, hogy mindezt sprintelve kell megtenniük, ami korántsem könnyű. Így ennek - és persze a profi RNG „motornak” köszönhetően igen változatos eredmények születnek a futamok végén.

Végül, de nem utolsó sorban, aki hagyományos lóversenyt preferálják, próbára tehetik a szerencséjüket az ovális alakú pályán átszáguldó virtuális négylábúakkal is. Ez a Betfair virtuális sport áll talán a legközelebb az igazi lóversenyhez, így akinek nincs lehetőségük kijárni a lovira, alternatív opcióként érdemes egy esélyt adniuk a RNG-alapokon nyugvó Betfair virtuális sportfogadás ezen elemének is.

Klubfutball minden mennyiségben a Betfair virtuális sportfogadás szekciójában

A bukméker elég ütős felhozatalt tálal napi szinten a Betfair virtuális fogadási játékok között favoritnak számító labdarúgás mérkőzésekből. Ezek a meccsek természetesen köszönőviszonyban sincsenek az igazi labdarúgással. Mivel jelen esetben is a pályán zajló különféle történéseket RNG alapon generálja egy megfelelő szoftver. Ugyanakkor annyi fogódzkodónk azért van a fogadáshoz, hogy az esélyesebbnek - előzetesen - kihozott csapatoknál az oddsok azért alacsonyabbak, így egyebek mellett az esetleges győzelmük valószínűsége is sanszosabb.

Az viszont negatívum, hogy ez a Betfair virtuális sport nem tartalmaz ligát / eredménytáblázatot, és a random módon összesorsolt csapatok csak szimplán meccselnek egymással. Ugyanakkor az is igazi, hogy a piacok számát tekintve nem lehet oka az embernek panaszkodni, mivel annyi van belőlük, mint égen a csillag.

World Cup - Foci világversenyek virtuálisan

A labdarúgó eb-re /vb-re hajazó Betfair virtuális sport révén kifejezetten izgalmas, fordulatokban bővelkedő meccsekre köthetsz fogadásokat temérdek piacon. A meccsek kezdete előtt a bukméker kellő időt biztosít a fogadások megtételére, így nem kell az embernek kapkodnia.

Agárverseny a „négylábú sportolók” rajongóinak

Ha ki szeretnél próbálni valami igazán izgalmasat, akkor érdemes egy pillantás vetned a Betfair virtuális fogadási játékok között található agárversenyre is. Ennél a VR sportnál a futamok rendkívül gyorsan lezajlanak, és esetenként igen meglepő eredmények születnek (pl. megesik, hogy az utolsóból lesz az első). A piacok száma ugyan nem túl sok, viszont a szorzók jók, és a „közvetítések” minősége és méltó a nagy múlttal bíró bukméker hírnevéhez.

Ülje be a volán mögé te is - Autóversenyzés a Betfair virtuális sport kínálatában

A motorsportok rajongó biztos, hogy örömmel fogadják majd, hogy a Betfairnél még autós versenyekre is lehet fogadni (Forma 1-szerű futamokra). Ezek az RNG-s versenyek olyankor kifejezetten jól jöhetnek, amikor a való életben épp nincs egyetlen olyan sportesemény sem a motorsport rajongóknak, amire fogadhatnának. A Betfair virtuális fogadási útmutató szekcióban természetesen erről a fogadási típusról is olvashatsz, bár tény, hogy a bukméker csak a lényegre szorítkozik, és a leírások magyarosítása sem épp a legjobban sikerült alkotás. Ennek ellenére a lényeg azért kibogozható belőle: a sportesemények / futamok egész nap zajlanak, és a piacok is általában ugyanazok.

Betfair
3.0
Üdvözlő bónusz: 16,000Ft
Virtual Sports:
 • Klubfutball
 • Agárverseny
 • Motorsportok
 • World Cup

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Betfair virtuális sport piacok online fogadáshoz

A piacokat tekintve a legtöbbet a Betfarinél a focihoz találjuk. Ehhez a VR sporthoz meglehetősen sok statisztikai piacot kínál a bukméker, de bőven akad a választékban pontos eredmény, és még hendikepes piac is. A fogadásokat túl sok statisztika nem segíti ugyan, de az előző meccsekből azért ki lehet indulni, és érdemes olyan piacokra fókuszálni, mint az 1X2, és a félidei eredmény, vagy lovas sport esetében a végső győztes, hármas befutó.

Betfair virtuális sportfogadás tippek

Egy olyan termék esetében meglehetősen nehéz „tuti” tippeket adni, mint a Befair virtuális sportfogadás. Mivel a virtuálisan megtartott „sportesemények” mindegyikének kimeneteleit szoftveres algoritmusok számítják ki. Azaz, ha egy VR fociligát veszünk alapul, akkor a randomszerű kalkulációk miatt bármilyen - sok esetben teljesen valószínűtlen végkimenetelt is - kihozhat egy adott piacra az adott játékot vezérlő szoftver. Ebből adódóan rendkívül magas szorzós fogadások is bejöhetnek. Ezért korántsem az ördögtől való ötlet ilyenen kimenetelekbe belefeccölni némi szabadon elkölthető kápét.

GYIK

Mivel manapság egyre népszerűbbek a digitális sportok, illetve a rájuk történő fogadás, ezért valószínűleg idővel több ilyen típusú „sportra” tudsz majd fogadni a bukmékernél.
Igen, gyűjtőfogadás keretében akár kötésben is tudsz fogadni VR sportesemények kimeneteleire.
Az elért nyeremények kifizetése a hagyományos sportfogadásnál megszokott módon történik: az események lezárultát követően fizeti ki az elért nyereményeket a bukméker. Azaz olyankor, amikor a fogadások státusza rendezett lesz.
Szinte biztos, hogy nem fog megjelenni ilyen applikáció. Hiszen a bukméker mobilos alkalmazása tökéletesen megfelel a VR sportokra való online fogadásra.
Betfair
UEFA Euro 2024
felső