Bartos László | Frissítve:

CampoBet virtuális sportok - Teljeskörű V-sport ismertető

A Magyarországon népszerű bukmékerről profi sportfogadó berkekben köztudott, hogy a klasszikus pre-match sportfogadás és a kiváló élő fogadás mellett remek CampoBet virtuális sportfogadás termékkel is rendelkezik.

Mutass többet

A V-sport a CampoBet-nél, már azóta elérhető, hogy az operátor webhelye online lett Magyarország határian belül. Ebben a cikkben - minden egyebet félreteszünk - és kifejezetten arra fókuszálunk, hogy mit nyújt nekünk a CampoBet V-Sport terén. És írásunk elsősorban arról szól, hogy manapság milyent típusú CampoBet virtuális fogadási játékok találhatók meg a buki termékpalettáján. Természetesen nem célunk, hogy rádumáljunk az ilyen típusú fogadásokra. Viszont úgy véljük, egy misét megérnek, ezért alkalomadtán még akkor is tehetsz egy próbát velük, ha az igazi sportok világában vagy elemedben.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • + 6000Ft free bet
 • GYIK szekció elérhető
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • bitcoin
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Curacao
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • bitcoin
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Curacao

CampoBet V-fogadási útmutató & virtuális játékkínálat

A CampoBet virtuális fogadási játékok saját részleggel rendelkeznek a webhelyen belül, amit a SPORTOK menüpontra kattintva lehet elérni. A bukmékernél láthatóan fokozott figyelmet fordítottak arra, hogy a kínálat ne csak egy-két RNG-s sportra korlátozott legyen. Ennek köszönhetően a CampoBet virtuális sportfogadás termékében nem csak a labdarúgás és a kosárlabda kapott helyet, hanem a többi között olyan igazi pénzes virtuális játékok is, mint a salakmotorozás, a tenisz, valamint a lóverseny és az agárverseny.

A következő fejezetekben egytől egyig átvesszük, hogy pontosan milyen CampoBet V-sport típusokra lehet manapság a bukméker desktopos és mobil webhelyén fogadni, illetve, hogy az egyes V-sportoknak mik az egyedi sajátosságaik, jellemzőik.

A lenépszerűbb CampoBet virtuális sport - Labdarúgás

Campobet foci virtuális sport

Kétségtelen, hogy a labdarúgás globális szinten a legnépszerűbb csapatsportnak számít már hosszú évtizedek óta. Ezzel a ténnyel, a CampoBetnél is tökéletes tisztában vannak, aminek az az egyik pozitív hozadéka, hogy négyféle, igazi pénzes V-foci található a CampoBet virtuális fogadási játékok között.

Az RNG-s foci kedvelői Európa- és Világbajnokság meccsekre (V-EURO, V-WORLD CUP), valamint az amerikai Copa Libertadores mintájára készült V-LIBERTADORES, és a német Bundesliga alapján összeállított V-BUNDESLIGA mérkőzéseire tehetnek fogadásokat. A piacok számának tekintetében a bukméker igen-igen magasra tette a lécet, és a választék láttán az embernek az az érzése támad, hogy közel annyi fogadási piac / lehetőség van virtuális focihoz, mit amennyi pre-match piac valódi focimeccsekhez.

CampoBet virtuális sportfogadás teniszre in-play módon is!

Kosárlabda CampoBet virtuális sport

A CampoBet virtuális fogadási játékok közül talán a legszínvonalasabb - bár ez a mi saját szubjektív véleményünk - a V-tenisz, ami már-már hamisítatlan wimbledoni hangulatot varázsol a számítógéped vagy a mobilkészüléked képernyőjére. A teniszpályák teljesen valósághűek, és ugyanez elmondható a játékosok mozdulatairól, gesztusairól is. A meccsek közben a hanghatások már-már tökéletesek, és a megfelelő atmoszféráról a „közönség” gondoskodik.

Ennek az igazi pénzes virtuális játéknak az az egyik rendhagyó jellemzője, hogy nem csak pre-match módon lehet rá fogadásokat tenni (pl. „ki nyeri a következő szettet”), hanem in-play betting módon is - mivel a rendszer a piacok egy adott részét a játék pillanatnyi szüneteiben (pl. egy adogatás kezdete előtt) szabaddá teszi.

Kosárlabda CampoBet virtuális fogadási játék NBA mintára

A CampoBet virtuális sport termékének köszönhetően az amerikai NBA meccseire való fogadás virtuális változata is karnyújtásnyi / képernyő koppintási közelségbe kerül hozzánk. A mérkőzéseket a rendszer bajnokság formájában „játszatja” le a benne résztvevő, kissé fikciónális nevű csapatokkal. A piacokon található odds-ok az adott bajnokság aktuális állásának figyelembevételével kerülnek kiszámításra.

Azaz egy első helyen álló csapatnak relatíve nagyobb az esélye megnyerni egy rangadót a lista hátsó fertályában kullogó ellenlábasával szemben. A technikai megvalósítás a V-kosárlabda esetében is egészen kiválóra sikerült, a meccsek hangulata is remek, így minden alkalommal maximális felhasználói élményben lehet részünk, ha erre a virtuális sportra fogadva figyelemmel követjük valós időben az adott összecsapás történéseit.

Campobet
3.0
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
Virtual Sports:
 • Labdarúgás
 • Kosárlabda
 • Baseball
 • Agárverseny

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Baseball fogadás reggeltől estig a CampoBet V-sport részlegében

Ha egyébként is ennek a nagyszerű, izgalmakban bővelkedő csapatjáték híve vagy, érdemes alkalomadtán kipróbálnod a virtuálisan megtervezett változatát is. Ehhez a CampoBetnél ideális játékkörnyezetet találsz. Mivel a meccsek bajnokság alapon zajlanak, és kis túlzással élve kábé olyanok, mint az MLB esetében, bár az időtartamukat tekintve mindössze pár percesek. Ugyanakkor tény, hogy a piacok száma semmivel sem kevesebb, mint a hagyományos pre-match baseball fogadások esetében. És mivel egymás után jönnek a meccsek igen rövid időn belül van lehetőséged akár rendkívül nagy számú online fogadás megtételére is.

Campobet baseball V-Sport

Agárverseny és lóverseny fogadás online virtuálisan

Ha a hagyományosabb sportok mellett olyanokra is szívesen fogadsz, amelyek lelkes négylábúak közreműködésével zajlanak, akkor ezt virtuálisan is megteheted a bukmékernél. Mivel a magyarországi ügyfeleinek is biztosítva van a CampoBet virtuális sport játékok mindegyike, amelyek között az agárverseny, és a sprint lóverseny is szerepel. A piacok száma ennél a két sportágnál nem túl acélos, de ennek ellenére azért így akad jó pár piac, és nem kevés fogadási opció (pl. nyertesre, hármas befutóra is lehet fogadni).

Aktuális CampoBet virtuális sport fogadási piacok

A fogadási piacok tekintetében azok biztos, hogy nem fognak a meglepetéstől hátast dobni, akik rendszeresen fogadnak pre-match módon igazi sportok eseményeire. A piacok mennyiségének tekintetében a pálmát természetesen a labdarúgás viszi. Mivel ez az a sport - még, ha virtuálisan is fogadunk rá - aminek szinte minden egyes mozzanatára lehet fogadni online / in-play módon, ha valódi meccsekről van szó. Nincs ez másként a virtuális focimeccsek esetében sem.

A különbség pedig mindössze annyi, hogy jelen esetben a pre-match piacok / fogadási opciók dominálnak, és az esélyek kiszámítása szoftveres alapon történik. Mindebből pedig az következik, hogy a foci fogadásoknál szinte minden pontos eredmény, részeredmény, felette / alatta piac megtalálható a CampoBet V-sport kínálatában. Az egyéb virtuális sportokhoz, mint a kosárlabda, vagy a tenisz is relatíve sok piac van, viszont az agárversenynél és a lóversenynél be kell érnünk pár fő piaccal (futam győztese, versenysorozat összesített nyertese).

GYIK

Ha a lakat ikont látod valamelyik piac fogadási opciójánál / kimenetelénél, az azt jelenti, hogy akkor épp nem lehet fogadást tenni a szóban forgó opcióra.
Igen, a bukmékernek egyebek mellett még ilyen típusú bónuszajánlata is van, amivel akár 150 000 Ft értékben tudsz bónuszpénzhez hozzájutni.
Igen, ilyen típusú fogadásokat is megtehetsz a single és a kombi fogadások mellett. Az épp aktuális kínálatát a rendszer fogadásoknak a betslipen (fogadószelvény) találod meg.
Jelenleg nincs ilyen szoftvere tudomásunk szerint a bukmékernek.
Campobet
UEFA Euro 2024
felső